|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   problemi sa okom
28.7.2015 13:21:09   
mirnah
Pozdrav svima! Temu sam otvorila, jer sam zaista osjetila veliku potrebu s obzirom da konstantno imam jedan problem, a tiče se oka.
Naime, prije dvije do tri godine imala sam bezazlenu, rutinsku, lokalnu operaciju oka, tačnije uklonjen mi je ječmenac. Nakon uklanjanja istog, bila sam mirna jedno vrijeme, dok mi se ponovo čičimičak (narodski rečeno) nije pojavio. Pri tome mislim na unutrašnji. Oko se crvenilo, bublicu ili čičimičak sam i osjetila pod rukom, crvenilo, peckanje, osjećaj prisutnosti stranog tijela, svrbež oka i sl. KOristila sam kremu maxitrol i pomogla je ali jedno vrijeme samo. Prije desetog mjeseca prošle godine odem na kontrolu, jer mi se crvenilo oko ponovo, kazu mi imas polip unutrašnji, trebalo bi ga ukloniti. Uklonimo isti, ali nekako od tada imam problem da mi se vodena linija oka (gdje stavljamo donji kreon) stalno je crvena i ima mjehurice neke kao, ne znam tačno objasniti. Obicno je ona, kod zdravog oka, bijelkasto-crvena i ravne je povrsine, kod mene je crvena i s tim nekim mjehuricima, jedva primjetnim ali nelagodnim. Vodena linija je krvava, crvena, osjecam unutrašnju kao bol, peckanje, nelagodu. Pokusala sam staviti obloge od kamilice, kratkoročno pomognu, bila sam na pregledu, dala mi je maxitrol kapi, tako nesto, antibiotske i pomogle 7 dana i onda opet necim biva podstaknuto to da se ponovo javi isti. Interesantno je to sto bjeloočnica oka i unutrašnjost oka nisu crvene, samo osjecam nelagodu, a vodena linija ko rak crvena. Ja razumijem da imam oziljak od operacije, da je ovo desno oko koje sam operisala sada osjetljivije, da je ovo period kad klima uredjaj stalno radi, alergije su na izmaku i da svi imaju manje - više sličan problem, ali ja ga imam vec godinu dana, nebitno od godišnjeg doba i promjene vremena. Da li je neko imao slično iskustvo i šta mi predlažete? POmalo me strah. Bila bi zahvalna ukoliko bi mi dali savjet ili podijelili iskustva, što je još bolje. Sljedeci pregled mi je zakazan uskoro. Ali više ne znam šta mi je činiti.
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *