|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.5.2011 14:15:20   
Bebica11
Kako ste mi ostale bebeleuser posted image

vidim pricalo se i o kilazi...nisam vam prijavila da sam na zadnjem pregledu imala +2kg, i to za 15 dana sto me soookiralo. Al naravno ja navalila na hranu kako su me mucnine popustileuser posted image pa sad izbjegavam zasladjene sokove, slatkise, osim ponekad puding i cokoladno mlijeko, jedem dosta voca, povrca i tako...al meni je to vjerovatno i od tableta koje pijem,al moram radi bebija pa boli me djon, trudicu se da bas ne pretjeram al kad sam gladna moram jesti i gotovouser posted image

Inace...mi smo hB dobro danas. Cekam mm s posla da dodje, smisljam sta bih mogla pojestiuser posted image , citam casopis Moja Beba i tako.

Malena nadam se da si bolje

Anice sretno u shoppingu, ja sve cekam da mi ova trudnoca bude sigurna, nekako me se sve strah vezati previse il nabavljati robicu ili misliti o tome sad, zvuci glupo, al meni je sad najbitnije da izguram aBd uz Boziju pomoc

etooo puno pozdrava s LIJEVOG BOKAuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 11276
20.5.2011 14:15:43   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

nek te tm izmasira necim.... ja sam ujutru tako kilava, dok se malo ne razgazim heh...majke mi kad tek ustajem nekako mi dodje stomak tezak tacno me povuce da padnem..dok se ne naviknem. moram na fax da vidim ima li mi rezultata ispita, a cekam nekakvog majstora da dodje.... eh kad nisam prije zavrsila, sad mi je ovako

Joj imam i ja ovo, pogotovo kad se na poslu usjedim 2-3 sata, pa kad ustanem nit mogu noge sastavit a stomak rukama čuvam, kontam odvaliće se do poda user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11277
20.5.2011 14:31:47   
Selma.A.M
Samo da se nadovežem na ovaj kilavi dan od jutros..
Elem razvukla ja jufku i sad da ocjedim krompir od vode pa da dodam biber i so i meso kad hop vangla mi ispade sa i direkt na pod pola krompira se prosulo user posted image user posted image  ....Aj majke mi mile da nisam ono udahnula petnaestak puta da se smirim letila bi i ona jufka i brašno i krompir iz kuće user posted image ....Ali sam se malo presabrala,
prvo : valja mi sve očistiti...Drugo: osta mi muž bez ručka kad dođe sad u 3 sata kući....I treće i najvažnije . žali Bože truda ...I onda sam odustala od bacanje ...Eno zamotala sam je i ubacila u frižider i čekam 3 da počnem peći ,još samo da mi izgori ili da sebe polijem vrelim zaljevom user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11278
20.5.2011 14:31:55   
animagical
isto sidro, kad ustajem samo me pretegne...sta je ovo ovako tesko

Neposredna veza do poruke: 11279
20.5.2011 14:44:54   
mea29
joj sto je meni dosadno...valja mi izdrzati jos sat i po na poslu...user posted image user posted image user posted image malo mi vruce, malo sam gladna, pa me zaboli glava, sva sam bljak...ide mi se kuci user posted image

selma ja ne znam napraviti dobru jufku user posted image pravim pitu sa kupovnom, ali voljela bih da znam, prosli vikend sam vjezbala, pa smo ja i mm na kraju skoro zube polomili, bila je strasno tvrda...ali vjezba cini majstora hi hi hi

skvo nadam se da je umce bolje user posted image
bebice radujem se da si danas bolje user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 11280
20.5.2011 15:11:40   
Gift
danas sam i zvanicno corava..sinoc izgubila zadnje socivo a sa naocarima ne moguuser posted image em mi nesto ne odgovara dioptrija em ko da mi je sve duplo a i uzak okvir pa mi suzavaju vidno polje..evo me bas ko s dvije glave...sad mi se ne kupuju nova sociva ni naocare jer pretpostavljam da ce mi rast u trudnoci dioptrija jos a ne mogu ovako..vazda negdje neki nepredviden izdatakuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11281
20.5.2011 15:19:54   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

vidim pricalo se i o kilazi...nisam vam prijavila da sam na zadnjem pregledu imala +2kg, i to za 15 dana sto me soookiralo. Al naravno ja navalila na hranu kako su me mucnine popustileuser posted image pa sad izbjegavam zasladjene sokove, slatkise, osim ponekad puding i cokoladno mlijeko, jedem dosta voca, povrca i tako...al meni je to vjerovatno i od tableta koje pijem,al moram radi bebija pa boli me djon, trudicu se da bas ne pretjeram al kad sam gladna moram jesti i gotovouser posted image

Inace...mi smo hB dobro danas. Cekam mm s posla da dodje, smisljam sta bih mogla pojestiuser posted image , citam casopis Moja Beba i tako.

Anice sretno u shoppingu, ja sve cekam da mi ova trudnoca bude sigurna, nekako me se sve strah vezati previse il nabavljati robicu ili misliti o tome sad, zvuci glupo, al meni je sad najbitnije da izguram aBd uz Boziju pomoc

Bebice11 tako mi je drago da si danas dobro. Samo se ti jos malo pricuvaj i drzi se lijevog bokauser posted image i bice to sve dobro i onda ces i ti planirati jedan dobar soping :)
Ne bi ni ja jos ni razmisljala o tome da ne planiramo ovaj put, pa reko da iskoristim jer ko zna kad cu opet ici kad dodje bebaca. A ja sve planiram a ne znam ni hocel me doktorica pustiti na put user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 11282
20.5.2011 15:46:11   
palachinken

Eno ga na temi slike sa UZV, izbacilo trbuščić user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 11283
20.5.2011 15:53:35   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

danas sam i zvanicno corava..sinoc izgubila zadnje socivo a sa naocarima ne moguuser posted image em mi nesto ne odgovara dioptrija em ko da mi je sve duplo a i uzak okvir pa mi suzavaju vidno polje..evo me bas ko s dvije glave...sad mi se ne kupuju nova sociva ni naocare jer pretpostavljam da ce mi rast u trudnoci dioptrija jos a ne mogu ovako..vazda negdje neki nepredviden izdatakuser posted image

Gift ja uzimam mjesecna sociva koja su dosta povoljnija a usput kontrolisem dioptriju..... ja cim stavim naocale srklet me uhvati. ZIVJELA SOCIVA!!!!

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 11284
20.5.2011 15:55:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Bebice11 tako mi je drago da si danas dobro. Samo se ti jos malo pricuvaj i drzi se lijevog bokauser posted image i bice to sve dobro i onda ces i ti planirati jedan dobar soping :)
Ne bi ni ja jos ni razmisljala o tome da ne planiramo ovaj put, pa reko da iskoristim jer ko zna kad cu opet ici kad dodje bebaca. A ja sve planiram a ne znam ni hocel me doktorica pustiti na put user posted image

Anice ne brini prof J podrzava ugodna putovanja user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 11285
20.5.2011 17:31:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Eno ga na temi slike sa UZV, izbacilo trbuščić user posted image

dusa moja debelauser posted image vec ga zezate za kile, sta ce biti kad u skolu podjeuser posted image
nego da se pohvalim-polozila onaj ispit od ponedjeljkauser posted image huhuuuuuuuu nisam skroz zaglupilauser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 20.5.2011 17:32:07 >

Neposredna veza do poruke: 11286
20.5.2011 19:45:28   
Selma.A.M
Animagical čestitam na položenom ispitu (pametna glavice user posted image )...
Ostale veliki hug...Ja se malo družim sa mužem pošto je danas kod kuće a  da nadoknadim jer sam sutra opet cio dan sama user posted image ......
Pa čitamo se kasnije user posted image

Neposredna veza do poruke: 11287
20.5.2011 19:45:43   
stefania
kako ste mi zene..

ne mogu da vas citam opet mi nesto presporo otvara stranicu a ja nervozna ko pasce pa mi se neda cekati...vidjela sam samo da se gift zali na coravost, i tacno te razumijem i za te naocale i za sociva..ja sam hladno cijelo vrijeme nosila svoja sociva i cvike, svijetla obraza a sutra aBd odoh kod doktora da vidim sta ce mi reci za dioptriju i carski...btw jucer sam bila kod doktorice i ona mi kaze da gore na jezeru sve zene s dioptrijom iznad 4 po inerciji salju na carski jer postoji opasnost od ablatio retine ili tako nesto...samo je bitno da se to spomene doktoru koji onda pacijenticu posalje oftamologu koji utvrdjuje tacno stanje ocnog dna i sl. uglavnom ja sutra odoh da vidim mogu li prirodno ili ne, jer kontam radije bih da me izrezu i sastave nego da ostanem bez i ovo malo jada od vida sto imam...uglavnom, da vam se pohvalim da sam se nagledala bebacha bas, bas, sve mi je pokazala i sva sam sretnauser posted image user posted image ..ali necu mnogo da vas gnjavim, odoh pokusati jos jednom da iscitam sta ste pisale user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 11288
20.5.2011 19:59:27   
sweet insanity
Da vas pozdravim dok mm nije nastavio radit....Mene danas noge bole i kosti/misici gospoje i bokovi pa evo ljeskarim kod kuce. Koagulogram mi je u granicama normale uglavnom  s tim da mi je fibrinogen malo povisen al to su mi rekli da je normalno u trudnoci. Kontrola mi je kod doktora kako skontah za deset_ak dan ako se ne porodim u medjuvremenu :)
Cestitam za ispit Animagical. Kono, pa sta bi sa socivom :/ Nadam se makar da ti je zubic boljeuser posted image Idacho, ides li sutra u skolicu?

< Poruku je uredio sweet insanity -- 20.5.2011 20:00:00 >

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 11289
20.5.2011 20:18:51   
Hannica
Da vas i mi pozdravimo.user posted image
Ja sam danas nikakva,nisam spavala cijelu noc,Hana mi je bolesna,ima visoku temperaturu,na antibiotiku je,nadam se da ce uskoro biti bolje.
Eto,toliko od nas za danas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11290
20.5.2011 20:38:44   
sweet insanity
Drzim fige da Hana bude bolje sto prijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11291
20.5.2011 21:59:42   
Gift
evo i mene..nasla sam ona jednokratna sociva koja traju do tri mjeseca, veoma povoljno i prekontrolisala dioptriju koja je sad -5 user posted image user posted image user posted image et znala sam da je porasla al -5 user posted image ..al sad makar vidim a citav dan sam bila uzasno nerevozna jer, razumjet ce zene s diotrijom, grozno je kad se ne vidi..

animagical cestitke na ispitu..
Hanice zao mi je za malenu..

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11292
20.5.2011 22:24:59   
ziki
Vece trudnice, sta se radi?Animagical cestitam ispit. Gift u trudnoci i skace dioptrija, kasnije se vraca tako da taj - 5 moze posle poroda da se fino vrati, samo moras bit disciplinovana.Skvo nadam se da je Uma boljeOstaleuser posted image Ja pravim tortu Nemirku, panika me uhvatila ne znam koji mi je vrag. Jos sam uzasno otekla, jedva prste savijam a Nemriko mi svo vrijeme mucenja kore pomagaouser posted image  nemam pojma na sta ce licet al imam fore ako do sutra popodne zeznem da popodne brzinski porucim za nedelju u 2

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 11293
20.5.2011 22:30:26   
Gift
Ziki pravo si me obradovala nisam znala da se dioptrija moze vratiti pa to je odlicnouser posted image user posted image a mamina torta je ipak najbolja..
sta mislite smjiem li kupus salatu zaciniti jabucnim ocatom..jede mi se kiselo..

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11294
20.5.2011 22:38:15   
ivanak

Večer ženice, ja ko padobranac dođem na ovu temu. Ma kad nemam vele vremena.
Bebice11 ženo to nije ništa ja sam u jednom mjesecu dobila 5 kg i taman tad muž sa mnom bio na pregledu ( obavezno 1 put pođe u svakoj trudnoći ) i počeo on mene zafrkavati gdje toliko kila... a jadna ko iz topa, to je beba dobila. Niđe veze, ali tako ti je to.
Bit će to dobro.
Pozdrav, laka noć.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 11295
20.5.2011 22:48:52   
talisman
Evo i mene da se nakon nekog vremena opet ovdje prijavim, a posebno drustvu user posted image koje nisu dugo pauzirale izmedju dvije trudnoce user posted image Imam bebicu od 13 mjeseci, a vec sam u 32 sedmici trudnoce. Citah da piset_e od kilazi, ja sam dosada vec 12kg u plusu pa me malo stid kad vidim da sam "tenk" u odnosu na mmnoge sa kojima sam u blizu sa nedeljama, ali kad se samo sjetim kolika sam bila sa prvom bebicom onda sam sva sretna i ponosna na samu sebe user posted image Sa prvom bebicom sam na porodjaju imala + 25 kg user posted image Dosada hvala Bogu sve ide kako treba, sa nijednom trudnocom nemam mucnina, a sa ovom hvala Bogu sam toliko pokretna da nekada tek kad vidim stomak u ogledalu skontam da sam trudna user posted image Zelim vam lijepo vece, pa se citamo i pisemo. Nekako zvuci voajerski, ali ja zaista volim citat iskustva mnogih user posted image koja mi super dodju kada mi naidje neki problem tipa bijelog pranja, bolova, opustanja i sl. user posted image

< Poruku je uredio talisman -- 20.5.2011 22:49:26 >

Covjece, ne mozes promjeniti tok odredjenja, niti mozes izgubiti svoju nafaku, a i uzeti nafaku drugome! Cemu onda mucno naprezanje i ubijanje duse?!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 11296
20.5.2011 22:48:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ivanak

Večer ženice, ja ko padobranac dođem na ovu temu. Ma kad nemam vele vremena.
Bebice11 ženo to nije ništa ja sam u jednom mjesecu dobila 5 kg i taman tad muž sa mnom bio na pregledu ( obavezno 1 put pođe u svakoj trudnoći ) i počeo on mene zafrkavati gdje toliko kila... a jadna ko iz topa, to je beba dobila. Niđe veze, ali tako ti je to.
Bit će to dobro.
Pozdrav, laka noć.

Ma kad skontam i nije tako lose, jer ipak JA LEZIM 24h moram mirovati, ne krecem se, pijem 6 tableta dnevno od toga 3 hormonske a 6 hormonskih stavljam, a i mucnine popustile a ja od nervoze navalila...cokoladno mlijeko, palacinci, nutella, vruce pecivo iz pekare ujutro kad je zaova tu, plus ona malo bolje od mm kuha user posted image , zatim SLADOLED...eh jedino ti slatkisi su bespotrebni a ostalo cu jesti po potrebi, sta cu...

smrsala sam 4 kg od mucnina sad dobila 2kg...al me prepalo sto je u 15 danauser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 11297
20.5.2011 23:01:07   
Selma.A.M
Alo ma gdje ste to večeras, uživate možda u posljednjem danu planete zemlje hahahahahhahahah ,eno tamo neko piše da nećemo dočekati sutrašnji dan tj 21. maj user posted image user posted image user posted image user posted image ..........
Nego ako preživimo i dočekamo sutra dan,žene koje budu išle na vježbice za trudnice i onda usput naiđu pored skvera nek navrate slobodno na kafu user posted image user posted image ,valja mi čitav dan biti sama sa malcem user posted image ,,,,A mogu i one koje ne budu ile na vjebice user posted image  

ta se ovo nijedna večeras ne javlja ???

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 20.5.2011 23:02:41 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 11298
20.5.2011 23:06:04   
malena27 RR
ja samo kratko da vas pozdravim, danas sam se smorila radeci po kuci i cisteci... sad idem na spavanac pa se tipkamo sutra aBd...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11299
20.5.2011 23:06:58   
Gift
petak Selma valjda su zenice izasle u provod user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *