Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao žene vidim priča je o krevetićima,ja svog još nisam spojila nešto mi baš rano da kupi prašinu puni mjesec dana,ali čim mi doktorica da uputnicu za bolnicu tj da gore odem ležati odmah taj dan sastavljam sve pa makar stojalo punih mjesec dana tj do poroda,ali to moram ja obaviti
Sweet se ne javlja na mobitel,poslala sam joj i poruku ali ne odgovara,nadam se da je sve ok kod nje Idacha jesi ti uspjela je kontaktirati ? Jao vraća mi se film kad sam ja ležala gore i čekala porođaj brrr baš me neka trema drma ali pozitivna ....Palachinken sad ćeš i ti za 15 dana početi odbrojavnje za deveti
Animagical krevetić treba uklopiti od-do bez grbica i praznog prostora,tako je bar meni....
Sweet se javila,bolovi joj opet počeli svaki 15 minuta pa čekaju da se to svede na što manje minute da bi mogli reći da je krenulo.....A neće ništa da joj uključe već što dalje da dođe prirodno ............ Da joj bude sa srećom
Čudi me da su je ostavili ako bolovi nisu česti. Ono kažu da ne treba ići u bolnicu dok ne dođu na 5 minuta.
Ona ima bolove ali nisu redovni i dovoljno jaki da podstaknu otvaranje već se samo može patiti i beba i ona,pa zbog toga ...Drugo da ona nema bolova,onda možda kući da ide ali ovako bi samo riskirali nedo Bog kakve komplikacije ..... Ma bit će sve ok aBd ...........
Čudi me da su je ostavili ako bolovi nisu česti. Ono kažu da ne treba ići u bolnicu dok ne dođu na 5 minuta.
Ona ima bolove ali nisu redovni i dovoljno jaki da podstaknu otvaranje već se samo može patiti i beba i ona,pa zbog toga ...Drugo da ona nema bolova,onda možda kući da ide ali ovako bi samo riskirali nedo Bog kakve komplikacije ..... Ma bit će sve ok aBd ...........
Nego šta nego će biti
sta je ovo nigdje nikoga? mi smo se opet prekontali i krecimo za vikend aBd, pa kako bude...vidim po sebi da sam svaki dan sve kilavija, jedva se gegam navece, necu moci nista ako odgodimo do jula... madrac smo uklopili normalno stoji...zapinjao je dok je bio u najlonu...jao dileme nek je sve spremno da ne razbijam glavu...i da trudujem na miru
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
nije jos kutak ovo je sklopljeno na sred dnevne pa cemo da vadimo ovu posteljinu a krevetac da prekrijemo dok se okreci..u prevodu mm je mooorao da ga sklopi, pukao bi na nije
sta znaci kada nazovete neki br sa 062 a teta kaze "poziv ne moze biti uspostavljen", to mi se jos nikad nije desilo, a i sms hocu poslati a nece, ne da...znaci broj nije iskljucen, o cemu se radi??? s tim da je bio aktivan prije par dana
Jel ti ono danas ideš na dejt kod strašnog Divanovića? Obavezno puru ujutru
Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregled
animagical i tebe uhvatilo gnijezdenje , meni to sve nekako daleko, al je super krevetic, meden
Ovdje koliko sam ja shvatila ništa nije OT ili nam je dobar moderator pa nas ne briše