|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.8.2011 14:24:00   
Silver
gerbo javi novosti sa pregledaa...nemoj da te cekamo!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26626
25.8.2011 14:29:50   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mahanje i od nas...ne mogu da vas upratim sta ste pusale, tako da necu ni truditi se procitati user posted image

Vidim samo o nekom keksu se prica u ovim popodnevnim satima...ccccc.... ali salu na stranu i ja sam se pozeljela pokeksatiuser posted image , nisam od pocetka decembra prosle godineuser posted image , a nekad prije mi to umjesto predjela i dezerta user posted image

Moja djecica spavaju, a ja cekam mm da dodje, poslala ga do drugarice da mi donese vagu da malenog izvagam da vidim napredujemo li i da mi kupi neke sastojke za tortu, pocela praviti, a njega nema li nema, kao da je do mostara otisao, a ne par kilometara od kuce user posted image
Ljubimo vas sve user posted image

Jelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti bas uzivas sa svojim pilicima. Slusaju li? Kako mala princezica reaguje na bracu? E vala ti si kraljica,mora da je rana ok cim si se pravljenja torte uhvaila.. Falis na ovoj temi.

Arina cestitke na petom mjesecu user posted image user posted image user posted image

Gerberko sretno na kontroli user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26627
25.8.2011 14:33:00   
gerberka
hvala vam cure, javit cu se noćas..poslije pregleda ću do mame, a nocas polako kuci, pa tipkam user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26628
25.8.2011 15:26:04   
gerberka
cure jel ono prije pregleda smazati čokoladicu i sok od narandže?

za šta je to?user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26629
25.8.2011 15:34:49   
Gift
da beba bude zivahnauser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26630
25.8.2011 15:38:52   
gerberka
user posted image user posted image user posted image hvala giftuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26631
25.8.2011 15:44:51   
Gift
sretnouser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26632
25.8.2011 16:17:29   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Gift

da beba bude zivahnauser posted image

pa zato u mene beba mirna ne jedem slatko user posted image user posted image user posted image morat cu u ponedeljak i ja navalit da je bolje vidimo na 4D user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26633
25.8.2011 16:31:31   
babilon
Vidis Gerbo da te zenice ne ignorisu ;) javi javi javi javi javi nam sta je bilo! A bice sve super aBD!

Sandrich fino veliku milka cokoladu sa ljesnjcima ali cijelim (ono ko malo zdravija varinata cokolade hahaha) i jedan dobro cijedjeni sok od narandze i trci na 4d ;)) nego, stalno gledam u ovajtvoj avatar, na cemu je ovo napisano volim te? hljeb, palacinka? nikako da skontam ;D

Mea danas si mi pala na pamet, isla mm po nalaze u pola3, ne da sam se skuhala, negomi je zlo bilo u jednom momentu. Nadam se da su se tm barem malo priblizili nalazi???? Moj sutra ide internisti i odmah poslije bajrama operacija... uh. user posted image

Odoh se i ja laganini spremati ikucici, jo 15min, SUTRA PETAK! user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 26634
25.8.2011 16:32:11   
Bebica11
Bolje je da je mirna, a samo pritiskanje stomaka ce je iritirati da se pred kraj probudi,kako bude trudnoca odmicala kad se vrti TESKO JE USLIKATI i dobiti lijepu sliku, jucer se moja vrtila, pucala dok je dr gledala na uzv i nemamo NIJEDNE slikeuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 26635
25.8.2011 16:35:03   
babilon
A doduse ima i to smisla, mladje trudnoce, meni rekao doktor da se hoce aktivirati vise slijedeci put da ga uslikamo... pa cu se ja zadati :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26636
25.8.2011 16:47:26   
Vodolija83
Gerbo,sretno na pregledu !!!user posted image
Evo stize mi vijest iz Graza za kolica koja sam trebala dobiti...user posted image
Gore otisli da mi kupe,kad ono...samo ostala crvena u kombinaciji sa drugom crvenom nijansom  i siva sa tamnijom sivom...Sve nestalo...Cak su zvali iz te prodavnice i u Njemacku u neke prodavnice,kazu bukvalno sve iste boje ostale,sve se rasprodalo,ne mogu da vjerujem koji sam peh...Zato je i cijena spala na 399 eura.
Ipak onda,stizu pare,pa cemo ih kupiti u Sa,ispade kod nas bolji izbor boja.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26637
25.8.2011 16:58:40   
Semica
Di ste zene user posted image

Ima li novosti kakvih?

Meni nalazi krvi i urina gotovi...mnogo se krv popravila hBuser posted image user posted image bravo za tothemu user posted image user posted image Jos uvijek sam anemicna ali nije vise kriticno kao sto je bilo...user posted image
eee jedino su mi LYM ( predpostavljam da su limfociti) blaaaaaaaaaaaago poviseni....sta to znaci? Je li to sta strasno???

Urin je dobar isto hB...user posted image

Nije bilo danas nikakvih bolova....KONACNO torba za bolnicu spremna...user posted image user posted image BRAVO JA!!!user posted image

Animagical,sutra i meni punih 38user posted image user posted image user posted image

Ostali teletabisici moji najdrazi...imate VELIKI HUGic od mene i Sarah user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26638
25.8.2011 17:01:31   
Bebica11
Semice super za krvuser posted image user posted image user posted image , koliko ti se popravila? Jesi li dugo pila totemu?Meni je rekla da je pijem 2 put na dan

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26639
25.8.2011 17:08:11   
Bebica11
Ako uleti gerba reci ce-evo bebice opet s pitanjima i podpitanjimauser posted image user posted image user posted image , al zato smo tu,zar neuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26640
25.8.2011 17:09:41   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Semica

KONACNO torba za bolnicu spremna...user posted image user posted image BRAVO JA!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image i bilo je vrijeme user posted image

super za krv..
meni urin nije dobar pa moram radit urinokulturu...user posted image

uh jesam se sad najela one musake od patlidjanauser posted image
inace ne jedem i ne volim patlidjane ali ova musaka je mrakuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26641
25.8.2011 17:11:51   
Bebica11
Sonja daj recept za tu musaku, ja izmisljam sta kuhati mm

veceras cu piletinu s gljivama u umaku od vrhnja, sjediniti s makaronima pa zapeci u vatrostalnoj, eto samo da promijenim malo a kontam i rafaelo kocke napraviti...imala sam dobar recept pa sam izgubila, nasla sam na coolinarici nesto slicno pa cu pokusatiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 26642
25.8.2011 17:12:48   
Semica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Semice super za krvuser posted image user posted image user posted image , koliko ti se popravila? Jesi li dugo pila totemu?Meni je rekla da je pijem 2 put na dan

Pijem dosta dugo...evo nacela trecu kutiju...sa 3.09 mi se crvena krv.zrnca popela na 3.55user posted image user posted image user posted image hemoglobin,zeljezo takodje se popravili ali ne sjecam se tacno koliko sad iznose...uglavnom blago ispod granice su...a bilo jeeeeeeeeeeeeeeeee UZAS stanje krvi!!! Pijem 1x dnevno...i moram piti dok se ne porodim a vjerovatno i odredjeni period nakon porodjaja...

< Poruku je uredio Semica -- 25.8.2011 17:13:53 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26643
25.8.2011 17:13:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Gerbo,sretno na pregledu !!!user posted image
Evo stize mi vijest iz Graza za kolica koja sam trebala dobiti...user posted image
Gore otisli da mi kupe,kad ono...samo ostala crvena u kombinaciji sa drugom crvenom nijansom  i siva sa tamnijom sivom...Sve nestalo...Cak su zvali iz te prodavnice i u Njemacku u neke prodavnice,kazu bukvalno sve iste boje ostale,sve se rasprodalo,ne mogu da vjerujem koji sam peh...Zato je i cijena spala na 399 eura.
Ipak onda,stizu pare,pa cemo ih kupiti u Sa,ispade kod nas bolji izbor boja.

Ako su siva 399 onda ja cekam da mm ode gore i kupi nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam danas propustila zanimljiv dan, cicibanka to sve slikovito lijepo..... ma zaboravilo se i na Azel kad je zena postavila sliku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ide ne pregled sreeeeeeeeeeeeeetno, ko ima novu sedmicu, mjesec isto tako sreeeeeeeeetno

Malo sam vas iscitala a puno se ismijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26644
25.8.2011 17:15:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Pijem dosta dugo...evo nacela trecu kutiju...sa 3.09 mi se crvena krv.zrnca popela na 3.50user posted image user posted image user posted image hemoglobin,zeljezo takodje se popravili ali ne sjecam se tacno koliko sad iznose...uglavnom blago ispod granice su...a bilo jeeeeeeeeeeeeeeeee UZAS stanje krvi!!! Pijem 1x dnevno...i moram piti dok se ne porodim a vjerovatno i odredjeni period nakon porodjaja...

SUPERuser posted image nadam se da ce i meni tako djelovati, meni je moja dr. propisala 2 na dan, ona u apoteci zena govori da mogu obje odjednom tako da cu to i uraditi, nadam se da cu popraviti malo, jer sam i ja sklona anemiji od prije, i sreca popravila krv prije trudnoce, al evo izgurali do 6. i palo ispod granice, al dobro je hvala Bogu

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26645
25.8.2011 17:18:04   
Sonja
bebice recept je prejednostavanuser posted image
ogulis patlidjane i isjecen na tanje kriske zatim posolis i ostavis da odstoje..poslije ih operes i ocijedis te poredas red po tepsiji
uzmes fasiranog mesa isjeces u njega luka i stavis zacine pomijesas i pospes po patlidjanima te odozgo opet patlidjane poredas...
ispeces i na kraju zalijes sa jajimauser posted image
vjeruj da je preukusno a bas jednostavno

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26646
25.8.2011 17:24:28   
Vodolija83
Hej Sensia,evo ako ces iskreno i ja se sad dvoumim da li bih ovdje kupila il odozgo siva.Meni su fina bar na slici sto sam vidjela,al oni kazu da uzivo nisu nesto..pa ne znam sad.Evo cekam mm da dodje da se odlucimo.Na slici su mi sasvim ok,a povoljnija nego ovdje.
Evo vidi na ovom linku:
http://www.bimbomarket.it/lv/en/trio-enjoy-fun-moonstone-2011-P17682.htm

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26647
25.8.2011 17:25:05   
Anoniman

Ako uleti gerba reci ce-evo bebice opet s pitanjima i podpitanjimauser posted image user posted image user posted image , al zato smo tu,zar neuser posted image

Ja stvarno ne mogu a da ne odreagujem na ovo!!!
Draga GERBERKO zar te stvarno nije stid pisati da si pomnozena sa 0 u trenutku kad zena pita za nesto sto je puno bitnije od toga da su tvoji nalazi ok. Hvala Bogu da jesu ali mislim da je puno vaznije dati odgovor zeni koja brine za sebe i svoju bebu neo tebi user posted image user posted image user posted image za uredne nalaze.
Inace sam primjetila da si jedna od onih namrgodjenih i kada neko propusti tvoj pozdrav,pitanje odmah belaj..Ovo nije prvi put! Mislim ohladi,koliko nas ovdje ima- pa ne vrti se svijet oko tebe..
Ne zaboravi da smo sve bile uz tebe i tebi se posvetile u kriticnim trenutcima kao npr. nalaz Torch-a,mjerenje NN-a i sl.
Privlacis paznju na jako ruzan nacin... Tu smo da se zabavimo,pomazemo jedna drugoj a ne da sirimo negativnu energiju...Neka se javi zena ciji post bar jednom nije ignorian na RR???
Pozdrav i opusti se malo!

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 26648
25.8.2011 17:30:14   
Vodolija83
Usput Sensia,vidi sto je u Latviji dobra cijena kolica ,uhhhh...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26649
25.8.2011 17:44:40   
ciciban26
Hej zene evo i meneuser posted image user posted image user posted image Unistila sam se od spavanja,smezurano mi lice user posted image user posted image user posted image . Sad mi se taaaako jede nesto slatko,a neda mi se po ovoj vrucini izaci, morat cu izdresirati cuku da ode po cokoladicu i casopis user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj pa nemojte mi ovo raditi s kolicima user posted image Ja taman odlucila koja cu a one ove slike postavljaju..Meni je ova siva boja super. Bar nemam nikoga tamo maltretirati da mi salje user posted image user posted image user posted image

Semice superiska za nalaze.. Zivjela Totema user posted image .

E moja Sensia gdje bi danas,ja sve necu da budem direktna kao nasa babica,rekoh lakse mi je slikovito pa me jos napadose da se fina pravim user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 26650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *