|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.9.2011 19:57:56   
Hannica
animagical sretno user posted image ,nadam se da ce napokon krenuti,nije nam odavno stigla ni jedna RR bebica,a svaki dan iscekujemo.Sad ce biti baby bum.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29251
12.9.2011 19:59:01   
Silver
vodolijaa i ja bi slonkaa...posto ces se prva poroditi...kad ti postane tijesan...donesi na BB i moj je!!! user posted image  rezervisem ga  odsad!  rekoh ja da ja padam na takve sitnice...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29252
12.9.2011 20:00:28   
animagical
ma samo da me ove kontrakcije ne izrade pa prestanuuser posted image sad zasad, nije vala strasno...traju oko 40 sekundi, vala ne mjerim bas precizno, samo mm gleda razmake izmedju svake...ja izmedju jedem li jedemuser posted image user posted image majke mi grehota mi vruce da ostavim, a svidja mi se... 

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29253
12.9.2011 20:03:02   
Silver
animagical...ma nece nas ajnur iznevjeriti nocas...dosta teta ga ceka ovdje, prenesi mu molim te! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29254
12.9.2011 20:10:05   
sanela.asja
Animagical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29255
12.9.2011 20:15:09   
animagical
sanela, ti znas, pa tebe da pitam...jel de normalan je rozi iscjedak pred porod? nekako iza svake kontrakcije mi krene malo tog bas blijedog rozog..nije ono obilno, nego bas cisto roze

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 29256
12.9.2011 20:20:01   
palachinken
Eto ga, valja meni sad visit na RR cijelu noc :)Počelo je počelo!!! Samo ti jedi i šetaj, a torbu spakujte i stavite u gepek.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 29257
12.9.2011 20:21:35   
sanela.asja
sanela, ti znas, pa tebe da pitam...jel de normalan je rozi iscjedak pred porod? nekako iza svake kontrakcije mi krene malo tog bas blijedog rozog..nije ono obilno, nego bas cisto roze

Aha normalno je imala sam ga i s Asjom jooj sta ce tebi svasta izac ima da se nagledas doduse bilo je kod tebe tih duginih bojauser posted image ,al ako bude ciste krvi odma se ti javi u bolnicuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29258
12.9.2011 20:23:28   
animagical
ma zene ovo nesto brze ode na 10 min...mislim cijeli dan me nesto kao boluckalo ali nisam uposte mjerila...ni obracala paznju....e sad nekoliko na 15 min (3) pa nekoliko na 13, e sad dvije na 10...mozda kad hodam... mm pristavio kafuuser posted image   pa cu lagano tusiranje, pa setanje...nekako mi niej srklet...

sve kontam stace, izradice me ajnuruser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29259
12.9.2011 20:24:53   
Vodolija83
Animagical,mislim da je to taj pravi iscjedak ! Napokoooon user posted image user posted image user posted image
A Silver,ako slono prezivi,mislila sam ga ostaviti za 2 dijete aBd,kao i sve ostalo...iako mislim da ce ga 1.bebito unistiti user posted image
Žene moje ja vam odoh uciti,al cu virnuti ponekad.Valja mi polagati ginekologiju u cetvrtak aBd,ako se odlucim izaci...Jer kad me prof.dr.Bukvic vidi ovako trudnu,a nesto ne budem znala,pascu kao s kruske,usmeno je...
user posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 29260
12.9.2011 20:25:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Eto ga, valja meni sad visit na RR cijelu noc :)Počelo je počelo!!! Samo ti jedi i šetaj, a torbu spakujte i stavite u gepek.

ma ne moras, imam ja broj javicu ako sta budeuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29261
12.9.2011 20:26:41   
sanela.asja
sve kontam stace, izradice me ajnur

Nema stajanja ako je na 10 samo se istusiraj,disi i opusti joooojjj gdje je palanchinken ona je to exstra odradila ja sam vristala kad su mi bila na 20 kontrakcije user posted image

Neposredna veza do poruke: 29262
12.9.2011 20:33:46   
animagical
ma ovo nisu neki bolovi da bih vristalauser posted image stegnu me krsta i to boli, a stomak manje boli...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 29263
12.9.2011 20:40:54   
Silver
mm radi nocnu...ja veceras dezuram na RRuser posted image
...veceras je pun mjesec...tako lijepo sjaji...veceras je njegova noc animagical...

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29264
12.9.2011 20:44:43   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

mm radi nocnu...ja veceras dezuram na RRuser posted image
...veceras je pun mjesec...tako lijepo sjaji...veceras je njegova noc animagical...

heheh ime bi mu odgovaralouser posted image moj mali mjesecev sjajuser posted image nego zene, hocete hurmi?user posted image neki me smijeh uhvatio...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29265
12.9.2011 20:49:45   
Silver
e joooj nemoj nuditi kad nemogu doci po njih...ja bi pojela sad....i luka i hljeba domaceg...trenutno metem sve sto nadjem...

a jeste li ostali pri imenu ajnur? da se sta nije promjenilo?

i makar dok ne odes u bolnicu...nemoj pisati da te boli jako...user posted image  mene je lako istraumirati user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29266
12.9.2011 20:52:30   
animagical
ma nije ovo uopste bol...vise kao vruce iglice u krstima a stomak se stisne odozgo pa do dna...ja se svakoj kontrakciji obradujemuser posted image i da, sad su sve na 10 min ustabilileuser posted image user posted image ja cak necu ni da gledam na sat mm gleda, reko da ja ne bih sugestijom sebi sta umislila...ma jok, ko navijeneuser posted image  

e jeste ajnur je aBduser posted image ako su omasili onda je esma, ugl zeznut nas ne moguuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 12.9.2011 20:53:12 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29267
12.9.2011 20:54:15   
Silver
eh onda je vakat da mjenjas potpis...i sin ti je spreman izgleda...i kao sto rece LejlaKa...jeste li vi spremni?!?user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29268
12.9.2011 20:59:48   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

eh onda je vakat da mjenjas potpis...i sin ti je spreman izgleda...i kao sto rece LejlaKa...jeste li vi spremni?!?user posted image

hahaha u pravu je lejla bila, ja jesam ali ovaj moj je sumnjiv, skace ko zec cim mu kazem sad...kaze stauser posted image a cijelo vrijeme mu javljam da vidi na koliko suuser posted image dusa, zaboravio da mjeriuser posted image odoh se istusirati... sreca vidis jutros sam se depiliralauser posted image user posted image user posted image samo cu malo popraviti ako sam slucajno sta promasila

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29269
12.9.2011 21:00:56   
Silver
sto bi rekla moja komsinica...idi sredi frizuricu user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29270
12.9.2011 21:01:17   
Sensia
taman se probudih na prenos, mene je izgleda umor dotukao skljokala se nakon posla sve dosad

al sad su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi oci ko klikeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajnure drz se, cijeli RR je uz tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29271
12.9.2011 21:07:24   
sweet BaBy
Animagical mislim da cemo aBd uskoro imati RR user posted image Zelim ti puuuuuno srece i da aBd uskoro ugledas svoju milu user posted image heheh podsjecas me na mene, tj. kad sam se ja poradjala, pisala na RR, sve mi nekako bilo cudno i smijesno, a mm ko zec user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29272
12.9.2011 21:15:46   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

Animagical mislim da cemo aBd uskoro imati RR user posted image Zelim ti puuuuuno srece i da aBd uskoro ugledas svoju milu user posted image heheh podsjecas me na mene, tj. kad sam se ja poradjala, pisala na RR, sve mi nekako bilo cudno i smijesno, a mm ko zec user posted image

istouser posted image user posted image user posted image zacas se ja okupah, uhhh kako godi tus kad zabole krsta...ne bi izlazila majke miuser posted image ja jos sumnjam da ovaj mali ne zeza...nekako mi...ne znam....ko da nije realno

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 29273
12.9.2011 21:21:38   
sanela.asja
isto zacas se ja okupah, uhhh kako godi tus kad zabole krsta...ne bi izlazila majke mi ja jos sumnjam da ovaj mali ne zeza...nekako mi...ne znam....ko da nije realno

Animagical ne zajeuser posted image prvo sto mi pocela krv iz nosa radi uzbudjenja zbog tebe,drugo nesanicu cu imat mislit cu na tebe,trece pocele mi lazljivice isto zbog uzbudjenja zbog tebeuser posted image
Nemoj ti meni realno nerealno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29274
12.9.2011 21:23:00   
Vodolija83
Kakva ja i moje ucenje veceras....samo mislim kako ce se zena poroditi...
Ne mogu,a da ne virnem sta se desava sa Animagical.
Stize nam maleni drug Ajnur user posted image user posted image user posted image  
Kontrakcije na 10 min.a zena hrabra samo tako...user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 29275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1169 1170 [1171] 1172 1173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *