Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz zene moje...danas moju S prvi put cuvaju dedo i nana na smjenu...dedo odradio svoju, ja oko 1 dosla kuci na pauzu, nana preuzela...pred kraj dedine smjene S se unervozila...da li je bila gladna ili joj fale mama i tata ne znam
da sumiram - S nije spavala pa je nervozna ko pasce...valjda promjena - povratila je pola rucka, valjda joj se nesto zgadilo - nece hapu i nece da spava...da li je preumorna ili sta...ne znam - ostavila sam je na podu da se igra a i nana je pazi
ja sam se vratila na posao i iskreno se nadam da ce mm doci do 4...danas mi je prilicno stresan dan zbog svega toga..valjda ce dan dobro zavrsiti i za mene i za S
oh, naša drugarica je nervozna . srce moje, promjena joj pa se unervozila. povratila ti je od ifrizluka. nema joj njene rutine (tata je ne čuva) pa protesti odmah. ona k' GRAS i N tako kada je previše pospana, neće da spava, neće da jede, ma neće ništa. ali neka je....vrijeme je i da ne bude više sve po njenom i da se počne dešavati nešto što joj ne odgovara. samo ti nju pusti. neka tersa, neka oni deveraju oko nje. neće njoj ništa faliti.
nana je kasnije javila da je S zaspala...do kada vidjet cemo
Malo sam vas citala, a sto sta sam i zapamtila N zaspala pa malo legim u spavacoj i tipkam. N mi je pocela slabo spaavati tj cesce jesti pa samim tim cesce se i buditi i to odkako sam je ja iznerviala sa flasicom, mozda mi vraca Elem, da nema kakav skok u razvoju sada, nak zna malo bit nervozna al nis strasno, cesto se budi u placu jer mora ODMAH da jede,lopov jedan ne moze cekat. Mi idemo danas mojima da se malo pokusam odmorit, 2 dana slabog spavanja i ja sam rika, po danu stalno oko nje i tak.
I jos nes, ja bih do 6. mj da je odviknem od cucle pa ak neko ima kakav prijedlog-bujrum recite!
Cestitam rodjendancice Imn, Mina!
Jelo, i moja od prvog mjeseca kaki nekad 5.dan, nrkad 7. dannkad 3. dan a ponekad i dan za danom. Rekli su da je to sve OK jer doji!
Sad sam citala ove recepte od Hanady ne znam smijem li ja M davati ovaj s lukom da pije:4 glavice luka crvenog prokuhati sa 4 jabuke ( luk oguliti jabuke ne) kad prokuha kuhati još 8-10 min i procjediti i dati djetetu da pije 2-3 puta dnevno
ja evo svom iskuhala mrkvicu, tikvicu i brokulu da papa... na prvoj kasicici se stresao dobro a sad sam otvara usta
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
smijes medi, sto ne smijes... on ima preko sest mjeseci, tako da vec luk i jabuku moze i jesti, a ne piti caj od istih. Ja sam Ani davala i super je caj za kasalj. Ali samo ovaj caj dajes ako je produktivan kasalj, niposto ako je suv.
Lady ima i svesku i olovku da nabavim kao pravi djak na predavanjima
sweet ja sam O izbacila cuclu/dudu sad ce vec mjesec dana,jednostavno mu je jedan dan nisam davala (koristila mu je inače pred spavanje i u noći da malo odmorim svoje (.)(.) ) i prođe jedan dan, noć, dan bez dude i gotovo. E da, ovu prvu noć bez ja sam mu bila duda No.1
Malo sam vas citala, a sto sta sam i zapamtila N zaspala pa malo legim u spavacoj i tipkam. N mi je pocela slabo spaavati tj cesce jesti pa samim tim cesce se i buditi i to odkako sam je ja iznerviala sa flasicom, mozda mi vraca Elem, da nema kakav skok u razvoju sada, nak zna malo bit nervozna al nis strasno, cesto se budi u placu jer mora ODMAH da jede,lopov jedan ne moze cekat. Mi idemo danas mojima da se malo pokusam odmorit, 2 dana slabog spavanja i ja sam rika, po danu stalno oko nje i tak.
I jos nes, ja bih do 6. mj da je odviknem od cucle pa ak neko ima kakav prijedlog-bujrum recite!
Cestitam rodjendancice Imn, Mina!
Jelo, i moja od prvog mjeseca kaki nekad 5.dan, nrkad 7. dannkad 3. dan a ponekad i dan za danom. Rekli su da je to sve OK jer doji!
hehe...moja je sama odbacila cuclu...ali ju je zamjenila palcem...cim krene mjenjat palac tako signalizira da joj se spava
Sve ok, dobro smo, papa, pije, piški kaki, sve ko po rasporedu...hoda sad ko velika.
Kako drug O? Ljubi ga puno...
MashAllah naše drugarice, a kod nas je sve ok osim ovog papa, nece pa nece dijete da jede, izludih!!! E da, počeo je papati svoj krevetić, valjd i to neš znači Sad imamo 6 zubića, gore 4 dolje 2, hoda tako tako...mudrica je prava, čim vidi da nije 100% siguran u sjedecem je polozaju.
Ljubi curicu slatkicu i bacaj se na mahalanje dok sam ja tu...zanš da "pratim te"
Eh evo i nas opet Mi danas ne kupismo igracku, ali smo zato kupili jaknicu A evo spava, a dokad vidjet cemo
Bebix- dok god beba doji znaci da ima mlijeka, na pocetku ce da non stop visi na siki, i tako ce sam da navuce mlijeka onoliko koliko mu treba. Samo ti njemu nudi, a za kilazu se ne sikiraj. Moj A je kakio uz svaki podoj (pa ti sad vidi koliko je to kakica ). Kako nam se zove drug? I naravno dobro nam dosli
Daja- misa mu vise i te baje, pa ima li ikako nacina da ih se rijesite??
Leena- svaka cast, ti si nam odsad ponos foruma
Ljubimo sve bebice punooo, i nadamo se da ce se problemi sa pupama sto prije srediti
ja se taman "našiljila" da vas isčitavam kad ono nema nego jedna stranica koju nisam pročitala. ja sam se naradila k'o konj i ne osjetim svoje noge. oko 16h mi se mala probudila, nahranim je, ostavim kod mame i sa malim u Mercator. solidna kupovina u hipermarketu je trajala sat i po, pa po N, pa kući, raspremaj kese, kupaj dijete, stavi je na spavanje, opet raspermaj kese....evo sad sam sjela. leđa mi pucaju.
Helou i od mene..danas sam bas bila skrsena..malac svunoc plakao, nekakva ga nervoza uhvatila..cini mi se zaspali smo oboje oko pet a sat mi je zvonio oko sest..sta da vam pricam..nekako odradih dan sva u bunilu heh..al eto jos sutra pa onda lijepi vikend ide.. Cickolini kraljice svidjaju mi se tvoje metode za skidanje temperature Bebix dobro nam dosla..i mene su tako slicno nafilovale sestrice u bolnici..samo ti vjeruj u sebe a bebi sigurno nece ostati gladan..svakako se obrati Lejli Ka ako imas nekih dilema Leena pametnice nasa..cestitammm Ostale
juhu, ima koga ja komirana....ovaj mali cijeli dan na siki...zijeeeeeeev.... bukvalno ga spustim, kad zaspe na njoj i to traje max pet min i opet budan i kmeci, konektujem ga a ono tisina.....jel rano njemu za skok? mm ga malo ljuljka, trpila sam da ne odem u wc dva sata....zamalo se ne upiskih... ionako jedva mogu cuvati da ne bude pis pis, jos sad dva sata....uh
iman, hvala na komplimentu ljubi curu zene drage blago vama, vasi su narasli...ovo kad su ovolisni je zeznuto vala...
p.s. otcepila sam evo je mehka ko rukavica,a gdje i nece sta ovaj mali radi...hvala mu za to
Izglkeda da cu ja na ovu temu presttai skroz uskakati......nit mogu skontati vise ko je ko ni cija je cija beba .....i nas su zaboravili i za mali rodendancic
Ej bez zeze izgleda das mo mi stvarno perrasli ovu temu sve je puno nekakvih zubica,grcica,stolica raznih boja
A mi sad muku mucimo da li da Salko prestane dojiti ili cekati do godine ako nastavi od mame mu nista nema.Pokusvala sma veceras i sa keksolinom svida mu se ali on bi ipak siku.A sike kao dva truleksa (doduse viledina ako pricamo o kvaliteti) Dojka mi je i to samo jedna jedino puna kad dolazim sposla i tad stvarno podoji kako treba sve ostalo je pomalo rkanje i preko noci kao cucla. Joj da me Lejla Ka cuje