|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.1.2010 15:39:29   
Anoniman
Dobar dan drage moje,
evo da se malo javnem i ja... mi smo hB odlicno... Nane danas navrsio prvi mjesec dana na zdravlje i na dug vijek... jao kako mi je brzo proletilo ovo vrijeme... eno ga sada spava, uziva sita guza...

felix draga, prvi put da vidim slike Anelka onako malenog... kad se samo sjetim svega, a i samog iscekivanja prvih slikica... nek je zdrav i ziv i veseo zajedno sa vama...

skorpija, sorry nisam u toku sta je sutra u pitanju, ali sta god da je zelim svu srecu i ako Bog da da sve prodje u redu... sretno...

Meri draga, kako nam je Majdica? joj za tu krupicu, malo sam se sada i ja zabrinula, Ermin ima bijelog po jeziku ali nije stalno... nisam primjetila da ima po nepcu ili po desnima samo po jeziku i to vrlo malo, a nekada nikako... moracu ja to malo ocistiti pa bila krupica u pitanju ili ne...

Luna veliki cmok za vas cure...

ostale mamice ugodan dan vam zelim

idem praviti pitu zazeljela sam se user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13001
24.1.2010 15:41:20   
Pretty mamma
Hej drage moje,ja opet s moba. Komp mi i dalje steka. Jako mi falite i mislim na vas svaki dan. Voljela bih znati sto je s vasim bebarama. Laura ne voli hapice,ludim od toga. Trudimo se svaki dan,tikvica je zadnja na meniju bila. Zuba i dalje 2, puzanje tako-tako,dopuze do hodnika. Pusa od nas dvije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13002
24.1.2010 15:50:09   
Anoniman
Nanetu sretan mali rodjendan, i saljemo mu plisanoguser posted image , mi bile u setnji i naravno u soppingu, mama je kupila haljinicu za prvi zubic user posted image i naravno jos nekih neplaniranih stvarcica user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 13003
24.1.2010 15:57:29   
Pretty mamma
sahara,gdje si uzela haljinicu? Mi u grand centru sada.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13004
24.1.2010 17:53:13   
nanika
Evo da se i ja prijavim na ovoj temi.
Mi smo trebali upasti u bebe 2010 ali smo malo poraniliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Veliki pozdrav za sve mame i njihove bebiceuser posted image
Felix, veliki pozdrav za tebe i tvog Anelauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13005
24.1.2010 17:54:51   
nanika
Bambiiiiiiiiii, pusa za tebe , Sabinu i malenoguser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13006
24.1.2010 17:55:05   
Anoniman
nanika mila,
evo nas i na ovoj temi...
sta ima kako si kako je pilence kod tebe? kako ste mu dali ime? kako Esma reaguje sta ona radi?

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 13007
24.1.2010 17:57:26   
nanika
Bambi Esma je super voli brata i nije nimalo ljubomorna. Dali smo mu ime Ahmed, masala super je, doji i vec je dobio 1200gruser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13008
24.1.2010 17:59:43   
Anoniman
masallah, nek su zdravi i zivi oboje... bas mi je drago da je seka tako lijepo prihvatila brata... ma nase cure su velike i pametnice su prave...
ime je predivno...
fino i napredujete, mi cemo sutra ako Bog da na kontrolu pa cemo da vidimo koliko smo dobili na kilazi... vidi se na njemu da je zabucio ali ipak da se izvagamo i da ga teta dr. pregleda i primimo prvu vakcinu...

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 13009
24.1.2010 18:01:52   
Mya_81 RR
P. mama user posted image I ti nama fališ. Ljubi nam Lauricu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13010
24.1.2010 18:03:00   
nanika
Imao je samo 3000gr kada se rodio pa mi je drago da se udebljao, bio je ko pilenceuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13011
24.1.2010 18:05:11   
Anoniman
ma samo nek su zdravo

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 13012
24.1.2010 18:11:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

bas smo toliko bili ruzni,pa nas niko nekomentirauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bleso moja user posted image kako je Anel samo bio maji i mlsavi...zato je sad sve nadoknadio mašala user posted image a i mi smo bili mala mrvica...onako zamotana u onoj dekici u bolnici nije izgledala takva pa sam se pravo šokirala kad su je oblačili za odlazak kući...imali smo samo 2890...to se sad nikad n bi reklo user posted image user posted image

Nanika, dobro nam došli user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13013
24.1.2010 18:17:54   
Anoniman
naniko,dobro doslauser posted image user posted image kao i tvoje zlato.Kako ste mi slusal malena?ljubim vas!!!
bambi,mila hvala user posted image ljubi mi pilence malo,puno.Kako si nam spavala?Zezil maleni.
skorpija,sretno sutra da sve prodje uredu aBd.user posted image user posted image user posted image
mya,mila eto koliko god da su mali odhranise se pilici nasi;))))
gdje mi je ljepotica,kako je danas jel slusala mamu?
Anel slabo,spavao sve po 10minuser posted image eno,skoro zaspo nadam se da ce odmorit bar sat vremena.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13014
24.1.2010 18:18:38   
nanika
Mya 81 hvala na dobrodosliciuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13015
24.1.2010 18:25:08   
Anoniman
sve hocu da vas nesto,upitam a zaboravim evo dok sam se sjetila pa da upitam!!!
Jel,se vama ikada desilo da voda (prokuhana)za hapu oladi u termosici.Inace A nevoli mlaku hapu bas ono voli,kad je toplije malo.
Pa mi se desilo skoro 3.puta da kad hocu da ga hranim,voda mlaka oladila(((((
i ja tu,vodu saspem u serpicu i zagrijem i zalijem hapu.
Smijemli,to raditi ili ne???
Naravno,ta voda je prokuhana al oladila da se razumijemo boljeuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 13016
24.1.2010 18:28:31   
Anoniman
Nanetu,sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mi je zdrav i ziv,punoo godina i pametan svojoj mamiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13017
24.1.2010 18:57:24   
Anoniman
felix vodu smijes grijati naravno,tako moja susjeda uvijek drži prokuhanu vodu i kad treba bebi napravit bocu samo malo ugrije .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13018
24.1.2010 19:18:49   
iv@ncica
naniko,dobro dosla ti  i user posted image   user posted image user posted image
skorpija,sretno sutra.user posted image user posted image user posted image

zara-    sretan   rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

marijanna--  drago  mi  je  sto  je  nidža  bolje  i  ne bljucka

a  mi smo  vam  bolesni.user posted image user posted image user posted image    od  jce nismo  spavili  ni  dan  ni  noc  crkavam...samo  kmezimo,    curi    nam  nos  i  tamo  i  ovamo...kasljemo..pijemo cajeve,  nosamo  se ..mazimo..i  placemo  uglas  oboje,  zubi  navalili...sve   nam  se spojilo ..nocas    je  bilo  malo  ture....danas   isli  doktoru...  ja  luda , nocas  oka  sklopila  nisam..ko inace  puno  spavamo..a  sad  nikako    pop  danu  20 min. ..sinoc smo  spavali  jedno  1,5  u  sjedecem  polozaju..kapi ,  cajevi, obloge,  nista  ne pomaze..boze  evo  sad  kad  ga  boli  pa se  budi..ali  covjeka  srce  boli  kad  mu  nije  nista,  a on  me  ubi  nocu...imam  osjecaj  da  cu prošvikat...user posted image ..a  sta  me  jos    ceka.. a  tek  je  pocelo...
svim  mama  pozdrav

< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.1.2010 19:20:37 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13019
24.1.2010 19:34:42   
noaa
ivancice imas pp

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13020
24.1.2010 20:18:53   
Anoniman
ivancice,bas mi je zao malenoguser posted image a i tebe nije lako al proce abd.drzte seuser posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 13021
24.1.2010 21:09:11   
Anoniman
Sretan mali rodjendan nasoj Zarici pusliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj mi bona ofirati dijete pred muzemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ella...joj sto si me nasmijala za ove amere i 911user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Nikolu

teacher, zao mi je...crnjak pravi...

user posted image user posted image user posted image za cunu...a Felix, to za kolica ti nije nimalo losa ideja...hmmmmuser posted image

ps...Anel ti je presladakuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 24.1.2010 21:20:18 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 13022
24.1.2010 21:11:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

naniko,dobro dosla ti  i user posted image   user posted image user posted image
skorpija,sretno sutra.user posted image user posted image user posted image

zara-    sretan   rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

marijanna--  drago  mi  je  sto  je  nidža  bolje  i  ne bljucka

a  mi smo  vam  bolesni.user posted image user posted image user posted image    od  jce nismo  spavili  ni  dan  ni  noc  crkavam...samo  kmezimo,    curi    nam  nos  i  tamo  i  ovamo...kasljemo..pijemo cajeve,  nosamo  se ..mazimo..i  placemo  uglas  oboje,  zubi  navalili...sve   nam  se spojilo ..nocas    je  bilo  malo  ture....danas   isli  doktoru...  ja  luda , nocas  oka  sklopila  nisam..ko inace  puno  spavamo..a  sad  nikako    pop  danu  20 min. ..sinoc smo  spavali  jedno  1,5  u  sjedecem  polozaju..kapi ,  cajevi, obloge,  nista  ne pomaze..boze  evo  sad  kad  ga  boli  pa se  budi..ali  covjeka  srce  boli  kad  mu  nije  nista,  a on  me  ubi  nocu...imam  osjecaj  da  cu prošvikat...user posted image ..a  sta  me  jos    ceka.. a  tek  je  pocelo...
svim  mama  pozdrav

user posted image user posted image user posted image za naseg imenjaka...da sto prije prodje...a to ti je sve najvjerovatnije od zuba

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 13023
24.1.2010 21:35:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: dadada

Ma ko nam je to postao zajc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada gdje nadje ove likove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image p.s. skonta li ikada kako se zovu one patike?

Ma jok...nema odgovora na to pitanje...to niko, nikada nece saznatiuser posted image user posted image user posted image ...hocel' to ucenje???user posted image

Ajdinu drzimo palceve sutra...da sve prodje user posted image

A Hanady saljem patuljke
user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 13024
24.1.2010 21:49:04   
shejla
Raffi je nasao mladju ribu...samo da se zna da je sada definitivno gotovo!!! user posted image

Kako ste mi zenice... ja evo samo na brzinu preletih postove na prethodnim stranicama... Vidim bilo je i zubica i rodjendana... cestitamo i sve vas ljubimo user posted image  

Mya,  i ja sam to mrtvo tkivo/kost (ili sta vec...) imala nekada davno i samo je nestalo - bila grbica ko kliker na unutrasnjoj strani zgloba...i evo sad kao da se opet pojavljuje user posted image ... A inace me isto sve zivo boli...zglobovi, ledja, koljena... narocito ujutro kad tek ustanem, pa posto mi je banja na donjem spratu, jedva sidjem niz stepenice...user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bebica
amaniamanic

Oko 8 mjeseci previmo bebicu al jos nista:( Kod doktora sam bila i sve je ok.Kaze pravite bebu i ne brinite... A evo bebe jos nema... Jel da idem ponovo gin...ili da cekam i da ne brinem ...Doci ce kad joj bude sudjeno:):(

pomoc (81%)

sta da radim (19%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *