|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.5.2011 9:26:31   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

sensia proradio ticker...ili si nasla stelu   cestitam na koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu 

Hvala hvala

Ma "sticker" i ja smo imali ozbiljan razgovor za vikend i onda je on odlucio da popusti.....

hade sretno na pregledu, cini mi se da je i tebi na redu pregled mjerenja glavice, nogica, rukica, pregled svih organa....... tako da to traje a ti mozes uzivati u scojoj bebici i njenim izvodjenjima u vodi
nek ti bebi mahne kao sto je meni moja pisulja user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12951
30.5.2011 9:29:42   
palachinken
Ja vala svoju sveki voljem, sinoc otisli na brzinsku kaficu, a ona mi spakovala pite iz okrugle tepsije i šporeta na loženje (a ja o tom pričam ima dva mjeseca user posted image ) ima 2 kile sigurno, pa domaćeg soka od zove, pa neke fine mlade junetine. Pa ti budi na dijeti user posted image
A kupus u varivu ne voljem, ma ne znam kako da je zdrav user posted image

Znači Sensia, beba nema ćunu user posted image Ne vjeruj ti njima 100%, poslušaj me znam šta pričam user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12952
30.5.2011 9:30:36   
Sensia
Selma,

carica si majke mi, a dala si mi ideju ja cu danas kupus lagano kad se vratim kuci izdinstati i navaliti ja to pravo volim al stavrno...... mm bas nece biti odusevljen al hajd juce je bila mesina rucku user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12953
30.5.2011 9:30:47   
Anoniman
Moje beMbele user posted image , bujrum i kod mene user posted image

Svjeze napravljeni, mislim ima ih jos ali za mene dovoljno posto sam 4-5 pojela dok sam przila user posted image

user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 12954
30.5.2011 9:32:24   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: mea29

sensia proradio ticker...ili si nasla stelu   cestitam na koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu 

Hvala hvala

Ma "sticker" i ja smo imali ozbiljan razgovor za vikend i onda je on odlucio da popusti.....

hade sretno na pregledu, cini mi se da je i tebi na redu pregled mjerenja glavice, nogica, rukica, pregled svih organa....... tako da to traje a ti mozes uzivati u scojoj bebici i njenim izvodjenjima u vodi
nek ti bebi mahne kao sto je meni moja pisulja user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha ti i moj drug (s)ticker ...ostat cu upamcena na temi po stickeru...sad cu promijeniti nick u mea sticker user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12955
30.5.2011 9:33:32   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje beMbele user posted image , bujrum i kod mene user posted image

Svjeze napravljeni, mislim ima ih jos ali za mene dovoljno posto sam 4-5 pojela dok sam przila user posted image

user posted image

Ovo će mi biti avatar user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12956
30.5.2011 9:33:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja vala svoju sveki voljem, sinoc otisli na brzinsku kaficu, a ona mi spakovala pite iz okrugle tepsije i šporeta na loženje (a ja o tom pričam ima dva mjeseca user posted image ) ima 2 kile sigurno, pa domaćeg soka od zove, pa neke fine mlade junetine. Pa ti budi na dijeti user posted image
A kupus u varivu ne voljem, ma ne znam kako da je zdrav user posted image

Znači Sensia, beba nema ćunu user posted image Ne vjeruj ti njima 100%, poslušaj me znam šta pričam user posted image

pricala ja mm dok smo cekali pregled kako je tebi ispalo to sa pisonjom i pisuljom....... i hajd njemu bilo extra simpaticno i smijali se.... poslije pregleda, ja skroz zaboravila vise na to,  pita on mene sav ozbiljan a moze li i nama ko toj palacinki da od kraja ispadne musko??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nisam mogla 5 minuta da se podignem od smijeha, pa ti njemu nesto ispricaj.....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12957
30.5.2011 9:35:19   
mea29
ja sam jucer imala kupus za rucak...mm mi na putu, tako da ja ovih dana pravim sebi sve sto on inace ne jede hi hi hi to je prelazno izgleda sa teme, em smo trudne em imamo isti jelovnik...malo pura, malo kupus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12958
30.5.2011 9:36:10   
Selma.A.M
Jelena palačinci su mmmmmmmm .....Kvariš mi kupus dijetu user posted image
Palachinken voljem i ja svoju sveki ali  se potrefila u pogrešno vrijeme user posted image  ....A i nema još prostora za spavanje,jer malcu nije došao krevet još ,pa sam ja morala dijeliti krevet sa mužem,a ona sa malcem na mom krevetu...A Boga mi nije mi bilo lako na kauču se gurati...Muž i ja ko dvije sardine user posted image user posted image  ...

Ma baš je u nevakat došla,ali je na vrijeme otišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12959
30.5.2011 9:40:08   
palachinken
Dodue, Selma, voljem je kad ja idem njoj user posted image A noćenje, tu bi bilo guravo..meni postaje sve teže i s gostima, uvijek nesto zaboravim poslužit user posted image

Neposredna veza do poruke: 12960
30.5.2011 9:44:09   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Dodue, Selma, voljem je kad ja idem njoj  A noćenje, tu bi bilo guravo..meni postaje sve teže i s gostima, uvijek nesto zaboravim poslužit user posted image user posted image

Mi neživimo u istom gradu pa bi bilo malo glupavo je zvati na sijelo user posted image user posted image  ...Ali noć-dvije (da vidi malca pošto ja nesmijem putovati za sad,pa neće ni moji bez mene ) i taman ................

Neposredna veza do poruke: 12961
30.5.2011 9:49:49   
palachinken
Mi smo svi blizu, mi, njegovi, moji, možemo u papučama pretrčavati user posted image A to se pokazalo kao jako korisno, u nekim urgentnim situacijama, tipa nedjelja ujutru, mi gladni, nema ništa za jest, a nečija mama napravi pizzu i zovne, eto nas u roku 3 sekunde user posted image

Neposredna veza do poruke: 12962
30.5.2011 9:55:00   
Anoniman
Palachinken a tek ce ti biti korisno kad se bebica rodi vidjeces.

Neposredna veza do poruke: 12963
30.5.2011 10:00:54   
Anica1
Moram se pohvaliti da sam se konacno ofarbala, nakon duuuuugog perioda cekanja user posted image

Uzela sam farbu Biokap prirodnu i super se primila boja, nasla sam ih u apoteci Delfin, imaju dosta nijansi, ako kome treba user posted image Osjecam se preporodjeno sada sa ofarbanom kosom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12964
30.5.2011 10:07:43   
mea29
IZVORNA PORUKA: Anica1

Moram se pohvaliti da sam se konacno ofarbala, nakon duuuuugog perioda cekanja user posted image

Uzela sam farbu Biokap prirodnu i super se primila boja, nasla sam ih u apoteci Delfin, imaju dosta nijansi, ako kome treba user posted image Osjecam se preporodjeno sada sa ofarbanom kosom user posted image

joj blago tebi, ja cu za vikend,koja je sad cijena te farbe? meni trebaju dvije najmanje...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12965
30.5.2011 10:10:30   
Selma.A.M
A gdje li je Sweet ? user posted image  

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12966
30.5.2011 10:10:50   
Anica1
Meni je duga kosa, ne sad preduga, i jedna mi je bila dovoljna. Cijena je 18 KM

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12967
30.5.2011 10:14:46   
sweet insanity
Jutroooooooouser posted image Ja evo ustala, muci me trbo a ne mogu na wc, strdla mi se stolica pa sad ne znam ni koje je bolje tj. jel posvijetlilauser posted image Mama kaze da je pred porod normalno d aneke dobiju zatvor tj tvrdu stolicu, a ja navikla iza sna odma na wc i ispraznit se pa mi sad tesko nesto......

Selma, joj sto si postavila te krofneuser posted image

Imal sta da uzmem da me "protjera", nesto me strah da se napinjemuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12968
30.5.2011 10:17:12   
Anoniman
Sweet kompot od sljiva, zasladjenu mlaku kamilicu, puru vrucu prelij jogurtom pa pojedi...

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 12969
30.5.2011 10:19:30   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sweet kompot od sljiva, zasladjenu mlaku kamilicu, puru vrucu prelij jogurtom pa pojedi...

Hvala Jelena, evo sad jedem corn flakes sa mlijekom (valjda se necu zeznut) pa cu napravit kamilicu jednu, jucer sma dvije popila al nezasladjene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12970
30.5.2011 10:19:39   
Selma.A.M
Sweet što više vode,jogurt možda ili masniju supicu (npr iz kesice pa ubaciš još u to maslaca ili ulja ) ali pazi da ne pretjeraš kao ja jednom pa nisam izašla iz WC-a 4 sata user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12971
30.5.2011 10:20:19   
Anica1
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutroooooooouser posted image Ja evo ustala, muci me trbo a ne mogu na wc, strdla mi se stolica pa sad ne znam ni koje je bolje tj. jel posvijetlilauser posted image Mama kaze da je pred porod normalno d aneke dobiju zatvor tj tvrdu stolicu, a ja navikla iza sna odma na wc i ispraznit se pa mi sad tesko nesto......

Imal sta da uzmem da me "protjera", nesto me strah da se napinjemuser posted image

Ja cijelo vrijeme imam problema sa stolicom, dr mi je rekla kasiku meda razmutiti navece u mlakoj vodi i cim ustanes to popijes, ili da uzmeme neke vocne kocke u apoteci za stolicu, ali to nisam probala. Suhe sljive su ti odlicne, potopis navece u vodi i ujutro cim progledas popijes to i pojedes tu sljivu. Znam kako je to gadno nazalost

Neposredna veza do poruke: 12972
30.5.2011 10:22:26   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja cijelo vrijeme imam problema sa stolicom, dr mi je rekla kasiku meda razmutiti navece u mlakoj vodi i cim ustanes to popijes, ili da uzmeme neke vocne kocke u apoteci za stolicu, ali to nisam probala. Suhe sljive su ti odlicne, potopis navece u vodi i ujutro cim progledas popijes to i pojedes tu sljivu. Znam kako je to gadno nazalost

Ma ja nisma hB imala problema s tim, vise me je pratio proljev neg zatvor ali eto...a suhe sljive i kompot od istih me strah, d ami je d ami stolic aposvijetli pa sad ne uzimam nista sto ima zeljeza il je tamno, koja sam ja budalauser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12973
30.5.2011 10:23:39   
sweet insanity
Nego zene kako ste mi vi, ja od jucr o svojoj stolici...ma dosta je i tog hajde sredit ce seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12974
30.5.2011 10:23:55   
Anoniman
Sweet stvarno se puno opterecujes tim, da je ne daj boze krvarenje unutrasnjo imala bi mucnine, vrtoglavice, hladan znoj itd. A hrana se izbacuje iz organizmo kroz stolicu i do sedam dana, tako draga samo opusteno user posted image . Mozes napraviti i sama kuci klistir pa se klistirati.

Neposredna veza do poruke: 12975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *