malen@89
|
Hello lijepe moje, Ja se nikad javiti,cijelo jutro hocu a mrsko mi s moba tipkat,a ovaj moj hasimaga se dohvatio laptopa nepusta.Ja sinoc do 3 nisam zaspala,neka sparina bila haos,sad evo kisa pada a ja taman oprala bebine posteljinice i htjela na balkon da se suse al morat cu u stanu rasiriti. Hvala vam puno na zeljama za lijep porod,nadam se da cu ga imati,a ako mi vjerujete nije me strah uopste,u zivotu svasta nesto boli a nedobije se nista za uzvrat,ovako cu bar svog prciku dobiti abd. Lovepover,svaka cast ovo izgleda pravo ukusno,mada moram priznati da nisam nikad ni probala,eto mene tebi na sokic .Ja isto nisam imala nista spremno do 36 sedmice i maltene u dan-dva smo sve nabavili,neke stvarcice sam i dobila,oprala,ispeglala i sad cu ih vratiti nemaju mi gdje stati komodica mi puna. Rose 87 dr.Sestic ti radi privatno u Suncu,a za bolnicu neznam kako sad ide mislim da se jos moze ici dok je dr.u dezuri pa se s njim dogovoris,mada sam od dvije kolegice cula da i gore ocekuju da im se plati,pa onda ja radje idem privatno. Esmice jesmo bona u dan mislim meni je termin 27.7 a tebi cini mi se 28.7,mada cu ja izgleda ranije zbog clexana sto primam,mora biti dogovoren porod. Ilhana sinoc sam ti htjela napisati da ce ti jacmir iskociti zbog onih slika s iftara,ja sam stalno gladna kad gledam slikice sto postavljas Ljubicice sretno danas na kontroli,javi mi sta ti je dr.rekao za otoicanje ja svog jucer zaboravila pitati,mada mislim da je to normalno i kraj je trudnoce a i ove vrucine. Mishkice,Andy,bambi ostale zenice
|