leonora
|
Pozdravčić i od nas dvije. Još smo 2u 1, uh, još 10 dana do termina samo ostalo. A vidim Stefania nam se već porodila, a bile smo u dan što se termina tiče. Čestitke!!! Sve najbolje tebi i bebici . Sweet nam je iduća koliko upratih, puno sreće joj želim, da sve dobro prođe.... Mene neka vrućina spopala, kuham se, za poluditi, ne znam kud ću sa sobom. Jutros baš nisam bila najbolje, neka vrtoglavica, glavobolja, slabost, jedno sat vremena, i onda sve stade odjednom, na svu sreću... Ja nešto još nemam neki pretjerani strah od poroda, kao da nisam svjesna šta me čeka, ali čim nešto žigne, uh, kako me jeza neka tad uhvati, kad pomislim, sad će, haha... Ma sve kontam i hrabrim samu sebe mogu ja to, nije niko od bolova umro, samo da sve prođe ok, a bolove ću istrpiti, neće vječno... Ma kad pomislim i na to kako je bilo boriti se s neplodnošću, i kako to boli, mislim da je ovo ništa spram toga. To mi nekako još više daje snagu, sve mazim stomak i govorim svojoj bebici kako je bila dobra do sada, kako samo još završnicu da odradimo, da ne izmuči svoju mamu puno, i onda da se upoznamo i cijeli život družimo i volimo...
|