|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1160 1161 [1162] 1163 1164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.9.2011 13:32:26   
sanela.asja
Hannice odmaraj i ja sam danas uzela slobodno user posted image user posted image posto sam juce crkla po kuci radeci..
A sto se tice malice moras je dovest u red dok nisu bebe stigle i moja je tako do kasno lumpovala dok se nisam zainatila i sad svako vece u 9 krevet sama ide,dvije tri noci ce se buniti-cetvrtu nece sigurnouser posted image
meni se tako spava,sad cu Asju u sobu i dremka user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29026
11.9.2011 13:34:35   
drznica
Jos uvijek ne znam,imam jos vremena pa kontam da jos malo pogledamo jer jedino sto bih ja voljela da je bijeli obzirom da je u sobi americki plakar bijel, a sve ostalo je boja oraha. A on je bas svijetle boje...a inace cijena je vise nego dobra.
U FISU imaju super grudnjaci za dojilje, ja sebi kupila 2 da imam po 4,5KM i kupila sam spavacicu koja ima sa strane kao male dzepove kako bi mogli lakse da dojimo bebe, slatka je,a kosta 13 KM:
Evo nekih nasih prvih kupljenih stvarcica

http://imageshack.us/photo/my-images/695/odjeca.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/20/dscn4072.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/405/dscn4073jw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/37/dscn4074k.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/36/dscn4075m.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/148/dscn4077.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/14/dscn4078q.jpg/

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29027
11.9.2011 13:46:01   
Silver
drznicee user posted image user posted image  stvari su tako slatke, narocito ovaj kompletic bez boje!!! ja imam samo par stvari trenutno i to koje moja seka kupuje za bebu povremeno! nisam jos krenula ozbiljnije da se bavi time, ali desilo se nesto cudno sad,

iz lijebe bradavice pojavio se nekakav proziran iscjedak...prvo sam primjetila kao da se nekakva brazda napravila, malo produbila bradavica, i kad sam blago pritisnula bradavicu pojavio se iscjedak user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29028
11.9.2011 13:50:02   
drznica
Nemoj da pritisces, to je kolostrum il kako se vec zove. meni se pojavio prije deset_ak dana, potkosulja sva ukocena od njega hehe. To je kazu dobar znak, bice mlijeka. Nista ne istisci mozes upalu napraviti, nek sve samo curi ako curi.user posted image

< Poruku je uredio drznica -- 11.9.2011 13:52:19 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29029
11.9.2011 13:51:53   
drznica
Odoh malo pospremit kucu, da poslije mogu u setnju user posted image
Pišem poslije...
Silver no sikiriki hehe

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29030
11.9.2011 13:52:46   
Selminja
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

selminja imaš p.p.user posted image

Odgovorila user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29031
11.9.2011 13:53:39   
Silver
IZVORNA PORUKA: drznica

Nemoj da pritisces, to je kolostrum il kako se vec zove. meni se pojavio prije desetak dana, potkosulja sva ukocena od njega hehe. To je kazu dobar znak, bice mlijeka. Nista ne istisci mozes uplau napraviti, nek sve samo curi ako curi.user posted image

Sad sam i ja to procitala i necu dirati naravno nista, jos mi samo treba upala...user posted image  ali me je iznenadilo...nisam ocekivala...jos uvijek sam ja po pitanju trudnoce kao u polusnu...nerealiziram ja to sve jos jasno...mogu zamisliti, stvarcice, krevetac u sobi itd. ali malu bebu, da bude samo mooja i da bude uvijek tu...nemogu jos nekako...zato me neke stvari iznenade...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29032
11.9.2011 13:59:02   
Selminja
Silver, uživaj u trudnoci, sad su ti najljepsi trudnički dani, poslije 25.te sedmice vrijeme fura kao ludo, nisam ni svjesna kako dodjoh do 33 sedmice user posted image I svakim danom je sve teze, brzo se zamorim, tesko mi voziti auto, ne mogu setati kao prije, pola sata i noge oteknute itd... Sad si prava lijepa trudnica, kasnije dolaze slatke muke user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29033
11.9.2011 16:20:36   
Gift
haj zene...ja ne znam sta mi je al opet povracam, i to mensecini samu kiselinu...gori mi grlo...sad sam evo pokusala sa rizom pa vidjet cu...
Selminja, Pahuljice necete na GAk valjda bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drznice ovaj krevetic ima Sweet i jos neke zenice sa rr i sve ga hvale...al mm se boje nisu svidjele..
eh da se i ja malo pohvalim dobili smo trokut iz Adaxa sa hippom i onu cuclicu za mjerenje temp i jos svaaaasta, ma obradovala sam se ko malo dijete...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29034
11.9.2011 16:35:57   
Sensia
drznice, stavri su preslatke, a najvise me nasmijalo ovo pajas li ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29035
11.9.2011 16:36:53   
Hannica

Nemoj da pritisces, to je kolostrum il kako se vec zove. meni se pojavio prije deset_ak dana, potkosulja sva ukocena od njega hehe. To je kazu dobar znak, bice mlijeka. Nista ne istisci mozes upalu napraviti, nek sve samo curi ako curi.user posted image

user posted image user posted image user posted image Kod mene se nista ne pojavljuje,nista ne curi.user posted image Ni u prvoj tudnoci nista nije curilo,meni se nije desilo ni dok sam dojila da mi mlijeko procuri na grudnjak.user posted image I svima sise rastu do zadnjeg dana,meni rasle do 5-6 mjeseca i sad se smanjuju,jos uvijek nosim grudnjake koje sam nosila prije trudnoce i ne zuljaju me uopste.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29036
11.9.2011 16:38:06   
Hannica
Drznice sto nisi uslikala te stvari za odrasle,spavacicu i grudnjak,zanima me kako izgledaju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29037
11.9.2011 16:39:21   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Hannice odmaraj i ja sam danas uzela slobodno user posted image user posted image posto sam juce crkla po kuci radeci..
A sto se tice malice moras je dovest u red dok nisu bebe stigle i moja je tako do kasno lumpovala dok se nisam zainatila i sad svako vece u 9 krevet sama ide,dvije tri noci ce se buniti-cetvrtu nece sigurnouser posted image
meni se tako spava,sad cu Asju u sobu i dremka user posted image

Ma ne znam kako da je natjeram,ako je stavim u krevetic kad nije pospana ona bi dva sata plakala i vjerovatno iskocila iz kreveta.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 29038
11.9.2011 16:49:47   
Silver
user posted image user posted image user posted image aj cureee....sad moram praviti hljeb...jede mi se domaci vruc hljeb sa nutelom....user posted image  a mrsko mi...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29039
11.9.2011 16:58:41   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Silver

user posted image user posted image user posted image aj cureee....sad moram praviti hljeb...jede mi se domaci vruc hljeb sa nutelom....user posted image  a mrsko mi...

user posted image user posted image user posted image Meni se nikad toliko ne jede da odlucim da sama pravim hljeb.Dok ga napravis proci ce te zelja.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29040
11.9.2011 17:05:24   
animagical
samo da vam mahnem...ja cijeli dan bukvalno ne ustajem, pokrila se dekicom, zamracila i uzivam...vracam se u prve dane trdnoce, kad sam po cijeli dan mogla spavati...a jos me i glava boli, sva sam isto pregazena... toliko ne mogu da mrdnem da je za rucak pizza iz dandijauser posted image toliko i o zdravoj ishrani... nego, odoh da jedem...pa cu da spavam

ima li semice, kako je ona?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29041
11.9.2011 17:05:49   
Bebica11
Hello zenice

kod nas slatka, napunili 27. sedmicu i ulazimo u 28. hBuser posted image user posted image user posted image

Vidim i Silver procurilo mlijeko, i meni je neki dan, a bradavice su mi postale pravo cudne. Inace imam ravne bradavice koje se ispupce ponekad al ono malkice, sad kad se ispupce NE MOGU IH PREPOZNATI, troduplo vise se ispupce nego sto sam navikla i smezuranije su nego prijeuser posted image

Anice samo odmaraj, da i to s inekcijama hairli prodjesuser posted image

sta se to animagical ne javlja???

Ja sam vam zenice odlucila vise hodati, jucer sam crkla, noge nabubrile,,zulj nabila, i danas sam isla u kupovinu s mm, hodacu pa sta god da bude...samo da se ne porodim...sta cuuser posted image od ove kuce se samo debljam,moram malo trositiuser posted image i veceras cu aBd u setnju

i jos nesto, mene ova moja beba pomalo zabrinjava...nema vise ludiranja i skakanja po stomi kao u 6.mj. vec lagano lupka...sigurno je stislo dole posto je i naprednija...nadam se da je touser posted image user posted image jel se nekoj od vas desavalo???

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29042
11.9.2011 17:07:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

samo da vam mahnem...ja cijeli dan bukvalno ne ustajem, pokrila se dekicom, zamracila i uzivam...vracam se u prve dane trdnoce, kad sam po cijeli dan mogla spavati...a jos me i glava boli, sva sam isto pregazena... toliko ne mogu da mrdnem da je za rucak pizza iz dandijauser posted image toliko i o zdravoj ishrani... nego, odoh da jedem...pa cu da spavam

ima li semice, kako je ona?

evo ja upravo pitam za tebeuser posted image

odmaraj se...

kod mene danas GRAH jer sam citala da od ove 27. sedmice moram vise PROTEINA da jedem, meso, grah i sl. pa nismo odavnouser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29043
11.9.2011 17:16:30   
Silver
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Silver

user posted image user posted image user posted image Meni se nikad toliko ne jede da odlucim da sama pravim hljeb.Dok ga napravis proci ce te zelja.

Evo vec nadolazi...ne odustajem dok ne pojedem...user posted image

Bebice, ja sam uvijek imala malko izrazenije bradavice, ali sad su bas povelike i potamnile skroz i areola i one...pa mi cudno skroz kad vidim...ali hajde valjda je dobro...mada cu napomenuti dr. sutra jer imam uzv!

Cestitke na 27-moj sedmici!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29044
11.9.2011 17:19:18   
animagical
heh normalno je da beba vise ne udara onako, nego se kao..pa sta ja znam, razvlaci, proteze...to je dobro, znaci da rasteuser posted image ne sekiraj se, nije bebi tijesno, kako stanu blizanci ili trojke i to u devetom mj? hehe enci je imala vise od 6 kg beba pa su joj staleuser posted image

pozdravlja vas enci sve, kaze da je dobro, iako je sigurno bole rane i gornje i donje, ali sta ce...i bebe su joj dobro, ovoj u sa je ct bio uredanuser posted image a ona kod nje uspjesno dojiuser posted image kaze, mozda ce sutra kuci...
od mene izgleda odjava programauser posted image laku nocuser posted image ne mogu da gledam...

p.s. bradavisei areole i treba da potamne, to sluzi da beba lakse uoci bradavicu pri podojuuser posted image ,ma preslatko...sve se samo namjesti

< Poruku je uredio animagical -- 11.9.2011 17:20:25 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29045
11.9.2011 17:23:47   
animagical
IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image Kod mene se nista ne pojavljuje,nista ne curi.user posted image Ni u prvoj tudnoci nista nije curilo,meni se nije desilo ni dok sam dojila da mi mlijeko procuri na grudnjak.user posted image I svima sise rastu do zadnjeg dana,meni rasle do 5-6 mjeseca i sad se smanjuju,jos uvijek nosim grudnjake koje sam nosila prije trudnoce i ne zuljaju me uopste.user posted image user posted image user posted image

sta si se ti raskukalauser posted image user posted image user posted image ovo nidje veze, curanje i velicina nemaju zive veze s produkcijom mlijekauser posted image   a to sto nisi curila izmedju podoja ne znaci da je curi bilo malo mlijeka vec da ti se odmah uspostavila ponuda i potraznja...to sto curi i jeste visak, iza podoja....samo fleke pravi po majicama...sta ti je zao sto nisi tekla na sve strane...

eh sad druga prica ako ej tebi zao sto ne rastu zbog vizuelnog efekta, ali vala nemas potrebe, vidjeli smo slikeuser posted image user posted image dobra si

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29046
11.9.2011 17:29:46   
Bebica11
joj ovaj slikomat nesto ne radi a ja bas kontala postaviti sliku od 27 plus0user posted image
haj probacu kasnije

Neposredna veza do poruke: 29047
11.9.2011 17:30:55   
animagical
ma radi ali je nekad spor...ooo pa cestitam jel to sedmi mjesec furas?user posted image   uh opet mi se spava....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29048
11.9.2011 17:33:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

ma radi ali je nekad spor...ooo pa cestitam jel to sedmi mjesec furas?user posted image   uh opet mi se spava....

PA JA BONA...sad smo masaAllah porasliuser posted image ...i mama i bebauser posted image ..jedva cekam dr da odem, oduzi se ovaj mjesec danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29049
11.9.2011 17:35:08   
Bebica11
izbacuje mi ovo:

LINE 51:Table './ti_slikomat/upload' is marked as crashed and should be repaired

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1160 1161 [1162] 1163 1164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1160 1161 [1162] 1163 1164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dabroston!
klemzi

Pitanje za cure koje su pile dabroston: Je li vam se nekada desilo da i nakon što popijete terapiju dabrostona ( 2x1, deset_ dana), ipak ne dobijete menstruaciju, a niste trudne :) ( Molim obrazloženje odgovora)

da (68%)

ne (32%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *