|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1056 1057 [1058] 1059 1060   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.9.2011 10:18:08   
rose
Nadji sretan 11 mali rodjendanko...vec slijedeci mjesec je prvi veliki user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26426
30.9.2011 10:27:39   
Semica
Jutroooo...Sretni mali rodjendani i od meneee svim bebicama koje slavee!!!user posted image user posted image user posted image

Ja ne znam sta cu sa ove svoje...Dijete samo sisu trazi...scepa je ko kakva ...vuce-covjek bi rekao nije cijelu noc nista jela....i onda sve povrati......pocne plakati i opet trazi siku i tako ukrug...sta da radim???

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26427
30.9.2011 10:32:19   
Super Beba
sretan rođendanko i od mene i sve naj želim Nađi. Da bude zdrava i vesela i da sluša mamu k'o do sada :)
HaHa - haj malo si me utješila...da barem nisam jedina :) ma ova djeca se mijenjaju, čudo jedno...a i ja se nešto tješim da bi mogli biti zubići...nešto k'o da će mu fornje dvojke krenuti, al ne da mi da virnem :)
dubravka - ne bi meni bio problem to što se vrti, al baš nemirno spava..i odjednom ima lagan san - prije su topovi mogli pucati, on ne bi se ne trzn'o...sada kad kihnem, on štrecne user posted image a napolju skroz druga priča...tramvaji, motori, muzika - ništa mu ne smeta...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26428
30.9.2011 10:34:05   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Semica

Jutroooo...Sretni mali rodjendani i od meneee svim bebicama koje slavee!!!user posted image user posted image user posted image

Ja ne znam sta cu sa ove svoje...Dijete samo sisu trazi...scepa je ko kakva ...vuce-covjek bi rekao nije cijelu noc nista jela....i onda sve povrati......pocne plakati i opet trazi siku i tako ukrug...sta da radim???

semice, da nije onaj skok u razvoju u 6.-oj sedmici??

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26429
30.9.2011 10:39:00   
dubravka01
Nađi sretan mali rođendanko i od nas sve najboljeuser posted image

SuperBebo isto ti se i kod nas desilo, od prvog dana spavao je dok radi TV i pričali smo normalno dok on spava, gosti nam budu on sam zaspe,a sada, ritual, zamrači stišaj konektuj i opet na svaki šum oči ko fildžani..user posted image
Vani ista stvar 100 cukija aviona i ne znam čega već ne mogu ga probudit

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 26430
30.9.2011 10:42:49   
Semica

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Bgm juce je tek 2 sedmice napunila...danas 15ti dan...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26431
30.9.2011 10:45:46   
Super Beba
sorry, semice, mislila sam na onaj prvi u 3.-oj sedmici, a napisah 6.-oj :) jer ste vi već ušli u treću heftu...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26432
30.9.2011 10:47:47   
Semica

sorry, semice, mislila sam na onaj prvi u 3.-oj sedmici, a napisah 6.-oj :) jer ste vi već ušli u treću heftu...

user posted image vjeruj mi da ne znam nista o tim skokovima u razvoju...mozda i jeste to...ako su simptomi ovakvi kao kod njeuser posted image Zdero maliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26433
30.9.2011 10:50:15   
Cickolini
Samo da vam kazem da cu ubiti pedijatra od D. Pa zavlaci me vec dvije sedmice ... niti me zove niti zakazuje MRI scan. Poludjela sam. Jutros kad sam bolnicu nazvala svasta sam izgovorila (sto ovdj uopste nije lijepo) i rekla sam ako me ne nazove danas da cu se zaliti na njega. Sve sam odlucnija da podnesem tuzbu ma ako nista bar ce mi biti lakse dusi.

Dubravka hvala ti puno na lijepim rijecima. Uvijek razmisljam da bi tako neko i za moju D ... moramo jedni drugima maximalno pomagati.

Nadji sretan mali rodjendanko ... aBd slijedeci veliki. Masala Lady ona vec velika ... jos malo i neces imati bebu nego djevojcicu hehehe

Semice
i moja je D povracala napocetku. Valjda puno popiju ... nemoj se brinuti. Daji joj dovoljno, ali kad povrati nemoj odmah. Znam da bi ona rado, ali pusti je nek smiri zeludac.

< Poruku je uredio Cickolini -- 30.9.2011 10:52:17 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 26434
30.9.2011 10:57:58   
Semica
Cickolini-Pa tako sam i mislila...bolje neka malo i place nego da joj odma opet siku dajem jer ce opet povratiti...Hvala na savjetu!!user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 26435
30.9.2011 11:04:58   
palachinken

Bgm juce je tek 2 sedmice napunila...danas 15ti dan...user posted image user posted image user posted image

Semice, imas i sa 3 sedmice skok, i kod nas je tako nekad bilo vpa se onda znao ispovracat poslije i cim ga obrisem oko usta on opet zijeva i trazi siku. Ja sam ga pustala da visi na sisi, proci ce danas-sutra.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26436
30.9.2011 11:11:48   
palachinken
Bebama sretni mali i skoro pa veliki rodjendani!

Mi smo jos uvijek u izbjeglistvu kod moje mame, s muzem se zabavljam ovih dana, vidimo se jednom dnevno, a i to jedva. Izludise me majstori, razvukli se radovi ko da soliter radimo, a ne prozore. Juce nema onog sto sanira i gletuje rupe poslije, zapio se negdje i zaboravio doći!!! I onda kukaju kako nema posla i tesko im.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26437
30.9.2011 11:16:55   
Emica_sa
Nadji sretan mali rodendan i od nas trojeuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26438
30.9.2011 11:44:45   
entinte
Dan zene i bebice, mi jutros bili u setnjici i evo bebica spava, vjerovatno ce onih svojih pola sata odspavati user posted image slabo spava preko dana uhhh smori, danas cu praviti đulbastije za rucak pa se nadam da cu stici od ovog trutonje... na rate pa stici ce nekako dok mm ne dođe sa posla. Jucer sam mu kupila kapicu, sal i rukavice u TL, na snizenju a super toplo, kapica skroz pokrije usi fino... Crno je a ima i roze za curice... Odoh danas da mu kupim i vrecu za spavanje...
user posted image user posted image vama i bebicama...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 26439
30.9.2011 12:22:22   
mala_sa
Helou i od nas user posted image
A se evo za divno cudo uspavao sam, bez histerisanja i kenjkanja user posted image user posted image

Entinte- joj i ja sam bas razmisljala kakvu kapicu da mu kupim, ne znam jel treba biti pletena, ili one od onog "toplog materijala" (ne znam kako se zove). Mi smo jucer kupili jaknicu, a ostale su nam jos i cizmice, kakve cete vi cizmice user posted image user posted image

Semice- to ti je skok u razv sa 3 sedmice, nema veze sto ona povrati, moras joj danas stalno davati siku, jer navlaci sebi mlijeko (veca je pa joj treba vise da se nahrani). Proci se za dan - dva, zavisi koliko brzo navuce sebi mlijeko.

Helena - je li to dole zahladilo?

Bint- tebi vec postaje "veselo" user posted image user posted image , ljubi nam druga slatkog

Nadjici sretan mali rodjendanko, jos malo pa ce i veliki user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 26440
30.9.2011 12:25:53   
ljubičica 28
Jutrooooo...

Mi opet nenaspavani user posted image , ustvari ja, malac čim se konektuje spavajući jede user posted image Buđenje svaki sat, al' hajd da se ne žalim više...koliko vidim ima ih još ovakvih...izdržat ćemo nekako user posted image

Leena, čestitaaaaaaaam i svaka ti čast, ženo!!! user posted image user posted image user posted image Da ti Esmica aBd bude pametnija od tebe user posted image !user posted image

Nađi sretan rođendan user posted image , da bude živa i zdrava i ponos svojim roditeljima!user posted image

Amam, sretno na kontroli! user posted image

Semice, tebi jedan  user posted image podrške, držim  fige da to bude skok u razvoju i da ne bude uvijek takva!

E sad da pitam ove mamice što uvode dohranu, jeste li odmah počele sa oba obroka?

Ja sam još na jednom, onom ujutro. Dosad su bile samo voćne kašice i mogu reći da ih je dobro prihvatio. Sad sam planirala svaki drugi dan povrtne uvoditi a tek za možda mjesec dana uvesti i drugi obrok. Ne bih ga puno forsirala, a ne bih da mi se odmah toliko smanji i produkcija mlijeka.

Helena, fale tvoji postovi, hajd brže se ugrij pa piši user posted image

Ostalima user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 26441
30.9.2011 12:32:56   
vila_7
Hej ma nesto sam danas sva user posted image . Hebu me da izvinete ovi seljaci s posla zeljni da se dokazu da su uveli nesto novo!

ljubičice ja sam s 4,5 krenula s jednim obrokom dohrane a sa 6 je imala ponekad 2 - ma vidjet ces po bebi kak ojoj pase-ako nece nemoj je siliti , ako hoce daj jos i tako....

LAdy... sretan 11.rođendanko...uh i vama se priblizio veeeeliki! user posted image

mala_sa ...ujutro bude 5 stepeni a preko dana bude sunce i 22. Tako da se tokom dana stalno skidas postepeno! user posted image

palachinken
...fali li ti ljubav tvoja? user posted image

cickolini jel zvao pedijatar ? bas je neodgovoran.

semice...iskreno ja nikad svoju nisam mogla ostaviti da place,pa ni dan danas. Sad kako je veca pustim je samo ako vidim da tersa,ali cim skonta da je ne bendam,odmah prestane. A tako mala beba-mislim da vise paznje i mazenja hoce...Sta bi sa cuclom?

< Poruku je uredio helena_7 -- 30.9.2011 12:35:45 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 26442
30.9.2011 13:05:32   
Semica
e bas vam hvala drage moje...sada mi je lakse..ja se odmah zabrinem da nije sta lose...

Helena,u pon MM ne radi pa idemo u nabavku stvarcica za bebu (neke sitnice koje nismo uzeli jos ) pa cemo i cucu kupiti...drzite fige da uspije!!!user posted image
nego,kako izgleda ta od kaucuka???neko mi rece da su to one zute cuce...takvu imam vec,,,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26443
30.9.2011 13:06:43   
vila_7
Semice, da od kaucuka su one zute-samo sto imas kao ortodontske a i one sto su simetricnog oblika-slicnije bradavici-pa vidi koja joj pase

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 26444
30.9.2011 13:14:46   
entinte
Ljubicica prvo sa jednim pa drugi... Ja sam tako, nekad povrtnu i preskocim ali vocna je svaki dan drugi obrok... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26445
30.9.2011 13:25:33   
rose
IZVORNA PORUKA: dubravka01

rose ne upratih, kako se završi S dan s dedom i nanom?

ma relativno dobro...ja dosla na pauzi, dedo otisao, nana preuzela i mala je ubrzo i zaspala...evo i danas je nana cuva i maloprije zove kaze mala nece da spava...ne zna sta da joj radi i kako da je uspava...mozda i odem kuci malo ranije user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 26446
30.9.2011 13:45:32   
ladyblue RR
hvala na čestitkama. ovo nam je posljednji mali rođendan! sljedeći punimo godinu dana....naraste mi cura!

bila sam kod Jelene i da vam kažem da je Luka med medeni. smoti šugavoj sam održala kurs izdajanja!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26447
30.9.2011 13:46:13   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: dubravka01

rose ne upratih, kako se završi S dan s dedom i nanom?

ma relativno dobro...ja dosla na pauzi, dedo otisao, nana preuzela i mala je ubrzo i zaspala...evo i danas je nana cuva i maloprije zove kaze mala nece da spava...ne zna sta da joj radi i kako da je uspava...mozda i odem kuci malo ranije user posted image

zar ne radiš petkom nešto kraće? ili sam nešto pobrkala...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26448
30.9.2011 13:51:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: helena_7

Semice, da od kaucuka su one zute-samo sto imas kao ortodontske a i one sto su simetricnog oblika-slicnije bradavici-pa vidi koja joj pase

Pa ove sto imam i jesu zute...da pokusam onda samo sa drugim oblikom ( da kupim )

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26449
30.9.2011 14:00:18   
Amam
I mi vam masemo user posted image .
Vratili se s kontrole i sve dobro hb,rana je nekih 85% zarasla jos ovo malo i gotovo user posted image .

E je nemoguc,kako smo ga sunetili spava s nama u krevetu da ga kao ne povrijedim spustajuci i dizuci iz krevetica,ali to nista ne znaci,evo 2. noci on se probudi i odjednom pocne histericno plakati,moram ga podici i priviti uza se da se umiri user posted image i tako par puta user posted image .
Danas je prvi puta pojeo cijelu vocnu kasicu kupila neke bebivita u plasticnoj ambalazi,4 dodju,kruska-jabuka i bas su njami,ja smatram da je imao obrok jer je 100gr unutra i zalio vodom.
Sve sam procitala a pojma nemam.

Nadja ljepotice sretan ti rodjendanko!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1056 1057 [1058] 1059 1060   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1056 1057 [1058] 1059 1060   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kada ili tuš kabina
jasmin

Šta vam je draže?

Kada (49%)

Tuš kabina (43%)

Nešto treće (8%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *