Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo i mene bila mi mama pa onda ja malo ospavala, mogla sam jos al valjalo uzet terapiju..al sam se bila iznervirala hoce moja mama od 60 i kusur godina sa bolesnim ledima da mi pegla,pa me onda ufatilo jos vise da placem nemozes joj dokazat, zao mi je ona je u gorem stanju od mene, a koju god zovnem tetu sto radi kucu ne moze doci, a reko svasta..valja mm kad dode s posla sta cu mu ja il nek hoda izguzvan.. Sweet izvini i hvala nisam vidjela da si ponudila seriju al neka hvala nesto ne mogu tv..bolova imam i dalje al su sad blagi... Helena tacno tako i ja osjetim ko neko prdckanje u stomaku..
Selma,Ma ni meni ginekolog nije davo da radim urinokulturu, ja odem po uputnisu pa odradim, no hajde aBd bit ce to sve OK, ali kad odes u bolnicu obavezno spomeni trombocite iako je to zanemarivo kako kazu jer bitno je da ne spadaju ispod 100 ali eto za ne daj Boze neka znaju.
Joj mogu misliti kako ti tesko pada to lezanje gor al vjerovatno to moraju drzat pod kontrolom i pratiti....
Btw, jucer mi Gift rece da su enkome pravili problem jer im je kartica sa krvnom grupom na djevojacko prezime i kao rekli da treba biti na udato, a i kod mene je na djevojacko jer ja do dkora nisma mijenjala knjizicu tako d ami je pola svega na jendom, a pola na drugom prezimenu pa se nadam da im to nece predstavljat problem...obje zdravstvene su mi priheftane pa mogu vidjet da je jedna na ovo, a druga na drugo prezime
< Poruku je uredio sweet insanity -- 3.6.2011 14:31:17 >
Palachinke nema KEKSA do kraja .....ajde navikla sam se već a ni "gopođa" ne traži puno
Sweet ma ja kontam da me neće poslati gore sad u junu već u julu 7 do 10 dana pred carski..A kontam šta ću i gore bezveze kad sva mogu i kod kuće kontrolisati ali eto...Nemam pojma ni šta bi trebala ponijeti gore ako već idem da ležim,ma pojma nemam valja mi se raspitati da budem spremna
Selma nemoj se sikirat ima jos do jula, mozda se jos i sta promjeni.. kad vec pricate o trombocitima sa mnom u sobi je bila zenica bez trombocita i sad mi javlja da su joj porasli na 18 i rekli da cekaju makar da dodu do 50 da je porode na carski...
Selma nemoj se sikirat ima jos do jula, mozda se jos i sta promjeni.. kad vec pricate o trombocitima sa mnom u sobi je bila zenica bez trombocita i sad mi javlja da su joj porasli na 18 i rekli da cekaju makar da dodu do 50 da je porode na carski...
Uh pa Selma i ja smo pune trombocita naspram nje......bas mi je zao Ti meni govoris da je i njoj to samo u trudnoci al njoj jadnoj bas spalo...ko zna zasto se to poremeti,, durgo stanje...nadajmo se da ce sve biti OK!!!!
evo da se i ja javim mene tlak muci pa sam cesto na infuzijama a kilazu super dobivam
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Jelena pliz de mi kazi kolikko dugo su tebe kontrakcije mucile...meni se evo bolovi opet pojacavaju, da zovem dr. ne znam sta mi moze pomoci ...ako odem na GAK ostavit ce me sigurno a to necu ni pod razno...jedino se bojim da se ne pocinjem otvarat, jel to moguce prije dva dana nisam bila ni malo otvorena..
Bila sam ja gift i izbjegavala sam piti te apaurine sve do trenutka kada su mi se često javljale kontrakcije.Kako sam pošla piti njih nemam problema a i sada ih pijem neredovno,jednostavno pratim tijelo i kada vidim da baš ne mogu popijem .
Jelena pliz de mi kazi kolikko dugo su tebe kontrakcije mucile...meni se evo bolovi opet pojacavaju, da zovem dr. ne znam sta mi moze pomoci ...ako odem na GAK ostavit ce me sigurno a to necu ni pod razno...jedino se bojim da se ne pocinjem otvarat, jel to moguce prije dva dana nisam bila ni malo otvorena..
Gift sami ti nazovi svoju doktoricu i idi na pregled cist racun duga ljubav mozda nije nista al samo ti idi i provjeri...
Animagical kako si ti?
Da li ima još neka od vas problem da vidi tickere ili avatare?Ja evo već par dana ništa od ovo dvoje ne vidim
to ti je sve individualno, nekomese smire, nekome ne..moja sestra je npr imala kontrakcije sve do ulaska u deveti, kada je i rodila...a sta ti fali nazvati na tel dr i pitati sta te zanima, smirice te malo... nece to proci preko noci, ali i tvoja briga puno utice...pokusaj se smiriti, lezi, nazovi je...pa nam javi sta ti kaze, ima li potrebe da odes do nje...
Nema na čemu,bitno ti je također da se smiriš.Znam kakva sam ja bila na svaki grč,ja se ukočim što ti samo može pogoršati. Piješ gynipral da se ne otvaraš,tako da mislim da nije to u pitanju.