Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 17:59:24
Vodolija83
Nadam se da ce uspjeti Evo dugo iscekivanog bebi kofercica slone iz vise uglova Meni je presladak Ne znam kako se vama cini... Evo i kad se otvori,ma kao za odrasle...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:00:24
animagical
ma jos neki dan bila otvorena tri prsta, danas me nije pregledao jerkaze da preskocim clexame, i da dodjem ujutru rano, da vidimo ima li pomaka... ja sam stvarno protiv indukcije...ali kad vidim koliko meni dugo curi krv iza obicnog vadjenja krvi...ne bih se bas igrala s ovim injekcijama... evo podigla i nalaze, koagulacija opet poludila...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:04:21
Semica
IZVORNA PORUKA: animagical
ma jos neki dan bila otvorena tri prsta, danas me nije pregledao jerkaze da preskocim clexame, i da dodjem ujutru rano, da vidimo ima li pomaka... ja sam stvarno protiv indukcije...ali kad vidim koliko meni dugo curi krv iza obicnog vadjenja krvi...ne bih se bas igrala s ovim injekcijama... evo podigla i nalaze, koagulacija opet poludila...
Ne znam draga sta da ti kazem...doktori znaju sta rade...ne bi ti dzabe rekao to sve...Budi nam hrabraaaa...iii samo misli na taj dugo ocekivani tren kada ces svog malog mudonjicu drzati u narucju koji je sve blize...
Vodolijo...Kofercic je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:08:26
Vodolija83
Hvala Hannice,Semice... Hannice i nije bas tako mali kako izgleda,uglavnom sluzi kao vikend kofercic za bebine stvari,a kad bebi bude stabilan moze na njega sjesti da ga vozam za ovu drskicu (traku) koja se otkaci(jer kofercic ima tockice),a bebi se cuva za usi sa strane
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:15:18
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Nadam se da ce uspjeti Evo dugo iscekivanog bebi kofercica slone iz vise uglova Meni je presladak Ne znam kako se vama cini... Evo i kad se otvori,ma kao za odrasle...
ma daaaaaaaaaaaaaaaaj presladak je, iako lezim nisam mogla da ne prokomentarisem. e sta ti svabo nece izmisliti. nemam rijeci samo kontam koliko je meden, a dok bebi ne poraste u njemu mozes drzati carapice, rukavice i te sitne dzidze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:19:32
Vodolija83
Ma hvala vam puno Sensia,Silver... Ma Sensia,ja sam odusevljena,meni je presladak,a i praktican A upravu si,svabo nema sta nece izmisliti,gore se bas,bas svasta moze naci... Oni su ga kupili kad sam ja bila u 3.il 4.mjesecu,jos nismo znali ni jel il ,pa ono...kao zeleni je univerzalan Eto,ispunila sam obecanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:32:25
Vodolija83
Sensia,nadam se da si bar malo dosla sebi poslije danasnjeg toplotnog udara... Ja sam sve bila zamracila (skoro sve,jer su kod cike tako kvalitetne zaluzine,da sam jednu spustajuci istrgla prije 2 dana ) I smijesno i zalosno... Sad vec malo vjetric pirka kroz balkonska vrata,pa se malo bolje osjecam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:34:48
teacher75
ovo je divno!!! gdje ste kupili???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:46:12
minie
Vodolijo kofercic je stvarno presladak, mislim da ce ipak najvise posluziti za igranje
Zenice meni su za probavu najbolje bile suhe sljive ili kompot od istih i surutka (jedno je vrijeme pila zbog jetre i tada sam imala najmanje problema sa probavom), mada sada hB nemam problema.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:47:55
Gift
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
Gift, javi se
sorry ja imala goste.. evo ovako, kod moje bebe su jos uvjek prosireni ti neki kanali 3 mm a dr. se ne zabrinjava jer kaze da je preko 7 mm problem i kao to se desava svakoj trecoj trudnici i najgore sto se moze desiti da beba kasnije ima upalu besike... a sto se tice vanjskog usca mislim da to sto je otvoreno vrsak prsta isto nije za zabrinjavanje, tek ako je za prst otvoreno i vise...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 18:53:23
Vodolija83
Hvala minie,meni ce dobro doci kad budem isla na vikend kod mame ili negdje drugo,jer iako ne izgleda,moze dosta stati...iako i ja i mm mislimo da ce bebitu biti jedna od najdrazih "igracaka",posto se djeca danas igraju sa svim,osim sa pravim igrackama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 19:40:50
Hannica
Hvala minie,meni ce dobro doci kad budem isla na vikend kod mame ili negdje drugo,jer iako ne izgleda,moze dosta stati...iako i ja i mm mislimo da ce bebitu biti jedna od najdrazih "igracaka",posto se djeca danas igraju sa svim,osim sa pravim igrackama.
E moja vodolijo kad budes isla na negdje na vikend trebat ce ti torba velicine pravog slona. Vidjet ces aBd sta sve treba za bebu i kad negdje krenes na kafu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 19:40:55
pahuljica_25
ženice koje pijete donat mg kako ga i koliko koristite?Mm mi je kupio ali nisam ga do sada nikada koristila pa mi treba savjet od osoba sa iskustvom.I da li ga mogu piti zajedno sa Portalacom?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 19:47:47
Vodolija83
Pahuljice,ja donat pijem,al ne svaki dan.Kad ga koristim to je uglavnom 1 casa (nek bude sa sobne temperature ili eventualno malo mlak-tad najbolje djeluje) i to najbolje ujutro,al pored njega uzimam i Mg 300 mg.Portalak nisam koristila,pa ti ne znam reci,al ipak mislim da ti casa nece skoditi. A Hannice,koliko su zahtjevni danasnji moderni bebaci,ne bi me cudilo to sto kazes...al ipak mislim da ce mi biti dovoljan slono i torba koja dodje uz kolica,pa nije ni mama preko svijeta Ma hej,nek radi sa slonom sta hoce,samo da mi stigne ziv i zdrav aBd Slono nek sluzi i za ukras ako treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 19:50:18
animagical
hej zene, ne ureklo se ko da je pocelo...imala sam tri jace kontrakcije na 15 min pa dvije na 13 sad cekam iducu...i imam nekog malo rozog cistog iscjetka... evo upravo jedem, kontam malo popakovati torbu ako bi bile bas prave pa mozda prosetati s muzem, sladoled i tako to...