|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.9.2011 15:44:55   
animagical
meni je dr rekao da se javim ujutru u 9...ja pretpostavljam zato da mogu ostati ako bude jos koji prst...sa ona tri nije imalo smisla da cucim u bolnici...  hajde bona semice, ja ne znam nikoga ko je vjecno bio trudan... meni postalo malo i zabavno ovo ocekivanje..svaki dan mm i ja smislimo nesto drugo, tipa- hajmo na hambureger u ponoc, ko zna kad cemo opet imati priliku za touser posted image user posted image vec kontam sta bi veceras
nego, da vidite jesam usjajila kucuuser posted image sad se ne smije hodati, da ne ostaju sape po parketuuser posted image reko, za svaki slucaj...nek je sve zategnuto

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28776
9.9.2011 15:52:20   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Semica

Animagical-bila sam u pon na pregledu...nisam NI MALO odskrinutauser posted image user posted image user posted image

Ja vam zene bgm imam osjecaj da cu se napatiti....a Bgm me pravooo strah da ce me pokusati odskrinuti svim i svacim i da cu opet na kraju morati na CR...uh gluho bilo...

Bebice-CESTITAM mila...eto i tebe u ozbiljnim trudnjacamauser posted image user posted image user posted image

Semice, moze ti se desiti da se sutra probudis s kontrakcijama, kod nas prvorotki nema pravila. I sama sam to isto prolazila kao i ti, kontam sta je ovo, nista se ne desava i onda hop cup gotovo. Bolje nego da te boli danima, da se sporo otvaras ili sta vec. Uzivaj u zadnjim danima trudnoce, nedostajace ti, ovo je pravo vrijeme da budes jako sebicna i udovoljavas sebi maksimalno - jer, da se ne lazemo, nakon poroda ce ti centar paznje otici na jedno drugo bice user posted image

I ja sam joj isto rekla,ne mora se  dana otvarat,kod nekog to ide brze.Kod mene je sve trajalo 24 sata bez ikakvih gelova,dripova i ostalih djidja.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28777
9.9.2011 16:08:32   
Semica
palachinken.animagical,hannice i ostale...hvala vam za podsrku ...Bila bih najsretnija kada bi me sutra probudili bolovi kao sto kazete...user posted image user posted image Nazdravljam sa sokom u to imeuser posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28778
9.9.2011 16:11:19   
Hannica
Ne mora sutra,mozes i prenijet koji dan.user posted image Uglavnom beba ce izaci prije ili poslije.user posted image
Ne brini.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28779
9.9.2011 16:14:44   
Bebica11
SEMICE hvala na cestitkamauser posted image

kontam da kupim prvu stvaricu za bebi za ulazak u 7.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28780
9.9.2011 16:16:10   
Semica

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ne mora sutra,mozes i prenijet koji dan.user posted image Uglavnom beba ce izaci prije ili poslije.user posted image

Pa hocuuuuuuuuuuuuu sutraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kmeeeeeeeeeeee...ehehehe sutra mi je roditeljima godisnjica braka pa sam zato navalila user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28781
9.9.2011 16:16:31   
Hannica
Bebice cestitke i od mene.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28782
9.9.2011 16:17:53   
Hannica

Pa hocuuuuuuuuuuuuu sutraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kmeeeeeeeeeeee...ehehehe sutra mi je roditeljima godisnjica braka pa sam zato navalila user posted image user posted image

Bolje ti je 11.septembra,to je jako poznat datum.user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28783
9.9.2011 16:20:28   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

SEMICE hvala na cestitkamauser posted image

kontam da kupim prvu stvaricu za bebi za ulazak u 7.user posted image

I ja sam pocela pomalo kupovati kad sam usla u 7,nista pretjerano,uzela po bodic,hlacice i jedne gegice za pisulju.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28784
9.9.2011 16:54:51   
Semica

Bolje ti je 11.septembra,to je jako poznat datum.user posted image

Jojj nemoj Bgt...user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28785
9.9.2011 17:42:36   
Silver
Hej curkee...

Ja vam jutros jedva predeverah onaj ogtt....user posted image ....od sinoc od 6 nista nisam jela, pa mi jutros 5x vadili krv svako pola sata, samo mi u 8 ujutro  dali da popijem 75gr. razmucene glukoze u malo vode na ex...user posted image  i do pola 11 nisam nista...pa mi bilo muka i gladna...uzeli mi 8 bocica krvi, 5 za ogtt, 2 za c-peptide i 1 za TSH, helem, skapala od svega...i dosla kuci jela i do 3 spavala...

Vidim ovdje sve po starom...neka novih tema za cestitanje user posted image

Bebice user posted image user posted image user posted image  za 7 mjesec!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28786
9.9.2011 18:01:16   
Vodolija83
user posted image moje drage,evo i mene.Uhh,bila sam odsutna sa RR preko 24 h,bas ste mi nedostajale.
Sinoc seka spavala kod mene,pa malo zujale,a danas cijeli dan sa mm provela.
Izasli rezultati ispita koji sam polagala u julu-POLOZILA i 7 ce leci u index user posted image user posted image user posted image
Isla po nalaz:Vaginalni bris -U ispitivanoj kulturi izolovana normalna flora user posted image user posted image user posted image
Isli smo malo i istrazivati opet oko krevetica i komodice za presvlacenje...Pravo se dvoumimo izmedju bijelih na Socijalnom i krem lavica u Adaxu ...
Vidjecemo jos...
Poslije svega isli smo se pocastiti cevapima,ma dan mi je bio superiska !!!user posted image

Sensia,mozda to stvarno bude ljubav na prvi pogled,hihihiii,bas bi bilo simpaticno user posted image user posted image user posted image kao sto vidis ,vjerovatno ce leci krem lavici,al nismo jos 100 % odlucili,al kao sto ti kazes,samo nek nam budu zivi i zdravi.Hvala ti puno za info oko boje lavica,al svakako mislim da ce nama vise ova krem boja odgovarati.
Odlucili smo i da cemo kupiti onaj hepek za spavanje sa igrackom Hippa,premedeno je (ustvari i njega cemo dobiti user posted image )
Babilon-drago mi je za tm da je sve ok proslo,a to sto te malo uhvatilo,mozda od vrucine ili malo zeljezo opalo...ne brini.
Pahuljice,ne brini,vecina nas pije tu terapiju,a bosoptin ti je samo da ti sprijeci lupanje srca zbog gyniprala.
Sporty mamaa,ja sam juce usla u 8.mjsesec,a bebac mi vec nekih 15-ak dana tako luduje,uvijek je u jednoj strani pupe,koja je tvrda i izbocena,a najcesce je desno, ne brini,to je sve normalno user posted image
Enci je zena legenda,masallah pravo krupne bebiceuser posted image Zelim joj da im se sto prije pridruzi i druga mala cujica user posted image
Bebice, i ti si sad pravo ozbiljna trudnica,a oko odjece i obuce te sasvim razumijem,nedaj Boze da mene neko pozove na neku svadbu ili slicno...mogla bih il u japankama il u tenama user posted image user posted image user posted image
Animagical i Semice,mi zeljno iscekujemo prenos !!!user posted image

Za sve ostale user posted image veeeeeelikkiiiiuser posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28787
9.9.2011 18:07:55   
Semica
Vodolijooo bravo za 7!!!user posted image Blago tebi!
Uh ti svasta napisalauser posted image
I mi draga cekamo nase prenose hehehe user posted image user posted image

Silver-mogu misliti jesi nervozna bila...ja kad sam gladna-niko mi ne smije prici...ujedamuser posted image user posted image user posted image a ti jos gladna morala cekatii...auuuuuh...

Necete vjerovati ali ja krevetic tek sada spremila fino...novi madrac stavljen...fino sve pripremljeno...i odjeca u kojoj ce bebica kuci...mozda da sam ranije to pripremila-beba bi ranije izaslauser posted image user posted image ...a ovako vidi da mama nije nista spremila pa konta da mi da jos vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image da me ne uhvati nespremnuuser posted image user posted image

Iii daaa..odlucili smo se za bijelu odjecicu za izlazak iz bolnice user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 9.9.2011 18:08:33 >

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28788
9.9.2011 18:11:31   
Sonja
pozdrav user posted image

ja danas isla po nalaz urinokulture i dobar je..nema bajauser posted image user posted image
mene je sinoc beba bas bas lupala da cijelu noc nisam oka sklopila bas se nesto bio uzvrtio
a danas kad sam to isla po nalaze stomak mi se toliko stegao da nisam mogla nikako hodatiuser posted image ma ni sama ne znam kako sam dosla kuci

Bebice cestitam na 7 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semica i animagical...koja ce prijeuser posted image
Semice ne brini se zeno djaba unaprijed..nikad se ne zna kad moze krenuti ...ako sam dobro upratila ti sutra ides na GAK..uradit ce ti ctg i aminoskopiju ako budes bar 1cm otvorena..ako bude sve ok ides kuci i onda se javljas svaka 2 dana ili naravno prije ako te zaboli..
ne mora znaciti da ce te patiti i ukljucivatiti ti drip ili indukciju..ne plasi se vec uzivaj jos koji dan sa tibomuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 28789
9.9.2011 18:11:45   
Vodolija83
Hvala puno Semice !!! user posted image A jest ,to je user posted image cekala da sve fino sredis za dobrodoslicu.Sad dok sve to fino smekne...i onda ce krenuti user posted image

A Silver,sreca pa meni nisu radili OGTT tako,iako je taj pravilno uradjen ...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28790
9.9.2011 18:17:23   
Semica
Sonja-drago mi je sto nema bajaaa....pu baje pu user posted image user posted image user posted image user posted image

A jojjj znas nas trudnica-kad ne bi brinule zbog neceg,ne bi bile miuser posted image ....pihh....koja recenica user posted image user posted image user posted image
Mada ima tog sto kazes-unaprijed se brinem dzabe,ali eto...,vidjet cemo sutra sta ce biti...

Neposredna veza do poruke: 28791
9.9.2011 18:20:42   
drznica
Svaki dan sam sve trudnija i trudnija...user posted image
Moram se pohvaliti da sam rijesila ispit koji vucem 2 godine, danas sam napokon upisala ocjenu i to 8. A onda sam jos dvije 9 upisala hehe. user posted image bas prija user posted image
Sad su mi ostala 2 ispita da upisem 4.godinu...zapravo ako jedan polozim mogu upisati...ali nemam volje za ovim ucenjem nikako user posted image

Bebice, cestitam na 7.
Enci, drago mi je da je bar malo bolje,
Semice i Animagical....i dalje no comment user posted image SRETNOOOOO!
Silver, Vodolijo, Sonja, Hannice mi sad cekamo da preuzmemo ovu temu user posted image

Neposredna veza do poruke: 28792
9.9.2011 18:21:11   
Silver
Ma nisam bila nervozna bez jela...nego ubijena...isto sam lutka sjedila na onom krevetu i cekala slijedece vadjenje krvi....posto sam trudnica dali su mi jednu sobicu sa krevetom da legnem izmedju vadjenja krvi!

Vodolija user posted image user posted image user posted image  za 7-cu!!! Ja navijam za lavica iz ADAX-a!!!

Semice...hajde budi drug pa slikaj krevetic i posteljinu ...ti znas da mi ovdje uzivamo u tome....

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 28793
9.9.2011 18:23:39   
Silver
IZVORNA PORUKA: drznica

Svaki dan sam sve trudnija i trudnija...user posted image
Moram se pohvaliti da sam rijesila ispit koji vucem 2 godine, danas sam napokon upisala ocjenu i to 8. A onda sam jos dvije 9 upisala hehe. user posted image bas prija user posted image
Sad su mi ostala 2 ispita da upisem 4.godinu...zapravo ako jedan polozim mogu upisati...ali nemam volje za ovim ucenjem nikako user posted image

Bebice, cestitam na 7.
Enci, drago mi je da je bar malo bolje,
Semice i Animagical....i dalje no comment user posted image SRETNOOOOO!
Silver, Vodolijo, Sonja, Hannice mi sad cekamo da preuzmemo ovu temu user posted image

pa sta je ovo danas sve sami streberi studenti user posted image  CESTITAM!!! A kako cemo mi aBd da haramo ovom temom - to ce biti za price user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28794
9.9.2011 18:28:18   
Selminja
Djeste zenice user posted image
Joj Silver i ja sam jucer vadila ogtt, kako je ono grozno user posted image bilo mi pravo muka poslije onolikog šećera, ali hvala Bogu nalaz je super, nadam se da će i kod tebe tako user posted image
Vodolijo, ode sad mm po ćevape cijeli dan mi mirišu, još kad ih ti spomenu user posted image
Semice i animagical sretno!

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28795
9.9.2011 18:29:53   
Semica
Ja ja...streberi hehehe...neka...tako i treba...drznice user posted image user posted image user posted image

Silver mila-nije nista posebno-nema nikakvih saraaa..slicica...jarkih boja na sta bi vi parile oke svojeuser posted image hehehee jer nisam kupovala posteljinu,sve sam dobila...obicni carsafic roza boje ( na gumu )...nema zastitne ogradice jer je vikend krevetic-mrezica je okolo -nema se beba od sta udariti....jastuce...i tanka pamucna bijela dekica sa roza obrubom...Ali je opet sweet user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28796
9.9.2011 18:31:47   
Sonja
drznice dobro si rekla...uskoro mi nastupamo..samo dok ove ispratimouser posted image user posted image

Silver masala ti 23.seduser posted image user posted image
kad prije...ja kontam jos si ti negdje doleuser posted image

boga mi idu dani i sed.. ja kad pomislim da sa skoro 28.user posted image uuu bas je brzo proslo

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28797
9.9.2011 18:33:43   
Silver
ali dzabaaaa kako god ti to opisivala...sama cinjenica da je to sve manjusno i roze i da ce tu aBd za dan-dva da lezi jedva maja cujica je za mene dovoljno slatko...user posted image user posted image user posted image  trenutno je dovoljno da je nesto za bebe, da ja malo poludim!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28798
9.9.2011 18:34:46   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

ali dzabaaaa kako god ti to opisivala...sama cinjenica da je to sve manjusno i roze i da ce tu aBd za dan-dva da lezi jedva maja cujica je za mene dovoljno slatko...user posted image user posted image user posted image  trenutno je dovoljno da je nesto za bebe, da ja malo poludim!!!

Evo slikala sam...sad cu da stavim user posted image

A slazem se u potpunosti sa tobom user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28799
9.9.2011 18:36:28   
Silver
IZVORNA PORUKA: Sonja

drznice dobro si rekla...uskoro mi nastupamo..samo dok ove ispratimouser posted image user posted image

Silver masala ti 23.seduser posted image user posted image
kad prije...ja kontam jos si ti negdje doleuser posted image

boga mi idu dani i sed.. ja kad pomislim da sa skoro 28.user posted image uuu bas je brzo proslo

Vjeruj da ja imam ticker na desktopu i da redovno gledam u njega i cudim se sama sebi! user posted image  A i ti si napredna user posted image  ali meni se cini da nemoze dovoljno brzooo....

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 28800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cipele, koju prvo obuti?
veeseelaa

primjetila sam da masa raje svojoj djeci praktikuje obuti prvo desnu cipelu, radite li vi isto? ja baš i ne

Da, prvo desna cipelica (76%)

Ne (24%)

Broj svih glasova: 212

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *