|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1027 1028 [1029] 1030 1031   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.8.2011 13:57:20   
ciciban26
Zlaatna, mila, strasno mi je zao sto si ostala bez svoje bebice. Stvarno ne znam sta reci,ba sam se rastuzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zelim ti brz oporavak,da sto prije ugledas user posted image i da se vratis na ovu temu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 25701
19.8.2011 13:58:12   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Zlaatna

Drage moje zenice, samo zelim da vas pozdravim i da kazem da ste mi uljepsavale posljednjih par mjeseci, ovim se ujedno i odjavljujem sa ove teme...user posted image user posted image
Ja sam nazalost ostala bez svoje bebice user posted image user posted image user posted image user posted image u 16 sedmici trudnoce
o tome cu da pisem na nekim drugim temama, kao i o uzasu koji se desava kada je bolnica jezero u pitanju i nestrucnosti ljekara i svemu cemu sam bila izlozena. Spremam se i na tuzbu..
Svima vama zelim sve najbolje, lijepu trudnocu, jos ljepsi porod i da uzivate u svojim bebicama.
Nadam se da cu se uskoro i ja vratiti na ovu temu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mnogo, mnogo mi je žao

meni je odmah dan nikakav , ovo su najveće tuge zas jednu ženu...........

budi jaka..i meni su tako govorili..i ja samo kažem, jer druge rijeci nemam..grlim te jako..................

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 25702
19.8.2011 14:07:52   
Zlaatna
Hvala vam....mnogo znaci kada te neko razumije i shvata kroz sta prolazis.
ja sam imala najgoru nesrecu sto sam dosla u ruke nestrucnoj, bezobraznoj, nehumanoj zeni, koja me radila bez anestezije, koja je sve radila mimo zakonskih propisa...uzas...ne bih da vam kvarim dan. U svakom slucaju toplo vam preporucujem da dobro pazite kod koga cete ici i ko ce vas primiti u bolnici jezero. Procitajte zakon, raspitajte se na sta imate prava i to zahtjevajte. Ja nisam znala i sada je kasno user posted image user posted image user posted image user posted image
Moju bol i gubitak niko ne moze nadoknaditi, ali mogu pomoci da se nekom drugom ovakvo nesto ne desi.
Hvala vam...po prvi put u posljednjih par nada osjetim olaksanje...

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i jos cudnije kako cesto bas to malo nedostaje...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 25703
19.8.2011 14:14:14   
Sensia

ja sam imala najgoru nesrecu sto sam dosla u ruke nestrucnoj, bezobraznoj, nehumanoj zeni, koja me radila bez anestezije, koja je sve radila mimo zakonskih propisa...uzas...ne bih da vam kvarim dan. U svakom slucaju toplo vam preporucujem da dobro pazite kod koga cete ici i ko ce vas primiti u bolnici jezero. Procitajte zakon, raspitajte se na sta imate prava i to zahtjevajte. Ja nisam znala i sada je kasno user posted image user posted image user posted image user posted image
Moju bol i gubitak niko ne moze nadoknaditi, ali mogu pomoci da se nekom drugom ovakvo nesto ne desi.

Ma kakvo kvarenje dana, tu smo za tebe da te i saslusamo i pomognemo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nazalost svi smo svjesni u kakvom je stanju nase zdravstvo i kako se ponasaju prema nama, al nazalost postanemo jos svjesniji kad se radi o vlastitoj kozi. Nadam se da ces to iskustvo sa doktoerima brzo ostaviti iza sebe i da ces jos prije ponovo user posted image  i biti i jaca i ponosnija na svoju borbu

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 25704
19.8.2011 14:23:50   
Silver
Moja zlatna...evo me na poslu..a suze mi idu...

Zar ima ista strasnije nego kad se obistini najveci strah svake buduce majke...svim bicem suosjecam sa tobom...voljela bi reci nesto pametno da te utjesim...ali nema pravih rijeci...tako mi je zao...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 25705
19.8.2011 15:03:28   
Sensia
Gdje su nam ove XXL trudniceuser posted image  razbjezale se opet, ma ja cekaju one trecu smjenu oko 2-3 user posted image user posted image user posted image

uh jos sat vremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25706
19.8.2011 15:04:39   
Silver
vala sensia ja jos pola sata..

odoh u skerlicevu...da nece neka od vas tamo sad... da mahalamo u cekaonici...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25707
19.8.2011 15:15:10   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

vala sensia ja jos pola sata..

odoh u skerlicevu...da nece neka od vas tamo sad... da mahalamo u cekaonici...

Uh balgo tebi, ti prije zavrsis i izbjegnes gradske guzve....
Ja juce mal se nisam onesvjestila do kuce dok sam dosla, ovo je bas nehumano

je li pregled u skerlicevoj ili vjezbice?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25708
19.8.2011 15:16:31   
Silver
ma neizbjegnem ti ja nista...moram cekati onda pola sata bus...po ovoj vrelini...user posted image

A idem da odnesem nalaze urina i krvi! nisam jos krenula na vjezbe!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25709
19.8.2011 15:19:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

ma neizbjegnem ti ja nista...moram cekati onda pola sata bus...po ovoj vrelini...user posted image

A idem da odnesem nalaze urina i krvi! nisam jos krenula na vjezbe!

uh pa onda i tebi user posted image  flasicu vode sa sobom i polako

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25710
19.8.2011 15:36:21   
animagical
jel me neko traziouser posted image evo me motam se po kuci, nekakva pokisla...

zlatnauser posted image strasno mi je zao...user posted image a jooj Boze dragi kako tako da se desi... aBd uskoro ces ti opet na ovu temu

nema skvo s pregleda jel?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25711
19.8.2011 15:40:03   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

zlatnauser posted image strasno mi je zao...user posted image a jooj Boze dragi kako tako da se desi... aBd uskoro ces ti opet na ovu temu

Hajde nista pokisla, nema toga, vidi dokle si dogurala i sad pokisla

Nego ti meni reci sta mislis kakve bi bile punjene paprike sa purecim mesom i rizom umjesto junetine za iftar? kontam je li mi purece meso presuho, mozda da samo vise pouljim?

ah evo mi selma prisutna sad ce meni ona reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25712
19.8.2011 15:47:55   
Skvo RR
Bila na CTG uredan...nije me ginekoloski gledao..da me danas ne potakneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Uglavnom u 10h u nedelju da dodjem na ginekoloski, tada je dezurni, pa ako sam se vise otvorila u odnosu na ponedeljak..ostajem gore...eto...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25713
19.8.2011 16:18:42   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Bila na CTG uredan...nije me ginekoloski gledao..da me danas ne potakneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Uglavnom u 10h u nedelju da dodjem na ginekoloski, tada je dezurni, pa ako sam se vise otvorila u odnosu na ponedeljak..ostajem gore...eto...

E jest nekakav taj dr.nece da pogura...ne da nam da navijamouser posted image a nisam upratila.-..koliko si vec otvorena???

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25714
19.8.2011 16:20:17   
Skvo RR
2 cm i 2o% ostalo grlica..tako je bilo u ponedeljakuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25715
19.8.2011 16:27:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hajde nista pokisla, nema toga, vidi dokle si dogurala i sad pokisla

Nego ti meni reci sta mislis kakve bi bile punjene paprike sa purecim mesom i rizom umjesto junetine za iftar? kontam je li mi purece meso presuho, mozda da samo vise pouljim?

ah evo mi selma prisutna sad ce meni ona reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nije presuho, malo jace zacini i etouser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25716
19.8.2011 16:37:54   
Semica

blago tebi..ja svaki put kad odem na kontrolu cekam kad ce reci da je krenulo...a ono nista,....puuser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25717
19.8.2011 16:39:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Semica

blago tebi..ja svaki put kad odem na kontrolu cekam kad ce reci da je krenulo...a ono nista,....puuser posted image

Pa meni rekao..da me sa ovim nalazom moze primiti u bolnicu...ali ja ne bi...ja bi bar jos malo da se otvorim..

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25718
19.8.2011 16:43:30   
animagical
a sto meni nisu rekli centimetre, nego ono po seljacki jedan deblji prstuser posted image i bukvalno je napisao tako... sad je nemam pojma koliko je to...user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25719
19.8.2011 16:43:47   
Anica1

Draga Zlaatna, tako mi je zao, ne znam sta bi ti rekla user posted image Budi hrabra, rijeci su zaista suvisne, niko te ne moze utjesiti sada, dok ti sama to neprevazidjes. Ovdje uvijek imas podrsku user posted image user posted image user posted image
Vjeruem da nosis uzasno iskustvo sa Jezera, bas se na prste mogu prebrojati doktor gore kojima su pacijenti bitni i koji pokazuju ljudskost.

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 25720
19.8.2011 16:45:19   
Skvo RR

a sto meni nisu rekli centimetre, nego ono po seljacki jedan deblji prstuser posted image i bukvalno je napisao tako... sad je nemam pojma koliko je to...user posted image  

Zavisno ciji prst..meni je rekao prst..a na nalazu napisao PVU 20% i otvorena 2 cm.

Neposredna veza do poruke: 25721
19.8.2011 16:48:04   
animagical
zadnji nalaz mi je prst od dr beciragica, ma da mi je naci sliku da ga vidisuser posted image ko drvosjecauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25722
19.8.2011 16:49:16   
Skvo RR
A sta ti je sa grlicem...u kakvom je on stanju...napisa li dr ista?

Neposredna veza do poruke: 25723
19.8.2011 16:56:33   
animagical
vjerujes nistauser posted image doduse zadnji put sam ginekoloski pregledana u dezuri... znam da mi je grlik kod divanovica na zadnjoj kontroli sa 34 ili 35 sedmica bilo 24mm a nekad davno se sjecam da je bio preko 4cm...valjda se skracuje...tad mi divanovic rece fino ti se skratio grlic...ali to je bila zadnja kontrola kod njega pa sada ne znam...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25724
19.8.2011 17:08:09   
Skvo RR
A tebi je mjerio na zadnjoj kontroli Divanovic.....meni nije...user posted image ...kaze nisko..da sta ne potakne...user posted image ...ja sam isla 2. avgusta....Garant je i on onda vidio preko uzv..pa nije nista htio...user posted image

Neposredna veza do poruke: 25725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1027 1028 [1029] 1030 1031   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1027 1028 [1029] 1030 1031   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *