Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
upravo smo morali prosiriti kaisice u AS jer kad se obuce topla jaknica nismo mogli zakopcati kaisice u AS... neko skine jaknu u autu ali kako kad je hladno u njemu...nismo uvjek u mogucnosti da cekamo da se auto zagrije...
triplmama nadam se da je Ok sto se kaisevi podese!
upravo smo morali prosiriti kaisice u AS jer kad se obuce topla jaknica nismo mogli zakopcati kaisice u AS... neko skine jaknu u autu ali kako kad je hladno u njemu...nismo uvjek u mogucnosti da cekamo da se auto zagrije...
triplmama nadam se da je Ok sto se kaisevi podese!
Trudite se da je jakna što tanja i da po mogućnosti nije klizava ili probajte sa nekim debljim duksom a imaj u autu dekicu za pokriti. Naravno kada se ide na duži put auto se ugrije pa je i topliji džemperćić dovoljan. Uglavnom kada se zajkopčaju kajševi na AS treba ih pritegnuti. Višnja znam da imate AS grupe I i u njoj treba da su kajševi u visini ili iznad ramena.
Ovu sto mi imamo mogu samo pohvaliti,ima sigurnosni certifikat(onaj nandzarasti ),i stvarno je super,nasa je 0-13kg,mada mislim da cemo je morati brzo mijenjati
Hvala ti Neki Ja imam Maxi Cosi Cabrio fix 0-13 ,ali već mu je mala pa bi trebala kupiti veću. Vidjela sam u TL Bubu AS ,svijetlo plavu, jako mi se svidjela,pa sam je mislila kupiti,a ima i narandžasti certifikat,samo ne znam kakva su iskustva sa Bubu AS
< Poruku je uredio manuela -- 14.10.2009 22:35:55 >
Hvala ti Neki Ja imam Maxi Cosi Cabrio fix 0-13 ,ali već mu je mala pa bi trebala kupiti veću. Vidjela sam u TL svijetlo plavu jako mi se svidjela,pa sam je mislila kupiti,a ima i narandžasti certifikat,samo ne znam kakva su iskustva sa Bubu AS
Koja je ta sto si je vidjela,je li i ta Bubu?????Moramo i mi ubrzo aBd drugu kupovati,jer ova velika jos sluzi Seadu
Koristi se od 9 mjeseci do 11 godina,sva je rasklopiva od sedme godine koristi se samo donji dio,naslon se može podešavati,a cijena joj je na akciji i više nego povoljna.
< Poruku je uredio manuela -- 14.10.2009 22:32:50 >
Ja isto nisam imala bazu za cabrio fix i prezadovoljna sam bila...Al da napomenem mm je visok pa vrati do kraja sjediste tako da je i sjediste cuvalo autosjedalicu
mi imamo bubu as,nije bas ko ova,nasa je do 18kg,ima narandzasti sertifikat.mi smo prezadovoljna.nasa je bila 50KM.Manuela ova je predobra sto si postavila sliku.
Ova BUBU AS je sra e! Ne bih je nikome preporucila. U TL kosta 70KM cini mi se, totalno je neprakticna. Bar nama. Asji bi glava skliznula niz stranu kada zaspi, bilo je tesko - skoro nemoguce nastimati kaisice, Asja je bez problema mogla izvuci ruke, nije se nikako fino mogla ucvrstiti u automobilu, u svakom pogledu razocaranje zivo. Srecom pa je nismo kupili. Ima jos jedna njihova AS, izgleda bolje od ove, tako da je moguce i da je bolja, i mislim da je duplo skuplja. za nu nista ne mogu reci. Ovdje pricam o AS grupe 1. Mada ova gore je cini mi se 0/I grupe.