Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mislim da nalazi urina nisu povezani sa sekretom, jer kod mene su do sad oni bili uredni, ali posebno se radi nalaz vag. sekreta pa su tu nadeni problemi, neke grupe ne razumijem se sad..
Šta li nam je sa sweet ja sam nerovozna zbog nje sve nešto isčekujem vijest na RR-u isto kao da sam ja u pitanje,sad kontam šta li se dešava sa njom,jeli ok aj aj boli li je .... A samo kad pomislim koliko željno isčekuje svoju malenu baš sam uzbuđena kao da ja danas upoznajem svoju bebicu ah šta radi trudnoća od žena
Molim vas ako se kome javi odmah neka natipka na rr-u jer željno isčekujem vijest....
Selma ja sam joj poslala poruku i ne odgovara, al sam dobila report, a da je poceo porod morala bi isljuciti mob., tako da ne znam evo cekam da se javi..
Gift i ja sam joj poslala poruku,a mob nemora isključiti jer svakako nije sa njom nego kod sestrica na ormariću i zato se ona ne može javiti,tek kad se završi sve i dobije stvari tek onda ako bude šta javljaj
Sensia joj i ja danas nemam nekih ideja vjeruj ......Kontala danas pauzirati malo nešto ću improvizirati sa mljevenim mesom
Ja cu danas ručati salatu, paprika, krastavac, paradajz na sitno i dresing od pavlake, mladog sira i jogurta. Ništa jače se ni ne može na ovoj sparini.
Hvala za savjete o blaznicama. Za sad necu nista stavljati, da se ne potpare, a ako se opet desi, onda cu kupit te u dm-u. Učili smo o dojenju na vježbama i to na heklanoj sisi napunjenoj vatom Ali pokupila sam dosta fazona, pa jos uz ovu knjigu sto imam i savjete s RR mislim da sam teorijski spremna, ako ništa osjećam se samopouzdano
Hvala za savjete o blaznicama. Za sad necu nista stavljati, da se ne potpare, a ako se opet desi, onda cu kupit te u dm-u. Učili smo o dojenju na vježbama i to na heklanoj sisi napunjenoj vatom Ali pokupila sam dosta fazona, pa jos uz ovu knjigu sto imam i savjete s RR mislim da sam teorijski spremna, ako ništa osjećam se samopouzdano
Jos samo klice od graha i ti ko njemica
Ma svaka cast na zdravom rucku, ja juce pretjerala sa mladim lukom (zbog Skvo i njenih kobasa).......
babilon, meni je ovo vozdra-sedmica, jedem samo puru, salate, voće...pa da vidim hoće li opet bili +1kg za 7 dana, kao recimo prošlu kad sam tukla sve živo što mi padne pod ruku.
GIFT, što se tiče tog ultrazvuka i mjera...pa oni ako milimetar fulaju dimenziju bubrega i pogledaju u tabelu, ispade da se bebi ne razvijaju bubrezi kako treba. A lako se milimetar fula. Kad je dr mom bebaču izmjerio moždane komore ispale su preširoke, ali on je odmah rekao - najvjerovatnije je položaj bebe takav da sonda UVZ-a ne može uhvatiti najbolje dimenzije pa daje lažnu sliku. I na prošlom pregledu se ispostavilo da je tako. Ja vjerujem da je će sve biti u redu!
Ama ova mene dr zadnja dva puta napadne kako nemam ni sise, ni guzu ni stomak, a mm samo slusa i klima glavom u znak odobravanja. jos kad me vaga redovno oduzme pola kile zbog odjece a ja se prvo skinem pa se vagam kaze papuce, a papuce one ko plasticne "ugarak" nema 5 deka u njima.....
babilon, meni je ovo vozdra-sedmica, jedem samo puru, salate, voće...pa da vidim hoće li opet bili +1kg za 7 dana, kao recimo prošlu kad sam tukla sve živo što mi padne pod ruku.
Svaka cast! Ja bih terbla isto tog voca vise ubaciti, pih. Ali znaaaaaaaaaas kako mi je legla croasanaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuh! Ova kilaza kod mene sto polako nadolazi mislim da ce slijedecih mjeseci samo buknuti, ono nije se do sad ljepilo e sad ce krenut :)))))
djevojcice vi se samo nesto zalite na kilice a nista se ne debljate
Ama ova mene dr zadnja dva puta napadne kako nemam ni sise, ni guzu ni stomak, a mm samo slusa i klima glavom u znak odobravanja. jos kad me vaga redovno oduzme pola kile zbog odjece a ja se prvo skinem pa se vagam kaze papuce, a papuce one ko plasticne "ugarak" nema 5 deka u njima.....
Hahahhaha, joj jesam se slatko nasmijala ;))))) kod kojeg si ti doktora, meni Divanovic nikad nije oduzimao kile, mogla bih mu to reci hahahaha.
evo, samo da vam javim za sweet.. i ja joj slala poruke i zvala je, ali se nije javljala.. juce je bila kod mene i kaze kako je cula da se ne smije vise nositi mob sa sobom... haman i jeste tako helem, ja nisam mogla izdrzati i nazovem porodjajno na GAK i pitam za nju... primili su je, smjestena je u sobu, ali za sada se nece poradjati... kasnije cu opet zvati da vidim jel se sta promijenilo... uuh... samo da se jadna ne pati puno.. i mene pocela neka trema pucati uz nju...
kako ste vi?