|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.6.2011 20:54:29   
palachinken
Pa i treba da uklopi u milimetar, to mi logično, da bude baš fiksiran madrac....nemam tu iskustva user posted image

Neko u mom komšiluku je užasno zao - haman da je iznio vruću pitu da se hladi na balkon i sad meni miris vruće krompiruše ispunio stan.
Jaaaaačmiiiiir

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14126
7.6.2011 20:56:42   
Selma.A.M
Ćao žene vidim priča je o krevetićima,ja svog još nisam spojila nešto mi baš rano da kupi prašinu puni mjesec dana,ali čim mi doktorica da uputnicu za bolnicu tj da gore odem ležati odmah taj dan sastavljam sve pa makar stojalo punih mjesec dana tj do poroda,ali to moram ja obaviti user posted image

Sweet se ne javlja na mobitel,poslala sam joj i poruku ali ne odgovara,nadam se da je sve ok kod nje user posted image
Idacha jesi ti uspjela je kontaktirati ?
Jao vraća mi se film kad sam ja ležala gore i čekala porođaj brrr baš me neka trema drma ali pozitivna ....Palachinken sad ćeš i ti za 15 dana početi odbrojavnje za deveti user posted image  

Neposredna veza do poruke: 14127
7.6.2011 21:00:42   
Selma.A.M
Animagical krevetić treba uklopiti od-do bez grbica i praznog prostora,tako je bar meni....

Sweet se javila,bolovi joj opet počeli svaki 15 minuta pa čekaju da se to svede na što manje minute da bi mogli reći da je krenulo.....A neće ništa da joj uključe već što dalje da dođe prirodno ............
Da joj bude sa srećom user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14128
7.6.2011 21:06:12   
palachinken
Čudi me da su je ostavili ako bolovi nisu česti. Ono kažu da ne treba ići u bolnicu dok ne dođu na 5 minuta.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 14129
7.6.2011 21:10:47   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Čudi me da su je ostavili ako bolovi nisu česti. Ono kažu da ne treba ići u bolnicu dok ne dođu na 5 minuta.

Ona ima bolove ali nisu redovni i dovoljno jaki da podstaknu otvaranje već se samo može patiti i beba i ona,pa zbog toga ...Drugo da ona nema bolova,onda možda kući da ide ali ovako bi samo riskirali nedo Bog kakve komplikacije .....
Ma bit će sve ok aBd ...........

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14130
7.6.2011 21:18:57   
Anoniman
Nemam kad da citam, samo vidim da su Sweet bolovi krenuli...zelim sto laksi i bezbolniji porod user posted image

Ostale nadam se da su ok.

Ljubimouser posted image

Neposredna veza do poruke: 14131
7.6.2011 21:25:02   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ona ima bolove ali nisu redovni i dovoljno jaki da podstaknu otvaranje već se samo može patiti i beba i ona,pa zbog toga ...Drugo da ona nema bolova,onda možda kući da ide ali ovako bi samo riskirali nedo Bog kakve komplikacije .....
Ma bit će sve ok aBd ...........

Nego šta nego će biti user posted image

Neposredna veza do poruke: 14132
7.6.2011 22:22:51   
DIJAMANT
Znači Sweet je u bolnici. Ah, kako me trema protrese. Želim puno sreće i snage!user posted image

Neposredna veza do poruke: 14133
7.6.2011 23:48:41   
animagical
sta je ovo nigdje nikoga? mi smo se opet prekontali i krecimo za vikend aBd, pa kako bude...vidim po sebi da sam svaki dan sve kilavija, jedva se gegam navece, necu moci nista ako odgodimo do jula... madrac smo uklopiliuser posted image normalno stoji...zapinjao je dok je bio u najlonu...jao dilemeuser posted image
nek je sve spremno da  ne razbijam glavu...i da trudujem na miruuser posted image user posted image

sta li je sa sweet? ako ko naleti imauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14134
7.6.2011 23:50:11   
enči80
hoćemo sliku,hoćemo slikuuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 14135
7.6.2011 23:53:42   
animagical
hajd cekaj idem naci kakve baterije za digitalac prazne mi oveuser posted image mi jos isprobali posteljinu i ogradicu, reko dok nije oprano da vidim kako stojiuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14136
8.6.2011 0:00:19   
Selma.A.M
Animagical ja neću ići spavati a tako sam umorna ali ću da čekam sliku tog malenog kutka za bebija aBd user posted image

Neposredna veza do poruke: 14137
8.6.2011 0:08:27   
enči80
user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 14138
8.6.2011 0:12:48   
animagical
nije jos kutak ovo je sklopljeno na sred dnevneuser posted image pa cemo da vadimo ovu posteljinu  a krevetac da prekrijemo dok se okreci..u prevodu mm je mooorao da ga sklopi, pukao bi na nije

user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 14139
8.6.2011 0:14:42   
Skvo RR
divnooooooo...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 14140
8.6.2011 0:16:02   
Selma.A.M
Mašala Animagical preljepo je user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sam se zaljubila u ovo,posebno delfini,pa plava ogradica, pa taj mjesec sa medicom što sviraju ah user posted image

Neposredna veza do poruke: 14141
8.6.2011 0:17:03   
enči80
Prelijepo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14142
8.6.2011 0:17:25   
Bebica11
hej zenice da vas pitam dok niste zaspaleuser posted image

sta znaci kada nazovete neki br sa 062 a teta kaze "poziv ne moze biti uspostavljen", to mi se jos nikad nije desilo, a i sms hocu poslati a nece, ne da...znaci broj nije iskljucen, o cemu se radi??? s tim da je bio aktivan prije par dana

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14143
8.6.2011 0:21:17   
enči80
možda nema mreže (dometa)???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14144
8.6.2011 0:21:50   
animagical
hihi hvalauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14145
8.6.2011 0:22:38   
enči80
Krevetić mi je najboljiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14146
8.6.2011 0:24:56   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

ok, hvala....user posted image bas mi se to nikad nije desilo, s tim da ta osoba ima i br sa 063 pa isto se desava

izvinite sto sam OTuser posted image

animagical i tebe uhvatilo gnijezdenjeuser posted image , meni to sve nekako daleko, al je super krevetic, medenuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14147
8.6.2011 0:26:37   
enči80
Jel ti ono danas ideš na dejt user posted image kod strašnog Divanovića?
Obavezno puru ujutruuser posted image

Jesam ja poželjela vidjeti ove svoje,a tek mi slj.subote pregleduser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14148
8.6.2011 0:28:31   
enči80

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

ok, hvala....user posted image bas mi se to nikad nije desilo, s tim da ta osoba ima i br sa 063 pa isto se desava

izvinite sto sam OTuser posted image

animagical i tebe uhvatilo gnijezdenjeuser posted image , meni to sve nekako daleko, al je super krevetic, medenuser posted image

Ovdje koliko sam ja shvatila ništa nije OT ili nam je dobar moderator pa nas ne brišeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14149
8.6.2011 0:29:07   
Skvo RR
hmmmm..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *