|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.6.2011 9:11:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sweet mila da bude sa srećom i da što prije upoznaš svoju malenu curicu user posted image

Ja sam kao polomljena sve me boliiiiii,evo ispratila muža na posao i sad odoh da kafenišem u miru i rahatluku sa malce kraj sebe user posted image user posted image user posted image
Žene koje su pile željezo tj Tothema ampule kako ste podnosile,ja sa malcem sam povraćala od njih i opet mi dr njih uključila i ja opet povraćam,kada sam pitala dr reče mi da promjenim tj uzmem neke druge ali mi ne reče koje user posted image   da li da uzmem Heferol ili Feroglobin ? Koje vi konzumirate user posted image

Čitam vas i pišem poslije.......

Selma ja pijem trenutno tothemu i samo jednom sam imala mucninu od njih koja je trajala 10tak minuta...praktikujem od tad da ih pijem prije jela i ok je....aaa dr.blitvic mi je dala heferol dok sam isla kod nje...pa eto to bi ti i ja savjetovala...

Hoces li ici do grada danas???

Hoću do pijace user posted image user posted image user posted image user posted image  ma meni pet minuta do korza user posted image user posted image user posted image  dokle ti ? user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14001
7.6.2011 9:14:45   
Semica
Moram na fax u 10...pa sam kontala na kaficu-sladoled..ili sta vec prosetati do grada...Do 12 sam gotova sa faxom-ako ne i ranije...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14002
7.6.2011 9:17:34   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: mea29

e sad da i vas druge pozdravim user posted image kako ste mi drage? ja sam OK ali nesto umorna jer horginjam po kuci cim s posla dodjem, jucer prvo rucak pa onda pravila princes krofne, i na kraju sam kukala, sta meni ovo treba da pravim kolace, bolje da sam lezala i odmarala, a imam i brdo vesa...onda sam lezala na krevetu i cekala da beba lupne ali nije ljenjivac se uspavao :)

gift draga ne sekiraj se, znam da je to tesko, ali mozes samo jos vise naskoditi i sebi i bebi, redovno idi na kontrole i nadaj se najboljem...meni je doktor rekao da je po mjerama beba veca nego sto ta sedmica predvidja i da mu je velika glavica he he he ovo ja tepam velika glavica...iskreno i ja sam se malo zabrinula ali nadam se da ce to biti uredu...sudeci prema slikicama sa pocetka glava je uvijek veca pa moj mm kaze isto NLO...boze sacuvaj...i on je malo lud...

Hahahaha nase bebe ili imaju vece glave ili manje... Na predzadnjem pregledu nasa bebica je imala manju glavu za cak 2 sedmice,gleda dotkor u muza i mene pa kaze: "ma dobro ni vi nemate velike glave" pa opet nas odmjerava i na kraju ce "ipak je beba na tatu" hahhahaha,ispadoh ja glavata user posted image user posted image user posted image .. Sve se to sredi na sljedecem pregledu je odgovaralo sedmicama trudnoce.. Sad jedva cekam 16. da vidim moje maleno user posted image i nadam se da saznam sta je..
Drago mi je da si osjetla to najljepse lupkanje na svijetu,moja se ljencuga uspavala od juce popodne pa tako faliiii,ali evo upalio trik s cokoladicom i odmah se javlja..i tu je na tatu moram priznati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14003
7.6.2011 9:17:54   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Floradix tonic od Pharmameda

Šta napisa i osta živa ček-ček da uzmem papir i olovku pa da se i ja raspitam za ovo čudo od phra,flo,tonik user posted image user posted image user posted image  neće jezik da se prelomi pa ajde sad user posted image user posted image  a smijem se kad moj malac umjesto Funkcioniče kaže Funcnije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14004
7.6.2011 9:20:43   
mea29
Ja sam cula da bebu odmah razbudi sok od cjeđene naranđe...tako da cu danas u nabavku, ima da vrecu kupim odmah user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 14005
7.6.2011 9:21:37   
palachinken
E vala i ja cu na vježbe trudničke ranije krenuti, ustvari ovim trudničkim šprintom mi i treba pola sata (nekad bilo 10 minuta) već mi dojadilo sjediti na poslu, a prije sat i po došla user posted image A od ove moje raje svi rade, nikog za kafu u radno vrijeme. Hajd uskoro ce i prosvjeta na godisnji, pa cu imat s kim kafenisat kad odem na porodiljsko.

A jučer mi je prokvasila jedna grud, ova desna, u najnezgodnijem mogućem trenutku za pojavu kolostruma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji uključuje muža, krevet i to. Moram one umetke za grudnjake kupiti....gdje to uzimate?

< Poruku je uredio palachinken -- 7.6.2011 9:23:21 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 14006
7.6.2011 9:27:15   
Sensia

Ja sam cula da bebu odmah razbudi sok od cjeđene naranđe...tako da cu danas u nabavku, ima da vrecu kupim odmah user posted image user posted image user posted image user posted image  

ja imam na poslu u bifeu, mogla bih vala odmah sici po jedan ako je tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14007
7.6.2011 9:30:30   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

ja imam na poslu u bifeu, mogla bih vala odmah sici po jedan ako je tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako nista kasnije probaj bas me to zanima he he he rekli su mi da je to provjereno i da uvijek pali :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14008
7.6.2011 9:33:26   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: enči80

Floradix tonic od Pharmameda

Šta napisa i osta živa ček-ček da uzmem papir i olovku pa da se i ja raspitam za ovo čudo od phra,flo,tonik user posted image user posted image user posted image  neće jezik da se prelomi pa ajde sad user posted image user posted image  a smijem se kad moj malac umjesto Funkcioniče kaže Funcnije user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 14009
7.6.2011 9:34:10   
ciciban26
U zadnje vrijeme moja poguzija krene lupkati cim mama nesto pojede...Kako mi je to sega user posted image user posted image user posted image .
Hajde javite pali li trik sa sokom od narance,dasto vise uzivamo u ovom blagom lupkanju..Ja kad bih jela svaki put kad pozelim osjetiti user posted image do sada bi vec bila kao tenk user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14010
7.6.2011 9:35:57   
enči80
Mea meni uvijek upali čokolada i čaša hladne vode kada hoću da razdrmam ove svoje indijanceuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14011
7.6.2011 9:38:48   
Skvo RR
hola..kako ste mi...moj je aktivan po noci..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Uglavnom po danu reaguje na slatkishe...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14012
7.6.2011 9:43:26   
Sensia

IZVORNA PORUKA: Sensia

Ako nista kasnije probaj bas me to zanima he he he rekli su mi da je to provjereno i da uvijek pali :)

ja vec sisla sa sedmog i vrtila se sa sokicem. javim se za 20-tak minuta user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14013
7.6.2011 9:45:38   
ciciban26
Sensia zeljno iscekujemo tvoje naredno javljanje  user posted image

Nego drage moje protumacite mi snove user posted image
Ja skoro svako vece sanjam da nosim djevojcicu,neki kazu da bude bas ono sto sanjas dok drugi kazu da bude suprotno.. Kakva su vasa iskustva,vi koje znate  je li user posted image ili user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14014
7.6.2011 9:49:13   
Sensia
pola case slistila, sad zasad nista user posted image  al dacemo joj vremena,

sad cu ja i kockicu cokolade runolist iskopat iz ladice (iz zaliha za krizna vremena) user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 14015
7.6.2011 9:49:26   
babilon
Jutro zene ;))

da vas opet pozdravim, ipak ne izvadih krv, vrazova krcata, pih! moram sutra poraniti u 7h!

Cicban - nema tu nikakave taktike sto se hrane tice, haahhaha, samo rpestanes da jedes hahaha.

Selma - CSETITAM na 8mj! Joj mogu mislit osjecaja, pa ja se danima radujem a tek kad se priblize ti mjeseci wooohooo, superiska!

Mea - i ne probudio sok od narandze bebicu, kad se mi stresemo mozes misliti njima kako je ;))) ja asm jucer u kino otisla poslije posla i mora reci da je tokom cijelog filma bebac me lupetao, sad ne znam, jel mu se svidio film ili sam ga/je probudila ;)))

eto zene moje, odoh da vidim sta ste pisale ;D

Sweet, sretno jso jednom ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 14016
7.6.2011 9:51:44   
enči80
Skvo koje ti ono vježbe radiš da ti se mali okrene?Nešto imam osjećaj da mi se još nisu glavom okrenuliuser posted image

Ciciban ja kad sam prvi put bila trudna sanjala sam da mi je beba(dječak) umrla(što se nažalost i desilo) ali sam u istom snu vidjela dvoje dječice kako se drže za ruku.Sad sam trudna sa blizancima ali još uvijek im ne znam pravi spoluser posted image a u snu su bili dječak i djevojčica.

Mada iskreno ,nekad su snovi odraz onoga o čemu razmišljaš pa sve uzmi sa rezervom.

Neposredna veza do poruke: 14017
7.6.2011 9:55:15   
mea29
evo ja pijem kafu i umacem cokoladu i zalijevam se vodom ha ha ha joj jesmo bezobrazne...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14018
7.6.2011 9:58:10   
ziki
Palacinko uloske za grudi sam uzimala u DM i bili mi najbolji, probala i chicoove, jhohsonove.... izuzetno losi su mi se pokazali NUKovi.
Meni je junior takodje nocna ptica al juce u frizeraju je toliko skakao da su mi na kraju predlagali zalegnem i podignem noge na sto user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14019
7.6.2011 9:58:53   
Bebica11
Ciciban ima neki tumac snova koji bas objasnjava to da ako sanjas da ces dobiti curicu da ces dobiti djecaka i obrnuto, vjerovatno to odatle poticeuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14020
7.6.2011 10:03:23   
Sensia
E sad fakat ne zezam se, osjetila sam nekoliko puta blago kuckanje

Al ova moja pisuljica se javlja vise puta dnevno pa ne znam jesam ja bas dobra pokazatelj

Al fakat evo sad 3-4 puta s lijeve strane kuckauser posted image

ima li jos neko prilike da testira?user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14021
7.6.2011 10:06:26   
Sensia
.

< Poruku je uredio Sensia -- 7.6.2011 10:07:11 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14022
7.6.2011 10:12:10   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken
A jučer mi je prokvasila jedna grud, ova desna, u najnezgodnijem mogućem trenutku za pojavu kolostruma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji uključuje muža, krevet i to. Moram one umetke za grudnjake kupiti....gdje to uzimate?

Moram ti reč da je to upravo situacija koja izazove ovakve efekte user posted image Da znaš za poslije, da te ne iznenade mljekoskoci.
A sad ozbiljno, bolje možda da sad koristiš po potrebi one vatene blaznice (možeš i poduplat) nego cijele jastučiće za dojilje, potpare se pod njima, a bolje da su na zraku.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14023
7.6.2011 10:12:17   
mea29
jupi sensia user posted image user posted image user posted image vidis da pali i uvijek kucka sa lijeve strane...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14024
7.6.2011 10:15:01   
Sensia

jupi sensia user posted image user posted image user posted image vidis da pali i uvijek kucka sa lijeve strane...

je li i tebi sa lijeve strane? meni cudno sto je samo sa lijeve al mi crnjak da ikog pitam user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

slika

da li bi svojoj dugo nevidjenoj poznanici , kad bi na sliku videle njenog muza a nekad bila vasa simpatija, ljubav , rekle da vam se nekad svidjo

rekla bih uz salu ene on pa znam ga (56%)

ne bih ne vazno je (44%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *