|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.8.2011 13:39:41   
gerberka
koristila sam i ja neopenatran forte..šta si digla uzbunu user posted image mene nisu pekle, al su velike, pa sam jednu na bok ubacila..suze sam prolila dok se istopila user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26601
25.8.2011 13:42:19   
ciciban26
Jooooooooj sad me stid user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kako vam je najlakse, a zena nam preporucila pozu u kojoj se najmanje zamaramo a i prikladna je za zene ciji  muzici bjeze od velikog stomaka
Gdje,kako i koliko-odlucite same user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Od ponedjeljka da ste sve na vjezbicama,da se ja ovdje ne bih crvenila..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26602
25.8.2011 13:45:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

koristila sam i ja neopenatran forte..šta si digla uzbunu user posted image mene nisu pekle, al su velike, pa sam jednu na bok ubacila..suze sam prolila dok se istopila user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa zar su ti davali neopenotran u prvom tromjesjecju? koliko dugo si ih koristila?

pa javi se odmah da ne postiram 50 postovauser posted image

mene peku, jos me stomak boljuckao jutros pa sam odmah povezala s njimauser posted image

joj 5 puta pocnem dijamantu pisati sms, odoh sad vidjeti sta je sa zenomuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26603
25.8.2011 13:46:58   
ciciban26

E moja gerbo mi kad za tebe danima pitamo tebe ni na mapi.. Onda se samo pojavis da nas ruzisuser posted image .. Ja sam jedina koristila Forte i mene su strasno pekle,sta ces nije svacija gospodjica isto osjetljivauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26604
25.8.2011 13:50:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

helouuu..
ja sad sa kontrole...bebce je odlicnouser posted image user posted image ...mama iskritikovana zbog kguser posted image user posted image sta cuuser posted image user posted image ..pitala mogul makar malo setat, kaze dr. ne moze, strpite se jos 4 sedmice..pa reko ja cu onda imat 100 kg...zamolila da mi smanji ginipral, jer me u zadnje vrijeme jako trese, pa mi je tu udovoljio...eto ne pamtim kad sam sa pregleda dosla zadovoljnijauser posted image user posted image user posted image
e zna li neko sta znaci ''Percentile (EFW)'' na nalazu?

superuser posted image

ne brini za kg, evo i ja sam u plus 10 vecuser posted image user posted image

nego to ti znaci tezina bebe

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26605
25.8.2011 13:50:22   
star
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jooooooooj sad me stid user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kako vam je najlakse, a zena nam preporucila pozu u kojoj se najmanje zamaramo a i prikladna je za zene ciji  muzici bjeze od velikog stomaka
Gdje,kako i koliko-odlucite same user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Od ponedjeljka da ste sve na vjezbicama,da se ja ovdje ne bih crvenila..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26606
25.8.2011 13:52:34   
Selminja
Jao ciciban slikovitog prikaza user posted image
Vidim danas puno lijepih vijesti, zdravih bebica i uspijesnih pregleda, super user posted image
Joj zene jel kod vas vruće, pa izdahnut cu, jos klima radi jutros od 10h user posted image
Pijem ovu tothemu, pa mi stolica šteka pravo, nisam znala da ce ovoliko uticat na probavu... napravila sam kompot mozda on pomogne malo. A podrške radi, jučer sretnem drugaricu koja je u istoj sedmici kao i ja, kaze ode 2 puta dnevno u vc, od početka user posted image user posted image Juh rekoh, pa ti si blažena trudnica user posted image
Kako je Semica?
Animagical je jos s nama, mani se ti mahalskih grasaka, ako hoces predvidjanje, po mojoj slobodnoj procjeni je da ćeš prenijet 12 dana poslije termina user posted image tako da, opusti se i taj broj na tickeru nek te ne zavarava user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 26607
25.8.2011 13:52:47   
Bebica11
ako je preporucena samo ova poza onda nista od keksa do poslije porodauser posted image al hajd ja i mm se haman odvikli od toga, meni nije ni na pameti a on jucer pita sta kaze dr za keks...eh nema keksa dok sam na ginipraluuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 26608
25.8.2011 13:53:23   
ciciban26

helouuu..
ja sad sa kontrole...bebce je odlicnouser posted image user posted image ...mama iskritikovana zbog kguser posted image user posted image sta cuuser posted image user posted image ..pitala mogul makar malo setat, kaze dr. ne moze, strpite se jos 4 sedmice..pa reko ja cu onda imat 100 kg...zamolila da mi smanji ginipral, jer me u zadnje vrijeme jako trese, pa mi je tu udovoljio...eto ne pamtim kad sam sa pregleda dosla zadovoljnijauser posted image user posted image user posted image
e zna li neko sta znaci ''Percentile (EFW)'' na nalazu?

Gift user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Iskreno mi je drago da je bebica ok.. A za tvoje kilice-ne brini.. Koko dosle mirovanjem i papanjem tako ce i otici trckaranjem oko bebe.. Najvaznije je da je user posted image ok. Sad se zadaj u ukrasavanje sobice user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26609
25.8.2011 13:53:52   
gerberka

E moja gerbo mi kad za tebe danima pitamo tebe ni na mapi.. Onda se samo pojavis da nas ruzisuser posted image .. Ja sam jedina koristila Forte i mene su strasno pekle,sta ces nije svacija gospodjica isto osjetljivauser posted image

user posted image user posted image user posted image mene ste zapostavile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ove su poze cooluser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 26610
25.8.2011 13:54:50   
Gift
Bebice i ja sam koristila neo penotran i u prvom tromjesjecju i kasnije, a onda i neke druge..
a nije tezina posbno pise tezina, da ovo nije duzina...user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 26611
25.8.2011 13:55:07   
Anoniman
Mahanje i od nas...ne mogu da vas upratim sta ste pusale, tako da necu ni truditi se procitati user posted image

Vidim samo o nekom keksu se prica u ovim popodnevnim satima...ccccc.... ali salu na stranu i ja sam se pozeljela pokeksatiuser posted image , nisam od pocetka decembra prosle godineuser posted image , a nekad prije mi to umjesto predjela i dezerta user posted image

Moja djecica spavaju, a ja cekam mm da dodje, poslala ga do drugarice da mi donese vagu da malenog izvagam da vidim napredujemo li i da mi kupi neke sastojke za tortu, pocela praviti, a njega nema li nema, kao da je do mostara otisao, a ne par kilometara od kuce user posted image
Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu star)
  Neposredna veza do poruke: 26612
25.8.2011 13:56:40   
Bebica11

Bebice i ja sam koristila neo penotran i u prvom tromjesjecju i kasnije, a onda i neke druge..
a nije tezina posbno pise tezina, da ovo nije duzina...user posted image

meni pise dr EFW 700gr

pa zato ti kazem

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26613
25.8.2011 13:57:09   
Silver

user posted image user posted image user posted image mene ste zapostavile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ove su poze cooluser posted image user posted image user posted image

ja ti maloprije pisem da sam se raspitivala za tebe...ali sad ti mene ignore...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26614
25.8.2011 13:57:44   
ciciban26
Uh kud spomenu pozu majko mila user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije samo ova nego smo se na spomen keksa zezale sta ako nemamo snage ili muz bjezi od stomaka,kaze babica eh onda ima ona poza pa objasni ovu. Samo vi navalite kako vam je najlakse i najdraze.. Bitno je da to pomaze pred porod i to sto cesce user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26615
25.8.2011 13:57:49   
Bebica11
Silver to ona nama vracauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26616
25.8.2011 13:59:45   
Silver
a sta ste se za poze uhvatile, pa kao sve bi rekla a sve nemogu...user posted image

Hocete da vam ja detaljno objanim gdje sta ide...jednom za sva vremena user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26617
25.8.2011 14:01:16   
Anoniman
Silver znam ja gdje sta ide, ali ne mERe jos to tamo da stane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 26618
25.8.2011 14:03:36   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Silver

a sta ste se za poze uhvatile, pa kao sve bi rekla a sve nemogu...user posted image

Hocete da vam ja detaljno objanim gdje sta ide...jednom za sva vremena user posted image

Hajde Silver prosvjetli nas ziva bila user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26619
25.8.2011 14:08:56   
Silver
nebi vi bile tolike da neznate sve, kako moze, sa koje strane...ihh...ovdje su djevice samo u horoskopu...user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26620
25.8.2011 14:11:36   
gerberka
silver user posted image user posted image user posted image

de nek neka objasni gdje šta ide user posted image user posted image

sretno meni na pregledu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26621
25.8.2011 14:14:31   
Arina
evo da vam se malo i mi javimo...bili smo 5 dana kod sveki pa sam ispala iz stosa i pojma sta se desilo...ode sad da citam malouser posted image

kod nas sve ok....ima dva dana se okrenula ledjima prema vani stomaka i tacno stomak kad legnem malo ispupceniji na jednoj strani...hi hi hi ....pa su poreti jako njezni jer udara preme unutra.....prestali smo piti dabroston sad samo prenatal...i to je to.....

I jos nesto vrlo vazno ....danas ulazimo u 5. mjesec....user posted image user posted image user posted image user posted image .....brzo leti....

Pusa svim  bembelicaama ...cestitke novim mamicama

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26622
25.8.2011 14:15:15   
Sandrich
sretno gerbo javi cim prije sta je bilo user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26623
25.8.2011 14:20:12   
Silver
IZVORNA PORUKA: Arina

evo da vam se malo i mi javimo...bili smo 5 dana kod sveki pa sam ispala iz stosa i pojma sta se desilo...ode sad da citam malouser posted image

kod nas sve ok....ima dva dana se okrenula ledjima prema vani stomaka i tacno stomak kad legnem malo ispupceniji na jednoj strani...hi hi hi ....pa su poreti jako njezni jer udara preme unutra.....prestali smo piti dabroston sad samo prenatal...i to je to.....

I jos nesto vrlo vazno ....danas ulazimo u 5. mjesec....user posted image user posted image user posted image user posted image .....brzo leti....

Pusa svim  bembelicaama ...cestitke novim mamicama

majke mi prije 10minuta razmisljam gdje li mi je arina...mi smo tu negdje po sedmicama jedine...

Super pa je babi dobro i moj macak se okrenuo prema unutra...ali imam osjecaj da je nisko nekako, kad god sam na poslu samo ga nisko osjetim da se pomjera...kontam da nije od sjedenja pa mi ga zao...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 26624
25.8.2011 14:22:16   
gerberka
Arina čestitam user posted image i ja se nadam da ce mi danas ukinuti utrogestan...

sandrich, hvala ti drugo, javim se na fb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 26625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *