|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.5.2011 15:06:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Sensia

Otici cu poslje posla do njih da pogledam, nadam se da cu naci. Ja sva sretna sutra zakazala da se konacno farbam a farbe nema user posted image

I tebi sretno na pregledu danas user posted image user posted image user posted image

Hvala, vec me lagano prpa hvata al jedva cekam da vidim svrcu malog/malu
aBd vjerovatno ce nam reci spol

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12626
27.5.2011 15:27:11   
Anica1

Otici cu poslje posla do njih da pogledam, nadam se da cu naci. Ja sva sretna sutra zakazala da se konacno farbam a farbe nema user posted image

I tebi sretno na pregledu danas user posted image user posted image user posted image

Hvala, vec me lagano prpa hvata al jedva cekam da vidim svrcu malog/malu
aBd vjerovatno ce nam reci spol

Ako se dr J pita, sigurno je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12627
27.5.2011 15:32:25   
Sensia
hehehehe sto me nasmija
e to jest vala, ona ako ne vidi cunu nece nista ni reci. user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12628
27.5.2011 15:34:40   
Anica1

hehehehe sto me nasmija

Svakome o cunama prica user posted image I meni je dva puta rekla " ma meni se cini da je ovo pisonja, vidim ja mislim cunu" user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12629
27.5.2011 15:37:15   
Sensia

hehehehe sto me nasmija

Svakome o cunama prica user posted image I meni je dva puta rekla " ma meni se cini da je ovo pisonja, vidim ja mislim cunu" user posted image

Meni je pricala o cunama i kad nisam bila trudna user posted image
tj. davala mi recept kako da bude pisonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12630
27.5.2011 17:06:10   
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Hannica ja i ti smo samo dva dana razlike u očekivanom terminu poroda.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ajd neka neko ima blizu mene da se mozemo takmiciti ko ce prije.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12631
27.5.2011 17:15:41   
animagical
gdje ste zene moje slatke? uuu da se pohvalim, kako sam super hlace kupila na ciglanama, ma mislila ne moze to meni ni naviriti...crne, dole imaju neki fazon, uske oko noge, super na baletanke idu, a gore je straga siroka guma, rad fazona a super za trudnica a naprijed se na bok sveze neka masna... ma pune ih pijace, garant ste vidjale...samo 25kmuser posted image znate kako fino stoje...bas se konacno osjecam normalno...one s kengurom do pazuha su me vise po ovoj vrelini davileuser posted image osjecala sam se ko slonica...a sad ove fine plitke pa jos s elastinomuser posted image odo vas citati  hihi pa cu na kupanje pa kod masica

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12632
27.5.2011 17:26:12   
sporty mamaa
Evo i mene malo da vas pozdravim. Neko je spomenuo promjene raspolozenja, e pa to i mene puca ima par dana. Ne znam sta mi je, sad bi najrade odmah da rodim, sve se mislim valja mi cijelo ljeto biti trudnauser posted image user posted image Udarila mi vrucina u glavu. Sad bi ja svasta nesto a ne mogu. Jos se muzu danas zalim, a ti ode na drugu, ja moram smisljat kako da mi prode jos jedan dan. Najgore sto mi sve prijateljice rade, pa ih rijetko kad vidim, onih sa djecom i nemam pa mi bas nesto dosadnoooooooo.......
A neki dan bila s prijateljicom na kavi, kaze ona meni da imam posao kod njih u firmi, ali da cu morati poceti raditi u 12.mj. tj. kad bebi bude manje od tri mjeseca. Znam da je to sad puno za razmisljati, ali eto tada ce imati slobodno mjesto, jer ova zena ide na trudnicko(tada nekad treba rodit a nece se vise tu vracatuser posted image ). Pa sad ne znam koliko mi je to pametno, a opet sam joj rekla racunaj na mene, pokusat cu nekako zbrinut djecu, jer kad se samo sjetim da sam tri godine u teskoj depresiji zbog posla i financijske situacije sad bih odma pristala da moguuser posted image user posted image Tako da otom potom, ali ja to propustiti necuuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12633
27.5.2011 17:45:14   
Semica

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Hannica ja i ti smo samo dva dana razlike u očekivanom terminu poroda.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ajd neka neko ima blizu mene da se mozemo takmiciti ko ce prije.user posted image

Vas 2 se takmicite a ja cu se takmiciti sa animagical :) Mi smo u dan razlike :) Treba neku kladionicu otvorit hehehe user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12634
27.5.2011 17:45:20   
drznica
Ja cu vaas samo kratko pozdraviti, koliko vidim nema jos poroda user posted image
Idem se spremati pa da ispratim rodzaka na maturu....opet sam gladna ccccc
user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 12635
27.5.2011 21:54:33   
sweet insanity
Samo da vam mahnemo dok mm pravi pauzuuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12636
27.5.2011 22:01:17   
Selma.A.M
Evo onda da i ja mahnem user posted image  
Nego Sweet dokle dođe danas? user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12637
27.5.2011 22:05:28   
sporty mamaa
evo i od mene mahanje ondauser posted image nego zna li mi neko reci, koliko se razlikuje slika na 3D ultrazvuku od slike na obicnom ultrazvuku??

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12638
27.5.2011 22:06:55   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo onda da i ja mahnem user posted image  
Nego Sweet dokle dođe danas? user posted image

Otpratila Selmu do Stupina, na Sjenjak u mensicu i Bingo i kuci, nes mi pritisak dole bio i ono ko' stvrdno se stomak.....joj zene meni danas 3 put prirodni klistiruser posted image

Neposredna veza do poruke: 12639
27.5.2011 22:11:58   
Selma.A.M
Ma ti se pravo nahodala,svaka čast user posted image  ...I ja do 9 sati bila kod mame,baš sam se nasjedila uh ljepote user posted image ...
Sad nešto govorim mužu,jesam danas ugušila žene,ma jedva su došle do riječi user posted image  pa se javnim putem izvinjavam...Ajde tebi nije prvi put,ali Semici jeste user posted image  

Neposredna veza do poruke: 12640
27.5.2011 22:12:49   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

evo i od mene mahanje ondauser posted image nego zna li mi neko reci, koliko se razlikuje slika na 3D ultrazvuku od slike na obicnom ultrazvuku??

I ja se ovo pitam user posted image

Neposredna veza do poruke: 12641
27.5.2011 22:15:46   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma ti se pravo nahodala,svaka čast user posted image  ...I ja do 9 sati bila kod mame,baš sam se nasjedila uh ljepote user posted image ...
Sad nešto govorim mužu,jesam danas ugušila žene,ma jedva su došle do riječi user posted image  pa se javnim putem izvinjavam...Ajde tebi nije prvi put,ali Semici jeste user posted image  

Ma opusti se, meni bilo super, pa bolje je da brbljamo nego da sutimo user posted image Kod mene nema bolova, osim u preponama i dole kad hodam al to nisu ni laznjaci, a sve kontam sad ce, sad ce da vidim pisuljicu, al hajde neka mi bude ziva i zdrava pa docekat cu jeuser posted image Al tacno je to da se 9. mjesec nekako prividno oduzi........

Odoh sad pustit mm da nastavi sa poslom pa se javnem kasnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12642
27.5.2011 22:17:55   
sporty mamaa
Daj sweet pitaj muza da i mene zaposli u toj svojoj firmi il da preporuci neku firmu za rad u kuci, ionako mi mm prigovara da mi internet koristi samo da besposlicarimuser posted image Fakat, zna li iko kako zaraditi na internetu, ja dobila mail za nekakvo klikanje reklama al mi nesto sumnjivo???

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.5.2011 22:18:28 >

Neposredna veza do poruke: 12643
27.5.2011 22:23:57   
sporty mamaa
evo 3D  user posted image

Neposredna veza do poruke: 12644
27.5.2011 23:50:37   
animagical
gdje mi je treca smjena? ja isla na kontrolu u drzavnuuser posted image u dezuru bezbeliuser posted image a iduce sedmice idem kod divanovica...al se ja islika...

Neposredna veza do poruke: 12645
28.5.2011 0:00:16   
DIJAMANT
Evo i mene u trećoj smjeni. Ja reko da se pohvalim da je na pregledu sve ok, kad ono nema nikoga.

Neposredna veza do poruke: 12646
28.5.2011 0:07:56   
Anoniman
Joj zene dajte kakav prirodan lijek za proliv, u zadnjih sat vremena sam sedam puta isla u wc, a jos me i kontrakcije uhvatile ni apaurin ne pomaze, a da ne spominjem ovaj zub sto mi raste opet boli user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 12647
28.5.2011 0:10:52   
DIJAMANT
Jelena Za proliv ti je dobra rižina sluz. Ustvari, ja bih iskombinovala bananu sa rižom. A dobar je čaj od šipka, kao i pečene jabuke. Eto toliko sam se sjetila, a ako mi još šta naumpadne javim. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12648
28.5.2011 0:10:59   
animagical
mozes li crne cokolade?? meni pomogne to i dvopek...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12649
28.5.2011 0:12:09   
animagical
e vidite zaboravih vam reci beban mi sada prednjaci zadkom, sjedi po turski...a sve dosad bio na glavi

Neposredna veza do poruke: 12650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kataloska kozmetika
Mamica24

Koju katalosku kozmetiku narucujete?!

Avon (46%)

Oriflame (17%)

Farmasi (7%)

Nista od navedenog (30%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *