|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1053 1054 [1055] 1056 1057   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.8.2011 8:38:19   
Sensia
Mea kako je tm? Kako si ti' je li ti neobicno samoj ......

Sanela, ma hajde polako, nigdje nece spremanje pobjeci. Hajd ti fino s nama popij kafu pa lagano ako se bude moglo.....user posted image  Ah zeno i tebi usitinilo praaaaaaaaavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja danas ako Bog da na kontrolu pa sam sva user posted image user posted image user posted image  ko na iglama, nisam bial mejsec i po uh.....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26351
24.8.2011 8:41:39   
sanela.asja
Ja danas ako Bog da na kontrolu pa sam sva  ko na iglama, nisam bial mejsec i po uh.....

Bebara je porasla svojoj mami user posted image user posted image
Ma usitnilo ja kad vidim ovo 35 dana nesto se sva uspanicim i onda trljam radim po kuci,pa se malo smirim pa onda opet,a MM samo pampers u glavi,Asja brine o kreveticu za blata user posted image user posted image user posted image Kod nas je kao u kuci Velikog Brata user posted image user posted image user posted image zbrka

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26352
24.8.2011 8:48:54   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Mea kako je tm? Kako si ti' je li ti neobicno samoj ......

Sanela, ma hajde polako, nigdje nece spremanje pobjeci. Hajd ti fino s nama popij kafu pa lagano ako se bude moglo.....user posted image  Ah zeno i tebi usitinilo praaaaaaaaavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja danas ako Bog da na kontrolu pa sam sva user posted image user posted image user posted image  ko na iglama, nisam bial mejsec i po uh.....

mm se osjeca dobro sada ali ni traga nalazima, sedmi dan vec lezi u bolnici...sve cekaju da nesto kompletiraju, nikako konacno da saznamo sta je u pitanju user posted image   tako je tuzno biti sam kuci...kad dodjem s posla ionako se umorim od sjedenja, pa dok odletim u bolnicu pa opet kuci, ostane mi snage i raspolozenja samo da se vucem ko pokisla macka...ali zato debeli sve cesce "trenira" pa mi to vrati osmjeh na lice pa se trznem...i tako u krug user posted image

sretno danas na kontroli...nestat ce treme kad vidis svoju princezinju...juhuhuhu...pojedi nesto za "razbuđivanje" prije pregleda da ti mase user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26353
24.8.2011 8:54:24   
Sensia
hehehhe uh mogu misliti asje.....ma bitno je samo da ima pozitivan stav o novom clanu koji ce joj ukrasti ljubavi i paznje od mame user posted image user posted image user posted image user posted image

Mea to se prepricati ne moze....vjeruj mi napravila sam zbrku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a da vidis sto se cicibanka i Anica lakataju, pa tu uleti Skvo kao najveca konkurencija  a nije tako izgledalo, pa Silver i na kraju jos i Bebica... heheheheh ma suti.......... da skratim ti budi u petak u 9 ispred Azela baby u hrasnom i sve ce ti se samo reci.

p.s. imas prednost jer je god tebe user posted image  skvo ti je jedina konkurencija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26354
24.8.2011 9:11:48   
mea29

.... da skratim ti budi u petak u 9 ispred Azela baby u hrasnom i sve ce ti se samo reci.

Ja ni ne znam gdje je taj Azel baby u Hrasnom user posted image user posted image user posted image ... u 9 navecer..

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26355
24.8.2011 9:21:12   
ciciban26
Ustala Cicibanka,sad je red da jednu i sa mnom popijete
user posted image

Ja se cijelo vece u snu borila u Azelu,umorna ustala user posted image user posted image user posted image user posted image . E Sensia sto napravi zbrku user posted image
Nego kako prodje cuveni 69 priznajuser posted image .. Sumnjivo je meni cim si ti ovako raspolozena ujutro jos prva pristavila kafu user posted image user posted image user posted image . U koliko ti je pregled?

Mea razumijem kako ti je kad udjes u praznu kucu,stvarno nista gore nema.. Nadam se da ce se gospoda udostojiti da sto prije odrade te nalaze i da ti se TM ubrzo vrati kucici user posted image .. Do tada imas nas dezurne da blebecemo user posted image

E sta nam je sa Semicom ona je sinoc neke bolove imala user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26356
24.8.2011 9:29:02   
Nina_Lana
Jutro user posted image , prija ova kafica kad je ne pijes samuser posted image user posted image user posted image ..Ja jutros moram na Ilidzu odnijeti stolicu Laninu, u ponedjeljak smo uradili bris grla i nosa, vadimo ljekarsko za vrticuser posted image ...Prosle godine nisu trazili stolicu, ove godine da,,a tako mi je mrsko, al sreca nije jos ugrijalo toliko...

Sta je sa Semicom, vidim nije se javljala od sinoc...??

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26357
24.8.2011 9:43:35   
Silver

Ih otisla mi Silver na UZ pa se nema s kim jutaranj kafica popiti user posted image  hajd ako Bog da da bude dobro poslije onih jucerasnjih boluckanja....

Mea ima li tebe? aaaaaaaa pa sta je sa radnim zenicama mojoim?

Cicibanko ustaj ti, Anica je na postedi

Iko?

ma hajde rekoh da te pustimjedno jutro prvu user posted image user posted image user posted image

naUZV-u sve dobro, bebi super...samo....rece da mi sli da je curica najvjerovatnije...i to ponovi dva puta...user posted image user posted image user posted image  malo smo se i muz i ja zbunili...dvije razlicite dr. kazu razlicito...sta vjerovati...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26358
24.8.2011 9:50:32   
Silver
a rece mi za bolove...da bi ona mene na bolovanje...ide i ona na odmor pa kaze dok je ona na odmoru da budem i ja...vidjecu ovih par dana kako mi bude..imam zakazano kod nje u ponedeljak na kontrolu, pa da joj kazem kako mi je, pa cemo se dogovoriti za bolovanje...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26359
24.8.2011 9:58:05   
ciciban26
Silver user posted image user posted image user posted image   superiska za pregled,najbitnije je da  bebi napreduje  i da je dobro, a sacekaj eto naredni pregled pa da se utvrdi sta je. I meni su tek nedavno potvrdili da je curica do tada je sve bilo "nisam siguran" user posted image
A to za odmor ako imas priliku odmori malo zeno,nece ti skoditi user posted image

Zenice da vas pitam,danas planiram prati prvu turu bebi odjece pa je li ono bi na 60 stepeni + 2 ispiranja,bez omeksivaca user posted image . Imam Persil sensitive ( bebica na njemu) ali mi nesto slabo pere i Faks pa ne znam koji bi user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26360
24.8.2011 10:18:16   
babilon
OK, definitivno mi ne ide postavljanje slike jutros! A bila je taaaako divna, htjela vas doruckom pocas_titi :))) ili sto bi moj mm rekao ''ti prvo doruckujes pa mezis'' hahahah a:D

DOBRO JUTRO drage moje user posted image , vidim pupe i gospodje neaktivne - ni jedna da pogura hihihi... A miiii taaako zeljno iscekujemo uzivo prenos!

Gdje je taj azel na hrasnom? Znam gdje je robot ali nikako u glavi da slozim gdje je azel?! nemojte sve pokupovati molicu lijepo ;D ja ipak radim pa necu stici, ostavite nesto i za nas, i imajte na umu moje ce se roditi aBd u zimu ;)))))

i mene zivo zanima to pranje djecije odjece, znam da se ne smije omeksivac, ali zar nija na 90-95C*?
hm...

Pitanjce, mm treba na operaciju ubrzo ;/ pa sam sva nikakva, sad treba u vrazovoj da zakaze za rtg i ekg, pa me zanima kako to ide u vrazovoj ako mi neko moze objasniti? da li mogu dan azovem i da zakazem termin za preglde, posto je operacija hitna... uh user posted image

< Poruku je uredio babilon -- 24.8.2011 10:24:42 >

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 26361
24.8.2011 10:19:29   
Silver
babilon ja nevidim slike...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26362
24.8.2011 10:19:39   
Vodolija83
Jutro i od mene ! Inace ne pijem kafu,pa ne ranim sa vama user posted image
Sensia,sretno danas na pregledu user posted image
Silver,idi kuci odmaraj i ja sam na bolovanju vec 2 mjeseca,gledaj sta je najbolje za tebe.Znam da ce biti podosadno,al ti i beba ste prioritet !
Cicibanko,ja ti nemam pojma jos uvijek o tom pranju vesa za bebice,pa molim i ja info ...
Semica je nadam se dobro.
I ja sam blaga konkurencija u Azelu ovim zenicama sto kupuju za djecake user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 26363
24.8.2011 10:24:07   
Silver
ma vidjecu...bila sam na bolovanju dvije sedmice, pa na godisnjem...pa sad radila dvije sedmicde...pa me prosto sramota, imam osjecaj da toliko zena radi u trudnoci, a ja nemogu...ma joj moja seljacka politika...vidjecu ovih par dana kako bude...pa cu joj javiti pa cemo vidjeti...

Sensia kad ides na pregled nisam upratila...

I bebica11 danas ide na pregled popodne...

pisite zenice sta kazu doktori...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26364
24.8.2011 10:30:28   
babilon
USPJELAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image
Bujrum zenice na mezu :))

user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26365
24.8.2011 10:39:18   
Silver
jedno pitanje...mozda nekima glupo user posted image  da li posteljica moze da promjeni polozaj u materici....????

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26366
24.8.2011 10:39:46   
Silver
Babilonko nije ovo lijepo ovvako trudnicama pokazivati...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26367
24.8.2011 10:49:26   
Vodolija83
Hvala Babilonko,ja necu odbiti ,mmmmm....a i vidi mi se user posted image
Silver,ja mislim da posteljica kad zauzme jedan polozaj ,to je to,medjutim vidim da dosta zenica pise da je na jednom pregledu smjesetna na straznjem zidu,na drugom pregledu na prednjem zidu i sve tako,pa mi vise nista nije jasno...Kod mene je stalno straznji zid dosad bila.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26368
24.8.2011 10:55:26   
Mamolina
Sanela , pusti se generalke ja sam jucer pred bajram radila kucu evo od jutrost pokusavam doci sebi ,bukvalno svaki me dio boli
Ciciban ni ja nisam znala za bebinu odjecu pa sam jucer provela tri sata sve rucno oprala sa beby sapunom ...slomilo me !!
Silver koliko se ja sjecam doktorove price posteljica ne mijenja polozaj .. ipak ako te sa sigurnoscu interesuje potrazi na netu kamare clanaka o tome !!
Sretno na kontrolama danas ... hvala za drustvo uz kaficu !!!
P.S ja sinoc bila kod nas u azelu ..dosla neka robica za bebe .. kaze teta sto radi sve dobro otislo za Sa. vrlo malo njima ostavili , ozbiljno sam razmisljala da se i ja prikljucim u petak u "pohod na azel "al mm kaze da ce mi odnijet kljuceve i da ozbiljno razmislja da me vodi psihijatru jer buncam nebuloze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!pusaaaaaaa

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26369
24.8.2011 10:56:45   
Silver
ma meni su dvije razlicite dr. razlicito rekle i za posteljicu i za spol...user posted image

ali oko najbitnijeg se slazu...a to je da je bebara ok!user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26370
24.8.2011 10:58:08   
pahuljica_25
E Silver samo ti slušaj šta ti tvoje tijelo i tvoja doktorica kažu.Ja sam od ove sedmice definitvno na bolovanju,u petom mjesecu mi je beba bila niže pa sam
bila na bolovanju,beba se podigla i ja se vratila na posao,međutim na zadnjoj kontroli bebi opet malo niže i doktorica misli da je to od sjedenja tako da mi
je odmah savjetovala bolovanje.Jeste da sam i ja mislila duže raditi,vrijeme mi brže prolazi,ali bebice su nam najvažnije.Kod kuće je ipak lakše pogotovo
na ovim temeperaturama.
 Sensia i ja danas na UV poslije skoro 2 mjeseca,jedva čekam ali malo me i trema hvata,nadam se da je sve ok. Sad ću i ja tražiti da mi potvrdi jel user posted image obzirom
da se evo ovdje ženicama situacija mjenja od pregleda do pregledauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26371
24.8.2011 11:05:05   
Mamolina
Pahuljice sretno na kontroli !imam i ja jedno pitanje ! na pocetku trudnoce doktorica mi je rekla da od kupanja samo more dolazi u obzir ,bazeni ,kupke u kadi neeeee!A sada citam na ovim portalima da su preporucljive vjezbe u bazenu i u slucaju jakog umora i grceva preporucljivo lagana kupka !!pa sad ... kakvo je vase iskustvo??

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 26372
24.8.2011 11:09:42   
babilon
IZVORNA PORUKA: babilon

OK, definitivno mi ne ide postavljanje slike jutros! A bila je taaaako divna, htjela vas doruckom pocas_titi :))) ili sto bi moj mm rekao ''ti prvo doruckujes pa mezis'' hahahah a:D

DOBRO JUTRO drage moje user posted image , vidim pupe i gospodje neaktivne - ni jedna da pogura hihihi... A miiii taaako zeljno iscekujemo uzivo prenos!

Gdje je taj azel na hrasnom? Znam gdje je robot ali nikako u glavi da slozim gdje je azel?! nemojte sve pokupovati molicu lijepo ;D ja ipak radim pa necu stici, ostavite nesto i za nas, i imajte na umu moje ce se roditi aBd u zimu ;)))))

i mene zivo zanima to pranje djecije odjece, znam da se ne smije omeksivac, ali zar nija na 90-95C*?
hm...

Pitanjce, mm treba na operaciju ubrzo ;/ pa sam sva nikakva, sad treba u vrazovoj da zakaze za rtg i ekg, pa me zanima kako to ide u vrazovoj ako mi neko moze objasniti? da li mogu dan azovem i da zakazem termin za preglde, posto je operacija hitna... uh user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26373
24.8.2011 11:41:12   
bebix
ee zenice ja upravo s pregledauser posted image , pregledao me drugi dr posto je moja dr na godisnjem, covjek poce gledati uzv i odmah a kad je vama termin ja kazem 22.09. kaze on ne ne ovo ce biti ranije beba je krupna idite vi uradite ctg, ja sva zbunjena odem snimim na njegovom nalazu vidim da je tezina 4 i nesto jos nisam mogla procitati, uradim ctg odnesem na potpis kaze za 7 dana ponovo ctguser posted image  recite mi vi jel krenulo ili stauser posted image

pozz i veliki user posted image za sve

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26374
24.8.2011 11:49:36   
ciciban26
Babilon ja stvarno nemam pojma o tome a rado bih pomogla. Mozda dok se jave ove XXL trudnjace Skvo ili Animagical,one bi ti mogle dati vise informacija.
Uh sto nam sad fale Jela,Palachinka,Selma oko ovog pranja vesa i jos milion stvariuser posted image

Bebix izgleda da pocinje user posted image user posted image user posted image user posted image . Eto bebace uskoro..Kod kojeg dr. si bila?

Mamolina nama babica na vjezbicama kaze da ako zena nije sklona infekcijama i ako ih nije imala u trudnoci da moze kupanje u bazenu. Ja sam nazalost deverala s candidom pa se ne bih usudila a tako bih rado zaplivalauser posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 26375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1053 1054 [1055] 1056 1057   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1053 1054 [1055] 1056 1057   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *