|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1052 1053 [1054] 1055 1056   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.8.2011 21:09:49   
sanela.asja
Semice masalah svasta ima Sarah bas su dejvojcice sretne moja Asja i danas dan dobija od jedne tete iz Njemacke njena djevojcica starija vjeruj da joj rjetko sta kupujem od odjece,a ovaj moj Princ bice malo siroce njemu niko nista nedauser posted image al tu su mama i tata user posted image user posted image
Zene moje nek mi Bog oprosti ramazan je al meni se tako pije pivoo user posted image user posted image bas mi mirise trazi mi seeuser posted image user posted image user posted image
MM hoce da me utjesi rafaelom otisao da kupi user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26326
23.8.2011 21:14:06   
Semica
Uhhh rafaelooo....njamiii...user posted image

ja sebi kupila jutros zitarice i litar mlijeka i skoro sam sve pojela...bas ih volim!!!user posted image

Aaaaa nece ni bati nista faliti!!! Imat ce i on svoju nafakicu user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26327
23.8.2011 21:36:20   
Bebica11
Uh zenice, ja veceras sama pripremala iftar mm i preforsirala seuser posted image , evo tek me popustio stomak, bilo me potkocilo ispod stomaka, bas ruzno. I kako se bebica pomjerala godilo miuser posted image i polahko je popustalo...kaze mm-neces ti vise iftar pravitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26328
23.8.2011 21:58:52   
senka27
Semice mirise robica kroz monitoruser posted image user posted image

Skvo velis cvaj komadenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  loooda li si hahha...mada i ja dalje dijelim "daklen" za djecake bit ce svegauser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26329
23.8.2011 22:15:35   
Sensia
Samo da vam javim ja sad iz Azela baby, roba stigla jutros user posted image user posted image
dok se vi dogovoriste oko stele......

hehehe rasprodaja kod mene u stanu u petak, nije puno skuplje, ima robe i za zime...... hajmo zene jos malo pa nestalo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 26330
23.8.2011 22:18:46   
Sensia
Bitno je samo ostati hladne glave u ovakvim situacijama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26331
23.8.2011 22:35:04   
Semica
Ojjj zene moje drage...kako sam sad jake bolove imalaaa....kao da me neko probada iglom kroz gospoju u mali stomak..sve se grcilo i zigalo...cak sam i jecat skoro pocela,suze na oci krenule...trajalo nekoliko minuta (pravila veceru mm-u...jedva sam hodala preko sobe; svaki korak koji bi napravila sve bolniji bio; cim bi sjela,bolovi se smanje )...i sad ih malo osjetim kad stanem na noge...uhhhh uhhhhh...je li to to???

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26332
23.8.2011 22:41:08   
senka27
user posted image user posted image semice draga vrlo moguce drzim fige mila...i hajde obavjestavaj idemo uzivouser posted image user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26333
23.8.2011 22:42:13   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....

i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila????
Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.

Jesi vala....user posted image ....Pa ofkors...kod mene je bar skladiste....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja sve kao vjeverica cuvala...sada sam se poprilicno umine garderobe rijesilla...iako ima jos,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a od malenog akoBogda cu odmah se rjesavati...tako da u martu bit ce akoBogda raznovrsna ponuda na BB-u.user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 26334
23.8.2011 22:45:16   
Vodolija83
Malo kasnim,tek sam maloprije usla online...
Jelena,presladak djecakuser posted image
Semice,vidim vec sve spremno za malu curu,slozeno i samo ceka da se pocne modirati user posted image
Cicibanko fino si ti uredila taj kutak maloj pisuljici.user posted image user posted image user posted image I moj bebac ce aBd imati samo kutak,sobicu viska nemamo.
Anice,sto se tice posla ne brini,i mene su jutros na sabahu zvali za doznake,kao da ih nikad necu donijeti,a tek 23.danas,ccc...
Mamolina tvoja sobica je takodje superuser posted image
Sensia,mangupe jedan vidim da si sve preduhitrila sa odlaskom u Azel baby ili ipak blefirasuser posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26335
23.8.2011 22:46:13   
Semica

IZVORNA PORUKA: senka27

user posted image user posted image semice draga vrlo moguce drzim fige mila...i hajde obavjestavaj idemo uzivouser posted image user posted image

uh uhhhhhuser posted image ...nema visee...eto od 10 i 15 nije bilo...vidjet cemo kako ce noc proci...user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 26336
23.8.2011 22:46:52   
Skvo RR
Sensia.........jesi kvarna..za Azel..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image .dok mi ovde filozofiramo zena hara..
Semice...ne znam jel to to....to ces ti znati..ne brini...user posted image
Senka...a i ti bi na cvajn komaden...priznaj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26337
23.8.2011 22:47:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Ojjj zene moje drage...kako sam sad jake bolove imalaaa....kao da me neko probada iglom kroz gospoju u mali stomak..sve se grcilo i zigalo...cak sam i jecat skoro pocela,suze na oci krenule...trajalo nekoliko minuta (pravila veceru mm-u...jedva sam hodala preko sobe; svaki korak koji bi napravila sve bolniji bio; cim bi sjela,bolovi se smanje )...i sad ih malo osjetim kad stanem na noge...uhhhh uhhhhh...je li to to???

ja ti licno nemam iskustva al tako isto je opisivala jedna zena bolove sto je lezala sa mnom u sobi i SUTRADAN se porodilauser posted image

jesi li otvorena imalo, sta je bilo na zadnjoj kontroli?

ovdje se sve desava nenadano, ocekujem animagical i skvo porodi se malenauser posted image a sad mozda i semicauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26338
23.8.2011 22:47:26   
animagical
uh jeste ispisale, ne mogu da citam, zavrtilo mi se..odoh na spavanje, valja ujutru na endokrinu...laku noc curiceuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26339
23.8.2011 22:48:39   
senka27
kako god bude sretnooo :) a ja nesto padoh odoh legiti user posted image

citam ujutro uz kafu

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26340
23.8.2011 22:51:05   
senka27
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Senka...a i ti bi na cvajn komaden...priznaj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sto bi ti rekla of kors nema viseeeee poslije ide "djelidba" dosta od meneuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26341
23.8.2011 22:56:16   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Samo da vam javim ja sad iz Azela baby, roba stigla jutros user posted image user posted image
dok se vi dogovoriste oko stele......

hehehe rasprodaja kod mene u stanu u petak, nije puno skuplje, ima robe i za zime...... hajmo zene jos malo pa nestalo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam ja drugo nasa da si i nama nesto ostavila, bar jednu haljinicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26342
23.8.2011 22:59:24   
Bebica11
Kad vi pokupujete onda cu ja krenuti u akciju s novim turama robe, da se ne guramo bezzeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26343
23.8.2011 23:05:14   
ciciban26
Sensia lago user posted image ne vjerujem ti nistaaaaaa Ne valja ti taktika,i da kazes da si Azela zakupila ja sam u petak tamo,od 9:00 do zatvaranja pa kad iznesu robicu - MOJA.. Naoruzat cu se sendvicima,cokoladicama,sokicima user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26344
24.8.2011 8:20:57   
Sensia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutrica eh da je i ja pristavim jedom

Uh kuku meni ako roba ne stigne u petak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je ovo nije bilo trece smjene? Gdje su zenice?

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26345
24.8.2011 8:29:41   
Sensia
Ih otisla mi Silver na UZ pa se nema s kim jutaranj kafica popiti user posted image  hajd ako Bog da da bude dobro poslije onih jucerasnjih boluckanja....

Mea ima li tebe? aaaaaaaa pa sta je sa radnim zenicama mojoim?

Cicibanko ustaj ti, Anica je na postedi

Iko?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26346
24.8.2011 8:31:30   
Sensia
Jel to sve zbog Azela baby? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ste mi se sad sakrile il ste otisle da stanete u red za petak?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26347
24.8.2011 8:32:08   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ih otisla mi Silver na UZ pa se nema s kim jutaranj kafica popiti user posted image  hajd ako Bog da da bude dobro poslije onih jucerasnjih boluckanja....

Mea ima li tebe? aaaaaaaa pa sta je sa radnim zenicama mojoim?

Cicibanko ustaj ti, Anica je na postedi

Iko?

tu sam draga...jesi li pristavila  user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26348
24.8.2011 8:33:10   
sanela.asja
Hvalla Sensia bas je nemam skim popiti muz mi pobjegao user posted image user posted image ..
ja se nista nisam naspavala,a planirala generalku danas kako cu sta cu ni sama neznam user posted image user posted image
Ugodno jutro mojim user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26349
24.8.2011 8:35:43   
mea29
sensia haj mi prepricaj ovo sa Azelom baby da ne vrtim stranice, vidim zakuhalo se nesto, gdje, sta, kada?

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 26350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1052 1053 [1054] 1055 1056   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1052 1053 [1054] 1055 1056   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *