|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.6.2011 0:42:41   
Selma.A.M
Izgleda da ste se sve razbježale,a odoh i ja lagano u krpe paš sam umorna..

Laku-noć

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14151
8.6.2011 0:52:09   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

Jel ti ono danas ideš na dejt user posted image kod strašnog Divanovića?
Obavezno puru ujutruuser posted image

Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregleduser posted image

ooo da sutra je divanovicuser posted image zato su za veceru bile paprike s light vrhnjem za kuhanje,samo 10% mm-misli meggle i na debeleuser posted image i hljeb-integralni s 4 vrste brasna...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14152
8.6.2011 0:52:43   
enči80
Laku noć i od meneuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14153
8.6.2011 0:56:33   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: enči80

Jel ti ono danas ideš na dejt user posted image kod strašnog Divanovića?
Obavezno puru ujutruuser posted image

Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregleduser posted image

ooo da sutra je divanovicuser posted image zato su za veceru bile paprike s light vrhnjem za kuhanje,samo 10% mm-misli meggle i na debeleuser posted image i hljeb-integralni s 4 vrste brasna...

Ovo i ja koristim,ali sam zato pojela pola litra pudingauser posted image Pravila ja onaj dolcelin od lješnjaka pa mi nešto porijedak ispao,mislim da sam malo više mlijeka stavila.Gladne očiuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14154
8.6.2011 5:41:56   
Private
Ko rano rani dvije srece grabiuser posted image user posted image .Idem kod cika dr.na CT,poslijepodne dolazi svekrva.Izgleda da poslije sweet sam ja na zavrsnoj kriviniuser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14155
8.6.2011 8:12:37   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

nije jos kutak ovo je sklopljeno na sred dnevneuser posted image pa cemo da vadimo ovu posteljinu  a krevetac da prekrijemo dok se okreci..u prevodu mm je mooorao da ga sklopi, pukao bi na nije

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma nisam ni sumnjala!

Private, sretno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14156
8.6.2011 8:17:49   
Skvo RR
Jutric..kako ste mi zenice? Kako bebuljci?

Saljem pozitivne vibrice za nasu sweet,,,user posted image user posted image

Javite nam kako je.....

Ja evo jos mrljam, kafenisem,,,,pokusavam da malo isplaniram dan....user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14157
8.6.2011 8:24:34   
R&T@
Skvo, hajde isplaniraj nesto za temu foto kuhanjeuser posted image

Da udjem u kuhinju i pokvarim vrijemeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14158
8.6.2011 8:31:08   
Sensia
Jutro bebmelice....

Meni je dan bas poceo......user posted image

Prvo mi je pukla carapa dok sam dolazila na posao, hajd nista strasno mislim...... skinut cu ih kad dodjem u kancelariju
Kupim dorucak sjednem da jedem onako sva sretna kad ono otovrim namaz meggle sav zelen-ubudzo (rok trajanja ok) user posted image
Hajd reko nema veze imam srecom meda u tegli pa cu sa kiflama 5 zrna mljac mljac. otvorim kesu sa 5 zrna kiflama unutra 2 plave dlake 2 kilometra duge (ja plavusa nisam, sjetim se gđa iz amka jeste) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

valjda nece vise, evo pijem nes kafu i tuzno gledam sta cu jesti i gledam kako sam bosa na poslu...

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14159
8.6.2011 8:34:08   
Anica1
Sensia, nek se na tome zavrsi, skontaces ti nesto drugo za hapu user posted image

Ja danas idem na izlet sa firmom, oko 11, sreca pa ne moram sjediti u ovoj kancelariji cijeli dan, samo 3 sata danas user posted image Obukla sam farmerke , naravno samo sam slic zakopcala, dugme nema sansi, ali sad nesto kontam valja li uopste farmerke oblaciti, stisne li to?? Necu vise, jos danas i odlazem farmerke do pocetka 2012 user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14160
8.6.2011 8:40:32   
Sensia
user posted image
IZVORNA PORUKA: Anica1

Sensia, nek se na tome zavrsi, skontaces ti nesto drugo za hapu user posted image

Ja danas idem na izlet sa firmom, oko 11, sreca pa ne moram sjediti u ovoj kancelariji cijeli dan, samo 3 sata danas user posted image Obukla sam farmerke , naravno samo sam slic zakopcala, dugme nema sansi, ali sad nesto kontam valja li uopste farmerke oblaciti, stisne li to?? Necu vise, jos danas i odlazem farmerke do pocetka 2012 user posted image

ma problem mi sto se moram iskucati ako krenem da kupim nesto user posted image  al vidjecu da se prosvercam.........user posted image

Anice blago tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , uzivaj i za mene....
a za farmerke pa ne znam, pokusaj ih spustiti skroz ispod stomaka. JA i dalje nosim svoje stvari i sve sto mi je visoki struk-suknjice  ili niski-pantole mi jos uvijek moze s tim da nekad znam otkopcati dugme ako sam se prejeo user posted image .

A sto nisi obukla te nove iz Azela? ma otkopcaj ti i slic ako te bude sta zuljalo bas te briga  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14161
8.6.2011 8:44:05   
Anica1
Iskradi se, tolerisace, pa ipak si ti 2 u 1, nemoj da se zamjere trudnici user posted image  
Te iz Azela su mi kod snajderice, trebaju da se skrate, a snajderice su tako azurne , rekla mi je da dodjem po njih za dva danauser posted image Spustila sam ove maksimalno, otkopcala dugme i kajs stavila na prvu rupisu, samo da usput ne spadnu user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14162
8.6.2011 9:03:25   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Iskradi se, tolerisace, pa ipak si ti 2 u 1, nemoj da se zamjere trudnici user posted image  
Te iz Azela su mi kod snajderice, trebaju da se skrate, a snajderice su tako azurne , rekla mi je da dodjem po njih za dva danauser posted image Spustila sam ove maksimalno, otkopcala dugme i kajs stavila na prvu rupisu, samo da usput ne spadnu user posted image

hehehe tu bi dobro dosli tregeri user posted image  ma nece spasti samo ti uzivaj na izletu....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14163
8.6.2011 9:42:06   
DIJAMANT
Jutro ženice! Evo danas i ja kafenišem.nešto mi se nessica pošmigalauser posted image

Čitam Anicine "probleme" sa farmerkama i smiješim se. Pokušavam se sjetiti kad sam ja "otkrila" da mi moje farmerke više ne mogu.........vjerovatno odmah prve sedmice trudnoćeuser posted image user posted image user posted image Ja sam i sa prvim djetetom znala da sam trudna i prije izostanka menstr., jer mi se stomak odmah počeo puhati. Ali tada sam bila dosta mršava pa mi je nekako prolazilo prvi mjesec otkopčavanje šlica.........a sada.......uh, uletila sam u trudničke hlače odmah, a stomak je puno veći nego u prethodnoj trudnoći. Još sam 4.mj. a izgledam kao da sam 6.mj.user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14164
8.6.2011 10:19:07   
babilon
jutro zeene!

Nadam se da je sweet noc protekla laganini, ima li kakvih novosti? je li dosla bebica na svijet ;D

ja jutros kao smlacena, jedav ustala, sta je ovo ovako... brrr...
jedva ekam utorak da vidim ovo malo mlataralo u meni ;))) svakim danom sve vise i vise i duez i duze traju udarci i lupkanja hihihi.... stvarno je neopisiv osjecaj, i onda se uvijek uhvatim u misli: ono sada u meni lupa, udara, u zatvorenom prostoru, a za par mjeseci eto ga vani dise svojim plucima i gleda... pa kad cujem da smo od majmuna nastali hoce mi sta biti!

;))))))))))))))))))

popila cokoladno mlijeko hihihi cmok cmok

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14165
8.6.2011 10:36:10   
emma.L
Dobro jutro svima!
Nadam se da ste malo bolje i pokretnije od mene, jedva se dovukoh na posao.
Nego, žene koje su drugi put trudne, imam pitanje. Bol u stidnoj kosti, pritisak dole i zatezanje u preponama - je li ikome to počelo prije navršenog 20. tjedna? user posted image  U prvoj trudnoći sam ovo osjetila tek pred bolovanje s Emom, baš mi nešto rano. Razmišljam da može i od sjedenja na poslu, iako se trudim svako malo ustati bar do aparata s vodom.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14166
8.6.2011 10:38:15   
Selma.A.M
Jutro ženice...
Ja kao pregažena uh kako se nešto slomljeno osjećam.Muža i malca sam poslala van,pa ću ja polako natenane da se spremim,popijem kafu pa odoh ganjati one lijekove za željezo i sestri neki poklon prekosutra joj rođendan user posted image  

Sweet mi se ne javlja zvala sam je ....... Pa sam joj poslala i poruku ali ništa za sad........Čekamo ............

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14167
8.6.2011 10:39:55   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: emma.L

Dobro jutro svima!
Nadam se da ste malo bolje i pokretnije od mene, jedva se dovukoh na posao.
Nego, žene koje su drugi put trudne, imam pitanje. Bol u stidnoj kosti, pritisak dole i zatezanje u preponama - je li ikome to počelo prije navršenog 20. tjedna? user posted image  U prvoj trudnoći sam ovo osjetila tek pred bolovanje s Emom, baš mi nešto rano. Razmišljam da može i od sjedenja na poslu, iako se trudim svako malo ustati bar do aparata s vodom.

Ista priča kao i kod mene...Krajem četvrtog počelo ....A prvi put je pred kraj se samo javljalo....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 14168
8.6.2011 10:59:15   
Semica
Dobro jutro i od mene...

I ja sam takodje sweet slala poruku ali-nista...Drzim fige da sve bude oki...Bas sam uzbudjena...Juce cijeli dan nisam bila kuci pa nisam mogla citati sta pisete za nju pa mi jos gore bilo...user posted image

Danas sam vam FUj! Glava me boli od sinoc-ne znam sta da popijem za glavobolju???

Noge od koljena prema dole kao da neko iglicama bocka-narocito stopala kad ustanem na noge...otecene..nikakve...uzas...

Muti mi se pred ocima...neka vrelina me safatala pa se preznojavam...

Trebala da idem vaditi krv jutros na ono nesto -TPHA (pojma nemam sta je to) ako neko zna neka mi napise (ima veze sa condilomima)...i eto nisam otisla-nisam imala snage...

Jos mi se i gosti najaviliiiiiiiiiiiiii...doslo mi da placemmmmmmmmmmmmmmmmmm...user posted image user posted image

Nadam se da ste ostale dobrooo...

Zeljno ocekujem neke vijesti od sweet...
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14169
8.6.2011 11:19:31   
palachinken
Žene, šta vi mislite jel mi pametno korisitit čepiće protiv opsitpacije i tvrde stolice? To su glicerinski čepići. To mi je rekao čiko iz apoteke da probam, a sve me strah da ne zaglavim pola dana na šolji sa grčevima u stomaku. Od ove hrane što reguliše probavu sam vala sve probala i - ništa, kod mene je ovo neki teži slučaj, da sad ne opisujem detaljno svoje muke po stolici user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14170
8.6.2011 11:20:52   
DIJAMANT
Baš mi žao trudnica koje radeuser posted image Meni posao nije težak, ali sam tražila bolovanje odmah na prvom pregledu. Ustvari, meni su se bolovi u stomaku odmah javili, a i imala sam 2 spontana, tako da je dr. i sam to htio predložiti. Zaista ne znam kako bih sjedila u kancelariji 8 sati.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14171
8.6.2011 11:23:17   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, šta vi mislite jel mi pametno korisitit čepiće protiv opsitpacije i tvrde stolice? To su glicerinski čepići. To mi je rekao čiko iz apoteke da probam, a sve me strah da ne zaglavim pola dana na šolji sa grčevima u stomaku. Od ove hrane što reguliše probavu sam vala sve probala i - ništa, kod mene je ovo neki teži slučaj, da sad ne opisujem detaljno svoje muke po stolici user posted image

Palachinken jesi li probala B aktiv? Ili kupi sihih šljiva pa sa jabukama napravi kompot?!

Ja nemam problem sa stolicom hB, a to zahvaljujući tome što popijem češu- dvije mlijeka dnevno ( a inače kad nisam trudna može mi biti fildžan mlijeka godišnje- koliko sam ga ljubiteljuser posted image )

Neposredna veza do poruke: 14172
8.6.2011 11:23:43   
palachinken
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Baš mi žao trudnica koje radeuser posted image Meni posao nije težak, ali sam tražila bolovanje odmah na prvom pregledu. Ustvari, meni su se bolovi u stomaku odmah javili, a i imala sam 2 spontana, tako da je dr. i sam to htio predložiti. Zaista ne znam kako bih sjedila u kancelariji 8 sati.

Meni je najgore to sjedenje jer me leđa razvaljuju, a stolica na kojoj sjedim je trpezarijska user posted image user posted image user posted image Ali hajd, još dvije i po sedmice.
A u mom granapu radi trudnica, ušla je u deveti, ona je na nogama čitav dan, a ni jedan dan sedmično nemaju slobodno. E to je tek patnja.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14173
8.6.2011 11:25:21   
babilon

ako je opstipacija u pitanju, provjereno, zena koja od rodjenja pati sa problemima probave, ujutro, na prazan stomak 2 kiwija i zatim casu jogurta popiti - ocisti sve! pokusaj, nece tinaskoditi, zdravo je a nista te ne kosta!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 14174
8.6.2011 11:26:40   
palachinken
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Palachinken jesi li probala B aktiv? Ili kupi sihih šljiva pa sa jabukama napravi kompot?!

Ja nemam problem sa stolicom hB, a to zahvaljujući tome što popijem češu- dvije mlijeka dnevno ( a inače kad nisam trudna može mi biti fildžan mlijeka godišnje- koliko sam ga ljubiteljuser posted image )

Vjeruj mi, sve sam probala, što se tiče tih "prirodnih" stvari. I mekinje sam jela, kompote, suho voće, svježe voće, cjelovite žitarice, rijetka kafa, jogurt, DonatMG, voda s medom na tašte i milion drugih.
Treba meni neka hemija user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  565 566 [567] 568 569   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *