|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.6.2011 9:51:30   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Gift

dobro jutro drage moje..
evo i ja konacno dosla kuci..nasikirana, izmucena, bolnice mi preko glave, al sto je najvaznije dobro smo..
odoh malo procitat sta ima kod vas..

Gift draga dobro nam dosla nazad, cuvaj se!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13326
2.6.2011 9:53:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

dobro jutro drage moje..
evo i ja konacno dosla kuci..nasikirana, izmucena, bolnice mi preko glave, al sto je najvaznije dobro smo..
odoh malo procitat sta ima kod vas..

user posted image Nek ste vi dobro, Gift, mozes li mi opisati kakve si kontrakcije dobila. I ja imam nisku posteljicu i dobijem nekad bol koji traje cio dan al ja se nakljukam apaurinima i ne shvatam ozbiljno pa sad ne znam da li da im se javim i kako izgleda kad je ozbiljno???

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13327
2.6.2011 9:58:02   
Bebica11
sweet sretno

ostaleuser posted image

mi danas aBd idemo na kontrolu kod dr. Abadzic, konacno sam se "presaltala" pa se nadam da ce sve proci ok i da ce imati lijepe info za nasuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13328
2.6.2011 10:05:16   
ziki
Gift drago mi je da si bolje i kod kuce

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13329
2.6.2011 10:11:41   
palachinken
Žene, znate li da li se Rojazol vaginalete kupuju na recept ili može bez?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 13330
2.6.2011 10:13:06   
vila_7
moze bez user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13331
2.6.2011 10:14:25   
palachinken
Eh super, već mi je muka bilo od dva sata čekanja u ambulanti zbog recepta.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13332
2.6.2011 10:15:21   
vila_7
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

mene ovdje niko ni strucno user posted image user posted image

joj malena...gledam koliko si vec trudna a ko da si jucer javila sretnu vijest! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13333
2.6.2011 10:16:31   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh super, već mi je muka bilo od dva sata čekanja u ambulanti zbog recepta.

ja sam eto uzimala sve te kremice na istoj bazi-Rojazol, neki Neop...., Canesten,Plymicol,.... nijedna ne treba recept

Neposredna veza do poruke: 13334
2.6.2011 10:21:28   
sweet insanity
Evo meneeee. Bila sam na prijemnoj, ctg uredan, pravilni kontrakcija nema, grlic se skracuje, otvorena za prst, kaze glavica mekana (valjda je to normalno) i zatrazi srednji amnioskop i uradi mi amnioskopiju, nije toliko strasno samo sada malo boli...plodova voda je OK, dovoljno je ima, zrelost :++. Nema indikacija za porod ali u slucaju bolova , pucanja vodenjaka i krvarenja da se javim odmah, a ako ne-idem aBd u nedjelju i rekli su mi da se spremim kao da cu ostat ali ako ne bude indikacija za porod nece me ostavljat i na silu poradjat.... i nakon svega mi pozli-odvele me sestrice u sobicu gdje jedu i dale mi kocku secera i vode i stavile me da legnem.....i hB dobro sam. Evo sad jedem sirnicu iz Sarande :D

Btw. rekose mi sestrice da danas mirujem radi amnioskopije :/

Gift, welcome homeuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13335
2.6.2011 10:24:29   
Gift
Bebice ja sam u subotu navece dobila bolove slicne menstrualnim, otprilike svakih 5 minuta boli stomak pa leda,pa malo trne noge...moja dr. bila na putu, pa me moji nagovore da odem u bolnicu na pregled...naravno gore me ostave kazu kontrakcije, mada bol nije bila neizdrziva niti sam bila imalo otvorena, al eto..sad mi je krivo sto sam gore ikako otisla nemas pojma koliko, jer sam popila lijekova more jedno i pravo me strah za bebu...a oni u stvari i ne znaju zasto me je to bolilo, valjda mi se maternica teze rasteze, ma nemam pojma...
uglavnom ako te pravo boli da ne mozes izdrzat otidi na pregled sve smo razlicite i moze biti svasta...ja ne bih apaurine pila na svoju ruku.., muka mi je i od ovih lijekova sad sto moram piti, najradije ne bi ni njih, al opet bojim se da ih ne poslusam..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 13336
2.6.2011 10:32:27   
Bebica11
Gift meni su u bolnici kad sam krvarila propisali apaurine 2 puta na dan a po potrebi 3. I kad me boli al to je bilo samo 2 puta do sada ja sam popila 3 al mene zaboli samo jedno mjesto. Npr maternica malo vise na lijevo i onda to drzi bez popustanja 24h pa onda popusti pa onda prodje sedam dana pa tako na desno. Eto i nije mi se vise pojavljivalo.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13337
2.6.2011 10:39:38   
ziki
Sweet  danas odmori a sledecih dana po malo setaj, nemoj se ulezat.Gift ne nerviraj se zbog tih lijekova, nisu ni u bolnici bas total ludiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13338
2.6.2011 10:40:54   
Anica1
Prebacio mi ticker u 4 mjesec user posted image user posted image user posted image .  Brz je, kasni samo 2 dana.

Nisam imala stele majke mi, samo sam ga ignorisala  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13339
2.6.2011 10:42:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Prebacio mi ticker u 4 mjesec user posted image user posted image user posted image .  Brz je, kasni samo 2 dana.

Nisam imala stele majke mi, samo sam ga ignorisala  user posted image user posted image user posted image

user posted image

cestitam, eto i nas bjzo aBduser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13340
2.6.2011 10:45:27   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

cestitam, eto i nas bjzo aBduser posted image

Znam ja da ti mene pratis, mi smo bas blizu user posted image Hvala ti

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13341
2.6.2011 10:49:52   
Gift
Ne znam Bebice, kad je prva trudnoca sve smo neiskusne i isprepadane, kad te zaboli nikad ne znas jel to uobicajno u trudnoci il se mozda nesto desava pa te ufati strah da nesto ne valja... ja do debelog zla vise ne idem u bolnicu..
meni su u bolnici dali i apaurin, buscopan, indometacin, moja dr. rekla sad da to ne pijem..te Ginipral, Isoptin i Cefalexin sto sad moram jbg.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13342
2.6.2011 10:52:01   
Sensia

ohoho, pa zvanicno u 4. cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13343
2.6.2011 10:56:28   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

ohoho, pa zvanicno u 4. cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, grabimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13344
2.6.2011 10:56:33   
Private
De ste user posted image ,izgleda da je sweet prva a ja za njom...

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13345
2.6.2011 10:56:47   
Gift
Sweet user posted image user posted image
zaboravih vam reci da sam ponovila nalaz Alfa feta proteina i sad je fb odlican user posted image user posted image ..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13346
2.6.2011 11:17:31   
Anica1
Sensia ides li ti kod nase dr J prije mora? Kada ti je rekla da joj se opet javis? Meni odma zakazala termin pregleda, reko da vas ne zivkam, kaze moze user posted image Kaze da se vidimo 2 dana prije putauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13347
2.6.2011 11:26:25   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, znate li da li se Rojazol vaginalete kupuju na recept ili može bez?

kupuju se, nisu na recept i kostaju oko 17 km, bar jesu kad sam ih ja koristila prije 2 godine...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 13348
2.6.2011 11:28:34   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

mene ovdje niko ni strucno user posted image user posted image

joj malena...gledam koliko si vec trudna a ko da si jucer javila sretnu vijest! user posted image user posted image user posted image

mota li mota.... jucer govorim muzu da ce mi ova beba u stomaku nedostajati pravo... kaze da sam budala user posted image user posted image user posted image fakat ce mi nedostajati pokreti ove beboline user posted image user posted image user posted image

jutro cure...gift drago mi je da si dosla kucici svojoj, odmaraj i pripazi se....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13349
2.6.2011 11:32:40   
malena27 RR
je li sweet jos uvijek 2u1, nisam upratila?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *