|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.8.2011 18:51:26   
Skvo RR
Uzela sam ja onaj start paket maticnih...user posted image ....pa nadam se da ce uzorak valjati...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 27201
28.8.2011 18:53:59   
mamina princeza
Hoce aBD:) Sto ne bi pa uglavnom to bude ok . Doduse nisma jos potpuno upoznata o tome tek mi valja u tom pravcu detaljnog informisanja kupiti.... :) Nek je tebi sa srecom i to i sve ostalo sto ide uz porod:)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27202
28.8.2011 18:55:41   
Skvo RR
Joj sto me citavo popodne da prostite smara "lita"...haman vise ne mogu sjesti normalno...user posted image

Neposredna veza do poruke: 27203
28.8.2011 18:56:30   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Hoce aBD:) Sto ne bi pa uglavnom to bude ok . Doduse nisma jos potpuno upoznata o tome tek mi valja u tom pravcu detaljnog informisanja kupiti.... :) Nek je tebi sa srecom i to i sve ostalo sto ide uz porod:)))

Pa odes tamo do Unitica..super su..vala kada su izdrzali moja pitanja i podpitanja...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27204
28.8.2011 19:20:46   
gerberka
skvo postoji li razlika u cijenama paketa..koliko je taj start

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27205
28.8.2011 19:23:18   
Skvo RR
A postoji...ja to zovem start paket u smislu da nisam sve platila, tek kada potvrde da je uzorak dobar onda placas sve....ja sam uzela taj plus paket skuplji mozda 200 eura...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 27206
28.8.2011 19:25:09   
animagical
joj je sam pala s nogu...nema coska koji nisam dvaput obrisala...jal se gnijezdim, jal sam budala, nema treceuser posted image   mislim da i semica posprema...ili to ili ce njena cura bajrambanke sutra pokupiti...semice javi seuser posted image
skvo, kad ides ujutru na ctg? sretno tiuser posted image
ja ujutru moram ici uraditi aptt i inruser posted image jest dosadno, svako 3-4 dana ici na vadjenje krvi Boze sacuvaj...pa ako budu nagodni da mi urade nalaz za sat onda cu i ja na ctg...meni dr rekao da dodjem u utorakuser posted image mislim da se on malo zbunio...sta cu mu za Bajramuser posted image jos mi kaze dodji ti u 9...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27207
28.8.2011 19:26:50   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

joj je sam pala s nogu...nema coska koji nisam dvaput obrisala...jal se gnijezdim, jal sam budala, nema treceuser posted image   mislim da i semica posprema...ili to ili ce njena cura bajrambanke sutra pokupiti...semice javi seuser posted image
skvo, kad ides ujutru na ctg? sretno tiuser posted image
ja ujutru moram ici uraditi aptt i inruser posted image jest dosadno, svako 3-4 dana ici na vadjenje krvi Boze sacuvaj...pa ako budu nagodni da mi urade nalaz za sat onda cu i ja na ctg...meni dr rekao da dodjem u utorakuser posted image mislim da se on malo zbunio...sta cu mu za Bajramuser posted image jos mi kaze dodji ti u 9...

Rekao mi prije 8h..user posted image ...ja cu oko pola 8..user posted image .. A sto mislis da se zbunio za utorak..mozda je dezurni?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27208
28.8.2011 19:42:44   
animagical
pa cini mi se da je racunao da tad nije dezurni, nego na kabinetu ili na spratu da ce biti ugl kaze nadji me oko 9user posted image ma i ako njemu tako odgovara ja cu opet sutra otici, samo ako mi bude nalaz gotov...bas mi se ne da za Bajram na pregleduser posted image a svejedno moram ujutru ici vaditi krv, pa reko da samo produzim...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27209
28.8.2011 20:02:12   
bebix
Nigdje nikogauser posted image  a mene danas nesto bolucka cas stomak cas krsta, vise neznam malo jace pa onda slabije, stalno sam u wc a tako mi je stomak nekako tezak, vidjet cemo ako izdrzim do utorka tad mi je ctg, sta ce biti, samo me interesuje, cula sam da je beba mirna pred porod kod mene je danas user posted image najzivahniji...

Neposredna veza do poruke: 27210
28.8.2011 20:13:24   
Mamolina
bebix.... prati te bolove ..definitivno se nesto desavauser posted image user posted image
ostale zenice odmaraju ,iftare ..sada ce nocna smjena !!user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27211
28.8.2011 20:29:42   
Gift
imate pozdrav od Semice, zeza je net pa ne moze na rr, a jos je 2u1..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 27212
28.8.2011 20:34:37   
animagical
uh sto puta sam se preznojila, ovo bas udara u krsta...ali ne prestaje...nigdje pauzeuser posted image hajd izdrzace se, nek sam se ja najela punjenih paprika i bureka, pa i ako treba roditi ima se snageuser posted image user posted image user posted image   iako mislim da sam se samo premorila pa otud bolovi....
zenice kakve ste vi? sta je ovo, sviju nesto boli...user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 27213
28.8.2011 20:56:53   
minie
Drage moje,

ja vec mjesecima pratim sva desavanja na RR, ali nikako da pocnem pisati, a vidim super druzenje user posted image .

Ovom prilikom samo da se javim i nadam se da cemo se fino druziti bar jos ovih 8 sedmica koliko mi je ostalo do poroda.

PusSa za sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 27214
28.8.2011 20:58:35   
sanela.asja
Dobrodoslica novim clanovima user posted image user posted image
Animagical da ti neces bajram provest na Gaku hoces ti da sredjujes user posted image to si ti namjerno da pogzras lopuzu malu napolje user posted image user posted image
Ja se isla sisat sutra ako bog da se ofarbat da budem ljepa debelauser posted image user posted image i ja cu malo kucu sreditit pa napraviti kolace,slano ne pravim ima sveki,mama,nena valja to sve obici user posted image
Skvo,enci imal sta kod vas??

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 27215
28.8.2011 20:59:20   
Skvo RR

uh sto puta sam se preznojila, ovo bas udara u krsta...ali ne prestaje...nigdje pauzeuser posted image hajd izdrzace se, nek sam se ja najela punjenih paprika i bureka, pa i ako treba roditi ima se snageuser posted image user posted image user posted image   iako mislim da sam se samo premorila pa otud bolovi....

blago tebi, radi tog jela...ja radi "lite" nista nisam jela...user posted image

Neposredna veza do poruke: 27216
28.8.2011 21:03:14   
minie
Hvala draga,

Evo ja cekam da se dio kolaca ohladi, pa da krenem na drugu fazu izrade, a ruzice su, uz pomoc MM, vec gotove i ohladile se user posted image
Sutra idem na kontrolu vidjeti svoje malo user posted image i jedva cekam.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27217
28.8.2011 21:03:54   
Skvo RR
minie zelim ti ugodno druzenje.
sanela.asja jesi li ti bolje...nema nervoze?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27218
28.8.2011 21:09:20   
sanela.asja
Ma MM me vratio u zivot obecao mi sutra soping,vodio me na sisanje i odma sam boljeuser posted image user posted image al bila sam danas pala skroz nikad se onako nisam osjecala bas same suze padaju,a neznam razlog user posted image kad se sjetim bas sam glupa ispala user posted image ..
Eh vidim vi svi vrjedni bili a ja pala u depresiju zato mi valja sutra zasukat rukave user posted image
Skvo to se ti cistis pripremas se nema ti Animagical cete do bajrama roditi ako Bog da,mogu se kladiti user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27219
28.8.2011 21:15:19   
Silver
woooow ovdje covjeka nema par sati i vec nastaje frka user posted image  cure bice akcije veceras...mada ja ovo ponavljam vec danimauser posted image  uzasna sam u prognoziranju!!!

Ja vam sad smazala jedan majmunski kolac...njammmm preprepredobro, postavicu vam sliku kad ga jos malo uljepsam!
minie dobro nam dosla user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27220
28.8.2011 21:22:47   
minie
Hvala puuunooooo....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27221
28.8.2011 21:23:52   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

mene nista ne moze sprijeciti u jeluuser posted image user posted image osim divanovicauser posted image user posted image   a taj tvoj belaj imam i jauser posted image   i juce sam imala turu povracanja, onako na cistu miru..ili je pred porod ili sam fakat bolesna nesto...nadam se ovom prvomuser posted image odoh sada do grada s muzekom, u setnju i na kafu...pukla me energija...

nego skvo, ipak ti sjedi i jedi...trebace ti snageuser posted image vidis da si skoro...user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27222
28.8.2011 21:34:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

mene nista ne moze sprijeciti u jeluuser posted image user posted image osim divanovicauser posted image user posted image   a taj tvoj belaj imam i jauser posted image   i juce sam imala turu povracanja, onako na cistu miru..ili je pred porod ili sam fakat bolesna nesto...nadam se ovom prvomuser posted image odoh sada do grada s muzekom, u setnju i na kafu...pukla me energija...

nego skvo, ipak ti sjedi i jedi...trebace ti snageuser posted image vidis da si skoro...user posted image

animagical dobro si ti cim mozes hodatiuser posted image

mi smo se sad vratili, isli pokupovati sadekatulfitr i predali Elhamdulillahuser posted image i isli na veceru ja i mmuser posted image user posted image user posted image

dobro je nekad i ne kuhatiuser posted image

maminaprincezo svaka cast na solidarnosti, ne damo im nista u bejtul maluser posted image user posted image pa nek opet kaze da je halifa i nek kupuju od svojih para audije a ne od hakka sirotinjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27223
28.8.2011 21:45:18   
Gift
mini dobro dosla...
Sanela to tebe spucali hormoni..haj nek si bolje...
meni su se u trudnoci osjecaji za tugu i srecu povecali il previse placem il se previse smijem, ko luda...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 27224
28.8.2011 21:57:25   
bebix
IZVORNA PORUKA: Mamolina

bebix.... prati te bolove ..definitivno se nesto desavauser posted image user posted image
ostale zenice odmaraju ,iftare ..sada ce nocna smjena !!user posted image

Trenutno sam bolje, odoh spavati, pa vidjet cemo sta ce bitiuser posted image ,pozz

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 27225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *