Vodolija83
|
Hej Pahuljice,rekoh ja tebi da cu poslije rostilja vagati i 81 kg i tako i bilo jutros,al zato popila nesicu,pojela 20-ak sljiva ,bila u wc vise puta (stolica 3 x,a pi piii 15-ak),hvala Bogu i sad sam opet na 80.Do ujutro se vracam na svojih 79,5 kg Meni je donat zakon,pored Mg u prahu,sensie,activie,sljiva,krusaka...eto,vec sam ja to jednom nabrajala...probaj svaki dan ponesto od toga,pa vidi... Znam kako je kad te muci stolica,meni je to bio zestok problem prije trudnoce...Nadam se da ce ti se sve fino regulisati Sensia,mogu mislit kako ti je bilo na ovih 100 stepeni.Ja u stanu jedva opstajem ... Da sam otisla,negdje usput bih se srusila... Iako budu vjezbice u srijedu,tesko da cu moci,maloprije mi javili da imam ispit iz Ginekologije u cetvrtak ujutro,ako ne bude lazna uzbuna (jer spadam u studente sa preostalim obavezama,a mi uvijek nekako polazemo sa vanrednim),nadam se da cu sutra znati 100%. Sad cu pokusati da stavim par slikica,nisam nikad dosad (kofercic slonu bar)...ako se ne snadjem sorry,to meni ne ide bas...