Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 21:09:49
sanela.asja
Semice masalah svasta ima Sarah bas su dejvojcice sretne moja Asja i danas dan dobija od jedne tete iz Njemacke njena djevojcica starija vjeruj da joj rjetko sta kupujem od odjece,a ovaj moj Princ bice malo siroce njemu niko nista neda al tu su mama i tata Zene moje nek mi Bog oprosti ramazan je al meni se tako pije pivoo bas mi mirise trazi mi see MM hoce da me utjesi rafaelom otisao da kupi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 21:36:20
Bebica11
Uh zenice, ja veceras sama pripremala iftar mm i preforsirala se , evo tek me popustio stomak, bilo me potkocilo ispod stomaka, bas ruzno. I kako se bebica pomjerala godilo mi i polahko je popustalo...kaze mm-neces ti vise iftar praviti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 22:35:04
Semica
Ojjj zene moje drage...kako sam sad jake bolove imalaaa....kao da me neko probada iglom kroz gospoju u mali stomak..sve se grcilo i zigalo...cak sam i jecat skoro pocela,suze na oci krenule...trajalo nekoliko minuta (pravila veceru mm-u...jedva sam hodala preko sobe; svaki korak koji bi napravila sve bolniji bio; cim bi sjela,bolovi se smanje )...i sad ih malo osjetim kad stanem na noge...uhhhh uhhhhh...je li to to???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 22:42:13
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....
i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila???? Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.
Jesi vala.... ....Pa ofkors...kod mene je bar skladiste.... ...ja sve kao vjeverica cuvala...sada sam se poprilicno umine garderobe rijesilla...iako ima jos,,, ..a od malenog akoBogda cu odmah se rjesavati...tako da u martu bit ce akoBogda raznovrsna ponuda na BB-u.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 22:45:16
Vodolija83
Malo kasnim,tek sam maloprije usla online... Jelena,presladak djecak Semice,vidim vec sve spremno za malu curu,slozeno i samo ceka da se pocne modirati Cicibanko fino si ti uredila taj kutak maloj pisuljici. I moj bebac ce aBd imati samo kutak,sobicu viska nemamo. Anice,sto se tice posla ne brini,i mene su jutros na sabahu zvali za doznake,kao da ih nikad necu donijeti,a tek 23.danas,ccc... Mamolina tvoja sobica je takodje super Sensia,mangupe jedan vidim da si sve preduhitrila sa odlaskom u Azel baby ili ipak blefiras
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 22:46:52
Skvo RR
Sensia.........jesi kvarna..za Azel.. . .dok mi ovde filozofiramo zena hara.. Semice...ne znam jel to to....to ces ti znati..ne brini... Senka...a i ti bi na cvajn komaden...priznaj..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 22:47:01
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Semica
Ojjj zene moje drage...kako sam sad jake bolove imalaaa....kao da me neko probada iglom kroz gospoju u mali stomak..sve se grcilo i zigalo...cak sam i jecat skoro pocela,suze na oci krenule...trajalo nekoliko minuta (pravila veceru mm-u...jedva sam hodala preko sobe; svaki korak koji bi napravila sve bolniji bio; cim bi sjela,bolovi se smanje )...i sad ih malo osjetim kad stanem na noge...uhhhh uhhhhh...je li to to???
ja ti licno nemam iskustva al tako isto je opisivala jedna zena bolove sto je lezala sa mnom u sobi i SUTRADAN se porodila
jesi li otvorena imalo, sta je bilo na zadnjoj kontroli?
ovdje se sve desava nenadano, ocekujem animagical i skvo porodi se malena a sad mozda i semica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.8.2011 23:05:14
ciciban26
Sensia lago ne vjerujem ti nistaaaaaa Ne valja ti taktika,i da kazes da si Azela zakupila ja sam u petak tamo,od 9:00 do zatvaranja pa kad iznesu robicu - MOJA.. Naoruzat cu se sendvicima,cokoladicama,sokicima
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Hvalla Sensia bas je nemam skim popiti muz mi pobjegao .. ja se nista nisam naspavala,a planirala generalku danas kako cu sta cu ni sama neznam Ugodno jutro mojim