Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: Hanady RR ja danas opet tortu pravila....mm kaže bounty nejrovatno...moji su opčinjeni njom... al sam ja napravila momačku danas, domaća jaja, pa domaće mljeko ...ma hajde jadan zdravalj ko u priči Inače ja sam je porvalila kod Lejle Ka na Fb...i totalno se skamenila jednostavnošću a kvalitetom... uletila je u omiljene... al sam skontala trebao bi neko onaj naš čuveni monte fotkat... ja mislim da je to pored pahuljičine pite najviše pravljen recept na RR ne znam za monte al mislim da ce ga kiflice dotuc ,jer meni totalnom antitalentu sa sve vrste tijesta-ovo uspjelo i pojelo se sad se kontam-u subotu je baki godisnjica i dolazi uza rodbina!mislila sam u petak napravit jednu tepsiju ovih slatkih i ispec ih,a napravila bi i slane ali ih nebi pekla-jel bi mogle stajat,onako gotove u frizideru do sutra i onda da ih gore ponesem i samo ispecemo za dorucak da nam bude ja sam danas u slane stavljala dukatelu-super je,jer svjezi sir samo u pakiranju od pola kile,a kad cemo mi to potrosit a ne znam da ti ne nadožu i ne izlete iz tepsije ispeci ih...pa ihstavi u pamučnu slavetu i ond aih smao poredaj u pleh i podgrije u rerni malo...mislim d aje to bolja varijanata... jer ide germa unutra, boji se da ti ne uzvrište ako budu predugo stajale neispečene