Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:07:04
babilon
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Semice i ja imam tvoj broj
Babilon i ja se zaboravnošću patim...Svako malo ihi zaboravi mob kad izlazim iz kuće ili dvd da vratim u videoteku ili ma milion malih glupavi stvari ...Ali sve će te proći sa trudnoćom
Nego to za srce da nisi malokrvna....A normalno je da se ponekad javi aritmija u trudnoći ali sve zavisi koliko često i koliko jako
Malokrvna nisam, doduse moram sad vaditi nalaze pa cemo vidjeti, ali inace sve ok, a i nisu cesto nego eto 2'3 puta u mjesecu i to po par sekundi i prestane... ali vidjecu sa doktorom svakako pa mozda i da odem kardiologu, cisto kontrole radi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:07:34
babilon
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: babilon
zene, je li vi imate problema sa pamcenjem?? Hahaha, mislim, ovo mi bas opasno postaje, sve moram da zapisem inace sam nula bodova.
Danas sam se prepala bila, krenula na bus i sad imala malu uzbridcu i ja ubrzam da ne zakasnim na bus, haj sto je srce krenulo dakuca ko ludo vec jekrenulo ludo da kuca I da 'preskace' po otkucaj, lijepo su mi se noge oduzele :/ ima li iko iskustva sa ovim?
Da mi nije vratom za rame pričvršćena, i glavu bih zaboravila.
Hahhaha, eh dobro je, sad mi je lakse! Stvarno, od sitnice do krupnijih stvari zaboravljam, uzas!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:13:58
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken
zene, je li vi imate problema sa pamcenjem?? Hahaha, mislim, ovo mi bas opasno postaje, sve moram da zapisem inace sam nula bodova.
Danas sam se prepala bila, krenula na bus i sad imala malu uzbridcu i ja ubrzam da ne zakasnim na bus, haj sto je srce krenulo dakuca ko ludo vec jekrenulo ludo da kuca I da 'preskace' po otkucaj, lijepo su mi se noge oduzele :/ ima li iko iskustva sa ovim?
Da mi nije vratom za rame pričvršćena, i glavu bih zaboravila.
Hahhaha, eh dobro je, sad mi je lakse! Stvarno, od sitnice do krupnijih stvari zaboravljam, uzas!
od računa pa dalje(još račune nisam platila jer ih uredno zaboravim ujutru) Odem u prodavnicu po jedno vratim se da 10 10 drugih stavri a ono što mi treba zaboravim... Na poslu je već priča za sebe, sve pišem i lijepim na monitor inače ne znam na šta bi to ličelo. P.S moja trudnoća isto utiče i na mm, ne znam je li on fenomen ili smo telepatski povezani
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:21:03
babilon
Hahahha, a to za radnju i granape je posebna prica, doslovno po 3-4 puta sidjem da uzmem sta zaboravim, uzas.
a za muza, izleda a je imoj isto ima trudnicke 'prboleme' u prva tri mj kad bi mi imalo bilo muka on bi povracao ahhahaha, mene glava boil odmah i njega i tako... da se jos hoce poroditi umjesto mene :)))))))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:38:49
Anoniman
Tek je usla u deveti, vratila je kuci uz terapiju i strogo mirovanje jer je beba na kanalu skroz i otvorena je prst i po pa da kao pokusaju jos bar sedam dana da bebi ostane u pupi. Kao nije strasno i sad ako krene, ali dobro bi bilo da jos malo ostane u pupi. A ona ima bolove vec dva dana.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:43:11
Private
I neznam jesam li jedina koja nema sta obuci?).9 mj.pa mi se ne isplati sad kupovati velike brojeve,kad mi posle svakako nece moci.Po kuci nosim od muza sorceve,a za vani samo 2 suknje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:44:11
palachinken
Mi danas na poslu prvi put ove godine nismo upalili grijalicu a ja ne sjedim u čizmama Ali zato je u stanu dugo toplo ljeto u najavi. Ima li ko onu pokretnu klimu, valja li to šta?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:46:15
ziki
Užasno je i vamo, evo sinusi mi poradili od vrućine. Jedva čekam 2 da idem kući. Nadam se da će Idača bit bolje i da će izdržat beba još neko vrijeme u stomaku, bar dok ne dobije 3 kg.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 13:46:09
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: enči80
Rođena u Bugojnu a udata u Jajce(jedini grad u svijetu sa vodopadom u centru grada)
enči80 ja ovo sada tek vidjeh na temi "Odakle ste..". Da li ti i živiš u Jc, ili je samo tm iz Jc?
Moji roditelji, rodbina, i svi korijeni su iz Jc . Jedini ja izrod, rođena u Beogradu, živjela u Holandiji pa sada u Lukavcu, pravi sam dezerter hehehehe...
Inače ženice, kako ste? Slušaju li mrvice i tibice? Milkite ih puno, nedostajaće vam taj divan osjećaj vrlo brzo , uh jesam nostalgična hahaha...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 13:54:51
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
dan drage moje...nisam vas nista iscitala...od jutros sam imala puno posla, evo tek doruckujem, nadam se da ste mi raspolozene..meni je odmah lakse cim je petak
Mea tebe ticker prebacio u 5. priznaj sta si mu radila?
Hocu i ja
stela ha ha ha znas kako je kod nas u drzavi...pa i ticker preko stele ha ha ha