mojbebac
|
evo i nas da vam se javimo ..... kako sam se samo isprepadala i nasikirala ali sad je bogu hvala sve ok ..... u subotu ujutro moja anjci dobila temp, ja mislila od zubica koji joj je izbio, popodne izmjerim temp. kad ono 39. hajde rekoh idemo do DZ, ja je ponesem ona mi pocne povracati, i zagrcne se, bukvalno ostane bez vazduha, meni se ucinilo da mi se sva ukocila ( prije pet godina sam cuvala malog rodjaka koji je tada dobio fras i naravno ja sam pomislila da mi se to sad desilo ) ..... pocela sam da vristim i placem, krenula niz stepenice, i komsija me cuje, odveze nas u DZ, pregledaju je, kazu sve ok ali da idemo u bolnicu za svaki slucaj ..... cim smo stigle u bolnicu, pregledaju nas, uzmu sve nalaze, prgledi cuda i ispostavi se da ima jaku upalu grla i zdrijela ..... ostave nas u bolnici .... tako da smo tek sinoc izasle, imala jos dva dana temperaturu oko 38, srecom nista strasno, ali ja sam bila van sebe.... nalazi svi super, ona je bas bila vesela i raspolozena ... ali ja kad nisam umrla ..... sada smo kuci, sve je ok, eto da vam se javim ... sad smo tu ponovo sa vama ..... ljubimo vas i pozdravljamo puno, cestitamo sve male rodjkase, zubice, korake i sve sto smo propustile .....