Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 19:59:01
Silver
vodolijaa i ja bi slonkaa...posto ces se prva poroditi...kad ti postane tijesan...donesi na BB i moj je!!! rezervisem ga odsad! rekoh ja da ja padam na takve sitnice...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:00:28
animagical
ma samo da me ove kontrakcije ne izrade pa prestanu sad zasad, nije vala strasno...traju oko 40 sekundi, vala ne mjerim bas precizno, samo mm gleda razmake izmedju svake...ja izmedju jedem li jedem majke mi grehota mi vruce da ostavim, a svidja mi se...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:15:09
animagical
sanela, ti znas, pa tebe da pitam...jel de normalan je rozi iscjedak pred porod? nekako iza svake kontrakcije mi krene malo tog bas blijedog rozog..nije ono obilno, nego bas cisto roze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:21:35
sanela.asja
sanela, ti znas, pa tebe da pitam...jel de normalan je rozi iscjedak pred porod? nekako iza svake kontrakcije mi krene malo tog bas blijedog rozog..nije ono obilno, nego bas cisto roze
Aha normalno je imala sam ga i s Asjom jooj sta ce tebi svasta izac ima da se nagledas doduse bilo je kod tebe tih duginih boja ,al ako bude ciste krvi odma se ti javi u bolnicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:23:28
animagical
ma zene ovo nesto brze ode na 10 min...mislim cijeli dan me nesto kao boluckalo ali nisam uposte mjerila...ni obracala paznju....e sad nekoliko na 15 min (3) pa nekoliko na 13, e sad dvije na 10...mozda kad hodam... mm pristavio kafu pa cu lagano tusiranje, pa setanje...nekako mi niej srklet...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:24:53
Vodolija83
Animagical,mislim da je to taj pravi iscjedak ! Napokoooon A Silver,ako slono prezivi,mislila sam ga ostaviti za 2 dijete aBd,kao i sve ostalo...iako mislim da ce ga 1.bebito unistiti Žene moje ja vam odoh uciti,al cu virnuti ponekad.Valja mi polagati ginekologiju u cetvrtak aBd,ako se odlucim izaci...Jer kad me prof.dr.Bukvic vidi ovako trudnu,a nesto ne budem znala,pascu kao s kruske,usmeno je...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:26:41
sanela.asja
sve kontam stace, izradice me ajnur
Nema stajanja ako je na 10 samo se istusiraj,disi i opusti joooojjj gdje je palanchinken ona je to exstra odradila ja sam vristala kad su mi bila na 20 kontrakcije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:52:30
animagical
ma nije ovo uopste bol...vise kao vruce iglice u krstima a stomak se stisne odozgo pa do dna...ja se svakoj kontrakciji obradujem i da, sad su sve na 10 min ustabilile ja cak necu ni da gledam na sat mm gleda, reko da ja ne bih sugestijom sebi sta umislila...ma jok, ko navijene
e jeste ajnur je aBd ako su omasili onda je esma, ugl zeznut nas ne mogu
< Poruku je uredio animagical -- 12.9.2011 20:53:12 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 20:59:48
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver
eh onda je vakat da mjenjas potpis...i sin ti je spreman izgleda...i kao sto rece LejlaKa...jeste li vi spremni?!?
hahaha u pravu je lejla bila, ja jesam ali ovaj moj je sumnjiv, skace ko zec cim mu kazem sad...kaze sta a cijelo vrijeme mu javljam da vidi na koliko su dusa, zaboravio da mjeri odoh se istusirati... sreca vidis jutros sam se depilirala samo cu malo popraviti ako sam slucajno sta promasila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:07:24
sweet BaBy
Animagical mislim da cemo aBd uskoro imati RR Zelim ti puuuuuno srece i da aBd uskoro ugledas svoju milu heheh podsjecas me na mene, tj. kad sam se ja poradjala, pisala na RR, sve mi nekako bilo cudno i smijesno, a mm ko zec
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:15:46
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy
Animagical mislim da cemo aBd uskoro imati RR Zelim ti puuuuuno srece i da aBd uskoro ugledas svoju milu heheh podsjecas me na mene, tj. kad sam se ja poradjala, pisala na RR, sve mi nekako bilo cudno i smijesno, a mm ko zec
isto zacas se ja okupah, uhhh kako godi tus kad zabole krsta...ne bi izlazila majke mi ja jos sumnjam da ovaj mali ne zeza...nekako mi...ne znam....ko da nije realno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:21:38
sanela.asja
isto zacas se ja okupah, uhhh kako godi tus kad zabole krsta...ne bi izlazila majke mi ja jos sumnjam da ovaj mali ne zeza...nekako mi...ne znam....ko da nije realno
Animagical ne zaje prvo sto mi pocela krv iz nosa radi uzbudjenja zbog tebe,drugo nesanicu cu imat mislit cu na tebe,trece pocele mi lazljivice isto zbog uzbudjenja zbog tebe Nemoj ti meni realno nerealno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:23:00
Vodolija83
Kakva ja i moje ucenje veceras....samo mislim kako ce se zena poroditi... Ne mogu,a da ne virnem sta se desava sa Animagical. Stize nam maleni drug Ajnur Kontrakcije na 10 min.a zena hrabra samo tako...