|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.6.2011 18:52:52   
sweet insanity
Ja evo dosla iz setnje, nisam sjela dok nisma dosla kuci, valjda ce nam koristit.

Gift, pokusaj da se ne sikiras, mozda kao sto Sonja kaze velicine variraju, ne razumijem se u to doduse....Bit ce to aBd sve OK....user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13951
6.6.2011 18:54:31   
sweet insanity
Honey Bunny, i ti nam dosla malouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13952
6.6.2011 19:32:04   
animagical
ja dosla iz gradauser posted image honey svaka cast i za tebe i za bebicu, wow 16 kg...pa sta im uradi majke tiuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 13953
6.6.2011 19:34:16   
drznica
Da vas i ja malo pozdravim. Na poslu, druga :( Prelamam se na stolici, raskopcala farmerice i jedem heheeheh. Razmisljam kome sad na pregled da odem, tako nekad 15.6. da li Abadzicki ili Divanovicu. da vidim malo drugo misljenje, kakva je sad posteljica obzirom da ni kad spavam ne mirujem user posted image Nadam se da ce odobriti uskoro "keks" Hormoni ko baloni hahahahhah
Ljubim vas sve

Neposredna veza do poruke: 13954
6.6.2011 19:36:03   
animagical
da nisi ti oko pola pet bila na poslu? ja cekala kumu u bbi... da te nisam gdje vidjelauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13955
6.6.2011 19:39:19   
Bebica11

Gift zenama su govorili da im je glava bebe i do 5 sedmica veca nego trup(od mm kolege zeni tako rekli) pa da je ovo vece manje...itd i opet su se zeznuli. Od mm teticnoj rekli da joj beba NEMA JEDNE RUKE zamislite a imala je i tako te stvari...a znam da je dzaba govoriti jer svako bi se nasekirao, al uz Boziju pomoc malo uci i misli pozitivno i bice ok aBd
dal mozes uraditi neki bolji ultrazvuk samo da smiris brigu? Bas si imala stresan perioduser posted image

Honey pa to je odlicno hBuser posted image ulijeva nadu ovim sto su se udebljale zbog hormona i prinudnog lezanjauser posted image

Pitale ste me kako sam, dobro sam hB. I sinoc sam malo prosetala sa mm. A i svecano su nam ukinuli zabranu keksa al sveli su nam samo na 1.sedmicno i to polahko pa smo i to probaliuser posted image user posted image user posted image i odmah preporodjena zenauser posted image user posted image user posted image
Sreca mm ode opet na put sutra tako da necemo doci u kusnju a ja idem malo mamiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13956
6.6.2011 19:41:40   
enči80
Haj ženeuser posted image

Kako vidim,ja ostadoh jedina ¨djevica¨ među trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene nešto bole svi zglobovi a najviše članci a ne otičem pa ne znam zbog čegauser posted image

Smijem li namazati malo sa onim konjskim ili nekim drugim gelom???
Inače sam dobro ,mada nikako ne spavam.Isto sam hodajući zombiuser posted image i da samo galamim i plačem.

Selma nama u porodilište ne daju te gaćice.mada ima žena pa prošvercaju u pakovanju od uložaka i one obične pamučne.

Giftuser posted image ne znam ta pametno da ti kaem

< Poruku je uredio enči80 -- 6.6.2011 19:43:11 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 13957
6.6.2011 19:52:10   
animagical
hej enciuser posted image sta je ovo nigdje nikoga... uh jesam se umorila, otisla sam pjeske do bbi, a sa sedrenika...pa od bbi do katedrale...ma crkla, odoh odspavati!  ne znam koliko si dobila kg a mozda od tezine i pritiska na zglobove...ili ti fali kalcija pa malo zglobovi javljaju? ugl podigni noge, odmori... mene npr bole koljena, jer sam prije nesto zeznula ligamente, pa sad im sve tesko...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13958
6.6.2011 19:57:09   
enči80
Ma ,nisam puno uopšte čak po meni i malo s obzirom da su user posted image user posted image (sad sam na +6) a i dobro sam u 7.mjesecu.

Možda sa i nahladila jer pijem dnevno litar mlijeka + ostale mliječne proizvode,tako da misli da nije ni do kalcija.Ma,bit će da je radi trudnoćeuser posted image user posted image user posted image

Kako si ti,jel fan dijeta ostavila tragove?

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 13959
6.6.2011 20:02:44   
enči80
Animagical kada se tebi to desilo sa stomakom meni naumpao onaj kiosk ispod doma ¨Bjelave¨ što prodaju isto tako ta jelasa ražnjića.Mi svaki put i sad kada dođemo u Sa obavzno svratimo na one pileće filete a one su toliko ukusne ali brate uslovi su katastrofa a poseban šmek im daj neki sos sa majonezom koji ih karakteriše.user posted image user posted image user posted image

Uh,ogladnila samuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13960
6.6.2011 20:14:55   
Selma.A.M
Hej žene evo i mene.....Dosadno za pobudaliti...Malac dobio romobil pa  se nesmiruje po kući samo gore-dole a meni se manta od njega user posted image

Enči nisi jedina "djevica među trudnicama"  i ja sam,a bit ću još dugo nakon porođaja user posted image  

Gift mila user posted image user posted image ......Mogu zamisliti kako ti je,i ja sam slično prošla sa moždanim komorama kod bebe,tako da držim fige da je samo došlo do greške u mjerenju (a to je jako često kod naših doktora)
A koja dr te vodi ?

Sweet ja tebi zavidim,znam da nije lijepo,ali ko prizna pola mu se prašta (ili doda) user posted image user posted image user posted image  ...ali kako bi ja voljela da sad  vidim na svom tickeru 1 day to go user posted image  aj-aj-aj..........

Šta nam je sa JeleneT ?

Honey bebici već mjesec,mašala kako vrijeme ide,a još jučer ti bi na ovoj temi user posted image  

Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13961
6.6.2011 20:41:47   
drznica

IZVORNA PORUKA: animagical

da nisi ti oko pola pet bila na poslu? ja cekala kumu u bbi... da te nisam gdje vidjelauser posted image

Bila sam ti od 15:30 na poslu...bijela majica, raskopcana izvaljena na stolici hahahaha

Neposredna veza do poruke: 13962
6.6.2011 21:32:31   
Bebica11
Hej zenice,meni naumpalo nesto da vas pitam

Dal neka od vas ima dlacice na bradavicama na grudima i kako ih uklanja? Ja imam 2-3 i sad nesto u trudnoci razmisljam da li ce otpasti pred kraj trudnoce i kako cu ih uklanjati kad budem htjela da dojim bebija? Mozda je rano da o tome mislim al par puta mi je naumpalouser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13963
6.6.2011 21:33:56   
drznica
hahahahha ja mislila ja jedina...ja sam to makazicama skidala i meni se cini da samo bujaju od toga...pa sam nekad znala i onom kremom za skidanje...ali kad dodje dojenje ne znam sta je najbolje...vjerovatno samo makazice...jadno dijete kad ga podje bockati hahaha

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13964
6.6.2011 21:35:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

hahahahha ja mislila ja jedina...ja sam to makazicama skidala i meni se cini da samo bujaju od toga...pa sam nekad znala i onom kremom za skidanje...ali kad dodje dojenje ne znam sta je najbolje...vjerovatno samo makazice...jadno dijete kad ga podje bockati hahaha

user posted image user posted image user posted image

uh sad mi je lakse da nisam jedina

ja sam ih CUPALA pa sam onda mirna malo duze al postanu jake i onda se opet boji i cupkati na tako osjetljivom mjestu a i pomislim dal ce bockat bebija kad dojilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13965
6.6.2011 22:20:43   
Anoniman
Drage samo da vam mahnem, citala sam sta ste pisali i sve zaboravila. Sta nam je sa sweet?
Meni sestra dosla sa dvoje djece, jedno godinu i cetiri mjeseca, a drugo dvije i po i plus moja Ana i moj stomak, a nas dvije same ja sam danas dobila nervni slom user posted image . Toliko se svadjaju, otimaju igracke, vriste, placu...cijeli dan mi u glavi kad se porodim sa ovim driugim ko ce izdrzati, jer je mala razlika pa me to malo u depresiju bilo bacilo.
Mm na putu tako da drage moje nema keksa bez obzira sto je dozvoljen, a brate jedno vece i probali i odustali, nije to to da se ja keksam a dijete me ubi, jednostavno ne mogu da se opustim.
Nadam se da ste sve ok. Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 13966
6.6.2011 22:44:26   
DIJAMANT
Znači zabrane keksanja se polako ukidajuuser posted image E pa da prijavim da sam je i sama sebi ukinula. Na prethodnom pregledu mi bilo nezgodno pitati do kada smo u zabrani, pa ja to sama sebi (odnosno nama) i ukinula.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13967
6.6.2011 22:45:30   
sweet insanity
Evo i nas malo, mm pravi pauzu, ja sam se popela na 11 sprat pa onda opet par puta sa 2. na 5. i evo istusirala se pa cu uskoro da pustim ,legnem i probam se opustituser posted image . Sta ima kod vas?

Btw i ja imam te dlacice i to prilicno puno, nekad makazicama , a nekad pincetom--sto neko rece pincetom duze traje i razrijedjuju se za razliku od makazicama..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13968
6.6.2011 23:06:50   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Drage samo da vam mahnem, citala sam sta ste pisali i sve zaboravila. Sta nam je sa sweet?
Meni sestra dosla sa dvoje djece, jedno godinu i cetiri mjeseca, a drugo dvije i po i plus moja Ana i moj stomak, a nas dvije same ja sam danas dobila nervni slom user posted image . Toliko se svadjaju, otimaju igracke, vriste, placu...cijeli dan mi u glavi kad se porodim sa ovim driugim ko ce izdrzati, jer je mala razlika pa me to malo u depresiju bilo bacilo.
Mm na putu tako da drage moje nema keksa bez obzira sto je dozvoljen, a brate jedno vece i probali i odustali, nije to to da se ja keksam a dijete me ubi, jednostavno ne mogu da se opustim.

Ja sam pala u depresiju dok sam saznala da su dvojkeuser posted image user posted image ...pojma nemam kako ću izdržatiuser posted image

Sweet koliko si hodala barem si još jedan cent odškrinutauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13969
6.6.2011 23:15:51   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam pala u depresiju dok sam saznala da su dvojkeuser posted image user posted image ...pojma nemam kako ću izdržatiuser posted image

Sweet koliko si hodala barem si još jedan cent odškrinutauser posted image

Joj nadam seuser posted image Vidjet cemo tomorrow aBd kakva je situacijauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 13970
6.6.2011 23:40:53   
animagical
sweet po meni si dva centa dodala danasuser posted image ja sam danas presla nekih 5-6 km i evo me ziva samuser posted image i to malo brzeg hoda, ne setuckanja po ravnom...

Neposredna veza do poruke: 13971
7.6.2011 5:48:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Evo i nas malo, mm pravi pauzu, ja sam se popela na 11 sprat pa onda opet par puta sa 2. na 5. i evo istusirala se pa cu uskoro da pustim ,legnem i probam se opustituser posted image . Sta ima kod vas?

Btw i ja imam te dlacice i to prilicno puno, nekad makazicama , a nekad pincetom--sto neko rece pincetom duze traje i razrijedjuju se za razliku od makazicama..

Jutro zenee

Eh nek sam i ja jednom prva sabahileuser posted image user posted image

Moje ne nestaju cupkanjem al sad u trudnoci ne diram, kontam da ce pod uticajem hormona ispastiuser posted image , barem kad se rodi i pocne dojenje...hajde daces nam info dal smeta

samo se ti setkaj da taj curetak krene hairli aBduser posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13972
7.6.2011 6:13:02   
sweet insanity
Hej zene moje, ja kako treba nisma oka sklopila, krenuli bolovi sinoc cim je nekako ponoc prosla na 15 minuta i prije sat pocese na 10 min, kad sma uspijevala zaspat, zaspala sam al tako se osjecam da bih nesto trebala pojest inace cu upast il je to od pospanosti , a ne znam smijem li????? Jos necu za bolnicum pricekam jos koji sat, blizu mi je........

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13973
7.6.2011 6:27:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hej zene moje, ja kako treba nisma oka sklopila, krenuli bolovi sinoc cim je nekako ponoc prosla na 15 minuta i prije sat pocese na 10 min, kad sma uspijevala zaspat, zaspala sam al tako se osjecam da bih nesto trebala pojest inace cu upast il je to od pospanosti , a ne znam smijem li????? Jos necu za bolnicum pricekam jos koji sat, blizu mi je........

Jedi zeno trebace ti snage za porod, gledaj nesto i slatko da pojedes da ti dadne malo energije...eh bas supeeeruser posted image

evo da ti ja prva pozelim da ti bude hairli danas aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 13974
7.6.2011 6:29:39   
sweet insanity
Hvala , valjda bude, a bit ce akoBogdauser posted image ....ja mislim da definitivno nisu laznjaci jer traju vec 7 sati......Sad sam pitala smijem li jest pa cekam odgovor, nesto sam citala da kao i ne bi smjelo da se jedem al et...malo me je strahuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

etika-moral
milenium

Mogu li i smiju li bankarski službenici odavati koliko tko ima novca na računu u banci?

molim mišljenje (99%)

molim mišljenje (1%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *