Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kad smo kupovali kolica dobili smo uz njih i autosijedalicu.marka je graco i dobra je autosijedalica.maleni je voli i ako u početku nije volio biti u njoj ali sad voli jer kap da zna da se ide voziti, obožava biti u autu.odmah se smiri i zaspi.morati čemo mu kupiti uskoro drugu jer je ovu skoro pa prerastao....ona je samo od rodjenja pa do tri mjeseca...mnogi imaju tu u susjedstvu maxi cosi autosjedalicu kažu da je jako dobra.mi smo zadovoljni sa gracom.
kad smo kupovali kolica dobili smo uz njih i autosijedalicu.marka je graco i dobra je autosijedalica.maleni je voli i ako u početku nije volio biti u njoj ali sad voli jer kap da zna da se ide voziti, obožava biti u autu.odmah se smiri i zaspi.morati čemo mu kupiti uskoro drugu jer je ovu skoro pa prerastao....ona je samo od rodjenja pa do tri mjeseca...mnogi imaju tu u susjedstvu maxi cosi autosjedalicu kažu da je jako dobra.mi smo zadovoljni sa gracom.
Ja imam baš graco i sada veću Tobo Maxi Cosi i prezadovoljna sam sa obje
Imam jedno pitanje pa ako neko moze da mi odgovori,posto mislim da je mojoj malenoj vec mala AS ona od 0-13 kg,hocu da joj kupim vecu pa sad sam u dilemi koju uzeti prvo od 9-18 kg ili 9-36,kakva je razlika i sta mi je bolje zbog sigurnosti,udobnosti,itd.,e jos nesto koju marku da uzmen jer meni se sve pomijesalo u glavi,tako da nisam pametna sta je najbolje,imate li kakav prijedlog, Hvala unaprijed na odgovorima
New mama posto sam i ja sada gledala drugi AS da uzmem od 9-18 kg mogu ti reci moje misljenje...
Ja planiram uzeti od Maxi Cosi Priori Xp on je do 18 kg...I pravo je dobar...Eh sad ne znam na koji mislis da imaju do 36 kg...Nekako mi velika razlika od 9 kg do 36 kg....I meni barem bi se cinio nesigurno stavit bebu od 9 kg u tu autosjedalicu...Eh sad ko ima s tim iskustva nek ti pomogne... Sretno
ovisi koliko ti beba sad ima kg.moja je imala 9 kg kad nije više mogla stat u onu prvu as,pa smo sad kupili onu do 18 kg.to je ja mislim do oko 4 god.meni sasvim dovoljno a onda ćemo uzet veću.Moja je prva bila gracco a sada brevi.pre pre zadovoljna sam to je samo moje mišljenje
Hvala vam na odgovorima ,ma evo sad sam i ja nesto citala,ma najvjerovatnije da cu i ja uzeti Maxi Cosi od 9-18 kg,ma i ja mislim da je velika razlika ovo do 36 kg,pretpostavljam da i nije to bas sigurno,bolje ovu sad pa kasnije vecu,a po ovome sto sam citala,najtrazenija ova Maxi Coxi,a izgleda da su i najsigurnije
Ma evo bas sam i gledala ovaj njihov katalog,meni se svidja maxi cosi sps i maxi cosi priori xp ovu sto Dincili hoce,pa vidjecu,a da li se moze naruciti zna li ko ako hocu neku boju a nema je u prodaji
neces je dobiti nikad nekad su bili azurni al na zalost vise ne... ja sam tako cekala mjesec dana na narudzbu u TL na Dobrinji i u BBI...i nisam docekala... na kraju sam slucajno naletila na zeljenu boju ui TL - Grand...
nakon dvoumljenja izmedju "brevi" i "cam" odlucili smo se za ovu prvu model "touring sport" 123. Cijena je bila identicna, a za boju smo izabrali crveno - sivu. kupili smo je u radnji u Merkuru.
Mi imamo istu, crveno-sivu. Kupljena je na istom mjestu.
Mi smo danas kupili princezi Maxi Cosi Priori Xp u TL do 18 kg,jest da je malo skupa,ali nekako mi je dobra,a i na testovima za sigurnost je dobro ocijenjena sto je najbitnije,stavicu i slikicu dok prebacim
da ne otvaram novu temu, cula sam da Bihamk dijeli besplatne autosjedalice svojim clanovima i to za bebe do 1 godine zivota...ako meni lazu i ja vas lazem...dakle, u ovo nisam 100% sigurna, ali kome treba neka provjeri...
da ne otvaram novu temu, cula sam da Bihamk dijeli besplatne autosjedalice svojim clanovima i to za bebe do 1 godine zivota...ako meni lazu i ja vas lazem...dakle, u ovo nisam 100% sigurna, ali kome treba neka provjeri...
Ako ste osiguranik Sarajevo osiguranja i BIHAMK-a i imate bebu možete dobiti AS na korištenje to jer bilo prije oko 1 god e da li je i sada tako to ne znam ali znam da su davali Brevi AS grupe 0-I
Evo tačnijih informacija (ali vjerujem da ja AS već nestalo pošto su donacija)
Akcija BIHAMK-a i Sarajevo osiguranja d.d. - Besplatno iznajmljivanje autosjedalica Ponedjeljak, 15.12.2008. Bosanskohercegovački auto-moto klub je u saradnji sa „Sarajevo-osiguranjem dd“ Podružnica Sarajevo, izvršio nabavku određene količine autosjedalica koje članovi BIHAMK-a, osiguranici Sarajevo-osiguranja sa područja Kantona Sarajevo mogu BESPLATNO IZNAJMITI na period od godinu dana uz obavezan povrat, počevši od 15. decembra 2008. godine.
Propozicije iznajmljivanja dječijih autosjedalica
Dječije autosjedalice mogu iznajmiti svi članovi BIHAMK-a, a osiguranici Sarajevo-osiguranja, sa područja Kantona Sarajevo, roditelji čija su djeca uzrasta za koji je sjedalica namjenjena Autosjedalice ne mogu iznajmiti članovi koji su dobili besplatno auto sjedalicu, kao i uposlenici BIHAMK-a Autosjedalice se iznajmljuju besplatno na period od godinu dana uz obavezan povrat u mjesto preuzimanja Članovi imaju pravo nakon povrata autosjedalice da produže najam ili da izvrše zamjenu auto sjedalice Da bi preuzeo autosjedalicu član potpisuje: Ugovor o najmu, zapisnik o stanju preuzete autosjedalice i prilaže kopiju lične karte, polise osiguranja i rodni list djeteta 6. Autosjedalice se mogu iznajmiti neposredno u direkciji BIHAMK-a, Skenderija 23 ili na slijedećim loklitetima:
Mi smo kupili model 1-2-3 marke brevi i prezadovoljni smo
A inace sto se tice ove akcije mnogo mi je drago - bez obzira sto svi znamo o vaznosti AS toliko vidjam kretena, stvarno se moram tako izraziti koji dijete - bebu stave sebi na krilo i tako voze.
Sto je najcudnije bas se takvi vozaju u boljim autima pa ne mogu ni reci da nemaju para Mi smo Bilalovu prvu AS - nosiljku do 9 kg prodali preko oglasa i to nekom tipu koji se cjenkao - bilo mu puno 25 maraka , a isto je bio u nekom "bijesnom" autu.. Ma ovaj nas narod dok se AS ne pocnu dijeliti besplatno nece reagovati na tolika upozorenja i propise o vaznosti njene upotrebe
Mi smo kupili model 1-2-3 marke brevi i prezadovoljni smo
A inace sto se tice ove akcije mnogo mi je drago - bez obzira sto svi znamo o vaznosti AS toliko vidjam kretena, stvarno se moram tako izraziti koji dijete - bebu stave sebi na krilo i tako voze.
Sto je najcudnije bas se takvi vozaju u boljim autima pa ne mogu ni reci da nemaju para Mi smo Bilalovu prvu AS - nosiljku do 9 kg prodali preko oglasa i to nekom tipu koji se cjenkao - bilo mu puno 25 maraka , a isto je bio u nekom "bijesnom" autu.. Ma ovaj nas narod dok se AS ne pocnu dijeliti besplatno nece reagovati na tolika upozorenja i propise o vaznosti njene upotrebe
Sada će zakon koje je udruženje DjeCa predložilo i sastavilo i nadam se da će se promijeniti kada ihudare po džepu. Što kažeš aazra još i vozaju AS u autu a dijete u krilu cccc
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.