Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jel ti ono danas ideš na dejt kod strašnog Divanovića? Obavezno puru ujutru
Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregled
ooo da sutra je divanovic zato su za veceru bile paprike s light vrhnjem za kuhanje,samo 10% mm-misli meggle i na debele i hljeb-integralni s 4 vrste brasna...
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Jel ti ono danas ideš na dejt kod strašnog Divanovića? Obavezno puru ujutru
Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregled
ooo da sutra je divanovic zato su za veceru bile paprike s light vrhnjem za kuhanje,samo 10% mm-misli meggle i na debele i hljeb-integralni s 4 vrste brasna...
Ovo i ja koristim,ali sam zato pojela pola litra pudinga Pravila ja onaj dolcelin od lješnjaka pa mi nešto porijedak ispao,mislim da sam malo više mlijeka stavila.Gladne oči
Private, sretno!
Prvo mi je pukla carapa dok sam dolazila na posao, hajd nista strasno mislim...... skinut cu ih kad dodjem u kancelariju Kupim dorucak sjednem da jedem onako sva sretna kad ono otovrim namaz meggle sav zelen-ubudzo (rok trajanja ok) Hajd reko nema veze imam srecom meda u tegli pa cu sa kiflama 5 zrna mljac mljac. otvorim kesu sa 5 zrna kiflama unutra 2 plave dlake 2 kilometra duge (ja plavusa nisam, sjetim se gđa iz amka jeste)
valjda nece vise, evo pijem nes kafu i tuzno gledam sta cu jesti i gledam kako sam bosa na poslu...
Sensia, nek se na tome zavrsi, skontaces ti nesto drugo za hapu
Ja danas idem na izlet sa firmom, oko 11, sreca pa ne moram sjediti u ovoj kancelariji cijeli dan, samo 3 sata danas Obukla sam farmerke , naravno samo sam slic zakopcala, dugme nema sansi, ali sad nesto kontam valja li uopste farmerke oblaciti, stisne li to?? Necu vise, jos danas i odlazem farmerke do pocetka 2012
Sensia, nek se na tome zavrsi, skontaces ti nesto drugo za hapu
Ja danas idem na izlet sa firmom, oko 11, sreca pa ne moram sjediti u ovoj kancelariji cijeli dan, samo 3 sata danas Obukla sam farmerke , naravno samo sam slic zakopcala, dugme nema sansi, ali sad nesto kontam valja li uopste farmerke oblaciti, stisne li to?? Necu vise, jos danas i odlazem farmerke do pocetka 2012
ma problem mi sto se moram iskucati ako krenem da kupim nesto al vidjecu da se prosvercam.........
Anice blago tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , uzivaj i za mene.... a za farmerke pa ne znam, pokusaj ih spustiti skroz ispod stomaka. JA i dalje nosim svoje stvari i sve sto mi je visoki struk-suknjice ili niski-pantole mi jos uvijek moze s tim da nekad znam otkopcati dugme ako sam se prejeo .
A sto nisi obukla te nove iz Azela? ma otkopcaj ti i slic ako te bude sta zuljalo bas te briga
Iskradi se, tolerisace, pa ipak si ti 2 u 1, nemoj da se zamjere trudnici Te iz Azela su mi kod snajderice, trebaju da se skrate, a snajderice su tako azurne , rekla mi je da dodjem po njih za dva dana Spustila sam ove maksimalno, otkopcala dugme i kajs stavila na prvu rupisu, samo da usput ne spadnu
Iskradi se, tolerisace, pa ipak si ti 2 u 1, nemoj da se zamjere trudnici Te iz Azela su mi kod snajderice, trebaju da se skrate, a snajderice su tako azurne , rekla mi je da dodjem po njih za dva dana Spustila sam ove maksimalno, otkopcala dugme i kajs stavila na prvu rupisu, samo da usput ne spadnu
hehehe tu bi dobro dosli tregeri ma nece spasti samo ti uzivaj na izletu....
Jutro ženice! Evo danas i ja kafenišem.nešto mi se nessica pošmigala
Čitam Anicine "probleme" sa farmerkama i smiješim se. Pokušavam se sjetiti kad sam ja "otkrila" da mi moje farmerke više ne mogu.........vjerovatno odmah prve sedmice trudnoće Ja sam i sa prvim djetetom znala da sam trudna i prije izostanka menstr., jer mi se stomak odmah počeo puhati. Ali tada sam bila dosta mršava pa mi je nekako prolazilo prvi mjesec otkopčavanje šlica.........a sada.......uh, uletila sam u trudničke hlače odmah, a stomak je puno veći nego u prethodnoj trudnoći. Još sam 4.mj. a izgledam kao da sam 6.mj.
Nadam se da je sweet noc protekla laganini, ima li kakvih novosti? je li dosla bebica na svijet ;D
ja jutros kao smlacena, jedav ustala, sta je ovo ovako... brrr... jedva ekam utorak da vidim ovo malo mlataralo u meni ;))) svakim danom sve vise i vise i duez i duze traju udarci i lupkanja hihihi.... stvarno je neopisiv osjecaj, i onda se uvijek uhvatim u misli: ono sada u meni lupa, udara, u zatvorenom prostoru, a za par mjeseci eto ga vani dise svojim plucima i gleda... pa kad cujem da smo od majmuna nastali hoce mi sta biti!
Dobro jutro svima! Nadam se da ste malo bolje i pokretnije od mene, jedva se dovukoh na posao. Nego, žene koje su drugi put trudne, imam pitanje. Bol u stidnoj kosti, pritisak dole i zatezanje u preponama - je li ikome to počelo prije navršenog 20. tjedna? U prvoj trudnoći sam ovo osjetila tek pred bolovanje s Emom, baš mi nešto rano. Razmišljam da može i od sjedenja na poslu, iako se trudim svako malo ustati bar do aparata s vodom.
Jutro ženice... Ja kao pregažena uh kako se nešto slomljeno osjećam.Muža i malca sam poslala van,pa ću ja polako natenane da se spremim,popijem kafu pa odoh ganjati one lijekove za željezo i sestri neki poklon prekosutra joj rođendan
Sweet mi se ne javlja zvala sam je ....... Pa sam joj poslala i poruku ali ništa za sad........Čekamo ............
Dobro jutro svima! Nadam se da ste malo bolje i pokretnije od mene, jedva se dovukoh na posao. Nego, žene koje su drugi put trudne, imam pitanje. Bol u stidnoj kosti, pritisak dole i zatezanje u preponama - je li ikome to počelo prije navršenog 20. tjedna? U prvoj trudnoći sam ovo osjetila tek pred bolovanje s Emom, baš mi nešto rano. Razmišljam da može i od sjedenja na poslu, iako se trudim svako malo ustati bar do aparata s vodom.
Ista priča kao i kod mene...Krajem četvrtog počelo ....A prvi put je pred kraj se samo javljalo....
I ja sam takodje sweet slala poruku ali-nista...Drzim fige da sve bude oki...Bas sam uzbudjena...Juce cijeli dan nisam bila kuci pa nisam mogla citati sta pisete za nju pa mi jos gore bilo...
Danas sam vam FUj! Glava me boli od sinoc-ne znam sta da popijem za glavobolju???
Noge od koljena prema dole kao da neko iglicama bocka-narocito stopala kad ustanem na noge...otecene..nikakve...uzas...
Muti mi se pred ocima...neka vrelina me safatala pa se preznojavam...
Trebala da idem vaditi krv jutros na ono nesto -TPHA (pojma nemam sta je to) ako neko zna neka mi napise (ima veze sa condilomima)...i eto nisam otisla-nisam imala snage...
Jos mi se i gosti najaviliiiiiiiiiiiiii...doslo mi da placemmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Žene, šta vi mislite jel mi pametno korisitit čepiće protiv opsitpacije i tvrde stolice? To su glicerinski čepići. To mi je rekao čiko iz apoteke da probam, a sve me strah da ne zaglavim pola dana na šolji sa grčevima u stomaku. Od ove hrane što reguliše probavu sam vala sve probala i - ništa, kod mene je ovo neki teži slučaj, da sad ne opisujem detaljno svoje muke po stolici
Baš mi žao trudnica koje rade Meni posao nije težak, ali sam tražila bolovanje odmah na prvom pregledu. Ustvari, meni su se bolovi u stomaku odmah javili, a i imala sam 2 spontana, tako da je dr. i sam to htio predložiti. Zaista ne znam kako bih sjedila u kancelariji 8 sati.
Žene, šta vi mislite jel mi pametno korisitit čepiće protiv opsitpacije i tvrde stolice? To su glicerinski čepići. To mi je rekao čiko iz apoteke da probam, a sve me strah da ne zaglavim pola dana na šolji sa grčevima u stomaku. Od ove hrane što reguliše probavu sam vala sve probala i - ništa, kod mene je ovo neki teži slučaj, da sad ne opisujem detaljno svoje muke po stolici
Palachinken jesi li probala B aktiv? Ili kupi sihih šljiva pa sa jabukama napravi kompot?!
Ja nemam problem sa stolicom hB, a to zahvaljujući tome što popijem češu- dvije mlijeka dnevno ( a inače kad nisam trudna može mi biti fildžan mlijeka godišnje- koliko sam ga ljubitelj )
Baš mi žao trudnica koje rade Meni posao nije težak, ali sam tražila bolovanje odmah na prvom pregledu. Ustvari, meni su se bolovi u stomaku odmah javili, a i imala sam 2 spontana, tako da je dr. i sam to htio predložiti. Zaista ne znam kako bih sjedila u kancelariji 8 sati.
Meni je najgore to sjedenje jer me leđa razvaljuju, a stolica na kojoj sjedim je trpezarijska Ali hajd, još dvije i po sedmice. A u mom granapu radi trudnica, ušla je u deveti, ona je na nogama čitav dan, a ni jedan dan sedmično nemaju slobodno. E to je tek patnja.
ako je opstipacija u pitanju, provjereno, zena koja od rodjenja pati sa problemima probave, ujutro, na prazan stomak 2 kiwija i zatim casu jogurta popiti - ocisti sve! pokusaj, nece tinaskoditi, zdravo je a nista te ne kosta!
Palachinken jesi li probala B aktiv? Ili kupi sihih šljiva pa sa jabukama napravi kompot?!
Ja nemam problem sa stolicom hB, a to zahvaljujući tome što popijem češu- dvije mlijeka dnevno ( a inače kad nisam trudna može mi biti fildžan mlijeka godišnje- koliko sam ga ljubitelj )
Vjeruj mi, sve sam probala, što se tiče tih "prirodnih" stvari. I mekinje sam jela, kompote, suho voće, svježe voće, cjelovite žitarice, rijetka kafa, jogurt, DonatMG, voda s medom na tašte i milion drugih. Treba meni neka hemija