|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.6.2011 13:46:45   
sweet insanity
Hej zene, da vam se javnem. Ja isla kod frizera ( i to slucajno potrefi najskuplji frizesrki u trznom od mogucih 10 al hajde deuser posted image ).
Malko sma hodala pa cekam mamu da dodje pa cu i s anjom malo prosetat da uzmem lavorcic, bokalic i jos koju sitnicu. Danas sma uzela gazice, plantex caj protv grceva, bivacin ,tj. pise beonicin cini mi se prah al kazu da je to to pa et valjda jest...nasla sam i silikonske bradavice, cesalj za tjemenjacu....spremila seuser posted image

Nego oce koje su se poradjale, dakle prekjucer radjena amnioskopija pa taj dan malo smedje sluzi izlazilo ali sinoc i jutros mi izletila bukvalno kao grudva bijelog (sa primjesama zuckastog) sekreta onako sluzavog, bas se razvlaci ko slinac da prostite, jel to normala pred porod? Radila sam briseve bili su ok kad sma usla u 9. pa ne vjerujem da sam sad zaradila sta, jedino kontam da nije od amnioskopije mada citam d aje normalno da s epovecava pred porod...............UH OPET SE JA NAPISAHuser posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13651
4.6.2011 14:10:28   
malena27 RR
ola cure.... ja u nekim obavezama oko priprema za krecenje, pa me nema puno s vama...kako ste mi?

sweet da to nije sluzni cep? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13652
4.6.2011 14:37:20   
Bebica11
Vozdra zenice

Silver idi Godinjaku, on je strucnjak za te punkcije i sve djidje, a i najbolje ce ti ocijeniti kakva ti je cista i sta je u pitanju

Gift hvala Bogu da si nam bolje, samo se opusti

i btw ja jucer docekala goste i ispratila bez apaurinauser posted image hvala Bogu tako da je i to ok i vidim da je dosta kod nas trudnica do psihe, sinoc sam bas bila opustena i pozvana sam na svadbu tetica za mjesec dana(nadam se da cu moci otici) i osjecala sam se super a cim pocnem razmisljati o stomaku pocne me nesto zigucati (sugestija)

ostale bebele, cuvajte mi se i uzivajte

mea cestitam na sincicu

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13653
4.6.2011 15:27:24   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ola cure.... ja u nekim obavezama oko priprema za krecenje, pa me nema puno s vama...kako ste mi?

sweet da to nije sluzni cep? user posted image

Pojma nemam, nije bilo krvavo danas i sinoc ali bas onako konad koji se razvlaci kao zele,slut ne razdvaja se u komadice......nije bilo prije amnioskopije......nadam se sam da nisu kakve bakterije u pitanju...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13654
4.6.2011 16:40:29   
Sensia
Hej bembele samo da mahnem, ja rucala Selmino omiljeno jelo

KUPUS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ga brate volim ne znam sta mi je

Animagical drago mi je da ti je boljle hB, cuvaj se ...

Ja ucim skoro cijeli dan, a i vrijeme je neko bezveze pa mi je lakse....nigdje nikog da pristavi posljepodnevnu jednu user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 13655
4.6.2011 17:02:07   
sporty mamaa
Nema nikog svi spavaju, vrijeme dusu dalo za spavanja. I ja bi, al moja mala nece, pa moram pazit na nju. A tako mi se nesto spava.... Joj ovog vremena, ma svaki dan se mora naoblacit i malo kise pasti, taman da ono fino depresivno utjece na raspolozenje.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13656
4.6.2011 17:06:06   
Skvo RR
haj sporty...ako ti je sta lakse ni moja nije danas spavala..otisla je sa MM-om po nanu na vikendicu...pa mozda je zaspala u autu...ja evo kuham rucak za sutra..bila danas na BB...eto..
Nesto sam citavo popodne neurozna..popila sam jednog apaca da me smiri.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 13657
4.6.2011 17:18:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: Private

Stvarno ove trudnice nemozes uhvatiti,sinoc ih nema zbog utakmice,danas se sve ispalile u setnjuuser posted image Ja sam danas 38+7,znaci 39 punih sedmica,ulazim u zavrsnu krivinuuser posted image .Maloprije sam isla kupiti grudnjak,a ko muskarci nemaju strpljenja cekati,pa cu ja to sama.Kad sam se vidjela u ogledalu u kabini,prosto za ne povjerovat-gora sam od lezeceg policajcauser posted image

heheheh ti kao ja danas...usla u kabinu da probam haljinicu jednu i prepala se kad sam se ogledala..jos mi i grudnjak spade pa sam imala dodatno sta da vidim (inace kuci imam samo malo ogledalo-tek se doselila u ovaj stan pa mi nije to ni na kraj pameti-nabavljamo samo najpotrebnije)...uh...ne izlazim sama sebi iz glave...tj.moja golotinja mi ne izlazi iz glave ...hojjj hjojj..user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13658
4.6.2011 19:01:12   
Victoria88
Pozdrav radila sam baby rapid i vadila krv i pokazao je razultat da sam trudna.No medjutim jos 8 dana pre nego sto sam trebala dobiti jako me je boleo donji stomak,oko pupka...I tako se nastavilo da me boli ali nije to bio neki jak bol ,vec kao kad treba da dobijem.I sad malopre sam isla na wc i izaslo mi je bas dosta krvi i kao ugrusci mali i sada me toliko vise ni ne boli .Zvali smo hitnu ali su oni rekli ukoliko nije obilno krvarenje da cekam ponedeljak pa da se javim ginekolgu (jer je vikend) Jel nekome ovako bilo ,jel ovo sad znaci da vise nisam trudna :(( ?? Skroz sam zbunjena :(((

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13659
4.6.2011 19:02:24   
Skvo RR
Javi se na GAK...kakav ponedeljak... user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 13660
4.6.2011 19:07:13   
Semica
Slazem se sa Skvo...odmah doktoru..

Ja sam u 15toj sedmici prokrvarila...ali vrlo malo prilikom odnosa...isto subota bila..otisla u hitnu po uputnicu i u bolnicu..na svu srecu nije nista bilo...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13661
4.6.2011 19:07:49   
Victoria88
Cak su se poceli derati na moju sestru koja je zvala i rekli su to je venska krv mi ne mozemo nista ako jako ne krvari mozda je jednostavno dobila i ocistila se :(( A ja trenutno ni ne krvarim samo ta tri cetiri ugruska od malopre kad sam se probudila i isla u wc :(

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13662
4.6.2011 19:08:59   
Victoria88
Semica a da li si krvarila kao bas krv kapljice ili ugruske ??

Neposredna veza do poruke: 13663
4.6.2011 19:09:18   
Semica
aaa zaboravila sam reci da sam i ja imala kontrakcije i grceve kao da cu da dobijem ,a bila sam trudna...i doktorica mi je prepisala dabroston tablete 2x1...nakon 2-3 dana koristenja tableta bolovi su prestali....

Sretno! :*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13664
4.6.2011 19:10:47   
Semica

IZVORNA PORUKA: Victoria88

Semica a da li si krvarila kao bas krv kapljice ili ugruske ??

Nije bilo ugrusaka..nego bas kao da se posijeces...

Neposredna veza do poruke: 13665
4.6.2011 19:27:11   
Sonja
sta ima zene drage
ja sam danas skroz bezveze nisam raspolozena ni za stauser posted image sama sebi smetam
i odo vala veceras svojoj kuci dosadilo mi i kod mojihuser posted image
iscitala sam sve propusteno al nemam pojma sve sam zaboravilauser posted image

mea cestitam nauser posted image user posted image

gift drago mi je da su kontrakcije popustile

sweet mozda je sluzni cep izasao nebi rekla da su bajeuser posted image
sad ces ti no sikirikiuser posted image

victoria moj ti je savjet da ti odes dok. ne znam u kojem si gradu ali mozes otici u glavnu bolnicu ako nece u hitnoj da te prime i samo naknadno odneses uputnicu..bar je kod nas tako

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13666
4.6.2011 19:42:17   
sweet insanity
Hej zene, da vas pozdravim. Mama, mm i ja evo generalku opet radimo pa ja malo da odmorim uhh...ma kad skontam super s eja drzim za zenku koja se treba porodit svaki cas (kuc,kuc)user posted image Kako ste mi vi?user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13667
4.6.2011 19:54:16   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hej zene, da vas pozdravim. Mama, mm i ja evo generalku opet radimo pa ja malo da odmorim uhh...ma kad skontam super s eja drzim za zenku koja se treba porodit svaki cas (kuc,kuc)user posted image Kako ste mi vi?user posted image

iiiih ti si za svaku pohvalu user posted image Ja bi koristila priliku sto sam u devetom (ili cak pred porod na tvom mjestu-da nista ne radim hihihihihi ) Evooo ja i mm hapili pa odosmo da setamooo do prijateljice...Ljubim

Neposredna veza do poruke: 13668
4.6.2011 19:57:41   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

iiiih ti si za svaku pohvalu user posted image Ja bi koristila priliku sto sam u devetom (ili cak pred porod na tvom mjestu-da nista ne radim hihihihihi ) Evooo ja i mm hapili pa odosmo da setamooo do prijateljice...Ljubim

Ma ja se osjecam super hB i ono bolje malo radit pa potac grlic da se otvara nebil se jos odskrinulauser posted image
Uzivajte u setnjiuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13669
4.6.2011 20:01:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Victoria88

Pozdrav radila sam baby rapid i vadila krv i pokazao je razultat da sam trudna.No medjutim jos 8 dana pre nego sto sam trebala dobiti jako me je boleo donji stomak,oko pupka...I tako se nastavilo da me boli ali nije to bio neki jak bol ,vec kao kad treba da dobijem.I sad malopre sam isla na wc i izaslo mi je bas dosta krvi i kao ugrusci mali i sada me toliko vise ni ne boli .Zvali smo hitnu ali su oni rekli ukoliko nije obilno krvarenje da cekam ponedeljak pa da se javim ginekolgu (jer je vikend) Jel nekome ovako bilo ,jel ovo sad znaci da vise nisam trudna :(( ?? Skroz sam zbunjena :(((

Ako si iz Sarajeva odmah idi na GAK na Jezero i kad udjes ima prijemna ambulanta lijevo...udji i reci sta ti je a uputnicu nekad ako vide da je bilo opasno ni ne traze, skroz besplatno, ili kazu da je naknadno dodneses, zavisi ko ti se potrefi

i ja sam prokrvarila u 8. nedjelji da sam pidzamu natopila i cio ulozak i ugrusak mi je bio al sve je ok bilo hB, dati ce ti terapiju i miruj...

Neposredna veza do poruke: 13670
4.6.2011 20:04:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Nema nikog svi spavaju, vrijeme dusu dalo za spavanja. I ja bi, al moja mala nece, pa moram pazit na nju. A tako mi se nesto spava.... Joj ovog vremena, ma svaki dan se mora naoblacit i malo kise pasti, taman da ono fino depresivno utjece na raspolozenje.

user posted image user posted image user posted image

bas tako...i mene je prenijelo, nisam mogla izdrzati...zato cu mm zezati vecerasuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 13671
4.6.2011 20:09:46   
Private
Semice,ne nabavljaj ogledalo do daljnjeg,i ja imam samo ono za sminku,a ogledam se po izlozimauser posted image .Kad bih vam rekla koliki mi je obim stomaka pale bi u nesvjest.Grudnjak imam iz LA SENZE 85 D,i mali mi jeuser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13672
4.6.2011 20:12:15   
Nađaa
hej!
vidim da se ovdje najcesce nesto dogadja, pa reko da vidim o cemu se ovdje caska :)
ujedno sam vidjela da pricate o bolovima u stomaku pa reko da vas upitam...
ja imam skroz blage bolove kao da trebam dobit, malo me jajnici stezu...ne znam kako tacno da opisem, kontam znate o cemu pricam...jel to normalno ili ne? ja kontam mozda se maternica priprema user posted image pocetak 12 sedmice mi je...

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13673
4.6.2011 20:22:16   
Semica

IZVORNA PORUKA: Nađaa

hej!
vidim da se ovdje najcesce nesto dogadja, pa reko da vidim o cemu se ovdje caska :)
ujedno sam vidjela da pricate o bolovima u stomaku pa reko da vas upitam...
ja imam skroz blage bolove kao da trebam dobit, malo me jajnici stezu...ne znam kako tacno da opisem, kontam znate o cemu pricam...jel to normalno ili ne? ja kontam mozda se maternica priprema user posted image pocetak 12 sedmice mi je...

Ponavčjam..ja sam imala bolove kao da cu dobiti i spomenula sam to doktorici,a bila sam u osmoj sedmici...dala mi dabroston tablete da pijem za opustanje maternice...2 dana od pocetka koristenja tableta bolovi prestali...

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 13674
4.6.2011 20:23:46   
Semica

IZVORNA PORUKA: Private

Semice,ne nabavljaj ogledalo do daljnjeg,i ja imam samo ono za sminku,a ogledam se po izlozimauser posted image .Kad bih vam rekla koliki mi je obim stomaka pale bi u nesvjest.Grudnjak imam iz LA SENZE 85 D,i mali mi jeuser posted image

Hehehehe,,,imam ja veliko staklo na regalu,ali je jakooo tamno tako da uopce se ne mogu fino ogledati hehehehe zato mi je danas u kabini bilo................KA BOOM heheheh...ma hajde kako god-sve je to normalnooo....user posted image valjda hehehe

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Privatne skole
salmy

Cesto se pise na tu temu oko privatnih skola... Jeste li za to da vase djete ide u privatnu(osnovnu) skolu? Da ili Ne ..bez obrazlozenja....strasno me zanima....

DA (60%)

NE (36%)

ostalo (5%)

Broj svih glasova: 416

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *