Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej zene, da vam se javnem. Ja isla kod frizera ( i to slucajno potrefi najskuplji frizesrki u trznom od mogucih 10 al hajde de ). Malko sma hodala pa cekam mamu da dodje pa cu i s anjom malo prosetat da uzmem lavorcic, bokalic i jos koju sitnicu. Danas sma uzela gazice, plantex caj protv grceva, bivacin ,tj. pise beonicin cini mi se prah al kazu da je to to pa et valjda jest...nasla sam i silikonske bradavice, cesalj za tjemenjacu....spremila se
Nego oce koje su se poradjale, dakle prekjucer radjena amnioskopija pa taj dan malo smedje sluzi izlazilo ali sinoc i jutros mi izletila bukvalno kao grudva bijelog (sa primjesama zuckastog) sekreta onako sluzavog, bas se razvlaci ko slinac da prostite, jel to normala pred porod? Radila sam briseve bili su ok kad sma usla u 9. pa ne vjerujem da sam sad zaradila sta, jedino kontam da nije od amnioskopije mada citam d aje normalno da s epovecava pred porod...............UH OPET SE JA NAPISAH
Silver idi Godinjaku, on je strucnjak za te punkcije i sve djidje, a i najbolje ce ti ocijeniti kakva ti je cista i sta je u pitanju
Gift hvala Bogu da si nam bolje, samo se opusti
i btw ja jucer docekala goste i ispratila bez apaurina hvala Bogu tako da je i to ok i vidim da je dosta kod nas trudnica do psihe, sinoc sam bas bila opustena i pozvana sam na svadbu tetica za mjesec dana(nadam se da cu moci otici) i osjecala sam se super a cim pocnem razmisljati o stomaku pocne me nesto zigucati (sugestija)
ola cure.... ja u nekim obavezama oko priprema za krecenje, pa me nema puno s vama...kako ste mi?
sweet da to nije sluzni cep?
Pojma nemam, nije bilo krvavo danas i sinoc ali bas onako konad koji se razvlaci kao zele,slut ne razdvaja se u komadice......nije bilo prije amnioskopije......nadam se sam da nisu kakve bakterije u pitanju...
Nema nikog svi spavaju, vrijeme dusu dalo za spavanja. I ja bi, al moja mala nece, pa moram pazit na nju. A tako mi se nesto spava.... Joj ovog vremena, ma svaki dan se mora naoblacit i malo kise pasti, taman da ono fino depresivno utjece na raspolozenje.
haj sporty...ako ti je sta lakse ni moja nije danas spavala..otisla je sa MM-om po nanu na vikendicu...pa mozda je zaspala u autu...ja evo kuham rucak za sutra..bila danas na BB...eto.. Nesto sam citavo popodne neurozna..popila sam jednog apaca da me smiri.
Stvarno ove trudnice nemozes uhvatiti,sinoc ih nema zbog utakmice,danas se sve ispalile u setnju Ja sam danas 38+7,znaci 39 punih sedmica,ulazim u zavrsnu krivinu .Maloprije sam isla kupiti grudnjak,a ko muskarci nemaju strpljenja cekati,pa cu ja to sama.Kad sam se vidjela u ogledalu u kabini,prosto za ne povjerovat-gora sam od lezeceg policajca
heheheh ti kao ja danas...usla u kabinu da probam haljinicu jednu i prepala se kad sam se ogledala..jos mi i grudnjak spade pa sam imala dodatno sta da vidim (inace kuci imam samo malo ogledalo-tek se doselila u ovaj stan pa mi nije to ni na kraj pameti-nabavljamo samo najpotrebnije)...uh...ne izlazim sama sebi iz glave...tj.moja golotinja mi ne izlazi iz glave ...hojjj hjojj..
Pozdrav radila sam baby rapid i vadila krv i pokazao je razultat da sam trudna.No medjutim jos 8 dana pre nego sto sam trebala dobiti jako me je boleo donji stomak,oko pupka...I tako se nastavilo da me boli ali nije to bio neki jak bol ,vec kao kad treba da dobijem.I sad malopre sam isla na wc i izaslo mi je bas dosta krvi i kao ugrusci mali i sada me toliko vise ni ne boli .Zvali smo hitnu ali su oni rekli ukoliko nije obilno krvarenje da cekam ponedeljak pa da se javim ginekolgu (jer je vikend) Jel nekome ovako bilo ,jel ovo sad znaci da vise nisam trudna :(( ?? Skroz sam zbunjena :(((
Cak su se poceli derati na moju sestru koja je zvala i rekli su to je venska krv mi ne mozemo nista ako jako ne krvari mozda je jednostavno dobila i ocistila se :(( A ja trenutno ni ne krvarim samo ta tri cetiri ugruska od malopre kad sam se probudila i isla u wc :(
aaa zaboravila sam reci da sam i ja imala kontrakcije i grceve kao da cu da dobijem ,a bila sam trudna...i doktorica mi je prepisala dabroston tablete 2x1...nakon 2-3 dana koristenja tableta bolovi su prestali....
sta ima zene drage ja sam danas skroz bezveze nisam raspolozena ni za sta sama sebi smetam i odo vala veceras svojoj kuci dosadilo mi i kod mojih iscitala sam sve propusteno al nemam pojma sve sam zaboravila
mea cestitam na
gift drago mi je da su kontrakcije popustile
sweet mozda je sluzni cep izasao nebi rekla da su baje sad ces ti no sikiriki
victoria moj ti je savjet da ti odes dok. ne znam u kojem si gradu ali mozes otici u glavnu bolnicu ako nece u hitnoj da te prime i samo naknadno odneses uputnicu..bar je kod nas tako
Hej zene, da vas pozdravim. Mama, mm i ja evo generalku opet radimo pa ja malo da odmorim uhh...ma kad skontam super s eja drzim za zenku koja se treba porodit svaki cas (kuc,kuc) Kako ste mi vi?
Hej zene, da vas pozdravim. Mama, mm i ja evo generalku opet radimo pa ja malo da odmorim uhh...ma kad skontam super s eja drzim za zenku koja se treba porodit svaki cas (kuc,kuc) Kako ste mi vi?
iiiih ti si za svaku pohvalu Ja bi koristila priliku sto sam u devetom (ili cak pred porod na tvom mjestu-da nista ne radim hihihihihi ) Evooo ja i mm hapili pa odosmo da setamooo do prijateljice...Ljubim
iiiih ti si za svaku pohvalu Ja bi koristila priliku sto sam u devetom (ili cak pred porod na tvom mjestu-da nista ne radim hihihihihi ) Evooo ja i mm hapili pa odosmo da setamooo do prijateljice...Ljubim
Ma ja se osjecam super hB i ono bolje malo radit pa potac grlic da se otvara nebil se jos odskrinula Uzivajte u setnji
Pozdrav radila sam baby rapid i vadila krv i pokazao je razultat da sam trudna.No medjutim jos 8 dana pre nego sto sam trebala dobiti jako me je boleo donji stomak,oko pupka...I tako se nastavilo da me boli ali nije to bio neki jak bol ,vec kao kad treba da dobijem.I sad malopre sam isla na wc i izaslo mi je bas dosta krvi i kao ugrusci mali i sada me toliko vise ni ne boli .Zvali smo hitnu ali su oni rekli ukoliko nije obilno krvarenje da cekam ponedeljak pa da se javim ginekolgu (jer je vikend) Jel nekome ovako bilo ,jel ovo sad znaci da vise nisam trudna :(( ?? Skroz sam zbunjena :(((
Ako si iz Sarajeva odmah idi na GAK na Jezero i kad udjes ima prijemna ambulanta lijevo...udji i reci sta ti je a uputnicu nekad ako vide da je bilo opasno ni ne traze, skroz besplatno, ili kazu da je naknadno dodneses, zavisi ko ti se potrefi
i ja sam prokrvarila u 8. nedjelji da sam pidzamu natopila i cio ulozak i ugrusak mi je bio al sve je ok bilo hB, dati ce ti terapiju i miruj...
Nema nikog svi spavaju, vrijeme dusu dalo za spavanja. I ja bi, al moja mala nece, pa moram pazit na nju. A tako mi se nesto spava.... Joj ovog vremena, ma svaki dan se mora naoblacit i malo kise pasti, taman da ono fino depresivno utjece na raspolozenje.
bas tako...i mene je prenijelo, nisam mogla izdrzati...zato cu mm zezati veceras
Semice,ne nabavljaj ogledalo do daljnjeg,i ja imam samo ono za sminku,a ogledam se po izlozima .Kad bih vam rekla koliki mi je obim stomaka pale bi u nesvjest.Grudnjak imam iz LA SENZE 85 D,i mali mi je
hej! vidim da se ovdje najcesce nesto dogadja, pa reko da vidim o cemu se ovdje caska :) ujedno sam vidjela da pricate o bolovima u stomaku pa reko da vas upitam... ja imam skroz blage bolove kao da trebam dobit, malo me jajnici stezu...ne znam kako tacno da opisem, kontam znate o cemu pricam...jel to normalno ili ne? ja kontam mozda se maternica priprema pocetak 12 sedmice mi je...
hej! vidim da se ovdje najcesce nesto dogadja, pa reko da vidim o cemu se ovdje caska :) ujedno sam vidjela da pricate o bolovima u stomaku pa reko da vas upitam... ja imam skroz blage bolove kao da trebam dobit, malo me jajnici stezu...ne znam kako tacno da opisem, kontam znate o cemu pricam...jel to normalno ili ne? ja kontam mozda se maternica priprema pocetak 12 sedmice mi je...
Ponavčjam..ja sam imala bolove kao da cu dobiti i spomenula sam to doktorici,a bila sam u osmoj sedmici...dala mi dabroston tablete da pijem za opustanje maternice...2 dana od pocetka koristenja tableta bolovi prestali...
Semice,ne nabavljaj ogledalo do daljnjeg,i ja imam samo ono za sminku,a ogledam se po izlozima .Kad bih vam rekla koliki mi je obim stomaka pale bi u nesvjest.Grudnjak imam iz LA SENZE 85 D,i mali mi je
Hehehehe,,,imam ja veliko staklo na regalu,ali je jakooo tamno tako da uopce se ne mogu fino ogledati hehehehe zato mi je danas u kabini bilo................KA BOOM heheheh...ma hajde kako god-sve je to normalnooo.... valjda hehehe
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Privatne skole salmy
Cesto se pise na tu temu oko privatnih skola...
Jeste li za to da vase djete ide u privatnu(osnovnu) skolu? Da ili Ne ..bez obrazlozenja....strasno me zanima....
DA (60%) NE (36%) ostalo (5%)
Broj svih glasova: 416
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!