Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.7.2013 22:23:04
teacher75
sad vidjeh da je matt bomer vaga u horoskopu pa se uopce ne cudim sto mi je No1 jednostavno, vage me privlace ko nijedan drugi horoskopski znak da dodam da su mi prvi momak, pa onda najduza veza i na kraju muz svi odreda vage
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 12:19:44
elmaL
IZVORNA PORUKA: MicoTico I iako je opisan kao tamnokos, ja ga zamislila svijetlijeg i vazda s bradom od 3 dana i ''moj'' je s bradom
_____________________________ E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 12:37:01
ljiljo
ima li ko prvi dio u el. formi da mi posalje ako moze, voljela bih je procitati unaprijed hvala
_____________________________ 20.01.2009 ispunile sve naše želje 02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 12:41:56
MicoTico
IZVORNA PORUKA: ljiljo ima li ko prvi dio u el. formi da mi posalje ako moze, voljela bih je procitati unaprijed hvala Poslaću ti ja sva 3 ako hoćeš. Samo mi na pp pošalji mail.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 15:27:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: MicoTico I iako je opisan kao tamnokos, ja ga zamislila svijetlijeg i vazda s bradom od 3 dana i ''moj'' je s bradom moj nije, ja volim golobrade
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 15:44:24
palachinken
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR I meni se nekako bas uklapa u lik, bar onako kako sam ga ja zamisljala Keira Knightley mi se nimalo ne svidja, nesto mi je odbojno u toj curi, a Mila je bas slatkica . Mila je preseksi i senzualna. Ja bih tu stavila Khaleesi is Game of Thrones, Emilia Clarke, ali u brineta verziji ili Emmu Watson
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.7.2013 19:01:57
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR I meni se nekako bas uklapa u lik, bar onako kako sam ga ja zamisljala Keira Knightley mi se nimalo ne svidja, nesto mi je odbojno u toj curi, a Mila je bas slatkica . Mila je preseksi i senzualna. Ja bih tu stavila Khaleesi is Game of Thrones, Emilia Clarke, ali u brineta verziji ili Emmu Watson O daaa, definitivno Kalisi, ali , naravno, kao brineta
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 5.7.2013 22:15:33
mishkica
Ona bi po mom trebala biti ona iz serije Felicity, Amy il nekako tako se zvala, ne znam zasto, al ona je ta, a on ovaj od teacher, al malo da ga postaraju,
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 5.7.2013 22:39:42
teacher75
IZVORNA PORUKA: mishkica Ona bi po mom trebala biti ona iz serije Felicity, Amy il nekako tako se zvala, ne znam zasto, al ona je ta, a on ovaj od teacher, al malo da ga postaraju, gdje ce ga postarati kad u knjizi ima 27 godina, mogu ga samo podmladiti
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 6.7.2013 7:07:04
mishkica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mishkica Ona bi po mom trebala biti ona iz serije Felicity, Amy il nekako tako se zvala, ne znam zasto, al ona je ta, a on ovaj od teacher, al malo da ga postaraju, gdje ce ga postarati kad u knjizi ima 27 godina, mogu ga samo podmladiti Tako to ja u masti zamislila,
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:00:50
palachinken
Odabrani su http://uk.eonline.com/news/454531/dakota-johnson-to-star-in-fifty-shades-of-grey-as-anastasia-steele Popljujte ih Hunnam je moja simpatija još od Green Streeta a Sons of Anarchy pratim i balim. Kad ga obriju i ofarbaju, ima da gori. E nju prvi put vidim
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:05:46
Visnja RR
oboje bezveze... eto razloga da film ne gledam....
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:13:20
muaaa
Ja jos nikada 3 dio ne procita...ima li neko da postavi ovdje...tnx
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:13:44
minja_
me like ona mi je pogrubih crta lica
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:16:07
minja_
ona je kcerka melanie griffith? baca na nju. ne svidja mi se.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:46:15
teacher75
ona mi ne lici nikako na lik koji imam u glavi a ni on nije cemu
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:50:53
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken Odabrani su http://uk.eonline.com/news/454531/dakota-johnson-to-star-in-fifty-shades-of-grey-as-anastasia-steele Popljujte ih Hunnam je moja simpatija još od Green Streeta a Sons of Anarchy pratim i balim. Kad ga obriju i ofarbaju, ima da gori. E nju prvi put vidim oboje su grozni i nikako mi nisu za te uloge, no mozda ih nekako preobraze pa budu......
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:52:20
vila_7
P.S. Njega nisam nikad vidjela, a nju sam gledala u jednoj humoristicnoj seriji na FOX-u i bas mi je nekakva seljasta i bedasta - bar u toj seriji, pa ili je takva ili dobro glumi
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:53:01
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: muaaa Ja jos nikada 3 dio ne procita...ima li neko da postavi ovdje...tnx bolje nemoj...nek ti Sivi ostane u lijepom sjećanju
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 19:58:25
Visnja RR
njih dvoje bi bili najbolji izbor http://www.youtube.com/watch?v=g1FBB5Gbm6c
< Poruku je uredio Visnja RR -- 2.9.2013 20:03:11 >
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 20:12:40
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR njih dvoje bi bili najbolji izbor http://www.youtube.com/watch?v=g1FBB5Gbm6c slazem se
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 20:46:47
vila_7
me too
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.9.2013 20:57:34
palachinken
IZVORNA PORUKA: minja_ me like ona mi je pogrubih crta lica meni je krivo sto je on prihvatio ovu ulogu, nakon dobrog puta da ode u kultne nakon sons of anarchy.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 3.9.2013 11:47:00
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Visnja RR njih dvoje bi bili najbolji izbor http://www.youtube.com/watch?v=g1FBB5Gbm6c slazem se Ufffff ... Matt Bomer....Višnja, Višnja, Višnja... Ko želi da "pari" oči sa njim, preporučujem njegovu seriju White collar.
_____________________________ "Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 2.10.2013 10:04:08
Lady26
Fifty Shades of Grey NEW TRAILER 2014 starring Matt Bomer
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Anketa
plivanje Koliko ste imale godina kad ste naucile plivati?
Gdje ste naucile? u bazenu(navedi) (
21% )
na moru(navedi) (
56% )
na jezeru(navedi) (
6% )
na rijeci(opet navedi:)) (
17% )
Broj svih glasova: 99 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake