rose
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe rose draga sto se tice radova ja te mogu pogurati u smislu da ti dam broj ovih sto su nama prali cilime (dodju na vrata, onesu, operu masinski i osuse, vrate) mi sinoc kad smo postavili ovaj u spavacoj sobi, ja vama ne mogu docarati kako je on opran i kako on mirise vala svaka marka im bila halal isplati se u fening. jos 4 godine se po njemu gazalo, prezivjeo malenu, nije bilo nekih bitnih flekica, lijepo se on skroz odrzava i usise ali juce...ma ko nov ziel draga prvo ne sekiraj se. morate poraditi na komunikaciji ocito. nekomuniciranje nece nista dobrog donijeti, samo cete se vise udaljiti sad kad ste jedno drugom najpotrebniji. vjeruj mi, govori ti zena koja je 7 godina u braku, koja je zivjela 2,5 godine u zajednici (i stvarno moju svekrvu i svekra prvo ustati pa smomenuti)...svasta smo prezivjeli, zivjeli sami, pa u zajadnici, pa onda u svom na svom malo solo pa jedno dijete, drugo dijete ali nas dvoje ko dva najveca havera jednostavno za sve se treba potruditi, treba puno zaista puno komunikacije, strpljenja, tolerancije... treba se uvijek naci na po puta. samo laganini i bice to sve ok. i kod tebe hormoni rade svoje. ja to vidim po sebi. mm je stvarno divan, ja jednostavno nemam rijeci da njega opisem ali ja sam ta koja je povukla na dedu hercegovca vazda ja nesto moram dodavati...jos sad i hormoni... bude mi fakat nekad zao kad se saberem i skontam da sam ujebala motku nije njemu lako, valja mene vaku hiperaktivnu trpiti sve ostale drage moje trudnice da vas poimenice ne nabrajam, hvala vam na lijepim lijecima i podrsci i sto danas dijelite ovu srecu sa mnom ja sam sretna zena, imacu jos jednu curicu, okrecila sam cijeli stan i izdepilirala se sad mogu saku pod glavu i da odmaram mislim da ce mi trebati broj ne nadjosmo one nase tj broj..a kod nas je cilim opran prije dvije godine i mala ga je sredila samo tako...cak je i flomasterima sarala pa sam ja to cistila i ribala ali treba ga dobro oprati
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|