|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  439 440 [441] 442 443   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 23:53:38   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sta da im radim u pecnici?..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislis da ih ugrijem...jel moze u mikrotalasnu...

Ja ih stavim jedno pola sata na rešetke od pećnice a nju ukljjučim na 100 stepeni,tako ih sterilišeš i nemoj ih brisati unutra krpom.Na ovaj način ubijaš bakterije pa ti se džem neće pokvariti.Taj džem kad napraviš sipaš vruće u vruće i zatvoriš i onda okreneš tegle.Samo pazi da se ne opečeš.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 11001
18.5.2011 23:55:20   
enči80
Za mikrotalasnu ne znam jer je nemam pa ju ne koristim.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11002
18.5.2011 23:56:13   
sweet insanity
Ovdje se i dzemovi prave, svaka castuser posted image user posted image Gdje nam je Selma veceras?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11003
19.5.2011 0:01:34   
Selma.A.M
Ja evo uspavala malca,opržio prstić uh nije strašno  samo mali plik ali opet mi žao.......Pošao on  da vidi nešto na rerni po prvi put da takne je vruću....Eto sad je zaspao a ja odoh kakav film i noge ove malo da ispružim,opet sam natekla vakat mi je da opet kupim krušaka user posted image ..........
Ako više nebudem navraćala na rr večeras ,laku-noć vam želim i pišemo se sutra ,poslije dva kad mi muž ode na posao user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11004
19.5.2011 0:03:38   
Skvo RR
odoh praviti dzem..user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11005
19.5.2011 0:05:23   
enči80
Laku noć i od mene.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11006
19.5.2011 0:10:28   
sweet insanity
Kad vec svi idete, laku noc i od meneuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11007
19.5.2011 0:24:08   
malena27 RR
ko spominje dzem od jagoda? user posted image user posted image user posted image

dobro vece cure user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 11008
19.5.2011 0:24:27   
Skvo RR
ja evo sterilisem teglice..jagodice izrezala.., kad zavrsim odoh i ja u krpe...

laku noc.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 11009
19.5.2011 0:53:54   
drznica
Da se tuspasim... Film je bio odlican...traje vise od dva sata ali stara dobra glumacka ekupa pa se ima sta vidjeti. Ako niste gledali FAST FIVE...obavezno pogledati!!!
Pojela sam kilo kokica hahahhaa...pa sam sad mazala Nutellu...nadam se da cu uspjet zaspat od kiseline user posted image
Svima zelim laku noc

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 11010
19.5.2011 8:12:06   
mea29
Ollaaa...ja sam jutros FUJ. Nikakva sam, ovo sunce me nista nije prodrmalo, iako sam ustala ok, odjednom me nesto "smlatilo". Sad sam na poslu, jednom rukom kucam, drugom pridrzavam glavu. Boli me strasno user posted image user posted image user posted image hocu kuci!!!

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 11011
19.5.2011 8:18:52   
palachinken
Kakvo sunce Mea...kod nas sivo, tmurno i hladno. Malo nas sunce zaobilazi, valjda zbog Mittala...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11012
19.5.2011 8:28:51   
Sensia
Jutro zenice......

ma ni meni se ne da biti na poslu, najradije bi lagano u stenju po ovom finom vremenu, pa negdje na dorucak.......
a jok ja u smrdljivoj kancelariji jos obukla nek hulahopke sto me ubise gore user posted image  dodje mi da ih poderem malo majke mi

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11013
19.5.2011 8:31:56   
ziki
Jutro i od mene, jeste se odmorile, naspavale, nakuhale džem?
Brzinski sam zvirnula šta ste mahalale. Sweet super za otvaranje, ni bolnica par dana nije strašna, ja sam plakala kad sam morala da odležim a posle skontam jesam budala, pa taman sam se odmorila, ne bih ja kući sve 4 uvis digla nema šanse, ko sve što igle imam u pozadini.
Kod nas magla, moje dijete se ozbiljno jutros zabrinulo gdje je drveće kad je kroz prozor pogledalouser posted image
Još uvijek me bolucka ovo ispod rebra al je jutros podnošljivije, sinoć sam čak i spavala, mada sam sanjala našu Nejru i savjest me čitavu noć pekla zbog testiranja al ....

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 11014
19.5.2011 8:36:42   
bebacha
Skvo mozel na pp recept za dem.da budem spremna kad pocnu ove domace jagode

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11015
19.5.2011 8:39:24   
Private
Jutro ovim user posted image koje su tu,kako ste?Ja vala ko da me ko sazvako pa pljuno.Navecer kad legnem pete me bole,valjda od tezine,kad hocu da se prevrnem na drugu stranu to nekako pomocu peta.A ima mozda mjesec kako osjecam pritisak u zdjelici,a gospojinu polovicu osjetim itekako.Kad ustajem treba mi kran da me digne,jer neznam na koju bih stranu.user posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11016
19.5.2011 8:44:57   
palachinken
Joj sinoć sam se zaboravila i popijem ness oko 7. Do 4 ujutru nisam oka mogla sklopit, kako sam samo vesela jutros, ko Gargamel user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 11017
19.5.2011 8:51:23   
ziki
Palačinko idi na viceve, možda te tamo nešto oraspoloži ili na provale naše djece. A kad isčitaš šta je sve mamama smiješno pa kažeš neće mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 11018
19.5.2011 8:57:08   
palachinken
Vjeruj sad kontam kako sam ko student znala dernečit cijelu noć, eventualno negdje na nečijem podu odspavaš sat i onda ujutru pravo na fakultet pa vazdan..i preživim user posted image
A sad hoću uginut jer nisam imala 8h sna...što su ti godine user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11019
19.5.2011 8:57:19   
sanela.asja
Jutro i od mene izgleda da ce biti divan dan user posted image user posted image user posted image ..Mm i ja jutros do 4 gledali filmove uhhh ...sad sam umorna user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11020
19.5.2011 8:58:20   
Sensia
Sreca pa nismo sve cangrizave user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11021
19.5.2011 9:01:02   
neda 30
Jutro drage user posted image !!!

Evo i ja malo da vam se javim i puuuuuuunooo pozdravim, novim user posted image želim laganu trudnoću, a ovim velikim user posted image što lakši i brži poroduser posted image
Moja curica i ja smo se uhodale fino, i svakim danom sve više i više...user posted image user posted image

Sweet draga tebi usitnilo, sretno...držim ti figeuser posted image , ostale takođe puno sreće,
imate velikiiiuser posted image i poljubac od nasuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11022
19.5.2011 9:15:52   
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken

Vjeruj sad kontam kako sam ko student znala dernečit cijelu noć, eventualno negdje na nečijem podu odspavaš sat i onda ujutru pravo na fakultet pa vazdan..i preživim user posted image
A sad hoću uginut jer nisam imala 8h sna...što su ti godine user posted image

Ne bih da te plašim al bolje da se pripremiš, i ko student i čak u prvoj trudnoći bilo mi 6 sati sna maximalno preko toga meni nije dobro. Posle burne noći eventualno jednu guaranu(nisam pila ko trudnica) i uveče novi krug lumperaja, sad mislim da bih posle jedne takve avanture do podne na hitnoj bilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11023
19.5.2011 9:54:56   
malena27 RR
Jutro drage moje okruglaste.... ja evo doruckovala jagoda pa pijem kafu....dan je bljaaaaaaaaaaaaak..... nema sunca.... naka magla i nesto sivo, tmurno.... user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11024
19.5.2011 9:56:17   
ziki
Samo meni dr brani jagode i meduser posted image user posted image user posted image neću da se igram sa vama

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 11025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  439 440 [441] 442 443   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  439 440 [441] 442 443   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *