Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:01:52
animagical
ma isto kao da sam dobila, pa onaj konstantni zategnuti osjecaj po dnu stomaka...ili eto ako te nisu boljele menstruacije onda mozda da opisem i kao upala misica...i prepona
da to kod tebe ne krece ovo mene ne boli toliko puno, mislim mogu hodati, sjediti...samo boli dovoljno jako da mi ne da da zaboravim da boli
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:03:40
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Sta vas to odjednom uhvati...
ma glupost, eto sta...bar kod mene...imam osjecaj da nece beba jos dugo...taman nekih 19 dana... ma ko kad se prehladim na bazenu a sutradan dobijem, eto takav osjecaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:07:53
Daja_sa
zene ja imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti...kao da beba gura glavicom...neprijatan i nesnosljivo bolan osjecaj...a nogama se zaglavila ispod rebara...i sva je otisla na jednu stranu stomaka...ja ne mogu fakat da mrdnem od bolova...evo mi mm donese apaurin da popijem... jel krenulo pojma nemam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:08:09
enči80
Haj žene Vidim i vi ste u raspadu sistema Ja pravila slatko od borovnica,iftar pa dok sam suđe oprala evo mi nogu k'o u slona. Sutra idem na pregled da vidim jel' imalo krenulo otvaranje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:12:41
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
zene ja imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti...kao da beba gura glavicom...neprijatan i nesnosljivo bolan osjecaj...a nogama se zaglavila ispod rebara...i sva je otisla na jednu stranu stomaka...ja ne mogu fakat da mrdnem od bolova...evo mi mm donese apaurin da popijem... jel krenulo pojma nemam
jel ti ispao sluzni cep i ima li kakve vodice?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:13:14
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enči80
Haj žene Vidim i vi ste u raspadu sistema Ja pravila slatko od borovnica,iftar pa dok sam suđe oprala evo mi nogu k'o u slona. Sutra idem na pregled da vidim jel' imalo krenulo otvaranje.
i vi ste nam jos tu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:15:49
Daja_sa
nema nista...sad sam uz pomoc mm isla do wc-a...udara i u prepone uhhh...malo mi lakse kad sam ispraznila mjehur...i to par kapi samo ...nema sluznog...ves suh...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:18:04
enči80
oh, jes ofskroz Mi laganini čekamo termin,nit bolova niti išta jedini predznak poroda koji imamo je taj što sam više u wc-u nego bilo gdje a bebe se mrdaju kao da su na pola trudnoće,sav mi stomak rastegoše.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:19:49
enči80
nema nista...sad sam uz pomoc mm isla do wc-a...udara i u prepone uhhh...malo mi lakse kad sam ispraznila mjehur...i to par kapi samo ...nema sluznog...ves suh...
I ja bih na tvom mjestu otišla do doktora???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:21:33
sanela.asja
Daja bgm nesto to sumljivo da bebac ne kuca da izadje Animagical nemem pojma samo u knjizici pise duzina grlica 1.5 cm i to kad je prvi pregled radjen sad kako ga izmjerila ko ce ga znati nema veze.. Meni muka jela malo satarasa i sad mi zlo,nesto isto ko da mi se simptomi vracaju ko na pocetku trudnoce sve mi se gadi danas jedva rucak napravila Odoh vam ja vaginaleta i spavanje Laku noc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:24:53
Skvo RR
Ne znam sada dajo....bas da toliko boli da ti treba pomoc do wc-a ...mene nije toliko bolilo kada sam radjala...tu mislim na one prve trudove, obicno ih mozes prohodati sama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:27:52
animagical
ma ja bi otisla do dr... mozda je bebana nesto bas pritisnula... ako ces na carski nema potrebe da beba bude u maloj karlici,a odatle je istjerati mozes tako da kleknes na koljena, glavu i ruke na pod i guzu sto vise u zrak... mozda se malo podigne pa ti bude lakse? ali to tebe izgleda toliko boli da ne znam mozes li se tako namjestiti??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:39:23
Daja_sa
beba se umirila...oslabili i bolovi...mozda apaurin poceo djelovati... ja odo pod tus...mokra sam od glave do pete...ako se ovo kasnije ponovi odo ja laganini doktoru...divne ste drage moje...javim se ja opet ako stignem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.8.2011 23:43:23
enči80
beba se umirila...oslabili i bolovi...mozda apaurin poceo djelovati... ja odo pod tus...mokra sam od glave do pete...ako se ovo kasnije ponovi odo ja laganini doktoru...divne ste drage moje...javim se ja opet ako stignem...
Vidim pitate se za stvari na Jezeru. Najbolje je malu neku sportsku torbu da ponesete jer kao nedaju kofere mada sam ja unijela i kofer ali jedva. Ako koga zanima od ovih sto ce na carski procedura gore tokom boravka mogu napisati, uglavnom na sestom spratu je porođajno i ima blok za CR i blok za prirodni porod, tako ove sto prirodno se porode ne sreću se sa ovim sto na carski, posebno su odvojena odjeljenja koja su zakljucana
drage moje ...jos uvijek sam 2 u 1 ... nakon apaurina i tusiranja smirilo se sve oko pola 1 i zaspala sam...jutros nista evo me k'o nova . Ujutro imam kontrolu kod doktora, ustvari rekao je da cemo uraditi jos jedan ctg i u ponedjeljak hospitalizacija...ako sta ne krene opet veceras . Mada se ja evo pakujem odo kod mame, bicu citav dan odmarati a ona ce preuzeti S. Nesto kontam juce sam pretjerala sa hodanjem po zvizdanu...te ujutro lab. nalazi...onda opstina bolovanje...onda poslijepodne internista...pa bukvalno sam bila na nogama od jutra do veceri... Imate veliki do veceras...