Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Preparati za jačanje imuniteta 15.1.2012 23:40:54
Visnja RR
cak sam i ja pila imunoglukan u kapusalama i bas ojacala imunitet ali i apetit ...pa sam prekinula al kad se sjetim kako je Asja puno i jela dok je pila Imunoglukan jedva cekam da prodju (DI ako se ne varam 3 mjeseca????), pa da opet krenemo
RE: Preparati za jačanje imuniteta 15.1.2012 23:42:01
Dida79
Bas je i meni Visnja govorila na dodjeli paketica za taj imunoglukan i htjela sam mu ga kupiti. Ali nam je dr objasnila zasto maticnu mlijec da dajem njemu jer ona postice rad nadbubrezne zlijezde i gusterace a njemu je to u ovom trenutku napotrebnije a usput otvara i apetit. Da kucnem u drvo kako je pije 1kg je dobio hb
RE: Preparati za jačanje imuniteta 15.1.2012 23:45:22
new mama
Imunoglukan je extra ,mojoj A je bas pomogao nakon druge upale pluca ja ga svakome preporucim cije je dijete bolesljivo,jer on i jeste za djecu koja su cesto bolesna,piju cesto antibiotik,da malo popravi imunitet
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.1.2012 0:39:55
magbi
moj je djecak popio dvije bocice imunoglukana naravno sa pauzama ja jucer bas u apoteku trazim imunoglukan kad neka fina gospodja mi objasni da njoj nije problem prodat imunoglukan ali da je on bas jak i da se daje u jako jako teskim slucajevima i da ga nepreporucuje vise,kaze dosta popio je te dvije bocice nemoj te vise molim vas davat mu ali vi kako hocete ako zelite ja cu vam prodat,ja s ebas zacudila sto me zena lijepo na savjetova sa obzirom d aim je cilj samo da prodaju
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.1.2012 12:29:17
mišur
Ja sam svoju dozu Imunoglukana upravo popila,ali sam usput imala i početak upale pluća, pa ne znam ni koliko mi je pomogao. Odmogao svakako nije... I djeca ga piju, i kupila sam ga baš zato što su u zadnja 2 mjseca oboje prebolovali svašta nešto (ospice, 2 upale pluća), pa se nadam da će pomoći. Inače, preporučila ga nam je njihova dr, a i u apoteci su mi rekli da je najbolji od svih sličnih preparata.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.1.2012 12:39:03
lilix
a nama je oped ped. rekla da imunoglukan djeci ne dajem ; i meni je Beri stalno bila bolesna pa sam tražila savjet u vezi tih preparata , pa po preporuci sada joj dajem sirup imuno od farmavite koji je na bazi cinka, ona od kada ga pije hB nije više bolesna, sad je li do sirupa il je do njenog organizma ne znam al bitno je da je bolje; ja sam lično pila imunoglukan zbog cinova i ništa mi nije pomogao osim što mi je otvorio apetit
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.1.2012 12:53:46
Happy
Evo da se i ja javim na ovu temu Ja sam H isto davala sve i svasta pšrosle godine, ove godine ne dajem "nista". Ujutro napravim čaj domaci, jedna kasika (maticna, polen i propolis i kasika meda i c vit u kesici) to je sve sto mu dajem i hB dobar je :)
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 17:25:18
malena131
Moji su popili Imunoglukan poslije raznih prehladica koje smo imali u zadnje vrijeme i sad smo hB super. Sada pravimo pauzu, interesuje me smijem li im nesto davati u toj pauzi za imunitet, neki drugi preparat?
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 18:10:14
Rabi
IZVORNA PORUKA: Iman83
Mi smo pile Imunoglukan mjesec dana...sad pauziramo. Uvela sam ga po preporuci Dr kad je malena krenula u jaslice i dva puta završila na antibiotiku po polasku a evo sad, mashaAllah, ne urekla se, već 3 sedmice ni nosić ne curi...nama se Imunoglukan dobrim pokazao. Kombinovala sam ga s medom i propolisom a sad trenutno pije Medexov med s m.mliječi, propolisom i polenom. Jako je ružnog mirisa i jak po okusu ali ga I. jede bez problema.
Nama treba nesto da nam ojaca imunitet...u zadnjih mjesec dana, vise je bilo bolesnih nego zdravih dana Koristili smo denivit, pa sad pijemo neku dr.Tajs-ov sirup ...od kojeg ne vidim nekog poboljsanja Kod Adnana su uvecane limfne zlijezde(ja cijelo vrijeme kontala krajnici ) vjerovatno od grla koje nikako da se smiri...Smijem li mu sada, dok je bolestan poceti davati ovaj imunoglukan? I gdje si kupila ovaj propolis, jel neki koji je bas namjenjen djeci ili...
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 19:21:08
Anoniman
pili imunoglukan mjesec dana , prekinula razboli se ped mi ga odma opet uvela kao sto sam uopste prekidala tako mi i u apoteci teta rekla, dajes dve doze pa onda prekines pauze . Pa evo od neki dan ga ponovo pijemo, nama se pokazao kao najbolji do sad sirup.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 19:25:27
Rabi
IZVORNA PORUKA: felix
pili imunoglukan mjesec dana , prekinula razboli se ped mi ga odma opet uvela kao sto sam uopste prekidala tako mi i u apoteci teta rekla, dajes dve doze pa onda prekines pauze . Pa evo od neki dan ga ponovo pijemo, nama se pokazao kao najbolji do sad sirup.
uglavnom, pili ste i dok ste bili bolesni...jel tako Ja cu odmah kupiti ovaj sirup, koliko kosta?Da ponesem dovoljno para
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 19:46:39
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Happy
Evo da se i ja javim na ovu temu Ja sam H isto davala sve i svasta pšrosle godine, ove godine ne dajem "nista". Ujutro napravim čaj domaci, jedna kasika (maticna, polen i propolis i kasika meda i c vit u kesici) to je sve sto mu dajem i hB dobar je :)
malo idem ot al moram d akazem da mi je drago da ti vidim post na RR
ovako i mi .... a sta se nismo prosle godine i nista nij epomagalo. jedino sto ja sad malo vise forsiram je bjeli luk. pogotovo kad je neko u njenoj blizini prehladjen onda ga svaku noc ono malo cehne domaceg i to je to. i hB puno je bolej nego prosle godine - prvi put se susrecemo sa situacijama da smo mi prehladjeni recimo a nju ne uhvati .... valjda se ne bude puno pogorsalo kad opet krenemo u vrtic.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 18.1.2012 21:18:19
Rabi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
I nama je imunoglukan, mašala, najbitnije je da je počela da jede i da sam doživjela da kaže da je gladna kod nas je od 35 do 37 KM ovisi koja apoteka
hvala Alma, ipak ne odoh veceras da kupim Na poslu sam, i nemam toliko para! Sutra idem do apoteke, ujutru odmah, pa da i mi pocnemo koristiti ovaj preparat sto ga svi hvale Nadam se da ce i nama malo ojacati imunitet, aBd
RE: Preparati za jačanje imuniteta 19.1.2012 10:16:00
DM
Da i ja dodam glas za imunoglukan-ali negativan-nama ništa nije pomogao-obojica su se nakon nj razboljela.... Nakon toga sam im davala mtičnu mliječ sa kolostrumom(1 kutiju su obojica popili zajedno-tj.15 dana)i propolis kapi...nakon toga uzimamo samo b.luk u medu-do čega je ne znam,ali hB nismo odavno bili bolesni
RE: Preparati za jačanje imuniteta 19.1.2012 10:22:43
demented
Mi smo koristili propol baby i omega3 sirupe za jačanje imuniteta po preporuci pedijatra i imam samo riječi pohvale za oba. Meni je prednost i to što nijedan ne utiče na apetit jer mi nemamo problema s tim.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 19.1.2012 10:44:41
mamabb
Moja L. je pila imunoglukan po preporuci pedijatra u decembru pretprošle godine kad je baš bila bolesna. Ni ja prvih mjesec, mesjec i po nisam vidjela efekta lai zato kasnije dok su sva djeca u vrtiću bila bolesna mi smo prošli s curenjem nosića. Uzeli smo ga opet negdje u septembru prvencije radi i poslije njega ne dajem ništa osim kašike meda u mlijeko. Ja zdravstvenu knjižicu nisam potvridla ima dva mjeseca hB da nam vako i ostane, amin.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.