|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.6.2011 17:56:35   
idacha
hello..

evo jedna informacija od sweet, sada sam se cula sa njom... sinoc od pola 1 ima bolove, koji su se primirili.. dali joj apaurin i buskopan... ostavili su je da pokusaju prirodno, ako ne bude do ujutro krenulo, onda ce joj ujutro probijati vodenjak...
kaze da joj nije strasno, samo je nervira sto sve oko sebe mora da slusa, pa joj to nabija dodatnu nervozu... mogu misliti, tamo ni ne treba ici dok maltene porod ne krene...

eto, toliko za sada.. cim saznam sta novo, javim..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 14101
7.6.2011 18:02:11   
Skvo RR
Dusa..nadam se da ce brzo sve biti gotovo i da ce uzivati sa bebicom vrlo vrlo brzo..pozdravi je u nase ime.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14102
7.6.2011 18:03:25   
nanatz
pozdravi je i od mene.........i neka sve brzo prode

BOG nije obecao,da ce zivot biti lak,ali je obecao da ce uvijek biti uz nas.............

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14103
7.6.2011 18:19:31   
leonora
Pozdravčić i od nas dvije. Još smo 2u 1, uh, još 10 dana do termina samo ostalo. A vidim Stefania nam se već porodila, a bile smo u dan što se termina tiče. Čestitke!!! Sve najbolje tebi i  bebiciuser posted image user posted image user posted image . Sweet nam je iduća koliko upratih, puno sreće joj želim, da sve dobro prođe....   Mene neka vrućina spopala, kuham se, za poluditi, ne znam kud ću sa sobom. Jutros baš nisam bila najbolje, neka vrtoglavica, glavobolja, slabost, jedno sat vremena, i onda sve stade odjednom, na svu sreću... Ja nešto još nemam neki pretjerani strah od poroda, kao da nisam svjesna šta me čeka, ali čim nešto žigne, uh, kako me jeza neka tad uhvati, kad pomislim, sad će, haha... Ma sve kontam i hrabrim samu sebe mogu ja to, nije niko od bolova umro, samo da sve prođe ok, a bolove ću istrpiti, neće vječno... Ma kad pomislim i na to kako je bilo boriti se s neplodnošću, i kako to boli,  mislim da je ovo ništa spram toga. To mi nekako još više daje snagu, sve mazim stomak i govorim svojoj bebici kako je bila dobra do sada, kako samo još završnicu da odradimo, da ne izmuči svoju mamu puno, i onda da se upoznamo i cijeli život družimo i volimo...

(odgovor članu nanatz)
Neposredna veza do poruke: 14104
7.6.2011 18:34:36   
animagical
mi kupili krevetic madrac posteljinu ogradicu jorgancic i jastucakuser posted image
sweet da sve lahko prodje, sa srecom dragauser posted image

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 14105
7.6.2011 18:35:37   
Skvo RR
A, pa vi bili pravo vrijedni bravooo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14106
7.6.2011 18:43:19   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

mi kupili krevetic madrac posteljinu ogradicu jorgancic i jastucakuser posted image

Jel bijeli? user posted image Daj sliku čim namontirate user posted image

Mi još ne znamo kakav nam je krevetac, ma kakav god da bude, ispravan je i džaba je user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 14107
7.6.2011 19:02:02   
Private
ima li sta od linkauser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14108
7.6.2011 19:29:57   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Private

ima li sta od linkauser posted image

Evo mm predlaze ovaj,on sve tu gleda
http://livetv.ru/en/

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 14109
7.6.2011 19:30:36   
enči80

Pa,vi sve kupiliuser posted image user posted image .MašaAllah,da u zdravlju koristi bebolino.

Selma jesu li otišli radniciuser posted image user posted image ,jesi li se smirila?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 14110
7.6.2011 19:33:41   
ciciban26
Jaoooo Animagical superiska user posted image user posted image user posted image .
I ja bih odmah u kupovinu krevetica,posteljine,odjece ali sve kontam da mi je jos rano..jedva cekam da dodje vrijeme za to.
Bar da ovaj ticker prebaci u VI mjesec lakse ce se disatiuser posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 14111
7.6.2011 19:38:17   
Private
nece ovo meni ni naopakouser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

Neposredna veza do poruke: 14112
7.6.2011 19:38:34   
palachinken
Joj ciciban, meni je u glavi bila tolika barijera sve vrijeme, uopšte se nisam mogla natjerati na kupovinu i opremanje bebe. Sad znam i zašto user posted image Kako je doktor prošle sedmice fakat potvrdio da nije curica nego dječak, tako se i kod mene pojavio taj nagon na gniježđenjem (napokon)
Tako da cu ti ja samo reći: slušaj instinkt! Ako ti se nabavljaju stvari sad - ma slobodno ožeži user posted image Ako ništa, uzmi koji bodić br. 56 usput pa mu se divi par mjeseci user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 14113
7.6.2011 19:41:18   
enči80

IZVORNA PORUKA: Private

nece ovo meni ni naopakouser posted image

Sačekaj da krene utakmicauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 14114
7.6.2011 19:49:44   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi još ne znamo kakav nam je krevetac, ma kakav god da bude, ispravan je i džaba je user posted image

bijeli sa delfinom i zvjezdicom ma divan je

Neposredna veza do poruke: 14115
7.6.2011 19:51:01   
animagical
ah da i moj ticker se konacno nakanio da udje u sedmo poljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14116
7.6.2011 19:58:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

bijeli sa delfinom i zvjezdicom ma divan je

A jooooj user posted image user posted image Super bi vam išle one naljepnice za zid sa delfinima, kitovima i ajkulama što sam ih vidjela u Kidi Ozu user posted image

Neposredna veza do poruke: 14117
7.6.2011 20:16:47   
animagical
user posted image user posted image user posted image mi kupili naljepnice iz tvornice snova, s medekima, a istu takvu posteljinu potrefili...ma preslatko

Neposredna veza do poruke: 14118
7.6.2011 20:18:35   
ciciban26
Ma mama me smara pricama kako kao ne valja ranije kupovati.. Ali ja cu ovih dana morati bar neki sipercic kupiti da me zelja mine a za bodi cu sacekati narednu sedmicu mozda saznamo sta je ,ako ne onda nesto neutralne boje..
I da, skroz su mi simpaticne one radosnice,pa znate li koja je najbolja? ja imam cak svoju "Veselicu" i bas mi sad simpaticno kad citam sve sto je mama pisala, od izlaska iz bolnice s cijelih 1,900 gr.,prvog pramena kose do skolice..Bas lijepe uspomene

Neposredna veza do poruke: 14119
7.6.2011 20:22:12   
ciciban26
 Private moze li sad? kod mene moze. Ako ne ide probaj ovako
http://www5.livetv.ru/webplayer2.php?t=zonein&c=cW80NTgyMTY=.js&lang=en&eid=76589&lid=93902&ci=323&si=1

Neposredna veza do poruke: 14120
7.6.2011 20:24:34   
animagical
ciciban u kom si mjesecu/sedmici ti rodjena? user posted image ako ne pitam puno...

Neposredna veza do poruke: 14121
7.6.2011 20:27:52   
palachinken

user posted image user posted image user posted image mi kupili naljepnice iz tvornice snova, s medekima, a istu takvu posteljinu potrefili...ma preslatko

Joj rovim im sad po web stranici, vidjela sam te mede, diiiiiiiiiivni su!

Neposredna veza do poruke: 14122
7.6.2011 20:30:33   
ciciban26
U sedmom user posted image , 7 dana mi falilo da udjem u 8. mjesec (nije mi se svidjalo kod mame u tomi pa pozurila vani).. Ali nista mi ne fali od cijelih 1,900 - curetina pravauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14123
7.6.2011 20:47:19   
animagical
eto a tebi mama kaze da ti je rano za shopinguser posted image mozda i tvoja beba poleti vani ranijeuser posted image mislim gluho bilo, a sta znas...
sad sam se tako iznerviralauser posted image mm sklapa krevetic i gigant naravno nikad ne umije sam...prvo je bila diskutabilna ona stranica sto se dize i spusta...hajd skontam kako ide, sve ok... sad kaze da su nam dali pogresan madrac jer se ovaj tijesno nagura u kreveticuser posted image user posted image kako da mu objasnim da nema mjera razlicitih u cenat ni pet cenata, nego imas madrace duge 120 cm i eventualno one duge 140 cm  i da ce dzabe ici u kiseljak mijenjati svaki mu je istiuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da nisam ja sta pogrijesila? jel treba madrac da uleti u krevetic... pokvari mi covjek sav cejfuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14124
7.6.2011 20:53:24   
Lejla Ka
Pa bitno je da madrac legne, da se ne krivi kad ga "zagurate". Dimenzije su standardne, bar bi trebale biti. Možete izmjeriti dimenzije madraca i unutrašnjosti krevetića.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 14125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *