Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Ja utakmice i jada ...Mi bili na sijelu,gledali utakmicu i nervirali se svi skupa Mea čestitam na diječaku Jelena čestitam na izlazku iz klupa ne neje..ica Ostale big hug pa se čitamo...Semice rado bi ja ali nemam kud sa malcem muž mi čitav dan radi,ali zato ako budete sweet i ti išle ili ti sama bujrum meni na kafu i ja sam sama ...
Selma ja se nimalo nisam nervirala,ljudi nas razbili ali kada sam vidjela poslije na portalu sa-x onaj transparent"free mladić" i "Bošnjaci su bez države" e to me nanerviralo.
Sport i politika ,nažalost danas ne mogu jedno bez drugoga.
Laka vam noć
< Poruku je uredio enči80 -- 4.6.2011 0:14:34 >
Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.
Jutro radni narode! Čitavu noć oka nisam sklopila,ne znam kako ću dan predeverati Evo ja sam pristavila,pa se poslužite
Jutro i od mene. Ni ja nisam kako treba spavala, cjelu noc imala nagon na wc , aono nece pa nece, doduse isla sma jucer nekoliko puta al kad je nagon tu muci me il me beba pritisce jer kad god dobijem kontrakciju (stezanje ono) tako me zaboli kao da cu se uka*it.....Mm mi u 3h pravio kamilicu al nista do jutros, sada otisla u wc i lakse je ali imam blage bolove dole pa se razmisljam dal da idem sa ovim zenicama opet u skolu za trudnice, ispucala sma svoj red, sad se ponavljaju predavanja.....Nervoza me hvata kod kuce pa kontam jdino mozda radi druzenja da izadjem jer mm ce spavat ko zna do kad....uhh-ja se napisah
Dobro jutrooo bebele i od mene... Nisam se naspavalaaaa (kad vec pricate o keksu) da se i ja pohvalim Jedva otvorih oci jutros,a mm govori-znao sam ja da necu moc ustat,a mora jadnicak danas na posao
Nego....vidim ima puno novosti
Cestitke na djecakuuuu... Neko je spomenuo da su privatnici zakon-slazem se u potpunosti,ali eto nazalost nemaju svi mogucnosti da idu privatnicima na preglede...ali mislim da treba otici makar jednom u toku trudnoce-jer se ne moze porediti sa pregledima u dz ili bolnici.
Sweet vidim ima ih sto hoce da te prestignu hehehe. Ne daj se!!!
Tekma prodje tako kako je prosla...samo mi je pritisak skocio-bolje da nisam ni gledala Prvi put u zivotu mi je drago sto su nasi navijaci podivljali i poceli otkidati stolice-imali su svako pravo da to urade....i evo opet sam se pocela nervirati tako da cu da prestanem da pricam o tome...
Selma Zao mi sto neces moci doci...ne znam hoce li sweet ici samnom-rekla je ako ustane do 9 Ali bit ce prijateljica jedna samnom pa smo planirale do grada prosetati nakon tog-pa ne bih nju da izradim...Dodjem ti drugi put maksuz
Eto ne znam jesam li sta zaboravila prokomentarisati....
Sweet,po meni ti je pametnije da ti danas lijepo odmaras jer bi ti mozda i veceras mogla u bolnicu.Ja sam sa malcem dosla u bolnicu 7 prstiju otvorena,bez nekih ekstra bolova,kao ono kad trebas dobiti pa te pomalo zigaju jajnici.Jos sam cak i dr.uvjeravala da se necu poroditi,jer nije meni termin-kaze on hocete gospodo za jedno sat,sat i po
Sweet,po meni ti je pametnije da ti danas lijepo odmaras jer bi ti mozda i veceras mogla u bolnicu.Ja sam sa malcem dosla u bolnicu 7 prstiju otvorena,bez nekih ekstra bolova,kao ono kad trebas dobiti pa te pomalo zigaju jajnici.Jos sam cak i dr.uvjeravala da se necu poroditi,jer nije meni termin-kaze on hocete gospodo za jedno sat,sat i po
Ma vidjet cemo, ja odlucila ipak ici , da malo razgibam misice i kosti jer puno hodam inace a od amnioskopije nisma nigdje isla pa da malo pripremim muskulaturu ako me uhvati A i mm spava, ja pomalo pozitivno nervozna radi svega pa mi lakse druziti se s trudnjacicama i ne mislit na to kako ce bolit A i mene smao ta ziguckanja hvataju ko da cu dobit, ponekad malo jace, nekad malo slabije i one kontrakcije stezanja ali nista ravnomjerno jos......
I ja sam puno setala,sad neznam jeli mi to pomoglo za laksi porod.Mene su bolovi probudili navecer oko pola 2,cijelu noc u wc bila,samo pi-pi.Poslijepodne oko 6 h otisli kod dr,e dok je bio CT,pa cekaj dr.jer je bio zauzet oko neke porodilje,i rodim malca u 20 i 50h.
Ja ustala sa glavoboljom mm mi nema, na putu je. popila kafu al nista, kontam jos jednu al da mi ne bude mnogo???? Sigurno mi je pritisak pao jer inace prirodno imam nizi pritisak Komentar za utakmicu je suvisan, ono je sramota, ne sto smo izgubili-to je sportski, vec oni trasparenti. Jadna nam je takva EU
Mahanje od nas dvoje, evo se i bebač probudio, pa se proteže, a mamu razapinje Danas sam planirala šetnju, šoping, pijacu...pa dokle stignem Vrijeme je taman za hodanje.
Mea, i kod tebe braco? Ovo je baš muška godina, čast rozim izuzecima Jelena, vidim i kod tebe sretne vidjesti hihihihi (nema smajlija za dva zečića :)))
za loptice!
I ja sam puno setala,sad neznam jeli mi to pomoglo za laksi porod.Mene su bolovi probudili navecer oko pola 2,cijelu noc u wc bila,samo pi-pi.Poslijepodne oko 6 h otisli kod dr,e dok je bio CT,pa cekaj dr.jer je bio zauzet oko neke porodilje,i rodim malca u 20 i 50h.
Sve u svemu po toj prici ci mi se da si imala lijep porod i nadam se d aje stvarno bilo tako, a i da c eovaj uskoro biti takav Idem ja do skolice iako sam vecs ve to odslusala ali eto da se druzim. Uzivajte pa se pisemo danas
jelena nece tebe biti zadugo naforumu .. Mea cestitam na djecacicu... Jutro ja odo da rastrjebim haus sto imam i odo sa svojom curicom malo u grad ljep dan dok opet nije zakisilo...
samo da uletim i mahnem svima... mi smo jos ''prednja vuca'', u iscekivanju bebe :) nista se znacajno ne desava, sem standardnih tegoba, koje mi ne dozvoljavaju redovno javljanje.. ujutro ustajem bas kao Fiona, noge otecene fuj, bljak.. slijedece nedjelje aBd odoh na kontrolu da vidim dokle smo stigli..
i imi mi juce dobi temperaturu.. zubici, nema sta drugo... eno ga, spava sada, pa da iskoristim da iscitam sta se desava kod vas.. puno vas sve ljubimo i javljamo se cim uspijemo...
Jutro žene,evo i mene kao polomljena,baš sam fuj spavala Odoh sad lagano se spremiti pa pravac pijaca i do mame pa do ko zna koga lijep dan,sunčan a ja sama cijeli dan,pa da nebi sjedila u kući....Nego pozdravljam vas sve pa se čitamo opet poslije
Evo o miene ponovo,bila sam odsutna sedam dana,isla svojoj mamici,sinoc stigla kuci. Veceras aBd idem na kontrolu,trebala sam prosle sedmice ali nie mi se nesto dalo. Nadam se da ce sve biti super i da cemo veceras saznati spol bar jedne bebice. Mene nesto pritisak zeza,mislim da je nizak,idem malo keci dok me glava nije zabolila a poslije vas citam da vidim sta ima novo.
Jutro zenice, kako ste mi vi? Ja nikakva, mjerila pritisak, nizak mi, 100/55, evo odoh da popijem kaficu mozda se malo razdrmam... Ja bila preksinoc na kontroli, sve u redu, samo se pisuljica sad okrenula guzom, kaze dr. da se ne sikiram, ima jos prostora za okretanje, al mene nesto strah, ja bi da izbjegnem carski rez uh sto vam se ja izjadah, al sta cu, moram i ja nekad
gdje ste zene ja sam jutros sva raspolozena vani je tako fino i toplo, idem razdrmavati muza da negdje idemo doduse dok rasirimo ves, napravimo dorucak, usisamo....ja se opet razradila e da i odvojila sam sve bebece stvari brojeva 56 i 62-cekaju na pranje eh nek cekaju do jula... ina i moj beban je sjeo na guzu na zadnjem pregledu samo zezaju jelena...pa kod tebe haman slatka u go girl ostale, vidim sve isto....idacha sta je sa sweet? svima veliki pozdrav
haj i od mene...hb danas sasvim malo bolova..sve cesce osjetim bebija mislim te baloncice i jedva cekam da me pravo udari... poslala sam mm po nalaze brisa i hb uredan je i on..al VS ne valja pa sam opet na Neo penotranu, a hajd to mi je najmanji problem.. kako ste mi vi sve..
haj i od mene...hb danas sasvim malo bolova..sve cesce osjetim bebija mislim te baloncice i jedva cekam da me pravo udari... poslala sam mm po nalaze brisa i hb uredan je i on..al VS ne valja pa sam opet na Neo penotranu, a hajd to mi je najmanji problem.. kako ste mi vi sve..
za bebicu svaki dan ce je sve vise vise osjecati ja sam se u 20-toj pocela igrat sa stomakom i bebicom
Stvarno ove trudnice nemozes uhvatiti,sinoc ih nema zbog utakmice,danas se sve ispalile u setnju Ja sam danas 38+7,znaci 39 punih sedmica,ulazim u zavrsnu krivinu .Maloprije sam isla kupiti grudnjak,a ko muskarci nemaju strpljenja cekati,pa cu ja to sama.Kad sam se vidjela u ogledalu u kabini,prosto za ne povjerovat-gora sam od lezeceg policajca