Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
suti jadna i ne bila ja bukvalno sanjam svasta nesto i to jutros isto, umiro mi hasim od smijeha, ja otvorih oci, on se smije, reko sta ti je? kaze kako si bila smijesna, smjeskas se rekoh ih svasta smo radili, taman si mi ti ledja u snu razvalio
Malena i kažeš smješkaš se , a mene muž u noći samo gura sa onog banana jastuka ali kaže ne puštaš ga tako lako,baš ga obgrliš a meni kaže sve da te neće leđa ukočiti ili nedaj Bože da nećeš stomak pritisnuti (pa sam ga ostavila u tom uvjerenju da mi je tako udobnije ) aj aj sramote
Joj Snickerssssssssssss njam nja. Ja ni ne vecera nis slano kako se najedoh oblatni (ja promjene mi neke, sa keksa na hranu ). Nego dobila sam neki filmic o dojenju, cini mi hrvatski, kao da sma jednom i vidjela da je bilo na HRT-u....trebam pogledat pa cu vam reci kakav je...
Da li je do ćevapa ili je do mirisa prirode i pokošene trave podsjetilo me na vrijeme prije nekih 5-6 godina kada smo tek planirali našeg dječaka ...........
Animagical javim ti se 3.juna dva-tri sata poslije kontrole taman i da stignem ostaviti malca kod koga možda kod komšinke kakve
ma mislim da cu osjetiti zemljotres i bez javljanja znacu ja sta to znaci
Malena samo skvo se protivi ovoj temi o Zabranjenom seksu pa ti sad vidi zbog koga ti je bio zemljotres
Nego izgleda da me je nešto danas ujelo,jer mi se malo javlja urtikarija ,nije strašno za sad ali mi smeta jer me svrbi ,e sad možda mi je i od sunca,jer sam malo bila danas i na suncu ...Joj što nevolim ove alergije ....
uu selma, pa stavi kremu za suncanje kad izlazis vani...ja sam primjetila u trudnoci mi bas osjetljiva koza, sve dobijem crvene flekice kao da sam izgorila i suho bude ako ne stavim spf 30 kad izlazim vani na duze vremena... probaj malo istusirati ili obloge od kamilice?