|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 21:24:13   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam u zabrani od sredine decembra, vise mi i dosadilo kukati, a mislim da sam kukanjem i Bogu i narodu dosadila user posted image . Selma ja sam kukala dok si ti smjela, a ti mene nisi upratila user posted image

Palachinken evo mene, nemam bas vremena od malene, a i ovaj mali nesto u poslednja dva dana zeza pa citam i kad podjem da sta napisem neko me omete user posted image , posle zaboravim sta sam htjela pisati, a ne cita mi se opet, a i nemam kada user posted image

I meni je od decembra.....
Eh, uzivajte mi pa se javim kasnije, idem gledat filmic sa mmuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12451
26.5.2011 21:26:10   
Anoniman
Sweet a ti ces brzo opet, a meni nema nista do oktobra sigurno user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 12452
26.5.2011 21:26:19   
violina locca
eto da i ja produžim članstvo u klubu bezkeksašica, bila danas na kontroli i još me i dr. podj*bava, pokazuje mi čunicu od malog i kaže: ''gospođo jeste zaboravili šta je ovo, možete li prepoznat?''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , al zato smo dobili sve pohvale za kilažu, a ove ''Divanovićke'' će znati šta znači kad on kaže svaka čast za kilažu user posted image user posted image user posted image , a bebac je hvala Bogu sa mjericama kaže u dan paše i mahao nam je i čak zijevao pospankouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12453
26.5.2011 21:47:17   
leonora
jelenaT, ja sam ta što te dodala na FB, imenjakinja...
Uh, user posted image  drage, ja prokuvah od vrućine u stanu, topim se, a klima mi u kvaru, grrrrrrrrrrr, izgorih, ne znam kad se prije stan uspio ovako ugrijati, strašno. Uh, ja sutra na kontrolu. Inače sutra mi je punih 37 sedmica, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje... nadam se da bude sve ok...

(odgovor članu violina locca)
Neposredna veza do poruke: 12454
26.5.2011 21:50:46   
Gift
ja nisam u zabrani, al opet zagorila, jer je ovaj mm veeeelika kukavica..

Selma jesul filovane paprike, joj pravo sam ih pozelila..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 12455
26.5.2011 21:52:22   
Anoniman
Leona drago mi je user posted image

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 12456
26.5.2011 21:54:57   
Selma.A.M
Žene ja sutra idem na kontrolu privatno user posted image user posted image  pa ako dobijem dozvolu sativam vas na kafu u tržnom na Sjenjaku jer mi je dr kod stare Fidelinke  ...Sweet,Sonja,Gift,Sanja i ostale Tuzlanke...Koja bude rapoložena sutra javite se da idemo na kafu,povedite djecu i ponesite stomake user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 21:59:29 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12457
26.5.2011 21:57:11   
sanela.asja

Eto ga iste mo al mom bogami kad zagusti trazi me,a ja se pravim fina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12458
26.5.2011 21:58:36   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

Selma jesul filovane paprike, joj pravo sam ih pozelila..

Samo po tepsiji,a sutra su samo sa krompirom filovane ali po tepsiji user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12459
26.5.2011 21:59:33   
Hannica
Nisam ni ja u zabrani,valjda necu ni biti.user posted image
Mi se upravo vratili iz setnje i Hanci odmah pocela zezati,nije nam bas bilo veselo ni u setnji,ali hajd....necu se zaliti,bar se nije bacala i valjala po putu.user posted image
Ja sam danas hepi jer sam napokon zavrsila drugi stepen engleskog,bas mi je bilo dosadilo svaki dan ici.user posted image Sad nemam nikakvih obaveza,morat cu nesto smislit.user posted image Ovih dana idem mami na par dana,jedva cekam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12460
26.5.2011 22:01:46   
DIJAMANT
Samo po tepsiji,a sutra su samo sa krompirom filovane ali po tepsiji user posted image

Uh, i ja sam poželjela paprike filovane krompirom, ali ih MM i dijete ne vole pa mi se "ne isplati" toliko truda samo radi sebe. A još bi i njima morala nešto srugo spremiti.user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12461
26.5.2011 22:03:12   
DIJAMANT
Hannica ja i ti smo samo dva dana razlike u očekivanom terminu poroda.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12462
26.5.2011 22:03:50   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Eto ga iste mo al mom bogami kad zagusti trazi me,a ja se pravim fina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isto i ja kazem neces ti kad ti hocesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12463
26.5.2011 22:05:14   
Anoniman
Ja od paprika samo volim przene/pecene...punjene ne volim. Tako kako sam trudna aman svaki dan jedem pecene paprike, maloprije sam jednu turu ispekla da veceram.

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 12464
26.5.2011 22:12:11   
Gift
a ja volim samo punjene, bas zbog punjenja, inace mi paprika kao paprika sama nije nesto privlacna..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12465
26.5.2011 22:20:20   
renya
ćao imam jedno pitanje ... ne znam gdje se obratiti... može li mi možda netko pomoći??

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12466
26.5.2011 22:22:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: renya

ćao imam jedno pitanje ... ne znam gdje se obratiti... može li mi možda netko pomoći??

zavisi u vezi sa čim je pitanje...ako imaš pojam koji te zanima stavi ga u pretraživač i možda nađeš adekvatniju temu za ito. na svakoj koja se pokaže aktivnom naći će s eneko sa siksutvom da ti da odgovor :) Sretnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu renya)
Neposredna veza do poruke: 12467
26.5.2011 22:30:10   
Anoniman
Sta je ovo tiho veceras? Ja svoju djecu uspavala...mm i anusku... izgleda da cu i ja u krevet i ako mi se nesto specijalno ne spava.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12468
26.5.2011 22:33:29   
renya
a zanima me kako reći šefu za trudnoću, radim na ugovor....kao veterinarski tehničar na farmi krmača...ima i fizičkog posla a pošto sam imala jedan spontani doktor mi kaže da je bolje mirovati i paziti...ali me strah da ne bih dobila otkaz kada mi taj ugovor istekne???????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12469
26.5.2011 22:37:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: renya

a zanima me kako reći šefu za trudnoću, radim na ugovor....kao veterinarski tehničar na farmi krmača...ima i fizičkog posla a pošto sam imala jedan spontani doktor mi kaže da je bolje mirovati i paziti...ali me strah da ne bih dobila otkaz kada mi taj ugovor istekne???????

evo ovdje si i pitala sada tu ćemo nastaviti...rado ćemo ti pomoći ako možemo i znamouser posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/m_23257/mpage_1/key_/tm.htm#949704

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu renya)
Neposredna veza do poruke: 12470
26.5.2011 23:07:24   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Žene ja sutra idem na kontrolu privatno user posted image user posted image  pa ako dobijem dozvolu sativam vas na kafu u tržnom na Sjenjaku jer mi je dr kod stare Fidelinke  ...Sweet,Sonja,Gift,Sanja i ostale Tuzlanke...Koja bude rapoložena sutra javite se da idemo na kafu,povedite djecu i ponesite stomake user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12471
26.5.2011 23:19:01   
enči80
JelenaT i ja sam te dodala a ne mogu se sjetiti da li sam napisala nick u poruciuser posted image

Pitanje za tebe,šta misliš da li mogu u onoj torti 4 čokolade? staviti umjesto vrhnja pravi šlag jer ga više volim?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12472
26.5.2011 23:22:01   
Anoniman
Skontala sam da si to ti :)))

Mislim da moze ali nece biti cvrsto kao sa vrhnjem :)))

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 12473
26.5.2011 23:38:26   
sweet insanity
Evo mene opet.film zavrsio...Selma javni se sutra ;) Sta vi radite, nesto nema puno aktivnosti u ovih sat i pol dok sam gledala film...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12474
26.5.2011 23:47:59   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skontala sam da si to ti :)))

Mislim da moze ali nece biti cvrsto kao sa vrhnjem :)))

Okuser posted image ,onda vrhnje.

Meni nešto cijeli dan teško ući na rr,samo izbacuje ili otvara a nikad otvoriti pa mi onda ove bebe udaraju dolje i boli me sve mi oči zasuze.Da mogu sweet rado bih ti dala ovu svoju "otvorenost"user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

POMOĆ
marijica

Da li ste imali pomoć kad ste dobili bebu?

Da,navedite koga (44%)

Vrlo kratko (22%)

Ne sve sam radila sama (31%)

Nešto drugo (3%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *