alman
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe ja ne volim vocne torte ni slag ni cheesecake (sad me sramota) ja brate tortu priznajem da je torta ako ima oraha (badema ili ljesnjaka) i cokolade u neogranicenim kolicinama. I volim zalivene kolace (baklavu, tulumbu, moj kolac od griza (od pokojne bajke recept), pituljice, zandar baklavu) to su brate meni kolaci Sve te lajt verzije ne konzumiram. radje cu pojesti voce onako sirovo narocito jagode i borovnice eventualno dodati malo sladoleda ili ih cisto samo malo secerom u prahu posuti. Volim vocnu salatu a vocne torte jok Davno mi je nekad kuma na facebook zakacila sliku sa komadom cokoladne torte i dole natpis "od svih vocnih torti najvise volim cokoladnu" toliko o meni i mojim vocnim tortama fondan sam pravila samo malenoj sad za drugi rodjendan. svi jeli fondan sem mene ja ni fondan ne volim. Samo cokolada. Mi bikovi volimo cokoladu u svim mogucim izdanjima Bikovi vole sve slatko ti nisi pravi bik cim ti volis cheesecake mislim daj, gdje ces vidjeti poguziju bika da jede cheesecake to isto da mu das raznjice, ramstek, pitu ispod saca ili janjetine i da stavis hamburger i pomfri pa da izabere hahahaah pa gdje ces mi dati da biram ramstek i hamburger ja bih uzela hamburger nisam gurman ni najmanje...skorpija e muz bi uzeo janjetinu ...on je bik mm je riba al vjeruj i on bi uzeo janjetinu prvo i veca je poguzija od mene,njemu samo daj mesa u kojem god obliku i mm je ribica ali brate voli konkretno da pojede znaci daj mu mese i zna se da je jeo, malena je sva na njega, ona ako nema mese u supi nece jesti. ja kad spremam neke salate sa tunjevinom ili piletinom gdje vise preovladava povrce on zna reci: moja hrana jede tvoju hranu za dorucak Ako i beba bude na njeg,bankrotiracemo ja necu nikad zaboraviti prosle godine vracamo se s mora. ona krepana nikakva, tesko podnosi put, povraca... i mi blizu jablanice kad on njoj: L hoces da ti tata janjetine kupi?bil mogla? kad dijete zivnu pocte klicati, ja se prepala zivota mi stali mi kod gojka, trazi ona da je izvadi iz as, odose oni kod gojka, kupise meso jedva je ona docekala da mi dodjemo kuci da jede koja je to radost bila. bilo mi zao da joj pokazujem plisano janje da vidi dijete sta jede joj ovo me posjeti na nesto, mi prosle godine malom napravili veliki akvarijum, za diskuse i ciklide, i sad su to vece ribe, i nabavimo mi jednu vrstu veje i pravo lijepe ribe, jedna bih mogla stat u tavu, pitamo mi njega H bil mogao sad jednu da mama ispece u tavi, i ja sad ocekivala da on nece dati to su mu ljubinci, a on iz prve moze ovu najvecu