|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.6.2011 15:54:15   
Sensia
Ja jos malo i kuci s posla user posted image user posted image user posted image user posted image  jedva cekam dan je bio user posted image

pozdrav zenicama user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13576
3.6.2011 15:56:38   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

eh da sad sam vidjela da se zove double test...posto ne namjeravam da prekidam trudnocu ni u kom slucaju tako da je za mene to samo bespotrebno opterecenje, da ima ikakvu drugu svrhu osim da te stavi na tu ruznu i odvratnu kusnju ne vidim potrebe za tim...a dr cu nekako lijepo objasniti da sam sekirljive prirode i da zato nisam taj test odradila

napominjem da je bebi ok hB po morfologiji i svemu, al da ona to svakome preporucuje..za mene je moj bebi vec fetus i zivo bice i uzdam se u Boga da ce sve biti ok s njim

Ma mozda su samo mislili na alfa feto protein i beta hcg nalaze...jer to se radi ja mislim do 14te sedmice...i nije nista strasno-samo izvadis krv i das na analizu...i ta 2 parametra trebaju daimaju odredjene vrijednosti u toj sedmici...sve preko ili ispod tih vrijednosti ne valja...nisam sigurna sta pokazuju ti nalazi ali znam da su poprilicno bitni...svaki doktor bar kod kojeg sam ja isla do sad ( a isla sam kod 4) svakoj trudnici da da do 14te sedmice to uradi...

Selma,Gift i ostale sa problemcicima manjim ili vecim-nadam se da ce te biti dobrooo...cuvajte se :*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13577
3.6.2011 16:15:14   
Silver
drage moje, nadam se da ce mi neko odgovoriti, jer neznam gdje i koga da pitam!

Imam veeliku cistu na jajniku a trudna sam 9 sedmica, i treba da odem na jezero da neki od doktora da svoj misljenje da li da cistu ostavim da miruje ili da je punktiram ili sta vec, a moj problem je, ja neznam ni jednog doktora gore tj. znate li Vi ima li neki dr. koji je posebno dobar za probleme sa cistama????

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13578
3.6.2011 16:20:01   
sweet insanity
Ja sam imala cistu prije trudnoce i hB sama je puknula uz pomoc caja....ali na zalost ne zivim u Sa tako da ne znam gore doktore. Nadam se da ce ti neko uspjeti odgovoriti na pitanje.

Zene, meni se tako povecao apetit, ne znam jel sto stalno idem na wc ali konstantno mi se nesto jede , pogotovu slatko i Selmina sirnica iz Sarande, kako mi ju je spomenula stalno je jedem, evo poslala mm po 300 grama a vec sam rucala jaja sa mlijekom i kajmakom i doruckovala zdjelicu corn flakes-a sa mlijekom pa onda jos jednu sa vocnim jogurtom, pa takovo keks pa one hurme , ahhhh...cini mi se citavu trudnocu mi se nije ovako jelo....mozda sam malo nervozna,a?!user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 13579
3.6.2011 16:24:28   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja sam imala cistu prije trudnoce i hB sama je puknula uz pomoc caja....ali na zalost ne zivim u Sa tako da ne znam gore doktore. Nadam se da ce ti neko uspjeti odgovoriti na pitanje.

Zene, meni se tako povecao apetit, ne znam jel sto stalno idem na wc ali konstantno mi se nesto jede , pogotovu slatko i Selmina sirnica iz Sarande, kako mi ju je spomenula stalno je jedem, evo poslala mm po 300 grama a vec sam rucala jaja sa mlijekom i kajmakom i doruckovala zdjelicu corn flakes-a sa mlijekom pa onda jos jednu sa vocnim jogurtom, pa takovo keks pa one hurme , ahhhh...cini mi se citavu trudnocu mi se nije ovako jelo....mozda sam malo nervozna,a?!user posted image

Meni je par puta do sad u trudnoci tako bilo da sam kao bure bez dna...i da sta god pojedem kao da niam ni pojela user posted image user posted image
ojjj a sta ti svasta nabrojaaa...pepooooooooooooooooooo ehehehe Samo da ne dobijes nadimak od mm-termit kao sto sam ja kad me uhvati tako taj apetit ludjacki hehehe

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13580
3.6.2011 16:25:45   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

drage moje, nadam se da ce mi neko odgovoriti, jer neznam gdje i koga da pitam!

Imam veeliku cistu na jajniku a trudna sam 9 sedmica, i treba da odem na jezero da neki od doktora da svoj misljenje da li da cistu ostavim da miruje ili da je punktiram ili sta vec, a moj problem je, ja neznam ni jednog doktora gore tj. znate li Vi ima li neki dr. koji je posebno dobar za probleme sa cistama????

Jojjj da si u Tuzli ja bi ti rekla da odes kod dr.Omeragica-on je meni ZAKON!!! Ako budes dolazila svrati do njega-neces se pokajati...

Ne brini se.. :*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 13581
3.6.2011 16:25:57   
sweet insanity
Ma cudno mi hehhe, ja obicno jedem kad sam nervozna, a bit ce da negiram nervozu al tijelo me izdaje i otkriva juuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13582
3.6.2011 16:27:37   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma cudno mi hehhe, ja obicno jedem kad sam nervozna, a bit ce da negiram nervozu al tijelo me izdaje i otkriva juuser posted image

Ma sve je to normalnooo...a bit ce tako kako ti kazes da je negiras-mada svi mi znamo da mora biti malo nervozeeee-pa makar i one "pozitivne" sto kazu.... ;)

:*

Neposredna veza do poruke: 13583
3.6.2011 16:44:02   
Private
Da li bi mi neko pomogao,na kojem linku mogu gledati prenos vecerasnje utakmice BiH-Rumunija?

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13584
3.6.2011 17:15:29   
Semica

IZVORNA PORUKA: Private

Da li bi mi neko pomogao,na kojem linku mogu gledati prenos vecerasnje utakmice BiH-Rumunija?

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=119127&part=sports

Evo tu ima vise linkova...pitala ja prijatelja i on mi dade ovu stranicu...kaze da su neki linkovi za tv a neki preko browsera da mogu i da pokusas kad tekma pocne...

Sretno :D

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13585
3.6.2011 17:57:36   
Gift
zvala sam svoju dr. kaze ne moze mi pomoc dala mi je maksimalnu terapiju i nema potrebe da dolazim..znaci lezi i suti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13586
3.6.2011 18:10:41   
ciciban26
Ajoj Gift bas mi zao sto prolazis kroz to.. Pokusaj da se opustis i ne nervias zbog nebitnih stvari poput nesredjene kuce ili nepopeglanog vesa,najbitnije je da tvoja bebica bude ok. Mada i razumijem tu nervozu,kada sam bila na strogom mirovanju zbog krvarenja i hematoma u 9.sedmici nervirala me svaka mrvica na podu,prljava casa i sl.
Pogledaj s dragim neku dobru komediju,opusti se i pokusaj zaboraviti na te gluposti,mazi stomu uzivaj u javljanju svoje user posted image
Drzim fige da to sto prije prodje

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13587
3.6.2011 18:17:33   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

zvala sam svoju dr. kaze ne moze mi pomoc dala mi je maksimalnu terapiju i nema potrebe da dolazim..znaci lezi i suti..

Bit ce sve to ok...samo nemoj da si stvaras pritisak i dodatnu nervozu i opterecenje jer to sve beba osjeti...

:*

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13588
3.6.2011 18:20:36   
Anoniman
Gift draga redovno pij terapiju i sto vise lezi, potrebno je par dana da prodje da bi te popustile kontrakcije. Ja sam pila tri apaurina na dan u prvoj trudnoci, a u drugoj i cetiri jedno vrijeme, ali cim sam vidjela da su me bolovi popustili postepeno i ja smanjivala apaurin i sad sam bez terapije.

Selma zao mi je sto ti je ukljucila antibiotike, nemoj da brines mala je to kolicina, on se pije 3-4puta na dan, mada ja bih uradila urinokulturu pa tek antibiotike pila. Ali ako si pocela sa antibioticima ne vrijedi vaditi sad urinokulturu.

Ja sad sa kontrole user posted image , vidjela sam svoju srecu. Spava dusa mamina, ali nam je odmah ćunu pokazao. Teski smo 1150, odgovara sedmici u kojoj smo, malo vise ima plodove vode pa za 2-3 sedmice kontrola sad malo to cesce da kontrolisemo. Uglavnom sve superuser posted image ...da i od pocetka sam se udebljala 4,5-5kguser posted image

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 13589
3.6.2011 18:23:49   
Private
Semice hvala za link,ko bajagi sam nesto instalirala,ako budem gledala javimuser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13590
3.6.2011 18:33:39   
enči80
JelenaT bravo za malenogauser posted image ,mašaAllah ima već dosta težine!
Jel' ti se okrenuo,pošto ako sam zapamtila bio ti je prošli put zadkom?

Gift ne sikiraj se,ovo što Jelena kaže sačekaj par dana da terapija djeluje a što se veša i ostalih kućanskih poslova tiče zažmiri pa kad ti bude bolje polako rasklanjaj.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13591
3.6.2011 18:34:14   
Semica

IZVORNA PORUKA: Private

Semice hvala za link,ko bajagi sam nesto instalirala,ako budem gledala javimuser posted image

Ma nema na cemu...eto tako prijatelj rece pred pocetak utakmice da procackas te linkove da vidis preko kojeg moze....ne razumijem se ja bas u to ali valjda on zna :d

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13592
3.6.2011 18:42:18   
sweet insanity
Hello! Gift, zelim da przo prodje, lezi i odmaraj. Meni se tako sada šeta......a prenos tekme vam ima na tv 1user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13593
3.6.2011 18:58:49   
Sonja
velikiiiii pozdrav i od mene.
juce sam bila na kontroli i jos uvijek je isto nema nikakvih promjena posteljica niskouser posted image mada kaze za 7 dana se nije nista ni moglo promijeniti
i dalje mirovanje
za ovih 15 dana sam opet smrsala 1kguser posted image meni skroz cudno jer sam bas jela kao termit sto semica kazeuser posted image
znaci 13+4 ukupno -5kguser posted image meni ne smeta jer i ovako sam imala viska ali kaze da nebi trebala vise gubiti...
nalaze sam radila KS super nikad boljauser posted image user posted image user posted image
u urinu malo bakterija ali nista strasno...UZV za 3 sed. na gradini pa onda kod smoje dr.

ja danas cijeli dan spavamuser posted image juce se vala umorila isla kuci i radila po kuci nisam vise mogla izdrzat a danas opet na bolovanje kod mameuser posted image

vidim Gift izasla iz bol. al opet problemi
i kod selme neki
odo da procitam pa cu komentarisat

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 13594
3.6.2011 19:11:56   
Semica
Selma kakva je situacija??? Hocel se moc prosetati sutra do dz na predavanja??? user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13595
3.6.2011 19:18:33   
enči80
Sonja i ja sam gubila težinu negdje do 15.sedmice jer sam imala mučnine a i povraćala.Ne brini ,ustabilit će se to.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13596
3.6.2011 19:26:26   
Sonja
ma i ne brinem puno i ovako imam viskauser posted image

i meni ticker napokon prebacio u 4.mjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13597
3.6.2011 19:30:36   
enči80
user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!

Odoh da tražim gdje ću gledati utakmicu pošto nažalost ovi iz Bh telekoma nikad doći da prikopčaju moju tv,a kako su ažurni do sljedeće godine u ovo doba ako bude bit će dobro.

Ljubim vas,pa se pišemouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13598
3.6.2011 19:43:56   
drznica
Jedno veliko mahanje od mene...na poslu sam, jako puno posla imam nemam kad nista pisati...citala sam povrsno...vidim nema nekih velikih promjena.
Gift, pazi nam se...lezi to je izuzetna prilika da lezis...mada i to dosadi. Ja se super osjecam, nadam se na sljedecem pregledu da ce i posteljica bit OK. Prije spavanja pijem apaurin...ne znam zasto??? Rekla mi dr.da se opuste misici malo, jer radim...pa mozda da pokusam da ne pijem jer me hB nista ne boli. Nekad nesto malo zigne...ali nista strasno.
Ljubim pupe

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13599
3.6.2011 20:17:01   
Gift
drage moje hvala vam svima na savjetimauser posted image , bol se smanjuje al me zivcira sto i dalje traje..al kad znam da ste i vi s ovim muku mucile a da su bebe dobro, lakse mi je..user posted image user posted image a osjetim baloncice u stomaku pa mislim da je to beba i sturim se ziva i okinem plakat, al od srece..kod mene su hormoni poludili..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *