|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1029 1030 [1031] 1032 1033   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.8.2011 23:01:52   
animagical
ma isto kao da sam dobila, pa onaj konstantni zategnuti osjecaj po dnu stomaka...ili eto ako te nisu boljele  menstruacije onda mozda da opisem i kao upala misica...i prepona

da to kod tebe ne kreceuser posted image ovo mene ne boli toliko puno, mislim mogu hodati, sjediti...samo boli dovoljno jako da mi ne da da zaboravim da boli

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25751
19.8.2011 23:02:12   
Skvo RR
Sta vas to odjednom uhvati...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25752
19.8.2011 23:03:40   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sta vas to odjednom uhvati...user posted image

ma glupost, eto sta...bar kod mene...imam osjecaj da nece beba jos dugo...taman nekih 19 dana... ma ko kad se prehladim na bazenu a sutradan dobijem, eto takav osjecaj

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25753
19.8.2011 23:06:15   
Skvo RR
Ja sam par dana imala isto nekakve bolove..ali mene opet kada boli, bole me ledja...ali evo kuc kuc...vec dva dana ne boli.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25754
19.8.2011 23:07:53   
Daja_sa
zene ja imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti...kao da beba gura glavicom...neprijatan i nesnosljivo bolan osjecaj...a nogama se zaglavila ispod rebara...i sva je otisla na jednu stranu stomaka...ja ne mogu fakat da mrdnem od bolova...evo mi mm donese apaurin da popijem...
jel krenulo user posted image pojma nemam

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25755
19.8.2011 23:08:09   
enči80
Haj ženeuser posted image
Vidim i vi ste u raspadu sistemauser posted image user posted image user posted image
Ja pravila slatko od borovnica,iftar pa dok sam suđe oprala evo mi nogu k'o u slona.
Sutra idem na pregled da vidim jel' imalo krenulo otvaranje.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 25756
19.8.2011 23:12:41   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Daja_sa

zene ja imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti...kao da beba gura glavicom...neprijatan i nesnosljivo bolan osjecaj...a nogama se zaglavila ispod rebara...i sva je otisla na jednu stranu stomaka...ja ne mogu fakat da mrdnem od bolova...evo mi mm donese apaurin da popijem...

jel ti ispao sluzni cep i ima li kakve vodice?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25757
19.8.2011 23:13:14   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enči80

Haj ženeuser posted image
Vidim i vi ste u raspadu sistemauser posted image user posted image user posted image
Ja pravila slatko od borovnica,iftar pa dok sam suđe oprala evo mi nogu k'o u slona.
Sutra idem na pregled da vidim jel' imalo krenulo otvaranje.

i vi ste nam jos tu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25758
19.8.2011 23:15:31   
animagical
ma kad se razidjemo sve istovremenouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25759
19.8.2011 23:15:49   
Daja_sa

nema nista...sad sam uz pomoc mm isla do wc-a...udara i u prepone uhhh...malo mi lakse kad sam ispraznila mjehur...i to par kapi samouser posted image ...nema sluznog...ves suh...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25760
19.8.2011 23:16:33   
animagical
a da ti odes na pregled? 

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25761
19.8.2011 23:18:04   
enči80
oh, jes ofskrozuser posted image user posted image
Mi laganini čekamo termin,nit bolova niti ištauser posted image user posted image jedini predznak poroda koji imamo je taj što sam više u wc-u nego bilo gdje a bebe se mrdaju kao da su na pola trudnoće,sav mi stomak rastegoše.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25762
19.8.2011 23:19:49   
enči80

nema nista...sad sam uz pomoc mm isla do wc-a...udara i u prepone uhhh...malo mi lakse kad sam ispraznila mjehur...i to par kapi samouser posted image ...nema sluznog...ves suh...

I ja bih na tvom mjestu otišla do doktora???

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25763
19.8.2011 23:21:33   
sanela.asja
Daja bgm nesto to sumljivo da bebac ne kuca da izadje user posted image user posted image
Animagical nemem pojma samo u knjizici pise duzina grlica 1.5 cm i to kad je prvi pregled radjen sad kako ga izmjerila ko ce ga znatiuser posted image nema veze..
Meni muka jela malo satarasa i sad mi zlo,nesto isto ko da mi se simptomi vracaju ko na pocetku trudnoceuser posted image user posted image sve mi se gadi danas jedva rucak napravila user posted image Odoh vam ja vaginaleta i spavanje user posted image user posted image user posted image Laku noc user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 25764
19.8.2011 23:24:53   
Skvo RR
Ne znam sada dajo....bas da toliko boli da ti treba pomoc do wc-auser posted image ...mene nije toliko bolilo kada sam radjala...tu mislim na one prve trudove, obicno ih mozes prohodati sama.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25765
19.8.2011 23:26:22   
Daja_sa
jel beba moze biti ovako aktivna kad krenu kontrakcije pred poroduser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25766
19.8.2011 23:27:52   
animagical
ma ja bi otisla do dr...
mozda je bebana nesto bas pritisnula... ako ces na carski nema potrebe da beba bude u maloj karlici,a  odatle je istjerati mozes tako da kleknes na koljena, glavu i ruke na pod i guzu sto vise u zrak... mozda se malo podigne pa ti bude lakse? ali to tebe izgleda toliko boli da ne znam mozes li se tako namjestiti??

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25767
19.8.2011 23:28:01   
Skvo RR
ja sam bas pisala...meni su na kraju ukljucili i indukciju...uma se micala.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25768
19.8.2011 23:39:23   
Daja_sa
beba se umirila...oslabili i bolovi...mozda apaurin poceo djelovati...
ja odo pod tus...mokra sam od glave do pete...ako se ovo kasnije ponovi odo ja laganini doktoru...divne ste drage moje...javim se ja opet ako stignem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25769
19.8.2011 23:41:16   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Probaj... voda opusta...lagano tusiranje...

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25770
19.8.2011 23:43:23   
enči80

beba se umirila...oslabili i bolovi...mozda apaurin poceo djelovati...
ja odo pod tus...mokra sam od glave do pete...ako se ovo kasnije ponovi odo ja laganini doktoru...divne ste drage moje...javim se ja opet ako stignem...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25771
19.8.2011 23:46:20   
animagical
hajde dobro je...tusiranje i u krevetuser posted image a ako te opet uhvati pravo doktoru...

joj jest glupo pitanje, ali jel imate vi kad osjecaj da vam je dole sve mokro, a u stvari nije uopste?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25772
20.8.2011 0:18:08   
Anoniman
vece i od nas... ja upravo ispod tusa, previla ranu i evo malo da promahalamuser posted image

Vidim moRe biti bIDne kod Daje vecerasuser posted image

Vidim pitate se za stvari na Jezeru. Najbolje je malu neku sportsku torbu da ponesete jer kao nedaju kofere mada sam ja unijela i kofer ali jedva. Ako koga zanima od ovih sto ce na carski procedura gore tokom boravka mogu napisati, uglavnom na sestom spratu je porođajno i ima blok za CR i blok za prirodni porod, tako ove sto prirodno se porode ne sreću se sa ovim sto na carski, posebno su odvojena odjeljenja koja su zakljucanauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25773
20.8.2011 8:55:16   
Daja_sa
drage moje ...jos uvijek sam 2 u 1 user posted image ...
nakon apaurina i tusiranja smirilo se sve oko pola 1 i zaspala sam...jutros nista evo me k'o novauser posted image . Ujutro imam kontrolu kod doktora, ustvari rekao je da cemo uraditi jos jedan ctg i u ponedjeljak hospitalizacija...ako sta ne krene opet veceras user posted image . Mada se ja evo pakujem odo kod mame, bicu citav dan odmarati a ona ce preuzeti S.
Nesto kontam juce sam pretjerala sa hodanjem po zvizdanu...te ujutro lab. nalazi...onda opstina bolovanje...onda poslijepodne internista...pa bukvalno sam bila na nogama od jutra do veceri...user posted image
Imate veliki user posted image do veceras...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25774
20.8.2011 8:57:19   
Skvo RR
Jutro,,,
Evo..ja kafenisem,,,super dajo...nek se smirilo...user posted image
Mozda se ujutro i vidimo...i ja se moram ujutro u 10h javiti...user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1029 1030 [1031] 1032 1033   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1029 1030 [1031] 1032 1033   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *