|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.6.2011 13:50:56   
mea29
i kod moje doktorice je ona stara vaga a kod mene digitalna izvaga i dlake koje imas po tijelu user posted image user posted image user posted image ja kad oduzem kosu najmanje sam 1 kg laksa...o sifonima da ne pricam ha ha ha 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14076
7.6.2011 13:51:21   
idacha
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam se jutros cula s njom i kaze da joj babica rekla da ponese mob al da sakrijeuser posted image
Idacha javlja ako sta saznas.nadam se da ce biti brzo

ja sam mogla bez ikakvih problema koristiti mobilni dok god me nisu prebacili u pripremnu sobu.. dakle, dok god sam bila u bolesnickoj, za vrijeme kontrakcija, koristila mob, javno, bez skrivanja, niko nista nije prigovarao, ni meni ni drugim zenicama..
sada je izgleda novina da se ni u bolesnickoj ne smije mob, sto je fuuuuuuuuuj ako je tako... jer, sweet je primljena i smjestena u ''bolesnicku sobu'' na porodjajnom, tako da bi mogla komotno koristiti mob, a ne koristi ga...
ma, kako god samo da nam se bubulica lijepo porodi i brzoooooooo....

Gift, mila, juce sam te zvala.. sada tel vidim da si mi se opet nesto zabrinulauser posted image user posted image user posted image user posted image zovi ako bilo sta treba...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 14077
7.6.2011 13:54:05   
bebacha
i ja sam koristila mob.i cim su me premjestili u hodnik poslije poroda mogla sam koristili i opet na babinjacama

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14078
7.6.2011 13:58:31   
palachinken
idacho, bebacho, izvještavajte nas čim šta bude novo!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 14079
7.6.2011 14:00:38   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

i kod moje doktorice je ona stara vaga a kod mene digitalna izvaga i dlake koje imas po tijelu user posted image user posted image user posted image ja kad oduzem kosu najmanje sam 1 kg laksa...o sifonima da ne pricam ha ha ha 

hehehehhe nema druge nego malo skratiti vrhove i depilirati se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka se nama sweet skoncentrise na pisulju user posted image user posted image user posted image user posted image  najlakse se javiti, ako je krenulo nije njoj ni do mobitela ni cega drugog. Bice to sve ok aBd

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14080
7.6.2011 14:00:50   
Selma.A.M
Ma smije sweet koristiti mob  ali se boji ,tako da do daljnjeg ništa od nje dok se ne porodi user posted image  ...Nema bolova izgleda user posted image  
Jao i ja se unervozi džabe user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14081
7.6.2011 14:05:05   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken
Učili smo o dojenju na vježbama i to na heklanoj sisi napunjenoj vatom user posted image user posted image user posted image

Ima li ikakve šanse da je uslikaš pa mi negdje pošalješ? Možda pokupim mustru user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 14082
7.6.2011 14:08:29   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Učili smo o dojenju na vježbama i to na heklanoj sisi napunjenoj vatom user posted image user posted image user posted image

Ima li ikakve šanse da je uslikaš pa mi negdje pošalješ? Možda pokupim mustru user posted image

Pokušaću, i ja sam otkinula od smijeha user posted image
Ali nisu sestre krive što im je oprema takva kakva jest. Ako ništa, mogu se kod njih uzeti aventove i medeline izdajalice na revers, ukoliko zatrebaju, kao i silikonske bradavice.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 14083
7.6.2011 14:08:31   
Binky

IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: Sensia

hej zene da vas pitam, kakvo je kod vas stanje sa ovim bijelim trudnickim iscjetkom? Ja sam prva tri mjeseca koristila utrogestan vaginalno i imala sam obilan iscjedak sto je bilo normalno al sam mislila sad odkako ga ne korsitim da ce prestati, međutim ima ga i dalje. nekad manje a nekad bas obilno da se prepadnem. nema nikakav miris i niti imam ikakv osjecaj upale ili infekcije....

Sad bi ponovo trebala raditi nalaze krvi i urina pa cu bar otkloniti urinarnu infekciju.....

Malo me strah jer je nekad i vodenast a zaboravih da pitam dr na proslom pregledu user posted image

ista sam ti takva...ja nisam nista koristila od tableta od pocetka trudnoce (dr. mi je jednom dala canasten, ali ja sam to izignorisala jer pise da se u trudnoci ne koristi) a skoro cijelo vrijeme imam taj isti bijeli iscjedak, nekad bas bijel a nekada bjelicast, i u mokraci primjetim kao bjelicaste tragove, ja mislim da nije od upale, nema ni mirisa,papa test mi je bio uredan,i nalazi mokrace isto kad sam ih vadila, to pripisujem trunoci, dr. mi je rekla da je uvijek pojacan...e sad ni ja ne znam sta da radim, a ne bih nikakve tablete..

normalno se moze koristit canesten pise samo da se nesmije upotrebljavat aplikator vec samo sa cistim prstima.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14084
7.6.2011 14:18:17   
Anica1

IZVORNA PORUKA: Anica1

Ih Selma ako ti ne znas ja se necu ni truditi za ideju user posted image
Ne gine mi onda kljukuša sa salatom od celera i pavlake. hajd moze proci....

Joj zene ne znam za vas ali meni glava puca user posted image

Ja sam prekopirala tvoj rucak od prije par dana - kupus user posted image

Jesu li to pocele kilice ili zelimo da se hranimo zdravo? user posted image user posted image

Sta ti dr kaze na kilazu, mene uvijek nesto rezili

Povukao me tvoj zdravi rucak user posted image Ma i ja volim kupus pa ga nesto bas pozelila. Kilice za sada 700 gr, a sedmica 15, mislim da sma ok, ne ocekujem dr J da me ruzi user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14085
7.6.2011 14:48:12   
Selma.A.M
Jao kako mi je dosadno..Sjdeim u kući čekam da dovuku krevet za malca pa sam kao na iglama user posted image  rekli doći će do pola 4,pa ja svako malo pogledam...A i sad kontam hoće li moći stati u malu sobu,kako će unijeti,joj hiljadu stvari ..........Ma muka mi je od svega....Sad sebi zasula onu podravkinu supu sa kokoškom da mi pritisak podigne i napravila sebi limunadu sa ledom i pijuckam od nerovoze ............

Da li je malena okrečila kuću ? user posted image  

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14086
7.6.2011 15:01:57   
Anica1
Jedno pitanjce - kako doktori pregledaju u kakvom je stanju grlic maternice, da li treba serklaz i sl? Moji pregledi do sada su bili samo UZ vaginalno i preko stomaka, jel to preko UZ mogu vidjeti? user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14087
7.6.2011 15:04:40   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pokušaću, i ja sam otkinula od smijeha user posted image
Ali nisu sestre krive što im je oprema takva kakva jest. Ako ništa, mogu se kod njih uzeti aventove i medeline izdajalice na revers, ukoliko zatrebaju, kao i silikonske bradavice.

Sigurno mi nećeš vjerovati da kod nas u SA toga nema, kod nas se puštaju fini Norveški filmovi ne kojima je dojenje idealno i kad dođe do konkretnih stvari film ti ne naumpada, a heklana sisa bi ti garant naumpala. Zato jedan iskreni user posted image za heklanu sisu, i za revesibilne izdajalice!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 14088
7.6.2011 15:09:36   
palachinken
Kakav norveški film, nama slajdove pušta:
"Ovo je mastitis"  i onda preko cijelog zida ogromna mastitična sisa, 2x2m
Pa onda idu savjeti šta i kako se ponašati. Pa regada, pa pravilan položaj bebe (zavrnuta donja usna, jezik preko usta), vremensko trajanje podoja, masiranje, izmuzanje i tako dosta toga.
Meni su korisne ove vježbe bile, stvarno jesu, preporučujem svim trudnicama kao OBAVEZNO štivo!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 14089
7.6.2011 15:13:36   
Lejla Ka

Kakav norveški film, nama slajdove pušta:
"Ovo je mastitis"  i onda preko cijelog zida ogromna mastitična sisa, 2x2m
Pa onda idu savjeti šta i kako se ponašati. Pa regada, pa pravilan položaj bebe (zavrnuta donja usna, jezik preko usta), vremensko trajanje podoja, masiranje, izmuzanje i tako dosta toga.
Meni su korisne ove vježbe bile, stvarno jesu, preporučujem svim trudnicama kao OBAVEZNO štivo!

user posted image user posted image user posted image user posted image Zenica svaka čast. Vjerujem da ima i zastarjelih savjeta ali ovo je sigurno bolja priprema nego sam je ja imala na vježbama.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 14090
7.6.2011 15:18:56   
Selma.A.M
Ja sam od nerovoze umakala petit keks u med i jala mmmm jako je ukusno i slatko ali mislim da sam PRETJERALA pa mi je sad user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 14091
7.6.2011 15:30:54   
Sensia

Ih Selma ako ti ne znas ja se necu ni truditi za ideju user posted image
Ne gine mi onda kljukuša sa salatom od celera i pavlake. hajd moze proci....

Joj zene ne znam za vas ali meni glava puca user posted image

Ja sam prekopirala tvoj rucak od prije par dana - kupus user posted image

Jesu li to pocele kilice ili zelimo da se hranimo zdravo? user posted image user posted image

Sta ti dr kaze na kilazu, mene uvijek nesto rezili

Povukao me tvoj zdravi rucak user posted image Ma i ja volim kupus pa ga nesto bas pozelila. Kilice za sada 700 gr, a sedmica 15, mislim da sma ok, ne ocekujem dr J da me ruzi user posted image

Anice, ona bas zato i ruzi. ja u 12 sedmici bila -1 kg pa sam dobila predavanja o padu glukoze u organizmu i uticaja na razvoj bebe. cim sam izasla iz ordinacije pojela duplu porciju palacinaka user posted image
Sad sam u 19 nedelji +1,5 kg al ovo pola ne pikam jer je to u "ugarak" papucama user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14092
7.6.2011 15:34:17   
Anica1
Ja naglasim da treba oduzeti bar pola kg jer ipak je to posljepodne, pa garderoba, ....  user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14093
7.6.2011 15:34:49   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja sam od nerovoze umakala petit keks u med i jala mmmm jako je ukusno i slatko ali mislim da sam PRETJERALA pa mi je sad user posted image user posted image

Što si ti nervozna? Nije zar zbog krevetića?

Neposredna veza do poruke: 14094
7.6.2011 15:37:23   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Što si ti nervozna? Nije zar zbog krevetića?

Jeste zbog njega,jer sam sad 100% sigurna da neće moći unjeti preko stepenica user posted image user posted image user posted image  .......Ali u jednu ruku briga me neka se pate, valjda ne budu tražili da im platim još dodatno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14095
7.6.2011 15:39:28   
palachinken
Nemoj da te ja.... to su sve slatke brige user posted image , nemoj se nervirati, malo diši kao kroz kontrakcije user posted image a oni nek se pate s krevetićem, to im je posao. Neće ga ostaviti na pola stepenica sigurno, ne smiju se trudnoj ženi zamjeriti user posted image

Neposredna veza do poruke: 14096
7.6.2011 15:42:52   
Selma.A.M

Nemoj da te ja.... to su sve slatke brige user posted image , nemoj se nervirati, malo diši kao kroz kontrakcije user posted image a oni nek se pate s krevetićem, to im je posao. Neće ga ostaviti na pola stepenica sigurno, ne smiju se trudnoj ženi zamjeriti user posted image

Samo čekam kad dođu da šta spomenu tipa : Jao pa niste rekli da ima ovo i ovo mislim da bi ih gađala papučama iz ormarića i onako će mi biti priruci ......... user posted image  

A vidi molim te njihovo od 3 do pola 4 sad već petnaest minuta do četiri a njih nema,još samo fali da dođu u 5 sati user posted image user posted image  bem ti ljude koji nisu od riječi ....... user posted image

Neposredna veza do poruke: 14097
7.6.2011 15:52:17   
Sensia
Uh kad pomsilim an tu dostavu namjestaja kosa mi se na glavi digne......

Sad ce oni a ako pisnu samo ih zaganjaj tim papucama, ne smiju ti nista user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 14098
7.6.2011 16:04:57   
stefania
ja samo da uletim da vidim dokle je sweet?? imal sta novo? vidim razvukla se i tema o dojenju..mene je u porodilistu jedna starija medicinska sestra tako napala kad je vidjela kako ja to jadno pokusavam, prisla mi i rekla "daj da vidim tu sisu" i "ma sta se ti foliras"onda me tako stisnula i jos zgrabila bebu za bradu i usta i gurnula mu moju bradavicu u usta user posted image user posted image ..ja se smrtno uvrijedila zbog takve grubosti, ali sad sam joj extra zahvalna jer da sam ja isla po svom do sad bi ja imala mastitis a beba bi bila gladna ili nafilovana aptamilomuser posted image user posted image ..eh da jos bi da dodam, nicim izazvana da sam stvarno bila iznenadjena osobljem na gaku koje je stvarno bilo super i zaista pazljivo, barem prema meni..a na sve to klinika je super, totalna razlika od onog horora na staroj ocnoj..pa djevojke ako je koja iz sa, toplo preporucam gak jezero..uh sto izreklamirah ko da mi placajuuser posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 14099
7.6.2011 17:35:00   
Private
De ste se sve razbjezaleuser posted image kupila sam sebi grudnjak,sramota reci koliki je brojuser posted image treba mi link za utakmicu veceras,po mogucnosti da ima i tonauser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 14100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *