|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.5.2011 1:12:59   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Posto mi bolovi izazivaju kontrakcije, a vec sam u trecem tromjesecju rekla mi je dr da popijem pola brufena i popila, ali ne pomaze ama bas nista.

Baš mi je žao, znam kroz šta prolaziš. Skuhaj čaj od žalfije pa pomalo ispiri usta. Hej, sad sam se sjetila da je meni pomalo pomagalo ispiranje usta dobro slanom vodom. Naravno, nije pomoglo prvu noć, ali već nakon tri noći sam osjetila olakšanje. Taj zub mene i sada pomalo boli, nekad krene jača bol i ja odmah posolim vodu i sto puta dnevno isperem. Eto, ne znam ti drugi savjet dati. Izdržiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12701
28.5.2011 1:14:41   
Anoniman
Hvala diamant user posted image . Ispiram vec, a enci led mi jos gore pravi.

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 12702
28.5.2011 1:16:11   
enči80
Hvala Dijamant,JelenaT!

Pa, vrlo moguće ako maleni malo urani.Pogledaj Idacha po onoj listi još nije u 9.ušla a već dobila bolove.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12703
28.5.2011 1:18:15   
Selma.A.M
Sweet školica sutra ? A ja sama cio dan,pa ako stigneš navrati a i usput ti je user posted image

I ko ide na spavanje laka mu noć a ko ne i nije me briga user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12704
28.5.2011 1:18:32   
DIJAMANT
Drage moje žene, ja odoh na spavanjac jer sam već opasno gladna. Ako ostanem još 5 min. doći ću u iskušenje da pravim onu puru sa slike u ova gluha doba noćiuser posted image
Želim vam laku noć i lijepe snove.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12705
28.5.2011 1:20:05   
enči80
Joj,ja sam nedavno čula baš smiješan savjet kada t zub boli ali kažu da radi 100%.Uzmeš parfem,prsneš na prst ili gazu i staviš na zub.Nisam probala ali kažu da fercera.user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12706
28.5.2011 1:21:44   
enči80
Laku noć Dijamantuser posted image user posted image a ti Selmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12707
28.5.2011 1:22:59   
animagical
ej jelo za zub mi pade na pamet jedan stari fazon, mozda je i smiejsno ali pomaze, ako imas karanfilica-onog za kolace i slatko, stavi par na desni kraj tog zuba, popustice te

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12708
28.5.2011 1:26:28   
Selma.A.M
E Jelena kad svi imaju savjet imam ga i ja user posted image  ,,,Enči kaže prafem ,animagical karanfilčiće a de se ti napij  i bit ćeš najrahatnija....Bolit će te al će ti biti svejdno user posted image ....

E baš mi je žao,ovo nije na tvoj račun ove dvije su prve počele user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12709
28.5.2011 1:34:13   
enči80
Joj ,Selma kad te bol spuca ma sve bi čovjek probaouser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12710
28.5.2011 1:34:26   
sweet insanity
Ja jos malo virnula......Skolica pocinje u 10 i zavrsit ce do oko 12, meni ce moji sutra doc al sumnjam da ce prije 2 pa vrlo moguce Selma da ti navrnem, al ovaj put te zvrknem, a ne ko prosle subote....Eto, laku vam noc jos jednomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12711
28.5.2011 1:38:06   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja jos malo virnula......Skolica pocinje u 10 i zavrsit ce do oko 12, meni ce moji sutra doc al sumnjam da ce prije 2 pa vrlo moguce Selma da ti navrnem, al ovaj put te zvrknem, a ne ko prosle subote....Eto, laku vam noc jos jednomuser posted image

Važi .........Laku noć.....Odoh i ja polako ,eno muž mi se uzvrtio prvo,još će se i probuditi pa će meni biti

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12712
28.5.2011 1:40:49   
sporty mamaa
Jelena ako ti zub raste probaj calgel ako imas, onaj za bebe. Meni je pomagao, ali ne moram ni reci u enormno vecoj doziuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12713
28.5.2011 1:47:49   
enči80
Odoh i ja pajkiti,laka vam noć svima sa tim da Jeleni želim da je što prije barem malo popusti boluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 12714
28.5.2011 2:00:17   
animagical
laku noc svimauser posted image   mali me bas gura, moram leci, vidim da sam mu dosadilauser posted image   jelo nadam se da ce ti bilo sta od ponudjenog pomoci

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12715
28.5.2011 4:07:01   
Anoniman
Mene ni dalje nije popustilo, ni zub ni trckalica...Selma izgleda tvoj savjet mi ostao na redu user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 12716
28.5.2011 7:00:20   
sweet insanity
Jutro ali rano jutrouser posted image Ti Jelena bas kasno legla radi zubicauser posted image je li sada bolje? Ja iako sam legla u 2 nisam mogla vise spavat, em toplo em me probudi kako vi kazete prirodni klistir em sam glaaadna pa evo popih onaj hipp natal pa cu sad corn flakes sa vocnim jogurtom...voljela bih onda opet mal odspavat al oko 9-pola10 trebam u skolicu pa nemam pojma isplatil mi se opet lec......gledat cu ako nista d anadoknadim popodne, jest da ce mi doci mama i tata al razumjet ce da ja malo odkunjamuser posted image Uzivajte u ovom finom jutru pa se cujemo danasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12717
28.5.2011 8:00:09   
Anoniman
Sto je najgore moja sweet nisam oka sklopila, nisam izlazila iz wc-a, a i zub me sekunde nije popustio, cijela desna strana glave me ubi, od zuba me i uho zabolilo i zlijezde na vratu poiskakale...pih sam skroz.

Neposredna veza do poruke: 12718
28.5.2011 8:15:18   
palachinken
Jelo, evo sve kontam kome možeš otići...ipak je ta trčkalica ozbiljna stvar, pogotovo po ovoj vrućini, strah me da ne dehidriraš. A pogotovo bolovi + kontrakcije. Šta kaže tvoja doktorica? MOžeš li u bolnicu? Baš mi je žao...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12719
28.5.2011 8:28:04   
Anoniman
Evo isla sam do prodavnice pa kupila caj od sipurka pa pijem, a cijelu noc sam tecnost pila pa se nadam da necu dehidrirati, ma trckalica mi toliko i ne smeta i ako je bas ucestala koliko ovaj zub. Samo cekam popodne da mm dodje sa puta, nemam kome Anu ostaviti i pravac zubar, nek radi sta zna samo da prestane vise jer me ubi, mislim da ova bol vise steti bebi nego da mi izvadi ovu sedmicu da bi se napravilo mjesta za osmicu, jer ona kako raste bas u sedmicu udara i od nje ne moze vani.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 12720
28.5.2011 8:44:03   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sto je najgore moja sweet nisam oka sklopila, nisam izlazila iz wc-a, a i zub me sekunde nije popustio, cijela desna strana glave me ubi, od zuba me i uho zabolilo i zlijezde na vratu poiskakale...pih sam skroz.

Jelo ja kad sma imala proljev u trudnoci pored dijete na koju sma isla par dana dr. mi je dala Linex jer se smije u trudnoci pa pitaj svoju doktoricu, ipak nemoj na svoju ruku..ja sma ga pila  ali nije proslo dok nisma cijelu bocici ispila plus jela kuhana jaja, petit keks,kokosja supa podravkina i caj od sipka te pomalo cokoladu za kuhanje al ono sto  je bitno je da se sve po male zalogaje sa pauzom uzima....najbolje pitaj dr da ne bi dehidrirala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12721
28.5.2011 8:47:13   
palachinken
Žene, počela sam baš ružno da otičem. Dosad je bilo, ono poslije radnog dana noge ko buhtle ali ujutru se vrate u normalu. Sad se već ne vraćaju ni ujutru, a to je sve krenulo kako je ugrijalo ovih zadnjih dana. Pratim težinu na vagi, pa pokazuje po pola kile gore SVAKI DAN. Mislim da je to ta voda, jer ne pojedem toliko, ovo kako sam primjetila da oticem.
Ne lajkam ovo uopšte.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 12722
28.5.2011 8:59:31   
malena27 RR
jutro cure....

jelena javi se dr., proljev nije bezazlen....caj od sipka ili caj od lista dunje, riza, dvopek, banana, cokolada za kuhanje, mozes i jabuku pecenu u rerni....
nista ne jedi masno, zacinjeno,

palacinko, a da se javis dr. s tim otocima? jer bi u principu trebali spasti tokom noci...a kod tebe stanje isto? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12723
28.5.2011 9:04:37   
palachinken
Spadnu otoci malo ali ne skroz. Sad me halcevi pucaju da mi je i lice oteklo (a muž mi kaže, šta hoćeš dobila si 10 kila, mora nesto i u obraze otici user posted image ) Elem, imam dogovoreno u srijedu kod doktora, pa cu mu zakukat. Ionako mi uvijek prepipa zglobove na kontroli.

Čula sam sad da je kod oticanja dobro jesti tvrdo kuhanu rižu, jer riža sa sebe veže vodu.

Kako đale?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 12724
28.5.2011 9:05:09   
Semica
Evo i ja cu samo da vam mahnem pa odoh za poslom...

Dobro jutro spavalice! user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 12725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kataloska kozmetika
Mamica24

Koju katalosku kozmetiku narucujete?!

Avon (46%)

Oriflame (17%)

Farmasi (7%)

Nista od navedenog (30%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *