|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1054 1055 [1056] 1057 1058   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.9.2011 15:47:40   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

pozz zene moje...danas moju S prvi put cuvaju dedo i nana na smjenu...dedo odradio svoju, ja oko 1 dosla kuci na pauzu, nana preuzela...pred kraj dedine smjene S se unervozila...da li je bila gladna ili joj fale mama i tata ne znam

da sumiram
- S nije spavala pa je nervozna ko pasce...valjda promjena
- povratila je pola rucka, valjda joj se nesto zgadilo
- nece hapu i nece da spava...da li je preumorna ili sta...ne znam
- ostavila sam je na podu da se igra a i nana je pazi

ja sam se vratila na posao i iskreno se nadam da ce mm doci do 4...danas mi je prilicno stresan dan zbog svega toga..valjda ce dan dobro zavrsiti i za mene i za S

oh, naša drugarica je nervoznauser posted image . srce moje, promjena joj pa se unervozila. povratila ti je od ifrizluka. nema joj njene rutine (tata je ne čuva) pa protesti odmah. ona k' GRASuser posted image
i N tako kada je previše pospana, neće da spava, neće da jede, ma neće ništa.
ali neka je....vrijeme je i da ne bude više sve po njenom i da se počne dešavati nešto što joj ne odgovara. samo ti nju pusti. neka tersa, neka oni deveraju oko nje. neće njoj ništa faliti.

nana je kasnije javila da je S zaspala...do kada vidjet cemo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 26376
29.9.2011 16:38:38   
sweet insanity
Malo sam vas citala, a sto sta sam i zapamtilauser posted image N zaspala pa malo legim u spavacoj i tipkam. N mi je pocela slabo spaavati tj cesce jesti pa samim tim cesce se i buditi i to odkako sam je ja iznerviala sa flasicom, mozda mi vracauser posted image Elem, da nema kakav skok u razvoju sada, nak zna malo bit nervozna al nis strasno, cesto se budi u placu  jer mora ODMAH da jede,lopov jedan ne moze cekat. Mi idemo danas mojima da se malo pokusam odmorit, 2 dana slabog spavanja i ja sam rika, po danu stalno oko nje i tak.

I jos nes, ja bih do 6. mj da je odviknem od cucle pa ak neko ima kakav prijedlog-bujrum recite!

Cestitam rodjendancice Imn, Mina!user posted image

Jelo, i moja od prvog mjeseca kaki nekad 5.dan, nrkad 7. dannkad 3. dan a ponekad i dan za danom. Rekli su da je to sve OK jer doji!user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26377
29.9.2011 16:44:36   
Medi_87
Sad sam citala ove recepte od Hanady ne znam smijem li ja M davati ovaj s lukom da pije:4 glavice luka crvenog prokuhati sa 4 jabuke ( luk oguliti jabuke ne) kad prokuha kuhati još 8-10 min i procjediti i dati djetetu da pije 2-3 puta dnevno

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26378
29.9.2011 16:57:16   
entinte
ja evo svom iskuhala mrkvicu, tikvicu i brokulu da papa... na prvoj kasicici se stresao dobro a sad sam otvara usta user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 26379
29.9.2011 17:26:52   
Anoniman
smijes medi, sto ne smijes... on ima preko sest mjeseci, tako da vec luk i jabuku moze i jesti, a ne piti caj od istih. Ja sam Ani davala i super je caj za kasalj. Ali samo ovaj caj dajes ako je produktivan kasalj, niposto ako je suv.

Lady ima i svesku i olovku da nabavim kao pravi djak na predavanjimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Leence cestitam od srca, pametnica nasa lijepauser posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 26380
29.9.2011 17:33:18   
Medi_87
ma nisam znala radi lukauser posted image ma nije suh kasalj jadnicak taamn zaspao i probudio se kasljuci sad cu mu napraviti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26381
29.9.2011 18:38:26   
dubravka01
sweet ja sam O izbacila cuclu/dudu sad ce vec mjesec dana,jednostavno mu je jedan dan nisam davala (koristila mu je inače pred spavanje i u noći da malo odmorim svoje (.)(.) ) i prođe jedan dan, noć, dan  bez dude i gotovo. E da, ovu prvu noć bez ja sam mu bila duda No.1 user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 26382
   [Obrisana poruka]
29.9.2011 18:38:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 26383
29.9.2011 18:40:01   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Malo sam vas citala, a sto sta sam i zapamtilauser posted image N zaspala pa malo legim u spavacoj i tipkam. N mi je pocela slabo spaavati tj cesce jesti pa samim tim cesce se i buditi i to odkako sam je ja iznerviala sa flasicom, mozda mi vracauser posted image Elem, da nema kakav skok u razvoju sada, nak zna malo bit nervozna al nis strasno, cesto se budi u placu  jer mora ODMAH da jede,lopov jedan ne moze cekat. Mi idemo danas mojima da se malo pokusam odmorit, 2 dana slabog spavanja i ja sam rika, po danu stalno oko nje i tak.

I jos nes, ja bih do 6. mj da je odviknem od cucle pa ak neko ima kakav prijedlog-bujrum recite!

Cestitam rodjendancice Imn, Mina!user posted image

Jelo, i moja od prvog mjeseca kaki nekad 5.dan, nrkad 7. dannkad 3. dan a ponekad i dan za danom. Rekli su da je to sve OK jer doji!user posted image

hehe...moja je sama odbacila cuclu...ali ju je zamjenila palcem...cim krene mjenjat palac tako signalizira da joj se spava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 26384
29.9.2011 18:41:24   
dubravka01
Iman:

Helooooou,

MM je ovih dana "otac na službenom putu" pa sam tu češće, šta ima kod vas kako ste nam??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26385
   [Obrisana poruka]
29.9.2011 18:43:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 26386
   [Obrisana poruka]
29.9.2011 18:44:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dubravka01)
  Neposredna veza do poruke: 26387
29.9.2011 18:52:56   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: dubravka01

Iman:

Helooooou,

MM je ovih dana "otac na službenom putu" pa sam tu češće, šta ima kod vas kako ste nam??

Evo tata hrani Iman ja mahalamuser posted image ...samo došla s posla.

Sve ok, dobro smo, papa, pije, piški kaki, sve ko po rasporedu...hoda sad ko velika.user posted image

Kako drug O?
Ljubi ga puno...

MashAllah naše drugarice, a kod nas je sve ok osim ovog papa, nece pa nece dijete da jede, izludih!!! E da, počeo je papati svoj krevetić, valjd i to neš znači user posted image
Sad imamo 6 zubića, gore 4 dolje 2, hoda tako tako...mudrica je prava, čim vidi da nije 100% siguran u sjedecem je polozaju.

Ljubi curicu slatkicu i bacaj se na mahalanje dok sam ja tu...zanš da "pratim te"user posted image

Neposredna veza do poruke: 26388
29.9.2011 19:09:43   
mala_sa
Eh evo i nas opet user posted image user posted image
Mi danas ne kupismo igracku, ali smo zato kupili jaknicu user posted image user posted image A evo spava, a dokad vidjet cemo user posted image

Bebix- dok god beba doji znaci da ima mlijeka, na pocetku ce da non stop visi na siki, i tako ce sam da navuce mlijeka onoliko koliko mu treba. Samo ti njemu nudi, a za kilazu se ne sikiraj. Moj A je kakio uz svaki podoj (pa ti sad vidi koliko je to kakica user posted image user posted image ). Kako nam se zove drug? I naravno dobro nam dosli user posted image user posted image

Daja- misa mu vise i te baje, pa ima li ikako nacina da ih se rijesite??

Leena- svaka cast, ti si nam odsad ponos foruma user posted image user posted image

Ljubimo sve bebice punooo, i nadamo se da ce se problemi sa pupama sto prije srediti user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 26389
   [Obrisana poruka]
29.9.2011 19:30:51   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 26390
   [Obrisana poruka]
29.9.2011 19:31:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 26391
29.9.2011 21:13:33   
ladyblue RR
kakva je ovo tišina? ccccccc, opustAle ste se!

ja se taman "našiljila" da vas isčitavam kad ono nema nego jedna stranica koju nisam pročitala. ja sam se naradila k'o konj i ne osjetim svoje noge. oko 16h mi se mala probudila, nahranim je, ostavim kod mame i sa malim u Mercator. solidna kupovina u hipermarketu je trajala sat i po, pa po N, pa kući, raspremaj kese, kupaj dijete, stavi je na spavanje, opet raspermaj kese....evo sad sam sjela. leđa mi pucaju.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 26392
29.9.2011 21:15:52   
lejla80
Helou i od mene..danas sam bas bila skrsena..malac svunoc plakao, nekakva ga nervoza uhvatila..cini mi se zaspali smo oboje oko pet a sat mi je zvonio oko sest..sta da vam pricam..nekako odradih dan sva u bunilu heh..al eto jos sutra pa onda lijepi vikend ide..
Cickolini kraljice svidjaju mi se tvoje metode za skidanje temperatureuser posted image
Bebix dobro nam dosla..i mene su tako slicno nafilovale sestrice u bolnici..samo ti vjeruj u sebe a bebi sigurno nece ostati gladan..svakako se obrati Lejli Ka ako imas nekih dilema
Leena pametnice nasa..cestitammmuser posted image
Ostale user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 26393
29.9.2011 21:17:16   
lejla80
Helena sto si nam skinula malu pisuljicu sa avatara

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 26394
29.9.2011 22:05:19   
animagical
juhu, ima kogauser posted image ja komirana....ovaj mali cijeli dan na siki...zijeeeeeeev.... bukvalno ga spustim, kad zaspe na njoj i to traje max pet min i opet budan i kmeci, konektujem ga a ono tisina.....jel rano njemu za skok? mm ga malo ljuljka, trpila sam da ne odem u wc dva sata....zamalo se ne upiskih... ionako jedva mogu cuvati da ne bude pis pis, jos sad dva sata....uh

iman, hvala na komplimentuuser posted image ljubi curuuser posted image zene drage blago vama, vasi su narasli...ovo kad su ovolisni je zeznuto vala...

p.s. otcepila samuser posted image user posted image user posted image user posted image   evo je mehka ko rukavica,a gdje i nece sta ovaj mali radi...hvala mu za to

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 26395
29.9.2011 22:44:40   
esmina i bebina mam
Izglkeda da cu ja na ovu temu presttai skroz uskakati......nit mogu skontati vise ko je ko ni cija je cija beba .....i nas su zaboravili i za mali rodendancic user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAA sta cu sada user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26396
29.9.2011 22:53:25   
Super Beba
e pa drugu Salki jedaaan veliki user posted image i da nam bude zdrav, nasmijan, dobar i pepi i da ga seka i mama slušaju :)) sretan rođendanko sa zakašnjenjem :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 26397
29.9.2011 22:56:07   
ladyblue RR
joj esmina, sorry....sa zakašnjenjem sretan mali rođos drugu Salki

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 26398
29.9.2011 22:57:26   
esmina i bebina mam
 Hvala Super Bebo user posted image
tamam sam se htjela pravo naljutiti user posted image user posted image user posted image  

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 26399
29.9.2011 23:02:02   
esmina i bebina mam
Ej bez zeze izgleda das mo mi stvarno perrasli ovu temu sve je puno nekakvih zubica,grcica,stolica raznih boja user posted image user posted image user posted image

A mi sad muku mucimo da li da Salko prestane dojiti ili cekati do godine ako nastavi od mame mu nista nema.Pokusvala sma veceras i sa keksolinom svida mu se ali on bi ipak siku.A sike kao dva truleksa (doduse viledina ako pricamo o kvaliteti)user posted image user posted image user posted image
Dojka mi je i to samo jedna jedino puna kad dolazim sposla i tad stvarno podoji kako treba sve ostalo je pomalo rkanje i preko noci kao cucla.
Joj da me Lejla Ka cuje user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 26400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1054 1055 [1056] 1057 1058   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1054 1055 [1056] 1057 1058   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

paradoksi
Medić*

Paradoks naseg vremena kroz povjest je da imamo:

vece zgrade (24%)

krace zivce (25%)

sire puteve (1%)

uza gledista (25%)

nesto drugo (26%)

Broj svih glasova: 85

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *