|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 21:20:32   
Sonja
e meni su radili aminoskopiju a samo prst otvorena..muka ziva
ali mi je to pokrenulo porod i porodila se kroz 18huser posted image user posted image

eto da su ti radili mozda bi se porodila za 1-2 danauser posted image user posted image user posted image

joj ukocila sam se citajuci tamo temu Bolne bradaviceuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10976
18.5.2011 21:26:12   
Gift
e jesam se sad pritefterila tamo na statistici..gde god sam se mogla upisat user posted image user posted image ..
palachinken ja sam par puta probala banana jastuk i poceo mi smetat, ja valjda jos nisam tolko trudna za taj jastuk...al mm godi pravo user posted image user posted image , a on je veca trudnica od meneuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10977
18.5.2011 21:28:36   
sweet insanity
Gift, imas poruku na fbuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10978
18.5.2011 21:31:21   
palachinken
Joj sanela.asja, nasmija me user posted image user posted image meni sve teže zajahat, nego jednu pozu zauzmem (čitaj prostrem se), a nek se on lomi user posted image user posted image nije vakat za kamasutru user posted image user posted image user posted image   Meni se taj jastuk čini super i kasnije za dojenje, ali kabast je i ogroman, gdje cu s njim poslije, treba samo njemu soba.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10979
18.5.2011 21:37:06   
Gift

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj sanela.asja, nasmija me user posted image user posted image meni sve teže zajahat, nego jednu pozu zauzmem (čitaj prostrem se), a nek se on lomi user posted image user posted image nije vakat za kamasutru user posted image user posted image user posted image   Meni se taj jastuk čini super i kasnije za dojenje, ali kabast je i ogroman, gdje cu s njim poslije, treba samo njemu soba.

nije uopste velik barem ovaj sto sam ga ja narucila preko rr-a, moze se fino smotat..a sam ga zamisljala kao onaj u filmu Back up Plan al upola je manji i tanji..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10980
18.5.2011 22:07:36   
Selma.A.M
Uletih samo da javim se sweet user posted image ...Eto još malo znači jedan prst user posted image  ...A jesi slučajno vidjela koliko je debeo prst kod doktora user posted image user posted image ,možda si i dva samo nije po njegovom standardu ruku user posted image user posted image

Odoh malo u horizontalu,presjedila sam dva ipo sata bila mi drugarica na uštipcima user posted image user posted image user posted image ,joj počela sam sa hranom privlačiti narod (ono ajde ja maksuz za tebe napravila user posted image user posted image ) .......Pa ljudima sramota odbiti ono ti trudna pa za mene napravila user posted image user posted image ,a ne znaju da je kod mene obično to jelo na meniju cio dan user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Ali dok se skontaju ja šću opet dobiti dozvolu da hodam po gradu user posted image user posted image user posted image ...Sad će 3.jun i kontrola,križam dane

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10981
18.5.2011 22:25:24   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Uletih samo da javim se sweet user posted image ...Eto još malo znači jedan prst user posted image  ...A jesi slučajno vidjela koliko je debeo prst kod doktora user posted image user posted image ,možda si i dva samo nije po njegovom standardu ruku user posted image user posted image

Odoh malo u horizontalu,presjedila sam dva ipo sata bila mi drugarica na uštipcima user posted image user posted image user posted image ,joj počela sam sa hranom privlačiti narod (ono ajde ja maksuz za tebe napravila user posted image user posted image ) .......Pa ljudima sramota odbiti ono ti trudna pa za mene napravila user posted image user posted image ,a ne znaju da je kod mene obično to jelo na meniju cio dan user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Ali dok se skontaju ja šću opet dobiti dozvolu da hodam po gradu user posted image user posted image user posted image ...Sad će 3.jun i kontrola,križam dane

Ma kolko vidjeh prst je normalne debljineuser posted image Ne znam kako to sad ide dalje al eto soon, soon aBduser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10982
18.5.2011 23:12:48   
idacha
gdje steeeeeeee..
evo i meneeeeeee...

sweet, primila sam sms, ali ne mogu da odguser posted image user posted image user posted image user posted image nece, pa nece... helem, ''ovdje'' da ti napisem :) prognoziraju sutra lijep dan, a ja nisam svog majog guzija izvela 10 dana, pa smo kontali ujutro na kafu u trni tj. odmah poslije jutarnje drijemke..
hoces nam se pridruziti??
Gift, isto vazi i a tebe??? sweet i ja se dogovarale kod mene, ali ako bude sunca radije bih vala napolju...
sweet, superiska za pregled... neka je samo sve kako treba, a prst mozes biti otvorena i duze vrijeme, ne mora nista znaciti.. a, moe i svasta :) ja prst i po bila otovrena cijeli deveti sa imijem :) samo neka je sve ok, a ako bude potrebna i kraca hospitalizacija, no skiriki, kako kazu ''bolje sprijeciti, nego lijeciti'' :)
kako su nam ostale trudnice??

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 10983
18.5.2011 23:22:07   
Gift
idacho moze...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10984
18.5.2011 23:23:00   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

gdje steeeeeeee..
evo i meneeeeeee...

sweet, primila sam sms, ali ne mogu da odguser posted image user posted image user posted image user posted image nece, pa nece... helem, ''ovdje'' da ti napisem :) prognoziraju sutra lijep dan, a ja nisam svog majog guzija izvela 10 dana, pa smo kontali ujutro na kafu u trni tj. odmah poslije jutarnje drijemke..
hoces nam se pridruziti??
Gift, isto vazi i a tebe??? sweet i ja se dogovarale kod mene, ali ako bude sunca radije bih vala napolju...
sweet, superiska za pregled... neka je samo sve kako treba, a prst mozes biti otvorena i duze vrijeme, ne mora nista znaciti.. a, moe i svasta :) ja prst i po bila otovrena cijeli deveti sa imijem :) samo neka je sve ok, a ako bude potrebna i kraca hospitalizacija, no skiriki, kako kazu ''bolje sprijeciti, nego lijeciti'' :)
kako su nam ostale trudnice??

Moze kafa u trznom, samo javni pola sata ranije da se obucemuser posted image Ja sam evo sad jela palacinke i "prepadnem" se jaer sam vidjela da mi se tava od neceg izgrebala a od onog teflona je a ljudi pricaju kako je to otrovno,  ja sam jela palacinke iz nje pa valjda nece nista bit..ko zna uopste dal je to istina....sto paranoisem,jelde?user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10985
18.5.2011 23:25:37   
Skvo RR
haj..evo i sa sweet sam fb drugarica...nego ja prst bila otvorena tri sedmice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sanela.asja...samo ti mene brani..vidis da su me "okahrili"danas...
Ja evo kontam da skuham djem od jagoda....uzela ona dzemfix pa me zulja da ga probam..user posted image user posted image user posted image user posted image avaj u svoju odbranu ja ga necu jesti..jer sam alergos na jagode...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10986
18.5.2011 23:30:04   
idacha
sweet, sto paranoises?? user posted image user posted image user posted image uzivaj u palacincima i ne spominji ih vise... user posted image blago bih ubila sada a jedan sa nuttelomuser posted image
javim ti sutra pola sata ranije, moe.. taman dok spremim imija, to je to :)
gift, i tebi javljam pola sata ranije :) uh, tebi se vala posebno radujem, nisam te vidjela sto godina, a jos plus ne mogu te zamisliti trudnu :)
a, sebe ne mogu vise zamisliti ne-trudnuuser posted image ko sta radi, aida trudna...
ubi me opet ovo moje celjade u stomki... kakav li ce biti kad se rodi, jedva cekam da ga vidim :)
veceras imi zaspao uz mene tj zavukao mi se u njedra i ususkao se mojim rukicama.. lezimo jedno uz drugo, a ovaj mali u tomki ga lupa li lupa... kako ga tresne, tako se ovaj pobuni, smrke se kobajagiuser posted image user posted image e, jest mi slatko bilo...

Neposredna veza do poruke: 10987
18.5.2011 23:32:00   
idacha
jao, strahota, pola slova mi nedostaje.... hajde, valjda skontate sustinuuser posted image
skvo, ma ko te diraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10988
18.5.2011 23:35:05   
Skvo RR
ah idacha...ma "one"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10989
18.5.2011 23:39:58   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ah idacha...ma "one"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne daj se generacijouser posted image user posted image ,ima nas da ti leda čuvamo a uvijek ima opcija

Animagical banovani ste
LP RR tim

I ja pravim te džemiće sa džemfix-om samo ću sačekati da sazriju kod mame domaće user posted image i meni su super.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10990
18.5.2011 23:40:53   
idacha
zlobnih li zenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne daj seeeeee :)

joj, drage moje, ne moze se vise kako se hoce, nego kako bebi odredi... ne da mi da sjedim nikako, tako da odoh pod tus i u krevet.. bas se nesto osjecam umornom...user posted image

zelim vam svima laku i mirnu noc, pa se cujemo sutra...
a, gift i sweet, mi se aBd gledamo :)
caoosss

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10991
18.5.2011 23:41:24   
Gift
idacho ta mi je situacija s aimijem i bebcem tako slatka..a hade jos malo pa ti ne-trudna..

Skvo, Sonja ja vas dodala na fb (valjda ste vi)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10992
18.5.2011 23:42:35   
Skvo RR
ah..sve se pomamilo..
nego enci...ja bas kontam da probam..iskopala sam dvije teglice i pracit cu pola one mjere..jer imam pola kg jagoda....imam i jabuka...ali ne ide to meni skupa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10993
18.5.2011 23:43:28   
Skvo RR
Ja sam sada frend sa nekom plavushom....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10994
18.5.2011 23:44:22   
Skvo RR
koja je bila na Vlasicu za NG 2010..a bila sam i ja....mozda smo se ocesale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10995
18.5.2011 23:44:32   
Gift

Ja sam sada frend sa nekom plavushom....user posted image user posted image user posted image

to bi bila ja user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10996
18.5.2011 23:45:32   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

zlobnih li zenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne daj seeeeee :)

joj, drage moje, ne moze se vise kako se hoce, nego kako bebi odredi... ne da mi da sjedim nikako, tako da odoh pod tus i u krevet.. bas se nesto osjecam umornom...user posted image

zelim vam svima laku i mirnu noc, pa se cujemo sutra...
a, gift i sweet, mi se aBd gledamo :)
caoosss

Caooo, laku nocuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10997
18.5.2011 23:47:06   
enči80

ah..sve se pomamilo..
nego enci...ja bas kontam da probam..iskopala sam dvije teglice i pracit cu pola one mjere..jer imam pola kg jagoda....imam i jabuka...ali ne ide to meni skupa...user posted image user posted image user posted image

Prati mjere na kesici,a tegle malo "ispeci" u pećnici i kada smjesu staviš u teglu okreni ih naopako jedno 5 minuta jer se tako najbolje vakuumira.Mislim da ovo i piše na kesici.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10998
18.5.2011 23:48:49   
Skvo RR
Sta da im radim u pecnici?..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislis da ih ugrijem...jel moze u mikrotalasnu...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10999
18.5.2011 23:52:20   
Gift
laku noc i od mene..nestaje mi baterije a mrsko mi ustat po punjac..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 11000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *