|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.6.2011 6:35:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hvala , valjda bude, a bit ce akoBogdauser posted image ....ja mislim da definitivno nisu laznjaci jer traju vec 7 sati......Sad sam pitala smijem li jest pa cekam odgovor, nesto sam citala da kao i ne bi smjelo da se jedem al et...malo me je strahuser posted image

Sad se setkaj po kuci da se bolje otvoris a i u bolnicu kad dodjes samo hodaj...tako sam cula od par iskusnih poznanica (sa po 3-4 djece) da su tek skontale da je tako lakse poslije 2-3 djetetauser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13976
7.6.2011 6:36:41   
sweet insanity
Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13977
7.6.2011 7:26:15   
babilon
Dobro jutro zene!

Sweet - yaaaaaaaaaaaaaay kod tebe krenulo! Bas mi je drago, zelim stvarno stvarno stvarno od srca da ti to tako brzo prodje, bez puno bolova i nikkakvih komplikacija! Cuvam fige :D

Ja evo ustala ranije idem u vrazovu da vadim krv, pih, samo se nadam da nece biti puno penzionera :)))))
inace sam se za 2mj udebljala 2kg, divanovic ce biti zadovoljan :)))))

PUSA

i bujrum na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vama cu je rado napraviti a ja cu kad zavrsim s nalazima :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 13978
7.6.2011 7:35:56   
vila_7
sweet sretno! i smijes jesti..bar ja jesam-i pila sokove skroz do pred sami porod-mislim da pred kraj ne daju jesti al zato je meni babica stalno davala sok od jabuke valjda da me malo drzi!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 13979
7.6.2011 7:39:22   
sweet insanity
Hvala vam na podrsciuser posted image ...da,upravo mi je javio dr. da smijem jesti...... i ja mislim da je to to jer da su lazne valjda bi do sad prestale...a i ako nije to to, javim kakvo je stanje kada dodjem sa kontroleuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13980
7.6.2011 7:47:51   
vila_7
ma ti se spremi kao da ces ostati u bolnici (a vjerovatno i hoces). I sretno...vidjet ces ovo ce ti biti jedan od najljepsih dana u zivotu...vjeruj! Sretno i da sve bude u redu aBd! user posted image user posted image
Zamisli...danas ces drzati svoju bebicu u narucju! user posted image

Neposredna veza do poruke: 13981
7.6.2011 7:49:29   
vila_7
P.S. Meni je pomoglo nesto sto sam bila procitala- sto te bude vise boljelo to je znak da ti je trenutak kad  ces maziti svoju bebicu sve blizi i blizi!  user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13982
7.6.2011 7:56:58   
ciciban26
Jutro trudnjace,evo jedna user posted image i od mene  :)
Sweet  sretno,zelim ti lak i brz porod, da sve aBd prodje na najbolji moguci nacin i da nam se sto prije vratis i ohrabrujes nas user posted image user posted image . Drzimo fige user posted image

Babilon na cemu si ti tako ucinkovitom pa za 2 mj -2 kg? Nije valjda purauser posted image user posted image

Ja danas punih 22.sedmice ulazim u 23 a i ticker bi za koji dan trebao prebaciti u VI mjesecuser posted image user posted image kako vrijeme brzo prolazi

Neposredna veza do poruke: 13983
7.6.2011 8:04:38   
Anica1
Dobro jutro drage moje user posted image

Ja porucila user posted image na poslu, upalila klimu i cekam ko ce mi prvi naletiti jutros od kolega da mi pokvari cejf kafenisanja user posted image user posted image user posted image

Evo i za vas da mi se razbudite user posted image user posted image user posted image

Odoh iscitati sta ste sve pisale

Uh zaboravih napisati najvaznije : jutros smo usli u 15 sedmicu user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 7.6.2011 8:06:03 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 13984
7.6.2011 8:07:53   
palachinken

Hvala vam na podrsciuser posted image ...da,upravo mi je javio dr. da smijem jesti...... i ja mislim da je to to jer da su lazne valjda bi do sad prestale...a i ako nije to to, javim kakvo je stanje kada dodjem sa kontroleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image SRETNO!!!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 13985
7.6.2011 8:18:38   
Anica1

Hej zene moje, ja kako treba nisma oka sklopila, krenuli bolovi sinoc cim je nekako ponoc prosla na 15 minuta i prije sat pocese na 10 min, kad sma uspijevala zaspat, zaspala sam al tako se osjecam da bih nesto trebala pojest inace cu upast il je to od pospanosti , a ne znam smijem li????? Jos necu za bolnicum pricekam jos koji sat, blizu mi je........

Sretno draga, da porod prodje brzo i lagano i da sto prije ugledas svoju  user posted image , da se mazite i pazite user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13986
7.6.2011 8:26:48   
Sensia
Jutro svim bembelim a i onim koje to nisu user posted image

Pa sweet draga, s tobom pravi reality show user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno i da nas obradujes porukicom da ce danas jedna mala pisana ugledati svoju mamicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale kako ste spavale? ja nikako user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13987
7.6.2011 8:32:17   
Semica

user posted image user posted image user posted image user posted image Sretnoooooooooooooo :D jedva cekam pepe vijestiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi nam se cim mognessssss :************

Neposredna veza do poruke: 13988
7.6.2011 8:46:55   
mea29
juhu sweetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzim fige, da prodje sa sto manje boli i da ti i beba budete dobro!!!! cekamo vijesti user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13989
7.6.2011 8:56:11   
Selma.A.M
Sweet mila da bude sa srećom i da što prije upoznaš svoju malenu curicu user posted image

Ja sam kao polomljena sve me boliiiiii,evo ispratila muža na posao i sad odoh da kafenišem u miru i rahatluku sa malce kraj sebe user posted image user posted image user posted image
Žene koje su pile željezo tj Tothema ampule kako ste podnosile,ja sa malcem sam povraćala od njih i opet mi dr njih uključila i ja opet povraćam,kada sam pitala dr reče mi da promjenim tj uzmem neke druge ali mi ne reče koje user posted image   da li da uzmem Heferol ili Feroglobin ? Koje vi konzumirate user posted image

Čitam vas i pišem poslije.......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13990
7.6.2011 8:57:13   
Selma.A.M
Aaaaaa Evo mene ušla u 8 mjesec jeeeeeeeeeeeee kako me obradova i popravi dan user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13991
7.6.2011 8:58:56   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi
Sweet sretno.
Upravo su me sa posla zvali i iznervirali i ljuta sm kao risuser posted image user posted image user posted image  sad da doru;kujem pa idem po dopunu da malo pozovem seficu i kazem joj koju

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13992
7.6.2011 9:00:44   
Semica
Sweet me malo pozitivno zbunilauser posted image pa vam drage moje nisam pozeljela ni dobro jutro...

Dobila sam 2,5kg za manje od mjesec....bljak...fuj...pritisak dobar,a noge oticu kako oticu-nekad vise,nekad manje,,,

Nego-je li neka od vas imala condilome??? Meni se pojavil po 3,4 ta hepeka (ne unutra nego...nezz kak da objasnim a da se ne izrazim lose...maltene na guzi su mi-ne na cmaru nego bas na guzi s unutrasnje strane.prvo sam pomislila da se nisam osula od znojenja,ali posto sam vidjela da stoje kako stoje-pitala juce doktoricu na pregledu i ona mi rece sta je)...ne znam kako ih zaradi kad mm nema nista slicno...user posted image user posted image user posted image da li je moguce da sam to na pregledima fasovala???user posted image user posted image user posted image Mama mi je isto imala to ali 2004...da li sam mogla preko wc solje od nje to pokupit pa da se tek sad ispoljilo...??? joj bas sam zbunjenaaaa...

Nego ako je neka imala,rekose mi da nije za bebu opasno ali ja se opet sikiram...kako ste izlijecile??? jeste li radile kakve nalaze...meni dala da vadim krv i testiram se na TPHA....pojma nemam sta je touser posted image user posted image hjoooooooooooooooooooooooooooooojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13993
7.6.2011 9:00:50   
Sensia
Ja sam bas nesto bljak user posted image  ni nes-ica me nije razbudila.....

kako vi popravljate raspolozenje i razbuđujete se? Pogotovo ako ste na poslu?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13994
7.6.2011 9:01:17   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sweet mila da bude sa srećom i da što prije upoznaš svoju malenu curicu user posted image

Ja sam kao polomljena sve me boliiiiii,evo ispratila muža na posao i sad odoh da kafenišem u miru i rahatluku sa malce kraj sebe user posted image user posted image user posted image
Žene koje su pile željezo tj Tothema ampule kako ste podnosile,ja sa malcem sam povraćala od njih i opet mi dr njih uključila i ja opet povraćam,kada sam pitala dr reče mi da promjenim tj uzmem neke druge ali mi ne reče koje user posted image   da li da uzmem Heferol ili Feroglobin ? Koje vi konzumirate user posted image

Ako uzimas Heferol, uz njega se obaevzno pije C vitamin u tableticama, to je meni dr rekla kada sam ih pila. Meni su one tesko padale. Ja sam pila Feroglobin, s njim nisam imala problema.

Neposredna veza do poruke: 13995
7.6.2011 9:02:50   
Semica

Selma ja pijem trenutno tothemu i samo jednom sam imala mucninu od njih koja je trajala 10tak minuta...praktikujem od tad da ih pijem prije jela i ok je....aaa dr.blitvic mi je dala heferol dok sam isla kod nje...pa eto to bi ti i ja savjetovala...

Hoces li ici do grada danas???

Neposredna veza do poruke: 13996
7.6.2011 9:03:06   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ja sam bas nesto bljak user posted image  ni nes-ica me nije razbudila.....

kako vi popravljate raspolozenje i razbuđujete se? Pogotovo ako ste na poslu?

I ja sam nikakva, nista mi kapucino nije pomogao. Ja sam sebi upalila radio stari grad i citam novine, bojkotujem posao danas user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13997
7.6.2011 9:04:47   
Semica

Aaaaaa Evo mene ušla u 8 mjesec jeeeeeeeeeeeee kako me obradova i popravi dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13998
7.6.2011 9:06:17   
enči80
Jutro i od meneuser posted image

Draga sweet neka ti je sa srećom,da aBd danas ugledaš svoju malenuuser posted image

Selma, drugarice moja (znaš na šta mislim)user posted image ja sam pila Floradix tonic od Pharmameda i skroz sam ga dobro podnosila.Bez mučninai uticaja na stolicuuser posted image user posted image user posted image
Čestittke za 8.mjesecuser posted image

Nama su danas pune 28.hefteuser posted image user posted image ,približavamo se 30-imuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 13999
7.6.2011 9:09:07   
mea29
e sad da i vas druge pozdravim user posted image kako ste mi drage? ja sam OK ali nesto umorna jer horginjam po kuci cim s posla dodjem, jucer prvo rucak pa onda pravila princes krofne, i na kraju sam kukala, sta meni ovo treba da pravim kolace, bolje da sam lezala i odmarala, a imam i brdo vesa...onda sam lezala na krevetu i cekala da beba lupne ali nije ljenjivac se uspavao :)

gift draga ne sekiraj se, znam da je to tesko, ali mozes samo jos vise naskoditi i sebi i bebi, redovno idi na kontrole i nadaj se najboljem...meni je doktor rekao da je po mjerama beba veca nego sto ta sedmica predvidja i da mu je velika glavica he he he ovo ja tepam velika glavica...iskreno i ja sam se malo zabrinula ali nadam se da ce to biti uredu...sudeci prema slikicama sa pocetka glava je uvijek veca pa moj mm kaze isto NLO...boze sacuvaj...i on je malo lud...

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 14000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djecica
salmy

Koliko na RR ima djecaka,a koliko djevojcica'? Vi imate.....

djevojcicu (50%)

djecaka (38%)

oboje (12%)

Broj svih glasova: 164

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *